×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 97 do 128 od 156 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Ne verjamete, da obstaja erotična igrača, ki bo izpolnila vsako vašo željo? Zato verjemite, dandanes je vse mogoče! Na trg prihaja edinstven avtomatski Gonex, masturbator v obliki nožnice s futurističnim dizajnom in za uporabo preprosto nadzorno ploščo z LED lučkami. Ponudil vam bo opojno funkcijo vrtljajev in gibov navzgor in navzdol, ki spominjajo na sunke. In ker je treba stimulirati vse čute, vam bo zaradi funkcije stokanja prav prišel tudi sluh.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite svojim trenutkom dati nov pomen zase? Pridobite ta masturbator in uživajte v izboljšavah! Ponuja vam 10-stopenjsko funkcijo udarca in vrtenja, in ker najboljše izkušnje prihajajo iz stimulacije vseh čutov, ima tudi glasovno funkcijo. Vstopite v nov svet užitkov.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki se mu komaj uprete! Pustite se, da vas odnesejo električni impulzi nežno žgečkljive ali nevihtne jakosti, potopite svoj penis v super prijeten material in uživajte v teksturi, ki spominja na pravo vagino. Bonus je enostavno čiščenje in eleganten dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Vsi imamo nekaj svojega in če so to vaše noge, še posebej stopala, ste prišli na pravo mesto. To ni navadna noga, ima nožnico za prijetno prodiranje in gibljive prste, na katere lahko z malo domišljije nalepite nohte in jih pobarvate v svojo najljubšo barvo. Zaljubite se v realistično silikonsko stopalo z vaginalno odprtino, ki hrepeni po vašem penisu.

    189 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Odlične joške in seksi stokanje! Masturbator 03 znamke Wyne vas bo očaral s popolnoma avtomatsko stimulacijo penisa. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, 3 načine sesanja, funkcijo gretja in 3 zvoke stokanja. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato si nadenite priložene slušalke, jih priklopite in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno navdušenja z masturbatorjem FeelBritney. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Britney Amber in njena vagina bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v neprimerljivem interaktivnem užitku!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbator Airturn3 bo vaše sanje o popolnem masturbatorju spremenil v resničnost! Udobno se prilega roki in zahvaljujoč zunanji silikonski površini ne bo zdrsnil iz nje. Ponuja 3 sesalne funkcije in 6 vzorcev vibracij (vsak s 3 intenzivnostmi). Med posameznimi funkcijami bomo preklapljali zelo enostavno in hitro s pomočjo 4-smerne krmilne palice na vrhu. Naj vas draži neverjetna notranja tekstura!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Mehka, teksturirana, rebrasta. 3 lizanje, 7 načinov vibriranja, gumb MAX, zasnovan za doseganje eksplozivnega orgazma. Prilagodljiv rokav, primeren za vsako velikost. 60 min. vsaj nemotene zabave. USB polnilna baterija. Vodoodporen in enostaven za čiščenje.

    129 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Pojdite na pustolovsko potovanje polno vznemirjenja z masturbatorjem Feel Reagan Fox. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Reagan Fox, njena vagina pa samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnih užitkih kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Zaupajte svoj užitek sodobni tehnologiji in uživajte v vznemirljivih potezah lastnega penisa! S tem inovativnim mastrubatorjem lahko izbirate med 7 načini in 3 hitrostmi teleskopske funkcije in vrtenja. Njegova okrogla odprtina bo pozdravila vaš naravni, popolnoma prijeten material, teksturirana notranjost pa vam bo dala popolno stimulacijo. Praktičen pokrov zagotavlja higienično shranjevanje in ne pritegne pozornosti radovednih pogledov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zaljubite se v razkošje tega inovativnega Inscup 2 mastrubberja! Je res lepa, diskretna in ima neverjetne lastnosti. Ogrel vas bo za omamnih 43 stopinj in vam ponudil 5 čutnih kontrakcij in 7 vibracijskih vzorcev.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Voy Black

    Želite nekaj več? Želite najboljše? Želite Arcwave Voy! Je vrhunski kompaktni masturbator iz prvovrstnega materiala, ki se prilagaja vašim zahtevam in vas bo navdušil s pametno tehnologijo. Prilagodite njegovo tesnost in uživajte v vznemirljivem potovanju, katerega cilj je popoln orgazem.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Iščete masturbator, ki bi poskrbel tudi za vaš večji penis? Ta naprava ima za vas pripravljene teleskopske in vibrirajoče načine, ki jih ne boste mogli oboževati. V sebi skriva resnično zmogljiv motor in vam je pripravljen ponuditi najboljšo izkušnjo. Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Kdo si ne bi želel biti vsak dan posrkan do zadnje kapljice ob čutnem stokanju? Ta neverjetni masturbator kar kriči po sodobni tehnologiji! Ponudila vam bo vibracije, sankanje in stokanje, vse samo za vas in vaše eksplozivne orgazme.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; zasnovano z inovativnostjo in strastjo, namenjeno oživitvi vaših fantazij! Wingman LITE ponuja edinstveno izkušnjo s čudovito funkcijo božanja. Z zmogljivim motorjem in rokavom z mehko teksturo boste odkrili občutke kot še nikoli.
    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Odlični joški in seksi stokanje! Masturbator Wyne 02 ima 4 motorje, 10 načinov vibriranja, 3 načine sesanja in 3 zvoke stokanja. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato si nadenite priložene slušalke, jih priklopite in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Lauren Phillips Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno vznemirjenja, z masturbatorjem Feel Lauren. Kot že ime pove, vam bo družbo delala prelepa Lauren Phillips, njena vagina pa bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnih užitkih kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno vznemirjenja, z masturbatorjem Feel Rachel Starr. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Rachel Starr, njena vagina pa samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnem užitku kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Solo Stroker Black

    Kaj pa popestritev trenutkov samozadovoljevanja? Ta Playboyev masturbator vas bo navdušil s svojo vznemirljivo močjo. V njem vam bo res udobno, saj je prijetno mehak in prijetne teksture s spiralnim gibanjem. Izbirajte med 7 hitrostmi sesanja in uživajte v slastnih orgazmih, kadarkoli se vam zahoče!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Dodajte nekaj inovacije v vašo solo igro ali igro v paru s tem samodejnim božalcem, ki ima močne vibracije in načine božanja.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Pow Stroker Blue

    Si spet želite najboljše? Ta vrhunski masturbator s prefinjenim sesanjem, teksturiranim silikonskim ohišjem in dvojnim vhodom bo izpolnil vse vaše intimne želje. Imenuje se Pow in med uporabo prijetno raztegne in vpije penis, ventil za sproščanje pritiska povzroči intenzivno sesanje in čakajo vas novi in res neverjetni orgazmi.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Stars Collection Strokers Feel Victoria June Mouth

    Pojdite na pustolovsko potovanje, polno vznemirjenja z masturbatorjem Feel Victoria. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Victoria June, njen otrok pa bo samo vaš. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnih užitkih kot noben drug!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Marissa Male Masturbator Vibration, Heating, Sex Talk and Licking

    Absolutna kombinacija za vaš popoln vrhunec! To ni navaden masturbator, je sodoben erotični pripomoček z neverjetnimi funkcijami, vključno z vibriranjem, gretjem, pogovorom o seksu in lizanjem. Njegov svilnato mehak notranji del se zelo hitro segreje na naravno temperaturo, zmogljiv motor pa vam ponuja 7 funkcij lizanja in 12 stopenj intenzivnosti vibriranja. Zato zgrabite zunanji ergonomski kovček, ne pojdite v pravi položaj in doživite nepozaben vrhunec.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Dodajte nekaj inovacije v vašo solo igro ali igro v paru s tem avtomatiziranim strokerjem, ki ima močne načine vibriranja in božanja.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Mozaični erotični pripomočki so pogosto prezahtevni in težki za uporabo v pari. Elegantna MANTA je vsestranska za uporabo tako, da se vaš penis spremeni v vibrator, pa tudi ustnik z ustnim delom, ki pomaga priklicati težo kroglaste škrge. Ne ubijajte jih zaradi samozadostnosti! MANTY Tuesday ohranja mazalni gel v pravem mestu in zagotavlja boljše koristi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Stars Collection Strokers Feel Tanya Tate

    Podajte se na pustolovščino, polno vznemirjenja z masturbatorjem Feel Tanya Tate. Kot že ime pove, vam bo družbo delala prelepa Tanya Tate, njena vagina pa bo samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnih užitkih kot noben drug!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Einar Advanced Automatic Male Masturbator Suction and Vibration Black

    Se vam zdi, da je inovacijam pri masturbatorjih zmanjkalo sape? Napaka! Tukaj je Einar, ki ste ga mnogi čakali že dolgo. Z njim boste preživeli nepozabne trenutke, zahvaljujoč njegovima dvema izjemnima funkcijama. Prvi je 10-način vibriranja, drugi pa 5-način sesalne funkcije. Vaš užitek je na dosegu roke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 05 Masturbator Thrusting, Rotating, Moaning & Lighting Function

    Za intenzivno masažo penisa s seksi stokanjem! Trenutno si ogledujete močan rotacijski masturbator Wyne 05. Ponaša se z vrtljivim tulcem (levi in desni) in 10-mode udarno funkcijo. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato si nadenite priložene slušalke, jih priklopite in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Si spet želite najboljše? Ta vrhunski masturbator s prefinjenim sesanjem, teksturiranim silikonskim ohišjem in dvojnim vhodom bo izpolnil vse vaše intimne želje. Imenuje se Pow in med uporabo prijetno raztegne in vpije penis, ventil za sproščanje pritiska povzroči intenzivno sesanje in čakajo vas novi in res neverjetni orgazmi.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Male Masturbator

    Podajte se na pustolovsko potovanje, polno vznemirjenja, z masturbatorjem Feel Skyler Lo. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Skyler Lo, njena vagina pa samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnem užitku kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Tako bi lahko označili nov senzacionalni stimulator COBRA Libre. Supersport COBRA Libre je igrača za zahtevne moške. Ko COBRYjeva mehka silikonska pizda tesno objame vaš penis, vaše telo prežema senzacionalen občutek navdušenja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 156 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.