×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji pregleden

Elementi 33 do 64 od 126 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Tenga Egg Keith Haring Party

    Ali želite živeti več ugodnosti in ugodnosti? Vsako leto zamenjajte svoj cilj s tem revolucionarnim jajcem! Vsebuje mastrubator z vnetljivo cilindrično notranjo teksturo, ki vas bo zlomil. Okusite še nekaj!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Stroke Sleeve Clear

    Razburljivo, elegantno in moderno. Takšen je ta masturbator z mehkimi stimulativnimi grebeni, ki vam bo ob vsakem gibu podal nov val užitka. Ali pa ga obrnite na glavo in poskusite njegovo gladko stran. Je zelo prilagodljiv, a hkrati tesen in je izdelan iz varnega TPE materiala. Pojdite do svojega orgazma na novi, neprehojeni poti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FPPR Double-Sided Masturbator Vagina-Anal

    Uživajte v intenzivni stimulaciji penisa s tem prozornim dvostranskim masturbatorjem. Ta masturbator ima vaginalno in analno odprtino, zelo raztegljiv in prožen rokav ter stimulativno rebrasto notranjost. Ker je masturbator prozoren, lahko vidite vse, kar se dogaja v notranjosti, kar naredi izkušnjo še posebej vznemirljivo. Zahvaljujoč kompaktni velikosti lahko ta masturbator zlahka vzamete s seboj kamorkoli greste.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Zbirka masturbacije Stroke It vas bo preprosto zabavala. Ta prozoren kos vam ne ponuja tako vaginalne kot analne odprtine in stimulira notranjo teksturo. Uživajte v realističnih izkušnjah s tem ultra lahkim in prijetnim masturbatorjem, ki mu običajno ročno delo težko konkurira.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovostne in prijetne materiale ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Shower Mount Adapter

    Želite uživati v svojem najljubšem Fleshlight QuickShotu pod tušem? Ni problem! Ta prozoren nastavek privijete na nosilec za tuš (ni priložen, kupiti ga je treba posebej) in nato vanj vstavite svoj QuickShot in mokro obrezovanje se lahko začne!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Z Rapids Sucker Stroker boste doživeli resnično intenzivne izkušnje, ki simulirajo oralni seks! Ima zaprt konec, kar prinaša občutke, ki so zamenljivi z občutki ob pravilnem kajenju. Popolno izkušnjo še dodatno poudarja notranja tekstura iz zelo prijetnega in fleksibilnega materiala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Super Stroker Transparent

    Gospodje, ne pozabite spakirati tega sofisticiranega masturbatorja na svoja potovanja! Rdečilo M za moške vam bo všeč zaradi njegove prožnosti, čutne mehkobe in realističnih občutkov, ki bodo v vas priklicali 4 vrste biserov užitka, ki skupaj tvorijo kanal s posebno teksturo. Stimulacija vašega penisa še nikoli ni bila tako intenzivna. Tunel za samozadovoljevanje M for Men je dolg 14 cm, se hitro segreje na telesno temperaturo in je prijetno spolzka. Uporabite ga za trenutke solo ljubezni ali pa dovolite svoji polovici, da to stori namesto vas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Eden, najbolj priljubljeni masturbatorji končno pri nas! Je čudežna replika vulgarnega konca in čudovito spodbudne teksture. Leto je podobno in tam je tudi čistilna enota. Ljubite realistične stvari, ki jih potrebujete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FPPR Double-Sided Masturbator Vagina-Mouth

    Uživajte v intenzivni stimulaciji penisa s tem prozornim dvostranskim masturbatorjem. Ta masturbator ima odprtino za vagino in usta, zelo raztegljiv in prožen rokav ter stimulativno rebrasto notranjost. Ker je masturbator prozoren, lahko vidite vse, kar se dogaja v notranjosti, kar naredi izkušnjo še posebej vznemirljivo. Zahvaljujoč kompaktni velikosti lahko ta masturbator zlahka vzamete s seboj kamorkoli greste.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Ali morate svoje zadovoljstvo ne samo čutiti, ampak tudi videti? War Wolf je samo za vas! To je polprosojni masturbator, ki zagotavlja divjo vizualno izkušnjo in še več. Ima mehko notranjo teksturo, ki bo pokvarila vaš penis med vsakim potegom, funkcija potiska in vrtenja pa je res omamna. Uživajte v orgazmični in vizualni izkušnji brez primere!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Men Downtown BJ Stroker Clear

    Želite svojemu ljubljenčku dati globoko grlo, a vam vrat ne dovoli, da se bolj potrudite? Preizkusite to orodje, s katerim bo oralni seks še bolj intenziven in zabaven. Vaš parter bo znorel od ljubezni! Pokadite ga kot še nikoli.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men All In Clear

    Če ne marate delati stvari na pol, jih naredite v celoti. Pri tem vam bo pomagal ta prozoren masturbator s 3 prekatami, ki obljublja občutek. Notranje oblike in teksture so zasnovane tako, da so realistične, zato ne čakajte in jih preizkusite na svojem penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Kmalu bo na voljo več podrobnosti o tem izdelku. Doživite neprimerljiv užitek z dvojno komoro Cyclone™. Ta vrhunski masturbator je zasnovan tako, da s svojimi inovativnimi lastnostmi in izjemnim dizajnom dvigne vaš užitek na višjo raven.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Keith Haring Dance

    Ali želite živeti več ugodnosti in ugodnosti? Vsako leto zamenjajte svoj cilj s tem revolucionarnim jajcem! Vsebuje mastrubator z vnetljivo cilindrično notranjo teksturo, ki vas bo zlomil. Okusite še nekaj!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Hannx2 Ultimate Handjob Stroker Open Concept 5.5"

    To so kakovostne erotične igrače za moške, ki vedo, kaj igrajo. Ta masturbator je izdelan iz premium TPR in je čudovito prilagodljiv in odličen. Uporablja se letno, vendar se sami odločite s tempom, ki vam ustreza. Njena notranja tekstura je prijetno podrezana, vendar jo boste poskusili okusiti na svojem penisu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Quick Connect

    Kaj pa uživajte še bolj zabavno, če združite 2 QuickShota? Ta posebna priponka vam bo pri tem pomagala in potem boste lahko uživali v dvojnem užitku 2 QuickShota sami ali s partnerjem, odvisno je od vas!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovost in prijeten material ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Zbirka masturbacije Stroke It vas bo preprosto zabavala. Ta prozoren kos vam ponuja anus in stimulativno notranjo teksturo. Uživajte v realističnih izkušnjah s tem ultra lahkim in prijetnim masturbatorjem, ki mu običajno ročno delo težko konkurira.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Male Blow & Go Mega Stroker Clear

    Kaj je boljšega od vaše desne roke? Na primer, ta neverjetno mehak in prijeten masturbator z notranjim teksturiranim tunelom za vaš dih jemajoč užitek. Je čudovito kompakten, sega v roko kot rokavica in je v množini boljši od katere koli prave rit. Opazujte, kako vaš penis veselo buči v svojih drobovjih in uživajte v čudoviti eksploziji strasti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sedi, navdušen petelin išče svojega dvojnika. Tom of Finland ima vibrirajoči masturbator, v katerem boste uživali hkrati s svojim partnerjem. Njegov teksturiran notranji del zajame vašo moškost, vibracije vas preplavijo z valom užitka, prozoren material pa vam omogoča, da vse to opazujete. Osvežite trenutke strasti s svojo ljubljeno osebo in uživajte v nečem novem in odličnem!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Ripple Dual End Stroker Male Masturbator

    Kar zadeva masturbacijo, so časi, ko sta bila dovolj roka in nekaj gela, že zdavnaj mimo. Danes ste lahko zahtevni in izberete zabavno igračo za popolno zadovoljstvo. Takšen je tudi ta masturbator z dvema odprtima koncema, ki vam bo ponudil občutek pravega spolnega srečanja, zato sprejmite povabilo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Sex Shot Xtra

    Majhna, diskretna, a zelo učinkovita.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Povečajte svoj užitek s Cyclone™ Triple Chamber Stroker. Ta prvovrstni masturbator je zasnovan tako, da s svojimi inovativnimi funkcijami in izjemnim dizajnom ponese vašo izkušnjo v nove višine.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hand Job Stroker Clear

    Dodajte novo dimenzijo svojim trenutkom ljubezni do sebe in si zagotovite jasen Hand Job Stroker s stimulativno teksturo. Narejen je iz zelo mehkega in fleksibilnega materiala, v katerega se bo vaš penis zaljubil. Poleg tega ima več kot 100 izboklin za še intenzivnejšo stimulacijo. Masturbator je izdelan iz prozornega TPR materiala, ima dva konca in je zelo enostaven za čiščenje. Uživajte v bolj divji samozadovoljevanju in odkrijte najmočnejše orgazme s tem preprostim, a učinkovitim orodjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Sophia

    Sophia vam bo dala izbiro, kateri konec želite prodreti in vas nato pritegnila s svojo mehko in realistično teksturo. Ona je dekle iz sosednje hiše, ki to naredi samo tebi in pikica. Narejen je iz prijetnega TPE materiala, ki je čudovito fleksibilen. Ima nožnico in anus ter pokrovček, ki se lahko uporablja za ustvarjanje sesanja. Zahvaljujoč ABS prevleki se udobno drži in je tudi zelo enostaven za čiščenje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rize! Strokez Clear

    Eleganten, moderen in poln občutkov, to je RIZE! Z njim lahko uživate v dih jemajočem spodbudnem žgečkanju in valovih užitka ali gladkih prijetnih potezah, saj je dvostranski. Prav tako je mehak in dovolj prožen, da lahko izberete pritisk. Kombinirajte ga z lubrikanti na vodni osnovi in uživajte v razburljivih vožnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Clear-Leader Snatch Transparent

    Zadovoljstvo v vseh okoliščinah! Ta masturbacija bo masirala vaš penis s čudovito realističnim materialom s premišljeno notranjo stimulativno teksturo. V njem se boste počutili kot prava vagina. Vstavite ga vanj, s pritiskom dlani izberite intenzivnost prijema in opazujte, kako uživa vaš penis!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Kakšni so vaši trenutni okusi? Ali sanjate, da bi posrkali vse do zadnje kapljice? S tem teksturiranim, mehkim in prožnim TPE masturbatorjem lahko to naredite sami in ne potrebujete niti rok, saj ga na moda pritrdite s končnim trakom. Smuknite v rebrasti tunel in se samo vozite po njem ali pa ga povežite z Milker Pro in se prepustite božanju in sesanju brez prav nobenega "dela".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Želite, da so podatki intenzivno erotični in prinašajo več koristi? Pretvarjajte se, da ste Hot Rod Enhancer in poskrbite, da bo vaš spremljevalec varen. Vendar sta bila oba uporabljena za korist in stimulacijo orgazma, saj bi ta dodatek vzpostavil erekcijo, povečal obseg in dodatno podprl stimulacijo. Hitro jo oblecite in pustite, da se vaše divje erotične fantazije uresničijo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.93 Reversible Textured Masturbator Transparent

    Relativno majhna, a zelo priročna in učinkovita igrača! Je zelo učinkovit prozoren mastrubator z notranjo teksturo ter prijetnim in fleksibilnim TPE materialom, ki se prilagaja vaši velikosti. Popestrite svoje trenutke ljubezni do sebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Želite dražiti konico svojega penisa? Ne glede na to, ali gre za lastnega člana ali nasprotnika, je ta igrača zasnovana tako, da prijetno stimulira in draži. Namesti se na želod, kjer bo svojemu nosilcu izkazoval najintenzivnejšo obliko predigre in užitka. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 4 hitrostmi in 7 vzorci vibriranja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 126 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.