×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki gladko večnamenski

Elementi 65 do 96 od 724 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je zasnovan tako, da vam pomaga raziskati možnosti svojega telesa z lastno drznostjo. Opremljen je z dvema zamenljivima glavama: nastavek za klasično okroglo masažo in nastavek za stimulacijo točke G. Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android Vključuje 2 zamenljivi glavi. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko to igračo varno uporabljate v vodi in jo je enostavno očistiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 6mm

    Ta čudovit osnovni zvok iz visoko poliranega nerjavnega jekla je eden od 3 velikosti, začenši s to, ki ima premer 6 mm. Začne se z gladko solzo na robu z gladko masivno palico velikosti 3 mm.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Black

    Loki bo ugajal predvsem moškim, ki se ne bojijo odkrivanja novih dimenzij užitka. Popolnoma anatomsko oblikovan in popolnoma ukrivljen za intenzivno masažo moške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 poteši vaš libido s posebno obliko, s tremi zmogljivimi motorji v notranjosti, ki jih lahko spretno vključite v vaše ljubljenje: Medtem ko je eden od njih v voluminoznem, zgornjem delu glavnega telesa, vsak od ostalih v spodnjem delu dveh ukrivljenih rok užitka zagotavlja vznemirljive vibracije. To pomeni: rožnati vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot potrebujete! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od zgornje glave, tako da lahko oba dela vibratorja ponujata 10 različnih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Uživajte v dodatni stimulaciji skupaj s svojim partnerjem z obročkom Bunny Vibe Ring! Ta obroček poskrbi, da erekcija uporabnika traja dlje in je močnejša. Tudi orgazmi bodo intenzivnejši. Obročku je priložen stimulator bunny z vibrirajočo kroglo, ki partnerju zagotavlja tudi dodatno stimulacijo.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega ritnega čepa, ki ga upravljate prek telefonske aplikacije. Vas zanima, kaj zmore in kakšen je v resnici? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, gladkega dizajna in zelo udoben tako za kratko kot dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju svojega doma ali celo v javnosti, on bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli v novi in izboljšani tehnologiji sklepanja pogodb. Popolnoma nova izkušnja v enakem formatu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Zabava brez uporabe rok z do 150 gibi na minuto!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Ali celoten penis hrepeniš po res trdni erekciji? Nadenite enega od teh 3 prstanov nanj ali vse in opazujte, kako podpira trdnost vaše moškosti in vam daje samozavest. Poleg tega je modra barva okusna in TPE material je čudovito raztegljiv. Odkrijte moč preprostosti na svojem penisu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    V enem priročnem vijoličnem kompletu dobite vse igrače, ki jih potrebujete za užitek, ki razburja um in to za manj denarja!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Iščete nekaj več kot le dolgočasen vibrator? Dash bi vas zagotovo zanimal! Ima več funkcij, ki vam bodo všeč. Z veseljem lahko sesa klitoris in ga boža z majhnim jezikom, ki odlično simulira oralni seks. V vas bo vibrirala z največjo močjo in vam še vedno ponujala čutno funkcijo ogrevanja. To bo ljubezen na prvi pogled, kajne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Odkrijte naše najbolje prodajane izdelke v kompletu Satisfyer Fabulous Four. Vsebuje analni vibrator, zajčji vibrator, vibrator tlačnega valovanja in masažni vibrator. Vsi izdelki so narejeni iz silikona in jih je enostavno zamenjati.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Iščete priročen vibrator, ki vam bo pokazal, kako je v sedmih nebesih? Ta zajec iz Paloquetha je primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje spolnih igrač. Šokiral vas bo s svojimi lastnostmi! Lahko potiska, vibrira in se vrti. Kaj to pomeni? Čakajo vas najboljša seksi doživetja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

    Čutno ovalni elektrostimulacijski dildo, primeren za vaginalno in analno uporabo. Njegove gladke krivulje vam dajejo intenzivno stimulacijo, ki se začne z uvedbo prvega ovala. Uživajte v prijetni elektro-vibraciji, s katero vas bo Thello popeljala do nepričakovanega orgazma.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY B BALL Uno Grey-Black

    B BALL UNO je izvirno analno orodje, ki ga lahko neposredno naslovite na katerega koli od vaših poljubov ali na ljubezensko razmerje vašega partnerja. Po namestitvi bodo igralci ostali priljubljeni v mestu, tako kot klasični analni čep.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Alexa Tomas Superstar Mouth

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Kaj povabiti k sebi seksi porno zvezdnico Alexa Tomasa? V progresivnem zasebnem masturbatorju boste našli poljub tega španskega zmaja v vsej njegovi lepoti. Zahvaljujoč svoji ergonomski obliki se udobno prilega vaši roki, zaradi notranje teksture in kakovostnega materiala pa boste uživali v neverjetnem fahanju z Alexo Tomas. Spoznajte svojo moškost in nikoli si ne bo želela drugega!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Lush Kira Velvet

    Ste pripravljeni na brezmejne možnosti užitka? Zajčji vibrator Lush Kira ima dve točki vibracij in potisno, gugajočo in segrevajočo gred. Zajčja ušesa zagotavljajo stimulacijo klitorisa v slogu prostorskega zvoka. Kira zagotavlja 7 funkcij vibriranja, kar ponuja številne možnosti izbire! Silikon UltraSilk je na vašem telesu blagodejen. Magnetno polnjenje prek USB in je odporen na brizganje za enostavno čiščenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Kaj pa če bi erotične vezi dvignili na višjo raven? Extreme Bondage Table je unikaten ležalnik/mizica, zasnovana prav za nagajivo BDSM zabavo. Ima dve odprtini, eno za obraz in drugo za mednožje. Na splošno je miza zelo prijetna, oblazinjena in gladka. Izkoristite vse priložnosti, ki vam jih ponuja!

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Red

    Na prvi pogled je Bouncer videti kot navaden dildo, v notranjosti pa je majhno presenečenje. Na treh razširjenih mestih so nameščene vrtljive kovinske kroglice, ki pri premikanju udarjajo v stene in tako vibrirajo dildo.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Eleganten kos nakita in hkrati čuten erotični pripomoček! Se tapkaš po čelu? Ampak daj no, vsaka ženska bo vzljubila ta luksuzni dodatek! Znamka Crave združuje najnovejšo tehnologijo in sodoben minimalističen dizajn, iz katerega je nastal ta dragulj in hkrati vibrator, s katerim boste dobili vse, kar si želite. Čisto nerjaveče jeklo in 24-kt zlata barva bosta izstopala v vašem dekolteju, tako kot bodo vaši intimni deli telesa navdušeni. Naj bo vaše veselje vedno ob sebi in se okrasite z očarljivo verižico z unikatnim obeskom, ki bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Pointy Plug Pink

    Kaj pa, če bi svoj analni ugajal z nežnim roza kljukico? Pointy je gladek in prijetno mehak silikonski analni čep z elegantnim dizajnom. Koničasta konica zagotavlja enostavno vstavljanje in končno uho za varno rokovanje. Naj vaši analni živčni končiči eksplodirajo od eksplozivnega užitka.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Včasih ni treba ničesar reči, samo uporabite luksuzni gag in dildo. Ta gag dva v enem bo zadovoljil oba partnerja. Usnjeni pas in zaponko lahko enostavno prilagodite svoji velikosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 724 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.