×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LoveToy X-Basic Pocket Pussy Flesh

    Majhen, a popolnoma zadosten masturbator za maksimalno zadovoljstvo vaše moškosti! Ko se ga enkrat dotaknete, ga ne boste želeli ustaviti, je prijetno mehka in spominja na pravo človeško kožo. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in je varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov. Zgrabi svojo novo žepno muco in uživaj, kakor hočeš!

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker, zasnovan za zagotavljanje neprimerljivega užitka in prilagodljivih občutkov. Ta vsestranski bodilnik ima žgečkanje konic in je opremljen s priročno torbico za diskretno in higienično shranjevanje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naša SF jajčka za samozadovoljevanje imajo strukturo, podobno koži in bodo zadovoljila tako penis kot konico. Različne notranje oblike presenetijo in razveselijo s prijetnimi občutki. In zahvaljujoč inovativnemu Cyberskin, vam ni treba dodajati mazalnih gelov.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Stacey

    Ali vam je všeč mehak žepni file? Spoznajte Stacey! Je lepo oblikovane in prijetne teksture v notranjosti. Ona je samo dekle iz sosednje hiše, ki bo to naredila namesto tebe. Izdelana je iz trpežnega TPE materiala, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Prav tako je čudovito prilagodljiv in njegov odprt tunel ljubezni se bo brez strahu prilagodil vaši velikosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Soft Tube Cup Ultra Size

    S to skodelico CUP lahko popolnoma nadzirate pritisk na gred. Občutek, ki si ga želite, je odvisen od tega, kako močno ali rahlo držite CUP.

    16,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Men Downtown BJ Stroker Clear

    Želite svojemu ljubljenčku dati globoko grlo, a vam vrat ne dovoli, da se bolj potrudite? Preizkusite to orodje, s katerim bo oralni seks še bolj intenziven in zabaven. Vaš parter bo znorel od ljubezni! Pokadite ga kot še nikoli.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Odkrijte novo dimenzijo masturbacije! Masturbator prestižne blagovne znamke Tenga ima posebno strukturo in vam bo poskrbel tudi za neverjetno srečanje, če bo v zgornjem delu prekril prozoren lok. Uporabite na koristen način in zelo spodbuden dizajn.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Vam je všeč prijetno toplo? V tem primeru ne smete zamuditi tega pomočnika pri ogrevanju, ki bo v nekaj trenutkih ogrel vaš najljubši masturbator Squeeze. Povežite ga s katerim koli virom prek priključka USB in segrejte svojo napravo na 37 °C v samo 8 minutah. Zahvaljujoč temu segrevanju lahko uživate v še bolj realističnih občutkih in izkušnjah s svojim masturbatorjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Ripple Dual End Stroker Male Masturbator

    Kar zadeva masturbacijo, so časi, ko sta bila dovolj roka in nekaj gela, že zdavnaj mimo. Danes ste lahko zahtevni in izberete zabavno igračo za popolno zadovoljstvo. Takšen je tudi ta masturbator z dvema odprtima koncema, ki vam bo ponudil občutek pravega spolnega srečanja, zato sprejmite povabilo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Quick Connect

    Kaj pa uživajte še bolj zabavno, če združite 2 QuickShota? Ta posebna priponka vam bo pri tem pomagala in potem boste lahko uživali v dvojnem užitku 2 QuickShota sami ali s partnerjem, odvisno je od vas!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Masturbator Nubbed

    S tem zabavnim masturbatorjem lahko daste sebi ali svojemu partnerju prijetno stimulacijo! Nanesite lubrikant na penis ali notranjost masturbatorja. Povlecite igračo čez želod in jo premikajte gor in dol po penisu v svojem najljubšem ritmu. Masturbator ima na notranji strani stimulativna rebra. Narejen je iz zelo mehkega in fleksibilnega materiala, ki je prijeten na koži. Po uporabi igračo očistite z vodo in čistilom za igrače.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zolo Backdoor Pocket Stroker

    Ali želite imeti leto znanosti? Ta elegantni masturbator z intenzivno stimulativno teksturo vas bo pohvalil z mehkimi materiali. Zasnovan je za čiščenje in kuhanje za telo. Vedno ga vzemite s seboj in vedno boste pripravljeni razredčiti dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Ste se ga naveličali z roko in iščete mastrubberja? Ta ljubeč anal bo nedvomno dobra izbira, v katerem se boste počutili kot v pravi rit. Odstranite pokrov, dodajte lubrikant, vstavite v mehak silikon in se pustite razvajati s prijetno teksturo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Hrepenite po novih, še bolj čutnih višinah užitka? Opremite svojega desničarja s tem super mehkim in visokokakovostnim masturbatorjem z realističnim vstopom v obliki seksi poljuba. Dala vam bo občutke, podobne oralnemu seksu, elegantna zunanja torbica se udobno prilega vaši roki, končna odprtina pa vam bo omogočila uravnavanje občutka sesanja. Uživajte v dotiku prijetno prožnega materiala, v katerega boste vedno znova želeli zdrsniti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dansex WaterWoman Sex Toy for Men Ribbed 5 pack

    Učinkovit pripomoček za samozadovoljevanje moških iz ekološkega polietilena.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.93 Reversible Textured Masturbator Transparent

    Relativno majhna, a zelo priročna in učinkovita igrača! Je zelo učinkovit prozoren mastrubator z notranjo teksturo ter prijetnim in fleksibilnim TPE materialom, ki se prilagaja vaši velikosti. Popestrite svoje trenutke ljubezni do sebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Želite, da so podatki intenzivno erotični in prinašajo več koristi? Pretvarjajte se, da ste Hot Rod Enhancer in poskrbite, da bo vaš spremljevalec varen. Vendar sta bila oba uporabljena za korist in stimulacijo orgazma, saj bi ta dodatek vzpostavil erekcijo, povečal obseg in dodatno podprl stimulacijo. Hitro jo oblecite in pustite, da se vaše divje erotične fantazije uresničijo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm, vrhunsko izkušnjo božanja. Ta stroker je izdelan iz tekočega silikona, materiala, ki je znan po svoji mehkobi, gladkosti in vzdržljivosti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hand Job Stroker Clear

    Dodajte novo dimenzijo svojim trenutkom ljubezni do sebe in si zagotovite jasen Hand Job Stroker s stimulativno teksturo. Narejen je iz zelo mehkega in fleksibilnega materiala, v katerega se bo vaš penis zaljubil. Poleg tega ima več kot 100 izboklin za še intenzivnejšo stimulacijo. Masturbator je izdelan iz prozornega TPR materiala, ima dva konca in je zelo enostaven za čiščenje. Uživajte v bolj divji samozadovoljevanju in odkrijte najmočnejše orgazme s tem preprostim, a učinkovitim orodjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Pocket Pleaser Light

    Uživajte v raztegljivo mehkem užitku na dlani s tem upogljivim, mehkim bodilom z realističnimi ustnicami in resničnim vaginalnim vstopom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zolo Original Pocket Stroker

    Želite v letu imeti znanstveno mnenje? Ta elegantni masturbator z intenzivno stimulativno teksturo vas bo pohvalil z mehkimi materiali. Zasnovan je za čiščenje in kuhanje za telo. Vedno ga vzemite s seboj in vedno boste pripravljeni razredčiti dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Za seksi hitri vmes! Ta Stroker Pocket Mastrubper vam bo všeč zaradi enostavne uporabe, prozorne barve in žepne velikosti. Njegova vznemirljiva notranja tekstura vas bo čim bolj stimulirala, pikčasta površina na zunanji strani pa bo poskrbela, da vam masturbator ne bo padel iz roke. Zato ga zgrabi in igraj svoj solo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Masturbator Ribbed

    S tem zabavnim masturbatorjem lahko daste sebi ali svojemu partnerju prijetno stimulacijo! Nanesite lubrikant za penis ali notranji masturbator. Pokrijte igračo skozi srce in jo v svojem najljubšem ritmu potisnite gor in dol po penisu. Masturbator ima na notranji strani stimulativna rebra. Narejen je iz zelo mehkega in fleksibilnega materiala, ki se nosi na koži. Po uporabi očistite predvajalnik z vodo in čistilom za igrače.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Male Masturbator Vagina Xianger Skin

    Se še spominjate svojega prvega dekleta? Če ob vsakem spominu vstanete, pa naj bo ta prvi ali kateri koli drug, je dobro imeti pri roki realistični masturbator v obliki nožnice, ki bo v nekaj trenutkih potešil vašo željo. Okusite njegovo notranjo pristno teksturo in se razvajajte!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Selopa Pocket Pleaser Dark

    Uživajte v raztegljivem mehkem uživanju na dlani s tem upogljivim, mehkim bodilom z realističnimi ustnicami in resničnim vaginalnim vstopom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Giant Egg Grind Ripples Edition

    Gospodinjstva, iščete nekoga, ki bi vašemu lastniku dela dal najboljše ugodnosti? Čas je, da preizkusite ta inovativni masturbator! Je diskreten, za večkratno uporabo in idealen za potovanja. Izdelan je iz super mehkega in fleksibilnega TPE materiala, v paketu je tudi mazivo za tovrstna dela. Torej daj ne!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Masturbator Maxi Flex Vaginal Skin

    Želite med samozadovoljevanjem uživati še v nečem več? V tem primeru boste potrebovali nekaj več kot desno roko. Experience Alive je serija osupljivih masturbatorjev, ki so udobni za oprijem in so prožni ter imajo lepo strukturo v notranjosti. Odkrijte vznemirljive občutke in intenzivne vrhunce!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Ending Rinse and Repeat Whack Sleeve

    Iščete preprost, vzdržljiv in udoben masturbator za penis? Rinse and Repeat je pač tak in samozadovoljstvo z njim bo kar se da prijetno. Vanjo kapnite kapljico lubrikanta in vstopite vanjo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stroker Pocket Masturbator Speed

    Za seks hite! Ta Stroker Pocket Mastrubper vam bo ponudil veliko preglednih barv in modnih velikosti, ki so enostavni za uporabo. Njegova vznemirljiva notranja tekstura vas bo spodbudila in spodbudila navzven. Namesto tega ubijajo in igrajo solo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Original Vacuum Cup Soft

    Odkrijte novo dimenzijo masturbacije! Ta masturbator prestižne blagovne znamke Tenga ima posebno strukturo in vam bo zagotovil tudi neverjetno sesanje, če bo zakril zračno luknjo v zgornjem delu. Uživajte v osupljivem užitku in zelo stimulativnem dizajnu.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joy Cup Masturbator Vagina Thrilling Skin

    Iščete popolnega spremljevalca za vsako priložnost? Ta masturbator v obliki vagine bo pomnožil vaše izkušnje! Izdelan je iz mehkega in prožnega TPE materiala, ki se vam udobno prilagaja. Spustite malo svojega najljubšega lubrikanta in pripravljeni ste!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Rolling Regular

    Naj vas prevzame intenzivno stimulativno vrtenje! Ta masturbator je primeren za uporabo v kombinaciji z Gyro Rollerjem, s katerim vam bo pokazal maksimalen rotacijski užitek! Je tudi prednamazan in natančno izdelan iz kvalitetnih materialov, kar je pri Tenga toys že samoumevno. Zavrtite ga torej z Gyro Rollerjem in tem masturbatorjem!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.