×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Pasovi za pritrditev umetnega penisa

Elementi 33 do 64 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Vegan Fetish Comfortable Adjustable Strap-On Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem udobnim pasom iz materiala, ki je videti kot usnje, vendar zagotovo ni prešel kože, saj je 100% veganski! Opremite se s popolnimi dodatki za razburljive igre in uresničite svoje fantazije. Kdaj drugje, če ne zdaj?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Kdo bo imel moč danes? Boste vi tisti, ki bo prodrl čutno? Vse je mogoče! Ta komplet vam omogoča zamenjavo vlog. Samo nosite udoben pas in mu dodajte mehak in prefinjen ukrivljen dildo? Izberite majhno, srednje ali veliko.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties 2493586 Black

    Eleganten strap-on za intenzivne užitke pri nabijanju!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Domina Wide Band Strap On Harness

    Se rad norčuješ s tičem? V tem primeru je ta pas nujen za vas.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Crystal Jellies Set Pink

    Vaša popolna izkušnja s pasom je na voljo z luksuzno linijo kompletov pasov Vac-U-Lock™ Doc Johnson s popolno ponudbo.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Harness Deluxe

    Sanjate, da bi prodrli globoko v svojega partnerja, a vam nekako manjka penis? Čas je za nakup pasu, opremljenega z dvema obročkoma različnih velikosti za dildo s premerom do 5,8 cm. Naramnice so elastične, zato se vam bo pas odlično prilegal in bo zaradi svoje mehkobe zelo udoben za nošenje. Doživite novo vznemirjenje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate o popolnem vzajemnem zadovoljstvu? ME2 Thumper s svojo sposobnostjo globokih utripov, vibracij in 2 zmogljivima motorjema bo navdušil vse vpletene. Končni pulsator bo s svojim nežnim gibanjem v svoj raj prinesel točko g in prostato, uporabnik pasu pa bo užival v čutnih vibracijah na klitorisu. Uporabite vibrator samostojno ali z pasom in odkrijte nove možnosti draženja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, ga je enostavno in hitro obleči, mehak notranji material pa vam bo naredil prijeten in udoben. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Ultimate Adjustable Harness

    Izgleda čudovito in se tudi odlično prilega! Ta pas je nastavljiv in lahko ustreza dildojem večine velikosti. S svojim nosilcem se bo počutil udobno in ga ne bo hotel sleči. Eksperimentirate z menjavanjem vlog in uživate v novih izkušnjah za naslovnico.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Leatherette Harness Curious Rose Gold Holographic

    Oprtnik iz imitacije usnja Curious bo vzbudil željo in radovednost s svojim razkošnim, brezčasnim stilom in edinstvenim dizajnom.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, se nizko prilega telesu, mehak notranji material pa vam bo naredil prijetne in udobne. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Harness Heroine Red

    S sprednje strani preprost in udoben pas, ki se prilega kot druga koža, z druge strani pa elegantno in paradižnikovo spodnje perilo, to je Heroine. Njegovo čisto in čutno obliko ustvarjajo predvsem nastavljivi trakovi, elastičen pas pa obljublja udobje. Zamenjajte vloge in prevzemite oblast v stilu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Harness Diva Red

    Edinstven pas, ki združuje eleganco čipke in navihano luknjo na dnu. Njegovo čisto in čutno obliko ustvarjajo predvsem nastavljive naramnice, elastičen pas pa obljublja udobje. Zamenjajte vloge in prevzemite oblast v stilu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Harness Leatherette Curious

    Pas Curious Strap-on-me vas bo navdušil z edinstvenim dizajnom, sodobno preprostostjo, udobjem uporabe in praktičnim zapenjanjem na Velcro. Njegov hrbet je prijetno oblazinjen, naramnice pa so nastavljive za udobno prileganje. Kompatibilen je s katerim koli dildom na trak ali z dildojem s podaljšano osnovo, sistem elastičnih elementov pa omogoča zelo enostavno in hitro namestitev dilda v pas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Luxe Harness Black

    Luxe Harness je elegantnega dizajna, preprostih linij in udobne konstrukcije. Enostavno nastavljiv do 69" s trakovi, ki jih potegnite za zategovanje, odprtim mednožjem in zadnjim delom ter zaskočnim sprednjim delom za zamenjavo nastavkov. Luxe je izdelan iz gladkega črnega neoprena in deluje z vsemi nastavki Vac-U-Lock kot tudi z igračami, združljivimi s pasom. Vključuje dva O-obroča. Zasnovan za uporabo pri ženskah in moških. Pralni.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, na zadnjem delu prevladuje seksi vezalka, mehak notranji material pa vam bo poskrbel za prijetno in udobno. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Real Body Real Manly Solid Realistic Dildo Body Suit

    Sprostite svojo notranjo alfo z realističnim dildom Real Manly Solid znamke REAL BODY. Ta vibrator, izdelan z mislijo na zahtevne poznavalce, uteleša robustno moškost in užitek brez primere.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    Pas Supreme je izdelan za udobje in zahtevno igro. Zagotavlja seksi oporo in je enostavno nastavljiv do 69 cm, s trakovi za zategovanje, odprtim mednožjem in zadnjim delom ter sprednjim zapenjanjem za zamenjavo nastavkov. Postroj Supreme je izdelan iz gladkega črnega neoprena in deluje z vsemi nastavki Vac-U-Lock ter z igračami, ki so združljive s trakovi. Vključuje dva O-obročka. Zasnovan za uporabo s strani žensk in moških. Lahko se pere.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Harness Curious Metallic Fuchsia

    Pas Curious Strap-on-me vas bo navdušil z edinstvenim dizajnom, moderno preprostostjo, enostavno uporabo in praktičnim zapiranjem na ježka. Hrbtišče je prijetno podloženo, naramnice pa so nastavljive za udobno prileganje. Kompatibilen je z vsakim Strap-on-me dildom ali z dildom s podaljšano osnovo, sistem elastičnih elementov pa omogoča zelo enostavno in hitro nameščanje dilda na pas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Vibrating Strap-On Harness Set Purple

    Iščete popolnega poznavalca za ljubezenske igre s svojim dragim? Ta naramnica z iznajdljivim zajcem vas bo s svojo razkošno izdelavo in funkcijami, ki razumejo žensko telo, spravila na kolena. Razveselila bo vsa 3 občutljiva mesta in v svilnato mehki silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Uživajte v neskončnem užitku z vibratorjem za zajce v pasovi ali brez njega!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Strap-On Harness with Dong Black S

    Iščete popoln pas za dildo? Ta Taboom je zasnovan tako, da lahko z njim uživate v popolnem spolnem užitku in dosežete zadovoljstvo. Pas je udoben za nošenje in se odlično prilega. Vaše ženstvene obline v njej bodo videti še bolj neustavljive!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Bondage in Luxury Strap-On Harness Deluxe Red

    Luksuzna zbirka elegantnih BDSM dodatkov in Taboom igrač bo navdušila vse tiste, ki me imajo radi lepe, prefinjene in kvalitetne stvari. To vključuje ta luksuzni pas z naramnicami, zaradi katerega bosta vi in vaš partner sanjali o spolnem užitku. Je prijetno mehka in se zahvaljujoč nastavljivim naramnicam tudi odlično prilega. Vam je všeč z večjimi igračami? Ni problema! Zadostna opora hrbta na pasu vam bo omogočila uporabo še težjih dildojev!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Body Dock Elite Harness Black

    Pripravljamo etiketo Brez prstanov, brez zapletov, brez težav! Ta pas Body Dock bo vašo igro s pasom dvignil na povsem novo in boljšo raven. Ni samo eleganten, ampak predvsem funkcionalen in vam bo zagotovil maksimalno podporo in udobje zahvaljujoč oblazinjenju, nastavljivim zaponkam in drugim pripomočkom. Menjava dilda še nikoli ni bila enostavnejša in hitrejša. Oprtnik deluje na principu priseska in dildo preprosto "prisesate" na sprednjo ploščo.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Strap-On Panties 2493594 Black

    Preprost, lep in udoben stil za intenzivne užitke pri razbijanju!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Harness Leatherette Desirous

    Pas Desirous Strap-on-me vas bo navdušil z edinstvenim dizajnom, sodobno preprostostjo in udobjem uporabe. Njegov hrbet je prijetno oblazinjen, naramnice pa so nastavljive za udobno prileganje. Kompatibilen je s katerim koli dildo-on-me ali vibratorjem s podaljšano osnovo in ga bo uporabnik občutil neposredno na koži, kar mu bo dalo največ občutkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Princess Grey

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, se nizko prilega telesu, mehak notranji material pa vam bo naredil prijetne in udobne. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • No-Parts Jordan Adjustable Strap On Harness

    Ta pas je tako udoben za nošenje, da se boste počutili, kot da je del vas! Z njim boste uživali v fantastičnih izkušnjah in izpolnili erotične sanje ne le sebi, temveč tudi svojemu partnerju. Nanj pritrdite svoj najljubši dildo in pripravljeni ste.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite Comfy Body Dock Harness Black

    Oprtnik, enostaven za uporabo, ki bo izjemno udoben za nošenje zaradi mehke podloge! Prslo lahko pritrdite nanjo kot bi mignil, saj ima poseben sistem. Zanesljivo se bo prisesal na prisesek vašega najljubšega vibratorja in vaše erotične sanje se bodo takoj uresničile!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite Beginners Body Dock Harness Black

    Pas, enostaven za uporabo, primeren za raziskovalce začetnike! Nanj lahko kot bi mignil pritrdite diddle, saj ima poseben sistem. Zanesljivo se bo prisesal na prisesek vašega najljubšega vibratorja in vaše erotične sanje se bodo takoj uresničile!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Navy Rubber O Ring Black 4 Pack

    Čudovit komplet prstanov iz Sportsheets! So čvrste, a hkrati prijetno prožne, zato se prilagajajo vaši velikosti. Njihovo glavno sporočilo je krepitev in podaljšanje erekcije, če enega od njih nanesete na penis. Vendar pa jih je mogoče uporabiti tudi za stabilizacijo osnove vibratorja na jermenu. Odkrijte njihove možnosti in igrajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Harness Rebel Red

    Edinstven pas, ki ga je navdihnil francoski okus za modo. Njegovo čisto in čutno obliko ustvarjajo predvsem nastavljive naramnice, elastičen pas pa obljublja udobje. Zamenjajte vloge in prevzemite oblast v stilu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Samo čudovito, ki vsebuje ne le patentiran nastavek Vac-U-Lock, ki vibrira vse vaše igrače, temveč tudi trden in učinkovit pas. Povežite katero koli od vaših najljubših igrač! Brezžični daljinski upravljalnik obljublja udobje, 7 funkcij vibriranja pa poskrbi za navdušenje. Uživajte v živahni revoluciji!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.