×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 97 do 128 od 200 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Screw My Nasty Fuckholes 15kg Skin

    Si želiš rit, ki bi jo lahko res pobožal in z njo užival? Ta masturbator z neverjetno težo 15 kg vas bo navdušil s svojo realistično izdelavo in maksimalnim užitkom ne le pri klofutanju, temveč tudi pri praskanju. Narejen je iz visokokakovostnega TPE materiala, ima odlično modelirano nožnico, notranje luknjice pa imajo prijetno vznemirljivo teksturo.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Brown

    Čas je, da izpolnite svoje spolne fantazije in jih pretvorite v resničnost! Ta čudovita rit Perfect Ass XL ti bo pomagala pri tem. Je čudovito mehka in prožna, saj je narejena iz materiala Fanta Flesh, ki ga skoraj ne bi ločili od prave človeške kože. Je prijetno okrogel in idealen za stiskanje, masiranje in klofutanje. Izberite dve tesni luknji, ki imata vznemirljivo teksturo in uživajte v realističnih izkušnjah!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Hrepenite po nečem res intenzivnem in resničnem, kar vas bo popeljalo do vrhunca spolnega zadovoljstva? Pripomočki znamke Lovebotz že nekaj let valijo erotični trg in zdaj prihaja z novim Milker Pro, ki vas bo posrkal do zadnje kapljice. Njegov teksturiran in upogljiv rokav vas absorbira z vsakim udarcem. Izbirajte med 3 hitrostmi in vibracijami ter 7 vzorci in odkrijte nov svet užitka in orgazmičnega užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Adel Onahole Real Hips Masturbator

    Iščete nekaj res pravega, kar bi odlično nadomestilo živo vagino ali anus? Čeprav se morda zdi nerealna naloga, je resnica ravno nasprotna in prav zdaj gledate prelepo Adele, ki se vam bo zoperstavila, kadar koli boste želeli. Obnaša se s popolnimi telesnimi proporci, njene ljubezenske luknje imajo stimulativno teksturo. V kar je najbolje, da daš prst v škarje, pa če začneš licitirati po sobici, boš slišal, kako cvili, vau!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Bimbo 8.5kg Skin

    Fat Ass Bimbo je senzacionalen, realističen masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ta velika, drzna zadnjica je zasnovana za popoln užitek v pasjem slogu. Velik masturbator je izdelan iz kakovostnega TPE in ima realistično oblikovane rožnate sramne ustnice ter prijetno teksturirane kanale.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Če želite nekaj več kot navaden masturbator, je ta čeden moški tukaj. Zapeljal vas bo s svojim trdim realističnim tičem, omamnimi vibracijami, sladkimi besedami, seksi glasom in tesnim analnim odprtjem. Zaljubite se na prvi pogled, oblikujte njegov ud, kot ga potrebujete, poslušajte in zarinite vanj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornadi so nevarni in uničujoči, so zračni stebri, ki se silovito vrtijo v notranjosti in pometajo vse, kar se jim znajde na poti. Tudi Tornado by Jamyjob je tak! Ponudil vam bo 10 močnih vzorcev potiskov in vrtenj, s katerimi boste doživeli vrtinec osupljivih občutkov!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Onahole Masturbator

    Sanjate o najbolj realističnih izkušnjah? Samo s tem masturbatorjem Kokos lahko svojim sanjam vdahnete življenje. Ta del ženskega telesa torej ni čisto živ, ampak je narejen po živem modelu in vsi njegovi detajli so do potankosti premišljeni. Tekstura človeške kože je naravnost osupljiva, prav tako pristne sramne ustnice in celo G-točka!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Fuck Me Silly Bubble Butt Flesh

    Izkusili boste največjega, najtežjega, najbolj realističnega, najbolj intenzivnega moškega masturbatorja na svetu!

    849 €

    649 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ride Brown

    Ali vaše telo hrepeni po divjih vožnjah in analnem užitku? Ta izjemno realističen torzo Perfect Ride vam ponuja penis, ki se premika v katero koli smer, velike testise in prijeten anus. On je prijeten fant z mišičastimi prsmi in šesterico. Spoznajte njegove strasti in jih združite s svojimi, čaka vas poslastica!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    Čutno sesanje in obračanje v eni igrači, ki je produkt sodobne tehnologije! Vaši trenutki užitka bodo zdaj še intenzivnejši, saj ta nov izdelek prestižne znamke Tenga točno ve, kaj želite. Kombinacija nadzorovanega vrtenja in čutnega sesanja je točno tisto, kar potrebujete za svoje zadovoljstvo, zato se prepustite.

    579 €

    459 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #8 Skin

    To izvrstno oblikovano trans telo bo zagotovo osvojilo vaše najgloblje želje in prebudilo vaše najbolj divje erotične fantazije. Predstavlja edinstveno izkušnjo, ki ji v bogastvu in intenzivnosti ni para.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Čudovita prsata rjavolaska Victoria je ena najbolj iskanih zvezdnic v porno industriji. In veš kaj? Zdaj je lahko vaš! Vas zanima, kako bi bilo z njo? Združite osupljivi masturbator FeelVictoria s super modernim KEON-om in ne boste presenečeni, kako osupljivo resničen bo!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Hanna Onahole Real Hips Masturbator

    Vam je ljubše od zadaj? Hanna je tukaj za vas! Ultra realistična in originalna replika zadnjice, vagine in anusa. Nastavi se tako, da prodrete od zadaj, in je 3D replika pravega originala, znotraj in zunaj. Znotraj je precej čvrsta in ima proporce mlade device v svojih dvajsetih, je točno to tisto, kar želite? Naj torej Hanna uresniči vaše sanje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Vibracijski FLIP ZERO EV BLACK z bolj čvrstim materialom kot originalni FLIP ZERO EV ponuja močnejše občutke in močnejši stisk. Uživajte v najbolj dinamični stimulaciji z brnenjem, ki je na voljo, z notranjimi podrobnostmi, izpopolnjenimi tako, da ustrezajo intenzivnim občutkom trdnejšega materiala in brnenju z dvojnimi vibracijskimi jedri!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Skin

    Luštna psica in lačna rit! S tem pristnim masturbatorjem uživajte v maksimalnem realističnem užitku v katerem koli položaju. Ima popolno repliko spodnjega dela trupa z veliko zadnjico in zgornjim delom nog. Vanjo lahko prodrete iz katerega koli položaja, saj jo je mogoče vrteti. V notranjosti vas bodo pozdravili tesni, a prožni kanali z različnimi teksturami za intenzivno, razburljivo masažo.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Masturbator SM400, ki ga je mogoče polniti prek USB, vam omogoča popolnoma novo izkušnjo masturbacije. Svoj penis z nekaj lubrikanta potisnite v igračo in se prepustite razvajanju s teleskopskim in rotacijskim gibanjem.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO Elektronski super masturbator z vrtljivo in potisno funkcijo

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Jessica 6kg Cute Sex Doll for Beginner Masturbation

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabi Jessico domov in pridobi si seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate o seksi zadnjici, ki se bo strastno tresla? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš penis bo užival v najbolj intenzivni in realistični stimulaciji doslej. Je ogromen in opremljen z 2 močnima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibracijami za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 spremeni vašo samozadovoljevanje v nepozabno izkušnjo, od glave do mod. Ker je opremljen s posebnim stimulatorjem za moda, poleg tega pa vam bo ponudil čutno in močno sesanje, ki vas bo resnično navdušilo. To bo vihar senzacionalnih občutkov! Prilagodite ga svojim osebnim in trenutnim preventivam in uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP01 je čudovito diskreten in vam ponuja 10 vznemirljivih vrtljivih funkcij in 5 sesalnih funkcij. Poleg tega vam bo zagotovo všeč funkcija ogrevanja, ki bo dodatno podprla celotno izkušnjo. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #6 Skin

    Spoznajte svoje novo dekle! Ima seksi polne obline in vagino, polno stimulacijskih grebenov, ki vam bodo resnično ugajali. Je šarmantna in je kot prava in čvrstih oprsij ji ne manjka samo za roko. Privoščite si pristna doživetja s tem elegantnim koščkom ženskega telesa, ki ga boste božale, božale in poljubljale.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #7 Skin

    Osredotočite se na tega debelušnega lepotca za najbolj pristno izkušnjo. Ta privlačna dama izžareva očarljiv šarm, ki poudarja njeno ženstvenost, še posebej polne obline in obrisi so bolj impresivni kot običajna velikost.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Hanna Onahole Masturbator

    Kaj vam je pri misijonarjih najljubše? Hanna je tukaj za vas - ultrarealistična in izvirna replika vagine in anusa. Nastavi se za vašo frontalno penetracijo in je 3D replika pravega originala, znotraj in zunaj. Znotraj je precej čvrsta in ima proporce mlade device v svojih dvajsetih, je točno to tisto, kar želite? Naj torej Hanna uresniči vaše sanje!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 200 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.