×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 177 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    Hismith se osredotoča na proizvodnjo spolnega stroja in prilagojenih pripomočkov, ta moška skodelica za masturbacijo je zasnovana za moške, da lahko stroj uporablja par, 100 %  združljiv z vrhunskim spolnim strojem Hismith. Realistični masturbator je izdelan iz super TPR in okoljskega ABS, 7,087-palčni rokav je primeren za večino moških. Poleg tega je ta žepni gladilec pičke z vibrirajočim jajčkom, 10 načinov vibriranja vzorcev, s katerimi lahko najdete svojo točko užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Spoznajte Orgastobator 04, ultimativni užitek v prestižni zbirki intimnih izdelkov Rimba Toys. Ta luksuzni masturbator je zasnovan tako, da na novo definira vaša čutna doživetja s svojo izvrstno izdelavo in inovativnimi funkcijami. Orgastobator 04 ima napredno tehnologijo, eleganten dizajn in vrsto prilagodljivih nastavitev, ki ustrezajo vsem vašim potrebam.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Z vabljivo, realistično odprtino zdrsnite v vagino in se potopite v realistično meso. Izjemno mehak tunel je zasnovan za najbolj gladke in gladke gibe, poln grebenov in izboklin, ki dražijo, vzburjajo in zadovoljujejo. Ko se tesno prilegajoča komora oprime vašega penisa, prilagodite stopnjo potiska za užitek po meri.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Riley Reid Vagina and Butt

    Riley Reid Quickshot ima neovirane izhodne točke, oblikovane iz Rileyjine vagine in zadnjice. Riley Reid Quickshot se lahko uporablja kot dodatna stimulacija med oralno igro v paru ali za masturbacijo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Ripple

    Pri ostalih podobnih izdelkih ima Air-Tech Twist ogromno prednost, to je možnost prilagajanja tesnosti vašim željam in zahtevam. Z zagotavljanjem integriranega kompresijskega sistema je mogoče prilagoditi stimulacijo in tako integrirano osebno izkušnjo z Air-Techom.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Okrepite svoje intimne užitke z enostavnim za uporabo Optimum Power Ultimate Power Strokerjem. Kompakten, samostoječ vzburjevalnik se ponaša s sedmimi intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanjem ter izjemno ekstazo pri božanju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Jolee Love Pornstar Ass

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Na kaj povabiti ekscentrično porno zvezdnico Jolee Love? Anal te profesionalke v vsej njeni lepoti boste našli v progresivnem masturbatorju Private. Zahvaljujoč svoji ergonomski obliki se udobno prilega roki, zahvaljujoč notranji teksturi in kakovostnemu materialu pa boste uživali v čudovitih občutkih z Jolee Love. Spoznajte svojo moškost in nikoli si ne bo želela drugega!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream PDX Male Reach Around Stroker

    Zagotavlja neverjetne kombinacije užitkov s tesno ritko in realističnim kurcem. Ustvarjen je iz izjemno mehkega fantastičnega materiala, notranji tunel obdaja vašo gred z intenzivno teksturirano stimulacijo, realistična žilava zunanjost kurca pa omogoča varen oprijem in enostavno stiskanje. Zadovolji se z bitnim seksom ali raziskuj penetracijo v partnerski igri s tem vsestranskim gladilnikom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt Mega Stroker

    Zabavajte se na poti s Fuck Me Silly To Go! Pametna velikost je realistična in kompaktna, zato sta patentirano meso Fanta Flesh® in izjemno mehak notranji tunel podobna pravemu, le da sta boljša!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mehak in močno vibrirajoč rokav na konici penisa z daljinskim upravljalnikom. Se vam zdi kot sanje? To šele postaja resničnost! Vaša moškost dobi odmerek vibracij, o katerih sanja. Ta podaljšek je izdelan iz prvovrstnega silikona in vam ponuja 7 načinov vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Toys Orgastobator 02 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 02, naslednji vznemirljivi dodatek k izvrstni liniji izdelkov za užitek Rimba Toys. Kot del naše raznolike zbirke čutnih naprav Orgastobator 02 v ospredje postavlja svoj edinstven šarm in navdušujoče funkcije.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator domiselno in premeteno zasnovan za stimulacijo najbolj občutljivih mest moškega. 2 močna motorja z 10 funkcijami vibriranja in tapkanja zagotavljata vznemirljivo stimulacijo penisa, testisov in presredka

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Personal Trainer Tube

    Personal Trainer Tube podjetja Private je senzacionalen masturbator, ki vas bo popeljal na vožnjo vašega življenja. Ta nepogrešljiva zasnova je zasnovana tako, da trenira vašo vzdržljivost, hkrati pa zagotavlja vrhunsko zadovoljstvo pri božanju. S poželjivo realistično teksturo in udobnim ergonomskim oprijemom je vrhunska izbira prijetnega zadovoljstva.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC It's Two's Company

    Kar je majhno, je lepo! Ne verjameš? Oglejte si torej to ljubko rožnato vagino, ki je tu, da bo vaše trenutke samoljubja še bolj prijetne. Narejen je iz zelo fleksibilnega in nelepljivega TPR materiala, ki je tudi varen za telo in ne vsebuje ftalatov. Uživajte v realističnih občutkih in izbirajte med vaginalnim in anusom tega prefinjenega masturbatorja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši testisi bodo navdušeni nad vibracijami tega Mr. užitek! Narejena je iz mehkega in zelo prijetnega silikona in se na penis pritrdi s pomočjo udobnih obročkov. Potem morate samo vzeti krmilnik in narekovati vrsto vibracij, ki jih čutijo vaša jajca. In ali boste vi ali vaš partner držali daljinski upravljalnik, prepuščamo vam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch. Je razkošna igrača v diskretnem kovčku z popolnoma tihim delovanjem. Ponuja vam 7 načinov vibriranja in tudi napihljivo komoro, ki se bo povečala po vaših željah. Vstavite v silikon z mehko teksturo in trenirajte svojo vzdržljivost in erekcijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite razveseliti konico penisa znotraj in zunaj? To je kompakten in zelo enostaven za uporabo mastrubator. Ponudil vam bo vznemirljive vibracije in nežne stimulativne pike, ki bodo razveselile želod in uzdo. Ali hočeš več? Dodajte enega od 3 prožnih dilatatorjev in uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Odkrijte užitek brez primere z BRONX – luksuznim silikonskim tulcem, ki razvaja vašo mošnjo z neprimerljivim občutkom. Objemite skrotalni užitek, ko utripa in vžiga valove ekstaze. Dvignite intimnost z vgrajenimi masažnimi gibi, ki božajo vaše želje. BRONX: kjer se razkošje sreča z evforijo in vas popelje čez meje užitka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    Najpomembnejša stvar, ki jo ženska potrebuje, je ta realističen masturbator Blush x5 Men Sex Puppet. Ima vaginalno in analno odprtino s prijetno teksturirano notranjostjo za najbolj intenzivna doživetja. Narejen je iz popolnoma realističnega materiala X5 Blush, ki se ne razlikuje od prave človeške kože, je mehak, zelo elastičen in se hitro segreje na telesno temperaturo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Želite vdihniti življenje v svoje erotične fantazije? Kira Noir vam bo pri tem pomagala! Gledate dvojnega masturbatorja, ki mu je bil navdih. Je mehka, fleksibilna, upogljiva in izdelana iz udobnega TPE materiala. Boste najprej okusili vagino ali anal? Ne pozabite prenesti videoposnetka s Kiro Noir, do katerega boste dobili dostop.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Left

    Ali prsi in rit res niso vaša stvar? Ne skrbite, tudi mi mislimo na vas in predstavljamo težko pričakovano novost v naši ponudbi – nogo za samozadovoljevanje! Je očarljivo realistična, svilnato mehka, ima lepo modelirane prste in nekaj ekstra - vagino na stopalu. Prodirajte globoko v stopalo in vdihnite življenje svojim fetiš fantazijam!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Flight Commander

    Fleshlight je številka 1, ko gre za moške seks igrače, zdaj pa je še boljši. Različica Flight je elegantna, kompaktna, aerodinamično oblikovana in predvsem diskretna ter idealna za potovanja. Ne bojte se vzleteti v višine brez primere s Fleshlight Flight. Tako kot vsi masturbatorji Fleshlight je tudi model Flight izdelan iz materiala, ki je varen za telo, ki je dolgotrajen in vzdržljiv, medtem ko notranjost SuperSkin obljublja hiperrealistične občutke. Edinstvene lastnosti te novosti, vključno s kompaktno zasnovo, jo naredijo orodje, primerno ne samo za potovanja. Ne glede na to, ali iščete dolgoročno zadovoljstvo ali enkratno potovanje zaradi razburjenja, bo Flight vedno pripravljen na vzlet z vami.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Uresničite svoje sanje o čvrsti erekciji in uživajte v masažni žogici! Ta prstan Rebel Cock je anatomsko oblikovan in se popolnoma prilega. Podpira in krepi vašo erekcijo ter vas požgečka z vibracijami na pravem mestu. Je čudovito prilagodljiv in se popolnoma prilagaja vam. Uživajte v stimulaciji testisov in perineuma ter z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 10 načini vibriranja in 3 hitrostmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se temu, kar lahko naredijo mehki stimulativni vrtljivi jeziki! Tako intenzivne masaže penisa najbrž še niste doživeli. Ta masturbator znamke Stroker ima mehak vrtljivi vhod v obliki ust, v katerem se skrivajo čudoviti jeziki. Ponuja 4 načine vrtenja in 3 hitrosti. Ko končate, mehki rokav obrnite na glavo in preprosto operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Left

    Ali prsi in rit res niso vaša stvar? Ne skrbite, tudi mi mislimo na vas in predstavljamo dolgo pričakovano novost v naši ponudbi – čudovito realistično nogo! Je neustavljivo svilnato mehka, ima lepo oblikovane prste in kar kliče po božanju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Kompakten dizajn za vse, kar potrebujete za srečo. Dve lepi in čvrsti dojki s pokončnimi bradavicami v kombinaciji z lepo vagino tvorita uresničitev sanj vsakega moškega. Ko s penisom obiščete nožnico, komaj verjamete, da niste v pravi živi ženski. Drži se za prsi, to bo vožnja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Masturbator za sesanje spolovila NINJA zagotavlja fantastično oralno stimulacijo in se tudi samozdravi. S funkcijo segrevanja boste dosegli najvišjo temperaturo 45 stopinj Celzija, vklopite in izklopite pa jo lahko ločeno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Ali imate radi ugodne komplete po odlični ceni? Zato bodite previdni! Čudovit QuickShot masturbator in potrebno mazivo na vodni osnovi ter še bolj potrebno higiensko erotično čistilo. S tem kompletom preprosto dobite vse, kar potrebujete za takojšen užitek, zato ne zamudite razburljivega veselja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Odkrijte ZEPHYR, vaš vsestranski ojačevalec užitka. Ta prstan se spremeni v stroker ali Cockring in se prilagodi vsaki vaši želji. Razkrijte pulzirajočo funkcijo v notranjosti, ki povzdigne občutke na nove višine. Izkusite užitek, na novo definiran z ZEPHYR – kjer se vsestranskost sreča z utripajočo ekstazo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Luksuzno mehko in močno vibrirajoče delo na koncu penisa z daljinskim upravljalnikom. Imate tudi stene? To je nered! Vaša sposobnost merjenja količine vibracij, ki je zanič. Ta dodatek je narejen iz primarnega silikona in vam ponuja 7 načinov vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Pustite, da vas prevzame spiralna rebrasta oblika in dinamično sesanje novega Tenga Flexa. Narejen je iz najsodobnejšega fleksibilnega materiala, ima posebno rebrasto ohišje, zahvaljujoč kateremu lahko uživate v tako imenovani stimulaciji predenja. Če nato med uporabo pokrijete prezračevalno odprtino na vrhu, boste uživali v popolnih občutkih sesanja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 177 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.