×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji plastike

Elementi 65 do 83 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Pojdite na pustolovsko potovanje polno vznemirjenja z masturbatorjem Feel Reagan Fox. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Reagan Fox, njena vagina pa samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnih užitkih kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sedi, navdušen petelin išče svojega dvojnika. Tom of Finland ima vibrirajoči masturbator, v katerem boste uživali hkrati s svojim partnerjem. Njegov teksturiran notranji del zajame vašo moškost, vibracije vas preplavijo z valom užitka, prozoren material pa vam omogoča, da vse to opazujete. Osvežite trenutke strasti s svojo ljubljeno osebo in uživajte v nečem novem in odličnem!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hannes Neo

    Obvladajte svoje telo in tudi svoj um s Hannesom Neom iz Svaka! Je priročna erotična igrača, s katero lahko raziskujete svet najsodobnejših interaktivnih užitkov. Upravljate ga lahko prek aplikacije, ki omogoča celo sinhronizacijo s spletno 2D vsebino. Ali pa prepustite svojemu partnerju nadzor in uživajte v novi ravni seksa na daljavo z drugega konca sveta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Zaupajte svoj užitek sodobni tehnologiji in uživajte v vznemirljivih potezah lastnega penisa! S tem inovativnim mastrubatorjem lahko izbirate med 7 načini in 3 hitrostmi teleskopske funkcije in vrtenja. Njegova okrogla odprtina bo pozdravila vaš naravni, popolnoma prijeten material, teksturirana notranjost pa vam bo dala popolno stimulacijo. Praktičen pokrov zagotavlja higienično shranjevanje in ne pritegne pozornosti radovednih pogledov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Domiseln in pametno oblikovan masturbator za intenzivno stimulacijo! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki vam bosta ponudila 10 okusnih funkcij vibracij. Je prijetno prilagodljiv in se prilagaja vaši velikosti. Razdraži želod in cel penis ter uživajte v nezemeljskih izkušnjah, ki si jih vaš desničar sam ne bi mogel privoščiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Iščete masturbator, ki bi poskrbel tudi za vaš večji penis? Ta naprava ima za vas pripravljene teleskopske in vibrirajoče načine, ki jih ne boste mogli oboževati. V sebi skriva resnično zmogljiv motor in vam je pripravljen ponuditi najboljšo izkušnjo. Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno vznemirjenja, z masturbatorjem Feel Rachel Starr. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Rachel Starr, njena vagina pa samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnem užitku kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zolo Personal Trainer Cup

    Vaja naredi mojstra, zato treniraj svojo vzdržljivost, sicer nikoli ne boš mojster! Zasnovan je tako, da iz vas naredi prvaka, prijaznega do postelje, ki traja, dokler to želi njegova ljubica, in to si želi vsak moški, kajne? Ergonomska oblika masturbatorja se udobno prilega vaši roki in zahvaljujoč fleksibilnosti materiala boste s pritiskom sami izbrali stopnjo stimulacije.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Igrača, s katero se bosta igrala oba! Hot Octopuss Pulse Duo Lux z dvojnimi zapestnimi kontrolami bo postal sestavni del uverture. Pulse Duo Lux je močan in vsestranski in oba para lahko prevzameta nadzor nad njim. Prepustite se intenzivnim osupljivim izkušnjam!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Gospodje, kaj pa če bi svoj penis predstavili vznemirljivim vibracijam? To priročno erotično vibrirajočo napravo lahko namestite kamor koli na penis in z dvema mini vibratorjema z močnima motorjema božala vašega člana kot nora. Zgrabite krmilnik in se pustite popeljati v orgazmični raj!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zolo The Girlfriend Cup

    Masturbator Zolo The Girlfriend Cup vam bo služil bolje kot katera koli druga vagina. Z njim boste uživali v pristnih izkušnjah ali pa simulira pravi spolni odnos – kako vznemirljivo! Ergonomska oblika masturbatorja se udobno prilega vaši roki in zahvaljujoč fleksibilnosti materiala boste s pritiskom sami izbrali stopnjo stimulacije.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bhandy Masturbator Classic Pearl

    Včasih je za užitek potrebno več kot le roka. Bhandy Classic bo vaš novi pomočnik, v katerega se boste zaljubili. Udobno se prilega vaši roki, trdno ga držite in uživate v njegovi mehki notranjosti. Narejen je iz prijetnega TPE materiala, njegova diskretna zunanja oblika pa je idealna potovalna igrača. Odkrijte boljšo masturbacijo s tem priročnim orodjem!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najboljša igrača po užitku kar na konici penisa. Rebelov masturbator Glans vas bo presenetil s svojo kompaktnostjo in hkrati priročnostjo. Skriva 2 motorja in je zaradi finih pik in žlebov pripravljen stimulirati želod in uzde. Izbirajte med 10 načini vibriranja in odkrijte čudovito raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Wall Hook for Opus Mica

    Ali sanjate o uživanju v svojem prostoročnem masturbatorju Mica? Seveda! Zato je ta nastavek z močnim priseskom zdaj tukaj. Oprime vaš najljubši masturbator Mica Opus in se zahvaljujoč priseski varno oprime gladke površine, na primer v kopalnici. Uživajte v še več izkušnjah s svojim Opusom in rokami, kjer koli želite.

    45,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Odkrijte dih jemajočo stimulacijo F-točke! Ta kompaktni masturbator vas bo prevzel s svojimi gibljivimi krili, ki obkrožajo penis. Ponuja vam 10 načinov vibriranja in 3 hitrosti ter funkcijo pulzirajočega trkanja neposredno na občutljivo uzdo. Prepustite se intenzivnim orgazmom!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Vibration

    Zaradi moškega dizajna v elegantni črni barvi je masturbator diskreten igralni pripomoček za sodobne moške. Njegove ergonomske krivulje se v roki odlično obnesejo, zato lahko gumbe udobno upravljate s palcem, medtem ko se spodnja izboklina prilega vaši dlani, prsti pa najdejo dobro oporo v stranskih utorih. Zahvaljujoč akumulatorskim baterijam igrača ni le dobra za vas, ampak je tudi prijazna do okolja. Če vaš prijatelj potrebuje več energije, ga lahko preprosto napolnite s priloženim magnetnim kablom USB.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Vibrating Stroker Black

    Da je vibracija čisto ženska zadeva? Narobe, gospodje! Ta rokav za samozadovoljevanje skupaj z zmogljivim mini vibratorjem vam bo omogočil doživetje vznemirljivih vibracij na lastnem penisu. Preklapljajte med 10 načini vibriranja prek ožičenega krmilnika in mirno dosegajte vrh brez uporabe rok.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • Jesse Jane Deluxe Ass Stroker

    Ali sanjate o tem, kako bi bilo s porno zvezdo? Zdaj lahko imate popolno rit seksi lepotice Jesse Jane samo zase. Njegova notranja tekstura bo vašemu penisu dala odlično izkušnjo, pogled na realistično analno obdelavo pa bo navdušil oči. Ne čakajte na klic, samo pridite noter!

    87,90 €

    31,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Zolo Deep Throat Cup

    Ta masturbator vas bo zadovoljil s svojim globokim grlom, ne skrbite. Simuliralo bo veliko boljše fahanje, kot bi ga zdržala vaša nekdanja punca, in zagotovo se ne bo zadušila z ničemer! Ergonomska oblika skodelice Zolo Deep Throat Cup se udobno prilega vaši roki in zahvaljujoč fleksibilnosti materiala boste s pritiskom sami izbrali stopnjo stimulacije.

    30,90 €

    16,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 83 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.