×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 97 do 128 od 185 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fleshlight Stamina Training Unit Butt

    Vadba je popolna, še posebej v spalnici. Zato pripravljamo popolnoma edinstveno vadbeno enoto, ki je bila zasnovana tako, da odlično in realistično posnema intenzivne občutke med seksom. Hkrati lahko pomaga uporabnikom povečati njihovo spolno vzdržljivost, izboljšati njihovo zmogljivost (tudi tehnično) in nenazadnje okrepiti orgazme.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Kiiroo Feel Stroker Glow in the Dark

    Pred davnimi časi v galaksiji daleč, daleč stran je Kiiroo izdelal to nezemeljsko svetlečo se svetilko, ki bo postala vaš novi najljubši portal do užitka. Ste pripravljeni pustiti, da se noč odvije? Smuknite v tesen in prosojen vhod, ki je svilnato mehak na vaši stebli, in začutite, kako osvetljuje vašo pot do vrhuncev izven tega sveta.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Zamenljiv silikonski vložek za Autobllow AI z vhodom v obliki strastne nožnice.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow AI Ultra Pussy Sleeve Skin

    Vaš Autoblow AI Ultra uporablja zamenljive tulce, ki so tako enostavne za čiščenje in tako fantastične na tip! Trenutno lahko izbirate med tremi odprtinami v dveh zmanjšanih kožah, od katerih ima vsaka svojo edinstveno teksturo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Pink Lady Destroya

    Fleshlight Masturbatorji prevladujejo med erotičnimi pripomočki za moške, kar ni presenetljivo. Izdelane so iz popolnega materiala Super Skin, ki ga ne bi ločili od prave človeške kože. Svetovno znane Fleslights izstopajo po svoji realistični izdelavi, učinkoviti notranji teksturi in nevsiljivem videzu svetilke.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Friend with Benefits Trinity Rose Realistic Masturbator

    Obožuješ srčkane riti? V tem primeru boste vzljubili tudi Trojico, ki bo vse vaše strastne želje spremenila v resničnost. Je živa, čudovito mehka in popolnoma mehka. Njegova notranja tekstura vas bo med penetracijo prijetno stimulirala, TPR material pa se bo prilagajal vašemu ritmu. Imate raje njen anus ali vagino? Ljubite obe luknji enako!

    91,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Masturbator z blagovno znamko za moške je ustvarilo priljubljeno ameriško podjetje Fleshlight, da bi ugajalo moškim s svojimi neverjetnimi erotičnimi pripomočki. Fleshjacks tudi nimajo kakovostnega in patentiranega materiala, ki se skoraj ne razlikuje od prave človeške kože. Uporabite jih lahko ne samo za samozadovoljevanje, ampak tudi za vadbo svoje vzdržljivosti ali kot preusmeritev pri ljubljenju v paru.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Undercarriage Grey

    Ta edinstvena silikonska igrača ima tri lastnosti, ki se med seboj povezujejo - velik obroč, ki se pritrdi na votlo dvostransko skodelico na enem koncu in vibrirajočo klinasto obliko na drugem. Teksturirana in prilagodljiva kombinacija jermena, obroča in zaobljene zajemalke ponuja edinstvene možnosti za užitek v igri.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rotating Masturbator

    Zaupajte svoj penis vrtljivim mehkim izboklinam in mu privoščite intenzivno masažo! Ta praktični vrtljivi Rebel masturbator z vrtljivim notranjim mehkim delom bo vašo masažo pripeljal do srečnega konca. Bi ga radi poskusili? Ne bo vzelo veliko dela, masturbator je avtomatski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Sanjate o maksimalnem užitku? Razvajajte ga s tem edinstvenim masturbatorjem z 2 odprtima koncema. Ponudil vam bo 12 močnih hitrosti vibriranja in vas prevzel z notranjo čutno teksturo iz super prijetnega TPE materiala. Potisnite noter, zgrabite ročaj in naredite vrtoglavico.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Vrana do vrana sedi, navdušen petelin išče svojega dvojnika. Tom of Finland ima vibrirajoči masturbator, v katerem boste uživali hkrati s svojim partnerjem. Njegov teksturiran notranji del zajame vašo moškost, vibracije vas preplavijo z valom užitka, prozoren material pa vam omogoča, da vse to opazujete. Osvežite trenutke strasti s svojo ljubljeno osebo in uživajte v nečem novem in odličnem!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Arkadio ni katera koli igrača! Izstopa s številnimi funkcijami, ki jih pri podobnih izdelkih ne bi našli. Omogočil vam bo najboljšo stimulacijo glavice in presredka, ponudil vam bo 8 načinov vibriranja, super močan motor in silikonski material, ki je neverjetno prijeten na dotik. Je ergonomsko oblikovan, zato je tudi udoben za uporabo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Ali želite to narediti samo z nečim, kar je realno veliko, drzno in nepremagljivo? Ta element iz kolekcije Hidden Bangers vam bo všeč. Je anatomsko oblikovan in ponuja resnično pravo izkušnjo, saj je izdelan iz visokokakovostnega TPR materiala, ki je mehak, vzdržljiv in mehak kot človeška koža. Poleg 2 čutnih odprtin vam bo ponudil tudi intenzivne vibracije, da bo vaše potovanje v raj še bolj prijetno. Ne čakajte dolgo na vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Se vam zdi malo samoljubja, a vas to trenutno ne stane? Ta vibrirajoči silikonski masturbator vam ga bo enkrat ali dvakrat nastavil, tudi malo vas bo razjezil, na koncu pa vam bo naredil neskončno prijeten. Stimulacijski žlebovi vas bodo masirali v kombinaciji z enim od 10 načinov vibriranja, in kadar koli igrači zmanjka soka, jo morate samo napolniti prek USB-ja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Se ne morete odločiti, ali imate raje oralni seks ali vaginalno penetracijo? S tem masturbatorjem dobite oboje! Po eni strani vas bo razveselila super pristna muca, ki vključuje tudi zobke in jezik, po drugi strani pa se boste zaljubili v natančno oblikovano vulvo. Izbirajte med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi ter zgrabite elegantno torbico, ki obljublja udobno rokovanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Crysta Stroker Ball

    Zahvaljujoč blagovni znamki Tenga masturbatorji nenehno inovirajo! Crysta Stroker je na prvi pogled videti elegantna in moderna, a vam bo poleg elegantnega videza ponudila predvsem popoln užitek. Sami izberete oprijem in dinamična notranjost vam daje edinstveno vznemirjenje. Pojdite s časom in to storite z masturbatorjem Tenga Crysta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Skyler Nicole Movie Download with Realistic Ass & Vagina Stroker Dark

    Izpolnite svojo dvojno fantazijo s tem dvokanalnim udarcem, ki vam omogoča, da zdrsnete skozi vhodna vrata in tako močno udarite po zadnjih vratih! Izdelan iz izjemno raztegljive in upogljive gume TPE, ki se premika z vašim telesom, ko potiskate, uporabite boke, da se oprimete, in se potopite v to rožnato sladko točko, napolnjeno s komplementarnim lubrikantom. Občutite realistične tesne kanale vagine in zadnjice okoli sebe, medtem ko gledate razvpito Skyler Nicole za super vroč hardcore navdih!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Erica Masturbator

    Vaše sanje se bodo uresničile le s čudovito Erico in njenimi razprtimi nogami! Privezana je z vrvmi in ponižno čaka, da se dotaknete njenega mehkega telesa in jo poljubite na usta ali na lice. Erica ima velike prsi, med katerimi lahko premikate svoj penis, pa tudi vznemirljivo teksturo v njeni vaginalni odprtini.

    87,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow AI Ultra Pussy Sleeve Brown

    Vaš Autoblow AI Ultra uporablja zamenljive tulce, ki so tako enostavne za čiščenje in tako fantastične na tip! Trenutno lahko izbirate med tremi odprtinami v dveh zmanjšanih kožah, od katerih ima vsaka svojo edinstveno teksturo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Doživite novo raven užitka z moškim masturbatorjem JAMYJOB Dameron. Ta luksuzna intimna igrača je zasnovana tako, da zadovolji vaše najgloblje želje in povzdigne vašo intimnost na nove višine.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stroker Masturbator with 2 Functions White

    Vrhunsko kajenje, kadar koli želite! Ta masturbator Stroker, ki ga je enostavno oprijeti, vas bo popolnoma navdušil s svojim sesanjem in vibracijami! Ponudil vam bo 10 načinov vibriranja in 3 hitrosti sesanja. Notranji del je iz svilnato mehkega materiala, ima čutno teksturo in ga lahko zelo enostavno vzamete ven in očistite. Uživajte v svoji najljubši poslastici s to moderno igračo v roki!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Reno Gold Golden Boy

    Prvovrstni masturbator za moške je na svet poneslo priljubljeno ameriško podjetje Fleshlight, ki moške osrečuje z neverjetnimi erotičnimi dodatki. Fleshjacks vsebuje tudi visokokakovosten in patentiran material, ki se skoraj ne razlikuje od prave človeške kože. Uporabite ga lahko ne samo za samozadovoljevanje, ampak tudi za izboljšanje vzdržljivosti ali kot osvežilni napitek pri ljubljenju v paru.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC XXX To-Go Emery Pussy & Ass Vibrating Masturbator with Controller

    Hrepenite po pristnem užitku? Ta masturbator izgleda točno kot rit! Še več, ima podrobno izdelano vulvo ter seveda vaginalno in analno odprtino. Ste že zaljubljeni? To še ni vse! Ima mini vibrator žični daljinski upravljalnik, tako da lahko dodate enega od 10 dinamičnih načinov vibriranja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve Brown

    Zamenljive silikonske blazinice za Autobllow AI z ustreznimi škarjami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow A.I. Silicone Mouth Sleeve White

    Zamenljiv silikonski vložek za Autobllow AI z vhodom v obliki strastnega poljuba.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo v obliki pik in debelih narezkov v predelu želoda. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet LUX Active First Class Rotating Masturbator Cup

    Postavite si prednost in preizkusite svojo solo igro na povsem nov način. Preizkusite LUX active® First Class in pustite, da dvigne vašo solo sejo na nove višave. First Class ima mehko in raztegljivo skodelico s teksturiranimi izboklinami v notranjosti za optimalno stimulacijo. Odprtina je izklesana tako, da izgleda in se počuti kot niz čutnih ustnic, ki vas vsakič »odpihnejo«.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Oxana Pussy and Ass

    Edinstvena Oxana vam daje najljubšo izbiro. Ali ji boš danes naložil analni ali bolje rečeno vagino?

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Masturbator z blagovno znamko za moške ustvarja priljubljeno ameriško podjetje Fleshlight, ki bi moškim zagotovilo njihove visokokakovostne erotične dodatke. Jakne iz mesa tudi nimajo kakovostnega in patentiranega materiala, ki se skoraj ne razlikuje od prave človeške kože. Ni ga mogoče uporabiti samo za samooskrbo, ampak tudi za pomanjkljivosti njegove odpornosti ali kot preusmeritev pri parjenju.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob vsak dan uvaja inovacije! Njihov cilj je maksimalen užitek pri moškem samozadovoljevanju! In zato Novax, eleganten masturbator za stimulacijo celotnega penisa. Narejen je iz materiala, ki intimno spominja na človeško kožo in izgleda neverjetno realistično. Uživajte ne le v njegovem diskretnem dizajnu, temveč predvsem v popolni funkciji sesanja (stiskanja).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Astra Suction & Vibration

    Predstavljajte si, kako bi se počutil vaš penis pod vplivom vznemirljivih vibracij in sesanja. Mislim, da bi bilo to zelo intenzivno, kajne? In veš kaj? Prav tako bi bilo popolnoma enostavno! Predstavljamo vam Astro, masturbator, s katerim se boste dan za dnem dotikali orgazmičnega raja in uživali v neverjetnih občutkih zahvaljujoč 2 močnima motorjema-

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 185 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.