×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski masturbatorji stimulativno

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro ve, kaj hočejo moški! Ponuja jim napredne tehnologije, skrite v sodobnih in učinkovitih erotičnih pripomočkih, ki vsakodnevno samozadovoljevanje spremenijo v nepozabno doživetje. Zbirka Toro vključuje tudi Cuper, udoben in prilagodljiv masturbator iz vrhunskega silikona s funkcijo vrtenja za 360°. Odkrijte vznemirljive vrtljaje, optimalen oprijem in popoln užitek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najboljšo samostojno vožnjo v svojem življenju z mastrubberjem Optimum Power Head Exciter. Ta kompaktna igrača se ponaša z intenzivnimi gibi in tudi čutnim vrtenjem za temeljite orgazme! Vstavite svoj penis noter in vstopite v raj. Notranjost masturbatorja je izdelana iz fleksibilnega TPR materiala in je odstranljiva za enostavno čiščenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Vam je všeč mehka žepkasta nožnica? Spoznajte Tracey! V notranjosti je lepo realistična in prijetno teksturirana. Ona je samo dekle iz glavnega, ki bo to naredila namesto tebe. Izdelan je iz trpežnega TPE materiala, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Prav tako je čudovito prilagodljiv in njegov odprt tunel ljubezni se bo brez strahu prilagodil vaši velikosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite še bolj uživati v svoji solo izkušnji? Prinesite ta masturbator Rebel z 2 vznemirljivima funkcijama, lahko sesa in vibrira. Ponuja vam 3 načine sesanja in 6 načinov vibriranja za čutno raznolikost. Njegovo upravljanje je zelo preprosto, notranji del pa ni le prijetno mehak, ampak tudi posejan z masažnimi točkami in žlebovi. Ko končate, preprosto izvlecite in operite notranjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutkov ljubezni do sebe! Takšna malenkost je pametnejša, kot si mislite. Sir Richard ga je zasnoval, da bi vas čim bolj zadovoljil. Je fleksibilen in se prilagaja vašemu penisu, nivo pritiska bo odvisen samo od vas, pa tudi od tega, kateri način vibracij od 8 ponujenih 8 boste izbrali. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, moč in eleganca so besede, ki opisujejo ta edinstveno močan erotični pripomoček za moške. MAN.WAND bo vaš užitek popeljal še nekaj stopenj naprej in ne boste presenečeni, kako neverjetna in osupljiva je lahko masturbacija. Veselite se 8 različnih hitrosti in 20 osupljivih načinov vibriranja. Prilagodljiva glava z roko v roki z močnim motorjem vam bo ponudila edinstvene občutke in revolucionarna doživetja. Orgazem je zagotovljen!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vzemite si čas zase, igrajte se in k temu povabite tega močnega masturbatorja. Čutno vas bo posrkala in opijala z vibracijami. Poleg tega ga lahko stisnete in določite pritisk. Izbirajte med 7 stopnjami sesanja in vibriranja in se zaljubite v dotik mehkega in prožnega notranjega dela iz visokokakovostnega TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen mastrubator bo vaš najljubši spremljevalec v uverturi in trenutkih samoljubja. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti in vas bo očaral z mehkim silikonskim materialom. Uživajte s kakovostno igračo z odprtimi konci!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo v obliki pik in debelih narezkov v predelu želoda. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 bo vaše sanje o popolnem masturbatorju spremenil v resničnost! Udobno se prilega roki in zahvaljujoč zunanji silikonski površini ne bo zdrsnil iz nje. Ponuja 3 sesalne funkcije in 6 vzorcev vibracij (vsak s 3 intenzivnostmi). Med posameznimi funkcijami bomo preklapljali zelo enostavno in hitro s pomočjo 4-smerne krmilne palice na vrhu. Naj vas draži neverjetna notranja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob vsak dan uvaja inovacije! Njihov cilj je maksimalen užitek pri moškem samozadovoljevanju! In zato Novax, eleganten masturbator za stimulacijo celotnega penisa. Narejen je iz materiala, ki intimno spominja na človeško kožo in izgleda neverjetno realistično. Uživajte ne le v njegovem diskretnem dizajnu, temveč predvsem v popolni funkciji sesanja (stiskanja).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sedi, navdušen petelin išče svojega dvojnika. Tom of Finland ima vibrirajoči masturbator, v katerem boste uživali hkrati s svojim partnerjem. Njegov teksturiran notranji del zajame vašo moškost, vibracije vas preplavijo z valom užitka, prozoren material pa vam omogoča, da vse to opazujete. Osvežite trenutke strasti s svojo ljubljeno osebo in uživajte v nečem novem in odličnem!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Si na začetku zime hrepeniš po nečem prijetno toplem za svoj penis? Ta očarljivi masturbator vas ne samo segreje na 40 °C, ampak tudi boža vašega tiča z vznemirljivimi vibracijami. To je sodoben izdelek, zato ne preseneča, da se polni preko USB kabla, je vodoodporen in izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Intenzivno sesanje in vibracije za popolno solo izkušnjo! Ta vakuumski masturbator znamke Wyne, ki ga je enostavno oprijeti, združuje sesanje in vibracije. Izbirate lahko med 10 načini vibriranja in 3 načini sesanja za prijetno raznolikost. Pustite se dobro zdraviti in uživajte v vsaki minuti potovanja, katerega cilj bo nepozaben orgazem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zaljubite se v razkošje tega inovativnega Inscup 2 mastrubberja! Je res lepa, diskretna in ima neverjetne lastnosti. Ogrel vas bo za omamnih 43 stopinj in vam ponudil 5 čutnih kontrakcij in 7 vibracijskih vzorcev.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Se vam zdi malo samoljubja, a vas to trenutno ne stane? Ta vibrirajoči silikonski masturbator vam ga bo enkrat ali dvakrat nastavil, tudi malo vas bo razjezil, na koncu pa vam bo naredil neskončno prijeten. Stimulacijski žlebovi vas bodo masirali v kombinaciji z enim od 10 načinov vibriranja, in kadar koli igrači zmanjka soka, jo morate samo napolniti prek USB-ja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Novo od Doca Johnsona z mini vibratorjem za intenzivna doživetja! Ta pomočnik je zasnovan tako, da izboljša vašo izkušnjo ne le med fahanjem, ampak tudi med samozadovoljevanjem. Je mehka in prijetna ter izdelana iz fleksibilnega prozornega in še posebej ultra realističnega Ultraskyn materiala. Vstavite vibrator in uživajte v intenzivnih vznemirljivih občutkih.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Domiseln in pametno oblikovan masturbator za intenzivno stimulacijo! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki vam bosta ponudila 10 okusnih funkcij vibracij. Je prijetno prilagodljiv in se prilagaja vaši velikosti. Razdraži želod in cel penis ter uživajte v nezemeljskih izkušnjah, ki si jih vaš desničar sam ne bi mogel privoščiti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Želite dražiti konico svojega penisa? Ne glede na to, ali gre za lastnega člana ali nasprotnika, je ta igrača zasnovana tako, da prijetno stimulira in draži. Namesti se na želod, kjer bo svojemu nosilcu izkazoval najintenzivnejšo obliko predigre in užitka. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 4 hitrostmi in 7 vzorci vibriranja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM06 je čudovito diskreten in vam bo ponudil 10 vznemirljivih nastavitev vibriranja. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov. Prav tako ne pozabite na seksi glasovno funkcijo, ki bo povečala vaše trenutke ljubezni do sebe!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Blagovna znamka Toro, ki se osredotoča na spolne pripomočke za moške, pravkar pripravlja ta erektilni masturbator, ki je zasnovan za koncentrirano stimulacijo. Njegova majhna velikost je idealna za draženje želoda, oblika rože pa je dejansko primerna za jezen kateri koli drug del telesa. Je izjemno prilagodljiv, njegov močan motor pa vam ponuja 10 funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Želite doživeti osupljivo sesanje in vznemirljive vibracije, ki se končajo v omamnem vrhuncu? Za to boste potrebovali pomočnika z imenom Rebel! Je masturbacijski tabor s 4 načini vibracij in 3 načini sesanja z ločenim nadzorom. Uživajte v notranji stimulativni teksturi mehkega TPE materiala.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Najboljša samostojna zabava s funkcijo ogrevanja, vibriranja, sesanja in impulzov F time.Ta masturbator je popoln za vse, ki sanjate o intenzivnih orgazmih ali celo trpite za erektilno disfunkcijo. Njegov notranji mehki tulec ima čudovite vznemirljive utore, ki zaradi svoje posebne oblike ustvarjajo realistične občutke sesanja med penetracijo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Naj bo vaša masturbacija še boljša! Ta rokav za samozadovoljevanje vas bo navdušil s svojo stimulativno teksturo in intenzivnimi vibracijami. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in pričakujete lahko vrhunsko kakovost. Dodajte tudi vibracije in pustite, da vas odnesejo 3 hitrosti vibracij in 7 vzorcev vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Odlični joški in seksi stokanje! Masturbator Wyne 02 ima 4 motorje, 10 načinov vibriranja, 3 načine sesanja in 3 zvoke stokanja. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato si nadenite priložene slušalke, jih priklopite in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomočnik za neposredno stimulacijo želoda! Je kompakten, enostaven za uporabo in opremljen s številnimi grebeni in zmožnostmi vibracij. Rebel Glans vam ponuja 10 načinov vibriranja za vašo najljubšo sorto, med katerimi lahko preklapljate z gumbom neposredno na igrači. Vzemite ga v roko in odkrijte, kako majhen, lahek in mehak je, nato pa ga samo položite na želod in ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    Pridi me udariti! Da, Tiana ne želi samo teškati, ampak želi tudi tvojega tiča. Je neverjetno realistična, lepa in tudi živahna. Ima 2 vznemirljivi odprtini, med katerimi lahko izbirate in lahko izbirate med različnimi stopnjami vibracij. Revolucionarni material X5 vas bo spravil na kolena, saj je tako resničen. Ste se pripravljeni zaljubiti na prvi dotik?

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Razburljiva vibrirajoča igrača na konici penisa. Ta črni masturbator bo vaš želod navdušil s čutnimi vibracijami in notranjimi stimulativnimi izrastki. Ponudil vam bo 10 načinov vibriranja, med katerimi lahko izbirate preko daljinskega upravljalnika, ki je povezan z igračo. Sweet Smile Vibrationg Glans Mastrubator je izdelan iz visokokakovostnega silikona s poliuretansko prevleko in ABS, ne vsebuje ftalatov in je v skladu z vsemi strogimi predpisi EU REACH.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Izboljšajte svoje izkušnje samoljubja s tem silikonskim masturbatorjem, idealnim predvsem za začetnike. Njegov pametno nameščen motor vam ponuja 9 načinov tresljajev, ki bodo zajeli vaš želod in vam prinesli neverjeten užitek. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Ali ste vedeli, da je tudi osamljenost lahko zelo vznemirljiva in prinese slastne orgazme? Ta inovativni črni mastrubator spremeni vaše zasebne intimne trenutke v trenutke, polne nepozabnega užitka. Ne more samo vibrirati, ampak tudi metati, te funkcije pa lahko izvajate hkrati ali vsako posebej. Življenje je prekratko, da bi ga delali samo ročno.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 164 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.