×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 97 do 128 od 169 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    Čutno sesanje in obračanje v eni igrači, ki je produkt sodobne tehnologije! Vaši trenutki užitka bodo zdaj še intenzivnejši, saj ta nov izdelek prestižne znamke Tenga točno ve, kaj želite. Kombinacija nadzorovanega vrtenja in čutnega sesanja je točno tisto, kar potrebujete za svoje zadovoljstvo, zato se prepustite.

    579 €

    459 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO Elektronski super masturbator z vrtljivo in potisno funkcijo

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #8 Skin

    To izvrstno oblikovano trans telo bo zagotovo osvojilo vaše najgloblje želje in prebudilo vaše najbolj divje erotične fantazije. Predstavlja edinstveno izkušnjo, ki ji v bogastvu in intenzivnosti ni para.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Hanna Onahole Real Hips Masturbator

    Vam je ljubše od zadaj? Hanna je tukaj za vas! Ultra realistična in originalna replika zadnjice, vagine in anusa. Nastavi se tako, da prodrete od zadaj, in je 3D replika pravega originala, znotraj in zunaj. Znotraj je precej čvrsta in ima proporce mlade device v svojih dvajsetih, je točno to tisto, kar želite? Naj torej Hanna uresniči vaše sanje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Skin

    Luštna psica in lačna rit! S tem pristnim masturbatorjem uživajte v maksimalnem realističnem užitku v katerem koli položaju. Ima popolno repliko spodnjega dela trupa z veliko zadnjico in zgornjim delom nog. Vanjo lahko prodrete iz katerega koli položaja, saj jo je mogoče vrteti. V notranjosti vas bodo pozdravili tesni, a prožni kanali z različnimi teksturami za intenzivno, razburljivo masažo.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Ali sanjate o čudoviti Lisi Ann samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Victoria June

    Čudovita prsata rjavolaska Victoria je ena najbolj iskanih zvezdnic v porno industriji. In veš kaj? Zdaj je lahko vaš! Vas zanima, kako bi bilo z njo? Združite osupljivi masturbator FeelVictoria s super modernim KEON-om in ne boste presenečeni, kako osupljivo resničen bo!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Jessica 6kg Cute Sex Doll for Beginner Masturbation

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabi Jessico domov in pridobi si seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate o seksi zadnjici, ki se bo strastno tresla? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš penis bo užival v najbolj intenzivni in realistični stimulaciji doslej. Je ogromen in opremljen z 2 močnima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibracijami za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP01 je čudovito diskreten in vam ponuja 10 vznemirljivih vrtljivih funkcij in 5 sesalnih funkcij. Poleg tega vam bo zagotovo všeč funkcija ogrevanja, ki bo dodatno podprla celotno izkušnjo. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    179 €

    169,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #7 Skin

    Osredotočite se na tega debelušnega lepotca za najbolj pristno izkušnjo. Ta privlačna dama izžareva očarljiv šarm, ki poudarja njeno ženstvenost, še posebej polne obline in obrisi so bolj impresivni kot običajna velikost.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Hanna Onahole Masturbator

    Kaj vam je pri misijonarjih najljubše? Hanna je tukaj za vas - ultrarealistična in izvirna replika vagine in anusa. Nastavi se za vašo frontalno penetracijo in je 3D replika pravega originala, znotraj in zunaj. Znotraj je precej čvrsta in ima proporce mlade device v svojih dvajsetih, je točno to tisto, kar želite? Naj torej Hanna uresniči vaše sanje!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite, da je vaš mastrubace popolna izkušnja? Točno tako bo s Fap-O-Matic! Ponuja vam močno občasno sesanje, ki povzroča razburljive udarce. To bo popolna nevihta občutkov med intenzivnimi solo igrami, ki se bodo prilagodile vašemu trenutnemu razpoloženju. Uživajte v samodejnih udarcih okoli penisa, ki bodo simulirali udarjanje in dosegli najboljše vrhove.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kaj ima dva palca in obožuje fafanje? Očitno ti. Z novim in izboljšanim Autoblow 2+ XT boste kmalu izkusili spolno igračo za moške, ki postavlja standarde realističnih solo doživetij. Ta posodobljena različica, ki je bila predstavljena avgusta 2018, vključuje na novo zasnovano 5-ročno prijemalo za penis, ki je za 50 % tesnejše, kar vam pomaga uživati v boljših in večjih orgazmih. Privoščite svoji roki počitek in dovolite, da Autoblow izdela napor ali dva - samodejno. Za enostavno čiščenje se rokav v sekundi iztakne. Potrebovali boste lubrikant na vodni osnovi, poleg tega pa boste morda želeli uporabiti čistilo za igrače, da boste po umivanju rokava poskrbeli za njegovo čistočo. Za razliko od drugih masturbatorjev je čiščenje po končani zabavi z napravo Autoblow preprosto.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Realstuff The Perfect Body

    Čvrste kože, seksi vagina in napet anus, zdravilo za osamljenost in vsako tegobo! Ta novi pomen vašega življenja ni nič drugega kot realistična 3D struktura trupa s trajno obliko. Izdelan je iz nestrupenega kakovostnega materiala Real Feel in ima mega dimenzije 50 x 28 cm. Zgrabite pristne prsi s čvrstimi bradavicami, božajte bujno vulvo in obiščite ozko nožnico ali anus.

    349 €

    219 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Booty Light

    Iščete izjemno realistično rit in muco, da izpolnite svoje realistične fantazije? Ta čudovita rit komaj čaka na tvoje šeškanje in podrobno modelirana vagina hrepeni po tvojem penisu. Notranja stimulativna tekstura bo pripravila orgazmično masažo in material Fanta Flesh, ki je podoben koži, ki vam bo všeč zaradi svoje mehkobe in gladkosti. Odkrijte popolno resnično izkušnjo vsakič, ko greste!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy End Game Black

    Uživajte v potovanju in koncu igre s tem zmogljivim Strokerjem, zasnovanim za izvrsten dolgotrajen užitek. Izkusite popolnoma novo kraljestvo občutkov zahvaljujoč prožnemu, teksturiranemu notranjemu rokavu, ki boža, vibrira in segreje do okusnih 100+F stopinj. Z elegantnim dizajnom in enostavnim UV-stojalom za razkuževanje po čiščenju ste lahko prepričani, da ste vedno pripravljeni na naslednjo avanturo.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Roko na srce, nič ni boljšega od oralnega seksa! Ali se strinjaš? Dajte temu sesalnemu masturbatorju vrhunske znamke Lovebotz priložnost, da vam pokaže, da zmore to najbolje! Poleg sesanja s 3 načini vam ponuja 3 hitrosti vibriranja in 5 vzorcev vibriranja ter funkcijo gretja, da vas ogreje, tako kot pri pravi meringue! Če želite zase najboljše, zagotovo želite Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Le nekaj stvari je v življenju resnično pomembnih in vsi vemo, da je ena izmed njih zdravje. Ne le telesno zdravje kot tako, ampak tudi duševno zdravje, ki gre z roko v roki s spolnim zadovoljstvom. Ta par igrač prestižne znamke Fun Factory vam bo dal popolno navdušenje, neverjetne orgazme in podprl vaše duševno dobro počutje. Igrajte se z njimi sami ali v paru, ko končate pa jih shranite v etui, ki je prav tako priložen paketu.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ali sanjate o čudovitem ješiškem Draku samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    Poželjiva psica in lačna rit! S tem pristnim masturbatorjem uživajte v maksimalnem realističnem užitku v katerem koli položaju. Ima popolno repliko spodnjega dela telesa z veliko zadnjico in zgornjim delom nog. Vanjo lahko prodrete iz katerega koli položaja, saj jo je mogoče premikati. V notranjosti vas bodo pozdravili tesni in prožni kanali z različnimi teksturami za intenzivno, razburljivo masažo.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith C1094 Woman Silicone Feet

    Nekdo je rudar, nekdo je dolnák in kakorkoli že zveni, nekdo je tudi srček! In prav za takšne ljubitelje imamo te čudovite noge, ki bodo njihove erotične footfetish sanje spremenile v resničnost. Imajo popolnoma realističen dizajn in poleg desne in leve noge v paketu najdete tudi nohte in lak. Izdelani so iz 100% visokokakovostnega silikona, zato so neverjetno prilagodljivi in lahko celo premikate prste. Je to točno tvoje? Zato vzemite te čudovite noge za svoje!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Sexy Lady Masturbator

    Predstavljajte si, da vas ta seksi ženski masturbator popelje v sedma nebesa! Prodrli boste v očarljivo vagino ali analno in stisnili svoje zapeljivo oprsje. Vaše sanje se uresničijo s Sexy Lady, katere sramne ustnice in klitoris se ne razlikujejo od resničnih.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Le kdo ne bi ljubil oralnega seksa in uživanja, s katerim ni nič primernega? Kdo ni bil novi Autoblow 2 Extra Tight? Realistične tehnologije, ki se ponašajo z medsebojno uporabo skodelic s petimi kroglicami, in kljub točki, kjer je vaš penis zrasel in tesno obkrožen, je novi Autoblow 2 50 % tesnejši od prejšnjega modela. Čakajo na intenzivne in boleče orgazme. Že leta slišite, da Autoblow 2 South ni potreboval za svoje delo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Življenje je prekratko, da bi samo sanjali o popolnih erotičnih izkušnjah in jih nikoli ne spremenili v resničnost. Vse vaše sanje o sočni vagini in čvrstem analu, čutnih vibracijah in sesanju se bodo uresničile s tem dih jemajočim realističnim masturbatorjem popolne oblike, avtentično modeliranih detajlov in stimulativnih notranjih tekstur.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Ali sanjate o čudoviti Ase Akira samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Le s to igračo bodo vaši trenutki samorazvajanja kar se da popolni! Auto Milker sesa, stiska in vibrira, da vam zagotovi najbolj zadovoljujočo izkušnjo in nov občutek. Notranji del je ultrarealističen, mehak in čudovito upogljiv, saj gre za visokokakovosten TPE material, ki je varen za telo. Uživajte v 3 načinih sesanja, 3 načinih stiskanja in 10 načinih vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Streetgirl's #7 Black

    Osredotočite se na tega debelušnega lepotca za najbolj pristno izkušnjo. Ta privlačna dama izžareva očarljiv šarm, ki poudarja njeno ženstvenost, še posebej polne obline in obrisi so bolj impresivni od navadne velikosti.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Ekskluziven komplet, ki predstavlja popolno kombinacijo dodelanih detajlov in vznemirljivih užitkov! Vse se tako čudovito prilega. Flip Warmer je grelna naprava, zasnovana posebej za linijo Flip, Tenga Flip Zero pa je eden najbolj priljubljenih mastrubatorjev vseh časov. Zaupajte svoj užitek kakovostnemu in preverjenemu orodju.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Želite popestriti svoje spolno življenje? Ne iščite dlje kot Xone, interaktivni stroker, ki ponuja resnično izkušnjo, ne glede na to, ali igrate sami ali s partnerjem. S sistemom za nadzor gibanja Xone lahko izbirate med 10 različnimi ročnimi vzorci in uživate v gibanju navzgor in navzdol za popolnoma prilagodljivo in zadovoljivo izkušnjo, ki zadovolji vse vaše potrebe.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 169 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.