×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za ženske več kot 35 cm

Elementi 161 do 192 od 198 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Sheets of San Francisco Play Sheet 213 x 240 cm Red

    Je vaše ljubljenje vedno precej mokro in včasih povsem mokro? Ne pozabite zaščititi svoje vzmetnice, kavča ali karkoli že počnete. Pri tem vam bo pomagalo posebno posteljno pregrinjalo Sheets of San Francisco. Izdelan je iz visokokakovostnega materiala z otipljivo gumijasto površino, ki je odporna na tekočine katerega koli izvora. Uživajte v erotičnih igrah s svojimi najljubšimi mazivi, olji in skoraj vsem, kar vam je všeč, prijetno in brez skrbi.

    219 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Wood

    Za nagrade in kazni! Ta visokokakovosten, čvrst usnjeni bič Flogger Wood podjetja Zado ima trden lesen ročaj, ki je čudovito sijoč in ima značilno zrnatost lesa (lahko se nekoliko razlikuje od fotografije). Z malo domišljije lahko ročaj uporabite tudi za intimno penetracijo. Uživajte v vplivu mehkih usnjenih trakov na kožo in partnerja nežno pobožajte ali močno udarite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Samo malo stisnite in bolečina pride takoj.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Metal Hard Stainless Steel Rod BDSM 75cm

    So vam všeč luksuzni dodatki, ki vam bodo pomagali izpolniti strastne želje? V ta bič se boste tudi zaljubili! Idealen je za ljubitelje ekstremnih iger, saj je dobesedno kul jeklena palica. Bič je izdelan iz visokokakovostnega svetlečega nerjavečega jekla, je tanek in čudovito prožen za pravilno zabodenje. Zato zgrabite teksturiran ergonomski ročaj in ovijte usnjeni pas okoli zapestja, to bo bolelo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Ali želite, da vaše erotične igre dobijo malo božičnega pridiha, ki vas bo zabaval vsako sezono? Te sponke za bradavice so okrašene s 4 zvončki skupaj, da vas opozorijo na vsak vaš korak. S pomočjo vijakov jih preprosto pritrdite in ustvarite pritisk, ki si ga uporabnik zasluži. Potem samo potegnite verigo in pozvonite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Slot Tawse

    Masivna lesena klofuta za pravi užitek v tepanju! Ni le impresiven na prvi pogled, ampak tudi močan ob prvi uporabi, pušča veliko not. Prefinjeni izrezi prispevajo k vizualnemu rezultatu, kaj torej še čakate? Igra bi se morala začeti že zdavnaj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 nevarnih pletenih repov v enem biču! Obožujete dominantno-podrejeno zabavo in predvsem uživate, ko vas malo boli in zbode? Ta visokokakovostni bič iz mehkega usnja ima ročaj, ki se zaradi zatičev udobno prilega vaši roki, in praktično končno zanko. Zgrabi ga in zgrabi devet pletenih repkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Pripravljamo založbo. Se želite podati na razburljivo potovanje za odkrivanje novih izkušenj? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta ročno izdelana maska iz veganskega usnja pokrije oči in poudari vsa ostala čutila. Poglejte, kako intenzivnejše bodo razdražene oči.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je v bistvu na stotine igrač v eni. Ustvarite pravo obliko zase, bodisi za samostojno igro ali skupno rabo s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • All Black Steroid The Home Stretch Dildo

    Predstavljajte si, da dirkate in se približujete zadnjemu delu. Vroči ste, prepoteni ste in naredili ste celo več, kot ste pričakovali. Zdaj jih je treba potisniti še malo naprej. kako No, samo z dildom Home Stretch! Zaradi njegove čudovite teksture in zoženega konca je popoln za analne športnike. Njegova neverjetna dolžina 50,5 cm je razlog, da se imenuje Hole Stretch, pardon, pravzaprav je Home Stretch.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Anal Drops 40mm x 4 Black

    Si želiš zvabiti solze v oči? Povabi te analne kapljice na svoja zadnja vrata in razumno odpelji jug! Prednost je, da meljete eno za drugo, poskusite počasi in hitro. Tudi kapljice so narejene iz gladkega, kakovostnega silikona, ob padanju ena za drugo pa boste dobesedno zvijali od veselja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Purple

    Iščete čudovit vibrator za zagotovljene orgazme? Najboljša legla lahko poskusite iz dildov in iz RealRocka! Z boljšimi oblikami, osupljivimi barvami in tudi prozornostjo, s katero zlahka dosežete svoje cilje v stilu. Primerni so tako za vaginalno kot analno uporabo, visokokakovosten TPE material zagotavlja enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Pink

    Iščete čudovit vibrator za zagotovljene orgazme? Najboljša legla lahko poskusite iz dildov in iz RealRocka! Z boljšimi oblikami, osupljivimi barvami in tudi prozornostjo, s katero zlahka dosežete svoje cilje v stilu. Primerni so tako za vaginalno kot analno uporabo, visokokakovosten TPE material zagotavlja enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za nekatere kos kovine, za druge izpolnitev njihovih erotičnih fantazij! Ta popolna naprava za mučenje bo všeč vsem BDSM navdušencem! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z opojnim sijajem. Svoj najljubši dildo pritrdite z priseskom in manšetami za gležnje in mučna praksa se lahko začne.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    So vam všeč luksuzni dodatki, ki vam bodo pomagali izpolniti strastne želje? V ta bič se boste tudi zaljubili! Njegova trpežna konstrukcija vam bo prinesla leta čutnega užitka in dve vrsti udarcev. Stran iz mehkega usnja je primerna za lažje udarce, druga trda usnjena stran pa genialno kaznuje slabo vedenje. Primite za ročaj iz kakovostnega poliranega nerjavnega jekla, ovijte zanko okoli zapestja in začnite narekovati naročila.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Ali je treba vašega podrejenega kolega malo prestrašiti ali morda kaznovati? Ta kovinski bič je na prvi pogled nevaren! Ročaj na prvi pogled skriva jeklene analne perlice za čutno stimulacijo zadnjih vrat. Bič vodite po telesu, dokler se po dotiku mrzlih zlatih vzmeti ne pojavijo kurja koža tega, kar lahko sledi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Čudovit bič in dovršen ročaj ter 12 strun.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Ste resni in iščete brutalni bič? Ta jahalni bič Black Label združuje visoko kakovostno nerjaveče jeklo in nič manj kakovostno usnje. Največje zlo je končni zavihek, ki je na eni strani gladek, na drugi pa posejan z ostrimi kovinskimi zatiči. Uživajte v svojih SM strastih z ekstremnimi učinki biča in morda s kapljico krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Za nagrade in kazni! Ta visokokakovostna klapa iz masivnega lesa podjetja Zado ima glavno ohišje iz masivnega lesa, ki je čudovito sijoče in ima svojstven lesni vzorec (lahko se nekoliko razlikuje od fotografije). Ročaj je prevlečen z usnjem in zaključen z usnjenim trakom, ki olajša rokovanje. Močno udarite svojega nasprotnika!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Okrasite svoj obraz z gagom z vrtnicami. Ima čutno rdečo barvo in čipkasti trak, je udoben in neverjetno lep zahvaljujoč realistični cvetoči vrtnici. Prilagodili ga boste glede na vaše zahteve in uživali boste v udobnem prileganju. Naj vam vrtnica zacveti iz ust.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    So vaše sanje res divje in je BDSM vaša najljubša disciplina? Zato pozor, ta gag bi vam lahko res prišel prav! VAC-U-LOCK ima poleg meringue gaga za uporabnika tudi končni pokrov iz nerjavečega jekla. Sicer pa je izdelan iz kvalitetnega usnja in je nastavljiv po dolžini. Katera je vaša prva igrača Vac-u-lock ali Hang, ki jo najprej pritrdite nanjo?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liberator Ramp Black

    Popolnost za zmogljivost in udobje. Dajte svojemu partnerju več dostopa in stabilnosti. Olajša številne položaje in omogoča globlji prodor in s tem večje zadovoljstvo.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Ali si vaš nasprotnik zasluži kazen ali nagrado? Če je kazen, potem samo s tem bičem! Je neverjetno dolga in kakovostna ter ima razcepljen prst. Zvita usnjena lupina je idealna za natančne udarce, medtem ko dvojna konica oddaja čudovit udarec. Ročaj se udobno prilega roki, trak pa olajša rokovanje. Uživajte v njem v svoji roki in njegovih učinkih na telo vašega podskupine.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Obožujete razkošne in hkrati elegantne ter učinkovite dodatke? Oboje bo ustrezalo vašim zahtevam! Narejen je iz visokokakovostnega usnja in ima odstranljiv povodec. Najboljša pa je lepa zaponka v mavričnem videzu. Tudi vašemu podrejenemu sogovorniku bo všeč, to je zagotovo!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sheets of San Francisco Pillow Case 75 x 50 cm Red

    Je vaša ljubezen vedno mokra in pravočasno mokra? Ne izgubite živcev in si zagotovite posebne ruševinske plošče San Francisco. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki je odporen na tekočine iz katerega koli vira. Uživajte v erotičnih igrah s svojimi najljubšimi mazivi, olji in skoraj vsem, kar potrebujete, udobno in brez prask.

    61,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Liberator Talea Spreader Bar Red

    Nova dimenzija užitka. Prepustite se svojim željam in se nehajte nadzorovati. Talea je priročno inovativno orodje za zadrževanje. Ta distančnik omogoča udobno izkušnjo ne le med igrami z vezanjem.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liberator Fleshlight Top Dog Black

    Osvobodite roke in spodbudite domišljijo. Naprava iz robustnega imitacije usnja je idealen partner za vaše trenutke sami in v paru. Trdna pena drži vse, kar potrebujete, in pušča prostor vašim rokam za raziskovanje.

    189 €

    149 €

    Ni na zalogi

  • Doc Johnson Kink Hemp Bondage Rope 50ft Natural 15m

    Če imate radi igre s sužnji, je vrv vaš bistveni dodatek. Hemp Bondage Robe je naravna vrv iz konoplje, široka 6 mm in idealna za vse vaše potrebe. Je močna, prožna in gladko drsi po koži ter vam zagotavlja optimalno udobje in varnost za vezanega partnerja.

    53,90 €

    32,90 €

    Ni na zalogi

  • Liberator Heart Wedge Merlot

    Naj vaše srce poje. Popolnoma oblikovan za vaše ozadje. Srce zagotavlja sladek kot za globlje prodiranje in stimulacijo točke G.

    129 €

    91,90 €

    Ni na zalogi

  • Liberator Fascinator Throw Aubergine

    Neustavljivo mehka prevleka iz posebnega materiala, ki med seksom vpija tekočine, maziva, maščobe in druge tekočine. Po eni strani je posteljno pregrinjalo satenasto gladko, po drugi strani pa je puhasto kot košata plišasta žival.

    249 €

    169 €

    Ni na zalogi

  • Liberator Jaz Motion Grape

    Pustite se premikati. Mehka podloga vas bo spravila v popolno harmonijo s svojim partnerjem. Ta podloga ima posebno obliko, ki vam bo omogočila udobnejši položaj pri ljubljenju.

    119 €

    80,90 €

    Ni na zalogi

  • Liberator Black Label Wedge with Cuffs Black

    Ne cenite svoje strasti, cenite svojega partnerja. Krut in neverjeten Black Label Wedge vam daje priložnost, da zavežete svojega partnerja. Raziščite moč in vznemirjenje nadvlade.

    229 €

    149 €

    Ni na zalogi

Elementi 161 do 192 od 198 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.