×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 97 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Super kamin in prijetna toplota! Masturbator 01 znamke Wyne se udobno prilega vaši roki in vas bo navdušil s svojo teksturo in obliko vagine. Ponujal vam bo 5 načinov vibriranja v 3 hitrostih, 3 načine sesanja in funkcijo gretja do 42°C. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato zdrsnite noter in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vzemite domov PULSE SOLO ESSENTIAL in odkrijte povsem nov svet moške masturbacije. Naša večkrat nagrajena moška spolna igrača, imenovana prvi Guybrator™ na svetu, vas lahko naredi brez rok, brez potrebe po božanju. Njegova vsestranska zasnova pomeni, da je popolna igrača za vse, ki imajo penis.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Obožujete globoko grlo? In kdo ne! Ta edinstveno oblikovan masturbator ima realistično obliko grla in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga težko ločite od prave človeške kože. Ste pripravljeni na najboljše fahanje v svojem življenju?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Pussy Panties Silicone Vagina & Ass Panties Light

    S silikonskimi spodnjicami za muco se lahko igrate s svojim spolom, izživite fantazijo, poskusite nekaj novega ali uživate v orodju, ki pomaga pri spolni disforiji. Ustvarjen za tiste, ki so rojeni z moškimi genitalijami, je zasnovan tako, da ga nosite tako, da penis in moda potisnete med stegna in stran od poti ter nato nadenete mučke.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #6 Black

    Spoznajte svojo novo odejo! V svoji vagini ima seksi polne obline, polne stimulativnih izboklin, ki vam bodo resnično ugajale. Je očarljiva in kot prava, čvrstih oprsij pa ji ne manjka niti v enem letu. Privoščite si pravo izkušnjo s tem elegantnim kosom ženskega telesa, ki ga boste oboževale, oboževale in poljubljale.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svetu s patentirano tehnologijo PulsePlate Technology™. PULSE je večkrat nagrajeni stimulator za moške, ki za stimulacijo moškega uporablja oscilacije. Medtem ko je bil PULSE III SOLO zasnovan za moško solo uporabo, je bil PULSE III DUO z daljinskim upravljalnikom in vibrirajočo spodnjo stranjo posebej zasnovan za pare.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3, samodejni masturbator, ki ponese vaš užitek v nove višine. S svojim inteligentnim vgrajenim potiskom in 360° krožno krčenjem ta masturbator zagotavlja pustolovščino kot noben drug.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite ultimativni užitek z Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, popolnoma samostojnim polnilnim masturbatorjem, ki ponuja tako vibracije kot potiske. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 10 neodvisnimi funkcijami božanja ta naprava zagotavlja širok razpon občutkov za užitek po meri.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Ljubiš čutno sesanje svojega penisa bolj kot karkoli na svetu? Ta majhna, a zmogljiva in močna diskretna igrača za masturbacijo bo prisluhnila vašim željam. Izdelan je iz prožnega, prozornega in kakovostnega TPE materiala, zahvaljujoč končnemu obročku pa se bo lepo držal. Vstavite mini vibrator v majhno odprtino in nato zgrabite krmilnik, da narekujete nivo sesanja in vibracij!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Masturbator SM390, ki ga je mogoče polniti prek vmesnika USB, vam omogoča popolnoma novo izkušnjo masturbacije. Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v gred in se prepustite razvajanju s teleskopskim gibanjem. Za največji užitek vključite funkcijo ogrevanja.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Ali ga ljubiš z usti? Moto Stroker bo vaša nova ljubezen! Ima funkcijo samodejnega premikanja in tresljajev in vaše roke bodo končno lahko tam počivale. Uživali boste v 5 različnih načinih vibracij in udarcev v 2 vznemirljivih načinih. Poiščite popoln ritem in se prepustite realističnim ustim, ki vas bodo zagotovo zajela!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    To je tretja generacija Letenovega samodejnega izvlečnega, teleskopskega masturbatorja za moške, ki vam ponuja najboljše mehansko ročno delo doslej.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Simuliran oralni seks na zahtevo še nikoli ni bil lažji!To je potreba za človeka, ki ima nenadoma spolno zanimanje, karkoli gledate ali spite, Dolgo pritisnite gumb za vklop in kot zvočnik ali stvar tipa "Alexa" želi božati glavo...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tango je njiža ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura zagotavlja odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #6 Skin

    Spoznajte svoje novo dekle! Ima seksi polne obline in vagino, polno stimulacijskih grebenov, ki vam bodo resnično ugajali. Je šarmantna in je kot prava in čvrstih oprsij ji ne manjka samo za roko. Privoščite si pristna doživetja s tem elegantnim koščkom ženskega telesa, ki ga boste božale, božale in poljubljale.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO se vrača z oboževalcem najljubšo različico Strong Black Edition! Futuristični slog FLIP se vrača s tršim materialom in drznejšimi podrobnostmi za povsem novo izkušnjo iz serije FLIP.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CM05 je čudovito diskreten in vam ponuja 3 različne nastavitve sesanja in 3 hitrosti gibanja, kar simulira val. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplota, vibracije in sesanje, to so tri vznemirljive funkcije za solo igre, ki se jih ne boste mogli zadovoljiti. Ta masturbator znamke Rebel se vas bo dotaknil s prijetno notranjo pikčasto teksturo, funkcija segrevanja do 42 stopinj pa vas bo pripeljala do vrenja v kombinaciji s 5 načini vibracij in 3 hitrostmi sesanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Naj ta luksuzni večnamenski stroker zadovolji vse vaše domišljije! Intenzivne 10-stopenjske vibracije, 7 hitrosti in vzorci sesanja in stiskanja – ter erotični zvok – vse se združi, da ustvari vznemirljivo izkušnjo popolnega zadovoljstva. Vsaka funkcija deluje ločeno, tako da lahko svoj užitek prilagodite s klikom gumba na ergonomski posodi, ki se udobno prilega vaši roki. Popolnoma polnilna, rokav se odstrani za čiščenje, odporen proti škropljenju.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Ali imate radi svojega gospodarja in arhitekta vaše sreče? S Power-Batorjem lahko nastavite svoj užitek, kot želite. Izberite raven gibov, seksi stokov in ogrevanja. Edinstvena tehnologija bo vaše intimne trenutke popeljala na novo raven. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Masturbator SM400, ki ga je mogoče polniti prek USB, vam omogoča popolnoma novo izkušnjo masturbacije. Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v igračo in se prepustite razvajanju s teleskopskim in rotacijskim gibanjem.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nekaj več? Želite zmogljiv sodoben pripomoček, ki bo vaše trenutke samozadovoljevanja spremenil v nepozabna doživetja? Čas je, da odkrijete močan Elite Moto Milker! Njegova funkcija občasnega potiska vas bo spravila na kolena. Uživajte v popolnem viharju občutkov in prilagodite funkcije svojemu trenutnemu razpoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 spremeni vašo samozadovoljevanje v nepozabno izkušnjo, od glave do mod. Ker je opremljen s posebnim stimulatorjem za moda, poleg tega pa vam bo ponudil čutno in močno sesanje, ki vas bo resnično navdušilo. To bo vihar senzacionalnih občutkov! Prilagodite ga svojim osebnim in trenutnim preventivam in uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    Zero Tolerance Toys s ponosom razkrije ta zmogljiv potisni stroker, ki se zdi kot pravi, ker se zdi, da ima njegov motor svoj um! Živahen vaginalni vhod se umakne erotičnim, mehkim in raztegljivim užitkom, ki masirajo in žgečkajo, ko zdrsneš notri.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Se sprašujete, kateri masturbator bi bil najboljši za vas? Znamka Tanga je številka ena! Uporablja najkakovostnejše materiale in najnovejšo tehnologijo, preverite najnovejši model Flip Zero! Dobro premišljen dovod ohranja močan vakuum v notranjosti in ne izpusti niti kapljice maziva. Notranja kompleksna tekstura prinaša odlične občutke in zahvaljujoč odprtini je masturbator enostaven za čiščenje in pripravo za naslednjo uporabo.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Bouncing Titties F Cup Masturbator

    Masturbator Bouncing Titties omogoča, da imate lasten par seksi prsi! Masturbator ima zelo realistično obliko in je v celoti izdelan iz mehkega in prožnega materiala, ki je na otip podoben pravi koži. Velike okrogle prsi so čvrste in popolnoma oblikovane ter vas vabijo, da z njimi počnete vse, kar si želite. Masturbator je enostavno očistiti z vodo in čistilom za igrače, zato bo Bouncing Titties v nekaj minutah pripravljen na naslednjo seanso!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Ta sočna rit spada v lepoto tvojih sanj, pomisli na kogarkoli, ni važno, pomembno je, da jo zgrabiš na pol in zagrabiš v nožnico! Extreme Phat Ass White Girl je tvoja nova ljubezen s sladko in okroglo rit. Njen vitek kontrast z njeno rožnato muco, kar je najboljše, je kot človeška koža, morda malo bolj prijetna. Izdelana je iz mehkega materiala Fanta Flesh, ki je mehak in tudi varen za telo. Se bojite, da bi vas tako lepa rit kmalu dolgočasila? Imamo rešitev, to je vibrirajoča krogla, ki vibrira zadnjico in nožnico!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Flesh

    Čas je, da izpolnite vse svoje spolne fantazije z našim osupljivim masturbatorjem PDX PLUS® Perfect DD!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Si želite svoj užitek doživeti z vsemi čuti? S tem masturbatorjem ga lahko čutite na lastnem penisu, slišite in tudi vidite! Prozorno okence vam omogoča, da opazujete svoj penis, kako uživa v vrtenju ali potisku, in se počutite, kot da ste v vznemirljivem okolju globokega grla. Vklopite način nevihte in uživajte v največji možni stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 97 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.