×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji vibracijski

Elementi 97 do 128 od 194 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Uživajte v tej seksi rit, ki odlično kopira najlepšo rit vseh časov. 2 realistični luknjici, analna in vaginalna, že hrepenita po vašem penisu, pa tudi po odstranljivem mini vibratorju, ki bo vaši masturbaciji dal še bolj razburljivo raven. Obe luknjici realistično kopirata prave luknje ljubezni, sta prijetno teksturirani in bosta vaš penis naredili izjemno udobnega. Celoten masturbator je izdelan iz revolucionarnega materiala X5, ki je brez ftalatov, varen za telo in enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Si želiš imeti svojo psičko s popolnimi oblinami ter še boljšim analom in vagino? Ali ji ne želite samo klofutati, ampak tudi strastno prodreti vanjo, kadarkoli boste okusili, ne glede na to, kakšna je? Imamo pravega za vas! Fuck Slub ima realistično obliko, obljublja neverjetna doživetja, je mehak, vzdržljiv in tudi vznemirljivo vibrira. Naj bo samo tvoja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije, ki jih ne želite zamuditi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Je kdo, ki ne bi maral oralnega seksa? In kaj vam pride na misel, ko rečete višja raven oralnega seksa? Hurricane by Jamyjob je igrača prihodnosti, ki vam bo pokazala, kako naj izgleda pravilen oralni seks. Odkrijte njegovo moč in se podredite popolnosti najboljšega oralnega ustja doslej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Če bi ta čokoladni poljub po imenu Heather lahko govoril, bi ti rekla, da komaj čaka, da to stori. Je prijetno mehka in prožna in zahvaljujoč odprtemu koncu lahko drži vsak velik penis. Njegova notranja tekstura je čudovito stimulativna in v trenutku, ko dodate vibracijo, boste pršili enkrat ali dvakrat.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Ali želite ne samo občutiti svojega užitka, ampak ga tudi videti? Ta masturatorka po imenu Emily iz Pretty Love ima prozorno okno, v katerem si boste ogledali celoten dogodek. Ima tudi odstranljivo notranjo lupino iz udobnega, mehkega in elastičnega TPR materiala, ki spominja na usnje. Vendar pa je vrhunec stimulacije sposobnost lizanja, žgečkanja in masiranja želoda! Uživajte v popolnem užitku za svojega celega tiča!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svetu s patentirano tehnologijo PulsePlate Technology™. PULSE je večkrat nagrajeni stimulator za moške, ki za stimulacijo moškega uporablja oscilacije. Medtem ko je bil PULSE III SOLO zasnovan za moško solo uporabo, je bil PULSE III DUO z daljinskim upravljalnikom in vibrirajočo spodnjo stranjo posebej zasnovan za pare.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Se želite prepustiti prijetni stimulaciji? Pridite in spoznajte tega vibrirajočega masturbatorja iz Jamyjoba! V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja z 9 načini vibriranja, ki vas bosta popeljala v ekstazo. Notranjost je narejena iz prijetnega gel silikona, ki se zelo hitro prilagodi vaši telesni temperaturi. Uživajte v svojem trenutku na polno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Super kamin in prijetna toplota! Masturbator 01 znamke Wyne se udobno prilega vaši roki in vas bo navdušil s svojo teksturo in obliko vagine. Ponujal vam bo 5 načinov vibriranja v 3 hitrostih, 3 načine sesanja in funkcijo gretja do 42°C. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato zdrsnite noter in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte v realistični izkušnji z vsem, vključno s strastnimi stoki in navihanimi besedami, s tem govorečim masturbatorjem iz Pipedreama! Poleg strastnih stokov vam ponuja 20 seksi fraz in 10 različnih načinov vibriranja, ta kombinacija bo očarala ne le vaš penis, ampak tudi vaš um! Privoščite si novo raven samozadovoljevanja in dovolite, da Talk Back Super Storek govori z vašo dušo, s srcem in predvsem s penisom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Ali sanjate o slastnem sesanju svojega člana? S to edinstveno moderno igračo jo lahko imate kadarkoli se spomnite! Ponudil vam bo 5 močnih načinov sesanja in 7 vzorcev vibriranja. Zaljubite se v realistično obliko vagine, futurističen dizajn in notranjo stimulativno teksturo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Ali sanjate o riti, ki bo samo vaša in ki bo lahko rasla od jutra do večera? Prenehaj! Vaše sanje se šele uresničujejo, saj imamo za vas Extreme Bad Girl Vibrating Ass znamke Pipedream. Je rit v naravni velikosti iz prijetnega in realističnega materiala Fanta Flesh. Mehke in okrogle polovice te zadnjice komaj čakajo, da jih stisnejo in udarijo, predstavljaj si tisti zadovoljiv zvok, ko iztegneš svojo poželjivo roko in udariš svojo novo Extreme Bad Girl! In potem bo od vas odvisno, ali se boste odločili za njeno vagino ali analno in ali boste v svojo vožnjo vključevali opojne vibracije ali ne. Nikoli pa ne pozabite na dovolj mazanja (ne poškodujte svoje princese preveč) in končnega čiščenja (naj bo Extreme Bad Girl ob vas cvetela več let).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite v celoti uživati v svojem času? Povabite Pulsarja in mu pustite, da opravi svoje sesalno delo! Je sodoben erotični pripomoček s 3 načini sesanja in 4 načini pulzirajočega vibriranja. Zunanjost je izdelana iz trdnega ABS-a, znotraj pa iz prijetnega TPE materiala. Naj bo Pulsar dober, čudovit in odličen!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Uživajte v najboljšem seksu svojega življenja, ki ga potrebujete samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robustno zunanje ohišje se udobno in trdno prilega vaši roki, končni ventil pa vam omogoča enostavno doživetje razburljivega sesanja. Prijetno gladek in realističen material Fanta Flesh, ki ga težko ločite od pravega telesa, najboljša stvar pa je njegova notranja tekstura, ki bo odlično stimulirala vaš penis. Skratka, dih jemajoči seks še nikoli ni bil tako dosegljiv kot pri Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Iščeš seksi muco, ki bo vedno pripravljena zate in bo tako odlična, da bo boljša od prave? Poglejte, kaj imamo za vas! Pussy Galore je anatomsko oblikovan in ponuja resnično pravo izkušnjo, saj je izdelan iz kakovostnega TPR materiala, ki je mehak, vzdržljiv in mehak kot človeška koža. Poleg 2 čutnih odprtin vam bo ponudil tudi intenzivne vibracije, da bo vaše potovanje v raj še bolj prijetno. Naj muca Galore ne čaka dolgo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM04 je čudovito diskreten in vam bo ponudil vznemirljivo tristopenjski rotacijski spiralni gib. Bi ga raje obrnil desno ali levo? Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodje, ali iščete nekaj, kar vam bo končno neskončno koristilo? Oglejte si ta eleganten in veličasten masturbator iz svilnato mehkega in mehkega silikona. Poleg neverjetnih 3 načinov sesanja vam bo na voljo tudi 7 načinov vibriranja, funkcija ogrevanja in notranja stimulacijska tekstura, v katero se boste preprosto zaljubili! Uživajte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Dajte ga v svoja željna usta, kadar koli ga potrebujete! Courtney ima vedno odprt poljub in štrleči jezik, ki komaj čaka, da ga izropa vaš penis. Hkrati lahko uporabite tudi mini vibrator in uživate v tej realistični z vibracijami obogateni zabavi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glans si zasluži pozornost! Ta priročna igrača, ki lahko vibrira v 7 intenzivnih načinih, bo to elegantno podala. Poleg tega upravlja tudi funkcijo samodejnega sesanja in ima gumb za hitro sprostitev pritiska, če vam postane malo preveč. Torej položite rokav na konico penisa, zgrabite krmilnik in narekujte svojo dozo razburjenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Ali hrepeniš po nečem velikem, nemoralnem in realističnem? V tem primeru se boste zaljubili v to čudovito rit! Je anatomsko oblikovana in vam ponuja tako široko vagino kot trden anal. Je čudovito mehak in pripravljen, da je tukaj za vas 24 ur na dan. Želite nekaj več? Dodajte vzdušje! Popolnost? Ja! In lahko si tvoj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Vam je všeč mehka žepkasta nožnica? Spoznajte Tracey! V notranjosti je lepo realistična in prijetno teksturirana. Ona je samo dekle iz glavnega, ki bo to naredila namesto tebe. Izdelan je iz trpežnega TPE materiala, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Prav tako je čudovito prilagodljiv in njegov odprt tunel ljubezni se bo brez strahu prilagodil vaši velikosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Ali želite to narediti samo z nečim, kar je realno veliko, drzno in nepremagljivo? Ta element iz kolekcije Hidden Bangers vam bo všeč. Je anatomsko oblikovan in ponuja resnično pravo izkušnjo, saj je izdelan iz visokokakovostnega TPR materiala, ki je mehak, vzdržljiv in mehak kot človeška koža. Poleg 2 čutnih odprtin vam bo ponudil tudi intenzivne vibracije, da bo vaše potovanje v raj še bolj prijetno. Ne čakajte dolgo na vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite še bolj uživati v svoji solo izkušnji? Prinesite ta masturbator Rebel z 2 vznemirljivima funkcijama, lahko sesa in vibrira. Ponuja vam 3 načine sesanja in 6 načinov vibriranja za čutno raznolikost. Njegovo upravljanje je zelo preprosto, notranji del pa ni le prijetno mehak, ampak tudi posejan z masažnimi točkami in žlebovi. Ko končate, preprosto izvlecite in operite notranjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Se ne morete odločiti, ali imate raje oralni seks ali vaginalno penetracijo? S tem masturbatorjem dobite oboje! Po eni strani vas bo razveselila super pristna muca, ki vključuje tudi zobke in jezik, po drugi strani pa se boste zaljubili v natančno oblikovano vulvo. Izbirajte med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi ter zgrabite elegantno torbico, ki obljublja udobno rokovanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutkov ljubezni do sebe! Takšna malenkost je pametnejša, kot si mislite. Sir Richard ga je zasnoval, da bi vas čim bolj zadovoljil. Je fleksibilen in se prilagaja vašemu penisu, nivo pritiska bo odvisen samo od vas, pa tudi od tega, kateri način vibracij od 8 ponujenih 8 boste izbrali. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen mastrubator bo vaš najljubši spremljevalec v uverturi in trenutkih samoljubja. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti in vas bo očaral z mehkim silikonskim materialom. Uživajte s kakovostno igračo z odprtimi konci!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vzemite si čas zase, igrajte se in k temu povabite tega močnega masturbatorja. Čutno vas bo posrkala in opijala z vibracijami. Poleg tega ga lahko stisnete in določite pritisk. Izbirajte med 7 stopnjami sesanja in vibriranja in se zaljubite v dotik mehkega in prožnega notranjega dela iz visokokakovostnega TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 bo vaše sanje o popolnem masturbatorju spremenil v resničnost! Udobno se prilega roki in zahvaljujoč zunanji silikonski površini ne bo zdrsnil iz nje. Ponuja 3 sesalne funkcije in 6 vzorcev vibracij (vsak s 3 intenzivnostmi). Med posameznimi funkcijami bomo preklapljali zelo enostavno in hitro s pomočjo 4-smerne krmilne palice na vrhu. Naj vas draži neverjetna notranja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo v obliki pik in debelih narezkov v predelu želoda. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 194 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.