×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Samodejni masturbatorji

Elementi 97 do 128 od 231 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    Čutno sesanje in obračanje v eni igrači, ki je produkt sodobne tehnologije! Vaši trenutki užitka bodo zdaj še intenzivnejši, saj ta nov izdelek prestižne znamke Tenga točno ve, kaj želite. Kombinacija nadzorovanega vrtenja in čutnega sesanja je točno tisto, kar potrebujete za svoje zadovoljstvo, zato se prepustite.

    579 €

    459 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Naprava za vaše maksimalno zadovoljstvo! Heating Suck Machine je mastrubber, ki bo sesal vašo ekipo v 6 načinih in vas bo razveselil tudi z vibracijami v 9 načinih. Da bo vaša izkušnja še bolj realistična in prijetna, vklopite funkcijo ogrevanja, zahvaljujoč kateri se bo notranjost mastrubberja v trenutku segrela na čutno telesno temperaturo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibrirajoče fafanje, tesni prijemi in seksi stokanje, s tem masturbatorjem se boste počutili res dobro. Vsebuje 2 motorja, ki bosta navdušila vaš penis z 10 načini intenzivnega vibriranja in 7 načini opojnega sesanja. Edinstvena je tudi funkcija pritiska 2 tlačnih zračnih blazin, ki spremenljivo stisneta penis v 7 načinih. Priključite slušalke ali poslušajte stokanje na glas, ta trenutek je vaš!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Čudovita prsata rjavolaska Victoria je ena najbolj iskanih zvezdnic v porno industriji. In veš kaj? Zdaj je lahko vaš! Vas zanima, kako bi bilo z njo? Združite osupljivi masturbator FeelVictoria s super modernim KEON-om in ne boste presenečeni, kako osupljivo resničen bo!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch. Je razkošna igrača v diskretnem kovčku z popolnoma tihim delovanjem. Ponuja vam 7 načinov vibriranja in tudi napihljivo komoro, ki se bo povečala po vaših željah. Vstavite v silikon z mehko teksturo in trenirajte svojo vzdržljivost in erekcijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Masturbator SM400, ki ga je mogoče polniti prek USB, vam omogoča popolnoma novo izkušnjo masturbacije. Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v igračo in se prepustite razvajanju s teleskopskim in rotacijskim gibanjem.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ta fantastični masturbator SM360, ki ga je mogoče polniti prek USB! Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju čarobne sesalne funkcije v kombinaciji z vibracijami za največji užitek.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nekaj več? Želite zmogljiv sodoben pripomoček, ki bo vaše trenutke samozadovoljevanja spremenil v nepozabna doživetja? Čas je, da odkrijete močan Elite Moto Milker! Njegova funkcija občasnega potiska vas bo spravila na kolena. Uživajte v popolnem viharju občutkov in prilagodite funkcije svojemu trenutnemu razpoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO Elektronski super masturbator z vrtljivo in potisno funkcijo

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Toro ve, kaj hočejo moški! Ponuja jim napredne tehnologije, skrite v sodobnih in učinkovitih erotičnih pripomočkih, ki vsakodnevno samozadovoljevanje spremenijo v nepozabno doživetje. V zbirki Toro je tudi Tornax – masturbator s teleskopsko funkcijo. Z njim doživite močno stimulacijo, ki bo izjemno prijetna!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Ali imate radi svojega gospodarja in arhitekta vaše sreče? S Power-Batorjem lahko nastavite svoj užitek, kot želite. Izberite raven gibov, seksi stokov in ogrevanja. Edinstvena tehnologija bo vaše intimne trenutke popeljala na novo raven. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Vrti se, masira in vibrira, tako da si ga ne boste nikoli več želeli. Ta 3-funkcijski polnilni masturbator You2Toys združuje vrtenje, oprijem na dnu z vibracijami na vrhu. To pomeni, da bo za vaš penis poskrbel tako intenzivno in natančno, da boste odkrili najboljše vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenziven užitek zahvaljujoč močnim vibracijam in neverjetni sesalni zmogljivosti. Razvajajte svoj penis in mu dajte, kar želi. Kombinacija vibracij in sesanja konice penisa obljublja popolno vzburjenje in močan orgazem, se vam ne zdi? Elite Tip Teazer Power Pump je vroč nov izdelek blagovne znamke Pipedream in verjemite mi, da je bil razvit prav za to, da vam nudi koncentriran užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate o seksi zadnjici, ki se bo strastno tresla? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš penis bo užival v najbolj intenzivni in realistični stimulaciji doslej. Je ogromen in opremljen z 2 močnima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibracijami za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 spremeni vašo samozadovoljevanje v nepozabno izkušnjo, od glave do mod. Ker je opremljen s posebnim stimulatorjem za moda, poleg tega pa vam bo ponudil čutno in močno sesanje, ki vas bo resnično navdušilo. To bo vihar senzacionalnih občutkov! Prilagodite ga svojim osebnim in trenutnim preventivam in uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM05 je čudovito diskreten in vam ponuja 3 različne nastavitve sesanja in 3 hitrosti gibanja, kar simulira val. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP01 je čudovito diskreten in vam ponuja 10 vznemirljivih vrtljivih funkcij in 5 sesalnih funkcij. Poleg tega vam bo zagotovo všeč funkcija ogrevanja, ki bo dodatno podprla celotno izkušnjo. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Sanjate o intenzivnih izkušnjah? Samo ta masturbator z 2 neverjetno zmogljivima motorjema lahko uresniči vaše sanje. Ponudil vam bo funkcijo potiskov in vrtljajev, ki temeljijo na napredni tehnologiji, ki je svet še ni videl. Izbirajte med 7 funkcijami potiska in vrtenja ali pa aktivirajte Turbo funkcijo, ki vam takoj zagotovi največ moči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Ali obožujete lastnosti svojega Milkerja? S to razširitvijo jih boste še bolj vzljubili! Njegova teksturirana površina bo še bolj spodbudila vaš penis, elastična guma, ki obloži nastavek, pa zagotavlja popolno tesnjenje in realistične poteze. Ta cilinder bo zajel vaš celoten ud in ga bo domiselno in učinkovito sesal, dokler se ne dotaknete dih jemajočega vrha.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ni nujno, da je samozadovoljevanje le dolgočasen scenarij, kjer glavno vlogo igra vaša desna roka. Vi ste režiser in če temu edinstvenemu avtomatskemu masturbatorju dodelite glavno vlogo, boste dobili oskarja! Moč rotacijskega motorja vas bo spravila na kolena, funkcija orgazma z enim klikom pa je najboljši hiter. Izbirajte med 6 nastavitvami vrtenja, poljubno povečajte intenzivnost in vse preverite preko LED zaslona.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    To je tretja generacija Letenovega samodejnega izvlečnega, teleskopskega masturbatorja za moške, ki vam ponuja najboljše mehansko ročno delo doslej.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Ljubiš čutno sesanje svojega penisa bolj kot karkoli na svetu? Ta majhna, a zmogljiva in močna diskretna igrača za masturbacijo bo prisluhnila vašim željam. Izdelan je iz prožnega, prozornega in kakovostnega TPE materiala, zahvaljujoč končnemu obročku pa se bo lepo držal. Vstavite mini vibrator v majhno odprtino in nato zgrabite krmilnik, da narekujete nivo sesanja in vibracij!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite ultimativni užitek z Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, popolnoma samostojnim polnilnim masturbatorjem, ki ponuja tako vibracije kot potiske. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 10 neodvisnimi funkcijami božanja ta naprava zagotavlja širok razpon občutkov za užitek po meri.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Roko na srce, nič ni boljšega od oralnega seksa! Ali se strinjaš? Dajte temu sesalnemu masturbatorju vrhunske znamke Lovebotz priložnost, da vam pokaže, da zmore to najbolje! Poleg sesanja s 3 načini vam ponuja 3 hitrosti vibriranja in 5 vzorcev vibriranja ter funkcijo gretja, da vas ogreje, tako kot pri pravi meringue! Če želite zase najboljše, zagotovo želite Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štiri, tri, dva, ena, začni! Odštevanja je konec in najbolj smiselna raketa vseh časov pravkar vzleti z vami, da vas popelje v novo vesolje užitkov! Torej naprej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Ali ga ljubiš z usti? Moto Stroker bo vaša nova ljubezen! Ima funkcijo samodejnega premikanja in tresljajev in vaše roke bodo končno lahko tam počivale. Uživali boste v 5 različnih načinih vibracij in udarcev v 2 vznemirljivih načinih. Poiščite popoln ritem in se prepustite realističnim ustim, ki vas bodo zagotovo zajela!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 231 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.