×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Opasan dildo - Strap-on vibracijski

Elementi 65 do 96 od 109 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream Fantasy C-Ringz Silicone Double Penetrator Rabbit Purple

    Silicone Double Penetration Rabbit vam prinaša 3 osupljive funkcije v enem samem učinkovitem izdelku. Najprej boste uživali v dvojni penetraciji, ko vibrirajoči valoviti dildo, pritrjen na obroč, lebdi v anus, medtem ko penis potuje po vagini. Drugič, prstan zategne penis pri korenu, kar mu daje močno in dolgo erekcijo, ki se konča z osupljivim orgazmom. Tretjič, partnerja čaka močan orgazem, saj na vrhu obroča sedi zajec, ki bo s svojimi vibracijami dražil klitoris, dokler se ne dotaknete čudovitega neba.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten in inovativen strap-on brez naramnic, s katerim bosta s partnerjem uživala v čutni stimulaciji? Polnilna Vive Satu bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja in valove pritiska za stimulacijo klitorisa v 3 F1 motorjih in vam pokazal nove višine užitka!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Gre za eleganten strap-on brez naramnice, s katerim bosta s partnerjem uživala v čutni stimulaciji? Polnilna Vive Satu bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja v 3 motorjih F1 in vam pokazal nove višine užitka!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black M

    Ikonski dizajn, eleganca in modernost. Klasični upogljivi pašček je na voljo v novem brezčasnem dizajnu, ki vam bo dal še bolj intenzivno izkušnjo. Moč 3 motorjev, intuitiven daljinski upravljalnik in oblika, v katero se boste zaljubili sami ali v dvoje. Če želite najboljše, si zagotovo želite to igračo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Posable Partner Double Penetrator Black

    Uživajte v dvojni penetraciji in hkrati dvojnem veselju, vznemirjenju in orgazmu! Ta fensi erekcijski obroč bo razveselil njega in njo, saj ima dildo, ki bo poskrbel za analni del, penis pa bo pri korenu zategnil z obročkom, ki mu bo omogočil močno in dolgo erekcijo. Da je stvar še hujša, je na vrhu mini vibrator, katerega vibracije ne bodo vplivale le na penis, ampak tudi na klitoris. Zato ne čakajte in svojim najdražjim privoščite dvojno penetracijo, ne da bi morali v svojo spalnico povabiti še koga.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Strapless Strap-On Rabbit Vibe Pink

    Ali želite vi in vaš kolega raziskati vse sladke točke na vašem telesu? Happy Rabbit Strapless daje svojemu uporabniku možnost prodiranja, saj je opremljen z vibratorjem z 12 privlačnimi načini. Narejen je iz gladkega in žametno mehkega silikona in ne bo pozabil na klitoris nosilca, za katerega je pripravil čutna zajčja ušesa. Odkrijte novo igračo, ki vam bo všeč!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430200 Flesh

    Ali sanjate o erotični izkušnji s penisom, ki ga nimate? Ta realističen jermen brez pasu vam ga bomo z veseljem podarili! En del se usede v nožnico, kjer se bo udobno zadržal in spodbudil točko g. Drugi konec v obliki penisa bo nato prodrl v vaš nasprotnik in s svojimi vibracijami razdražil točko g ali prostato. Pokrpajte ga na sapo!

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    So radi slišali nekaj samozadostnih in uživali v zadovoljivem in dolgotrajnem seksu s svojim partnerjem? Vsi vemo, da je velikost pomembna in da naši apetiti zahtevajo veliko časa. S tem korakom so še povečali svojo dolžino, obseg in obseg kroženja pa je zelo omejen. Elastičen potni list vam bo udobno pristajal, saj vas bo dildo pomiril s svojo realistično izdelavo in izkušnjami. Uživajte v skupini!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno stimulacijo in razvajanje. Vsebuje učinkovit in nastavljiv pas, vibrirajoče nastavitve Vac-U-Lock za nadaljnji nadzor in zvijanje silikonskega dilda. Ali je nastavitev združljiva tudi z drugimi igrami, ki vas bodo vznemirljivo stresale, tako da jo lahko enostavno uporabljate v pasovih z vibratorji, ki niso čudni?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Sanjate o čistem užitku? Potem morate zagotovo preizkusiti dvojno penetracijo s to neverjetno igračo! Preprosto namestite čvrst, a upogljiv silikonski obroček na penis in moda, ki zagotavlja varno prileganje. Nato bo kunčji stimulator žgečkal in z vibracijami vznemirjal klitoris, dodani dildo pa bo prodrl analno in vaš penis vaginalno. Uživajte v tej vožnji, vredno bo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Vibrating Rechargeable 10 Speed Silicone Ribbed Strap-On Adjustable Black

    Kot pravijo, je bolje dajati kot prejemati" in s tem trakom na vibrirajočem dildu bo vaš partner zagotovo deležen fantastičnega časa!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite Vibrating Silicone Body Dock Kit

    Oborožite se z realističnim vibratorjem in nihajočimi modi! Body Dock vključuje jermen iz trakov, realističen vibrator in moda, ki nihajo in vibrirajo. Vibracije boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in všeč vam bo enostaven sistem pritrditve ob prvi uporabi!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Come2gether Purple

    Želite poskusiti nekaj novega v spalnici in uživati v skupnih orgazmih? Odkrijte revolucijo v seznanjenih erotičnih igračah. To orodje ima premišljeno obliko in vibracije, ki ciljajo na prava mesta. Drsi v nožnico, ki jo čustveno zoži in vibrira na točki g in prodirajočem penisu. Hkrati zunanji manjši del boža bodisi klitoris ali analni del, odvisno od tega, kako obračate napravo v maternici. Naj vas prevzamejo vznemirljive nove izkušnje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibration Dildo Strap-On Remote Control 5" Black

    Udoben stra-on z vibrirajočim vibratorjem je kombinacija, ki vas ne bo nehala zabavati! Pas lahko prilagodite svojim potrebam in z daljinskim upravljalnikom preklapljate med 7 močnimi funkcijami vibriranja dilda. Uživajte z vibratorjem brez pasu, je odstranljiv in končan z močnim priseskom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Double Dipper

    Se želite preizkusiti v drugačni vlogi v spalnici? S to igračo to ni nemogoče! Je močan duo vibrator, primeren tako za pare kot za solo igro. Je prijetno upogljiv in krajši konec se lahko premika pod kotom 120 stopinj. Uporabite ga kot strap-on brez pasu in uživajte v moči njegovih dveh motorjev!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    3 motorji so nekateri kot 3 oreščki za Pepelko, ki bi vlili točko G, točko P in klitoris! Te nastavitve pomenijo v zgodnji fazi, kar pomeni človeška anatomija, ima premikajoča se vrata, je četrtina in je bila skrajšana, njene vibracije pa so bile odstranjene skozi podajalnik. Našli ste isto stvar!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper obeta užitek za oba partnerja. V sebi skriva dva zmogljiva motorja in je izdelan iz čudovito mehkega silikonskega materiala, ki je prijetno prožen in se tako prilagaja obrisom vašega telesa. Preizkusite nove igre, nove položaje in odkrijte novo navdušenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Pegger Beginner Vibrating Double Dildo + Harness Black

    Ni večjega užitka od užitka ob dajanju in prejemanju hkrati! Ta edinstven pas daje svoji nosilki čudovit občutek izpolnjenosti in ji hkrati daje moč, da prodre v svojega partnerja. Če to ni dovolj, dodajte še 4 hitrosti vibriranja in 7 vzorcev! Češnja na torti je daljinski upravljalnik, ki sede v roko kot ulit.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Strapless Strap-On Pulse Vibe Purple

    Ali želite doživeti največji užitek med igrami v paru? Povabite jih k temu pulzirajočemu vibratorju 2 v 1! Da lahko njegova nosilka prodre v svojega nasprotnika, ni potreben pas, oblikovan je tako, da ga nožnične mišice udobno držijo in vas nič ne moti. Zgrabite krmilnik in izbirajte med 7 načini utripanja končne točke in 3 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    V tem kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno stimulacijo in zadovoljstvo. Vsebuje učinkovit in nastavljiv pas, vibrirajoči nastavek Vac-U-Lock za daljinsko upravljanje in valovit silikonski dildo. Je pa nastavek kompatibilen tudi z drugimi igračami, kar vas bo vznemirljivo streslo, seveda pa lahko uživate tudi v pasovih z vibratorjem, kaj ni čudovito?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Samo čudovito, ki vsebuje ne le patentiran nastavek Vac-U-Lock, ki vibrira vse vaše igrače, temveč tudi trden in učinkovit pas. Povežite katero koli od vaših najljubših igrač! Brezžični daljinski upravljalnik obljublja udobje, 7 funkcij vibriranja pa poskrbi za navdušenje. Uživajte v živahni revoluciji!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-on 2 Motors with Remote Pink

    Dvojna moč vibratorja – sam ali s partnerjem!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Ingen Easy Strap-on Set Vibrating 8.5" Black

    Hrepenite po zadovoljstvu? Ali hrepenite po zamenjavi vlog in vznemirljivem vzdušju? Si želite kakovosten strap-on? LoveToy je opremljen z realističnim vibratorjem za pristna doživetja v kombinaciji s stabilnim pasom, ki se udobno prilega in drži. Zasnovan je tako, da se prilagaja vašim proporcem zahvaljujoč ježku. Uživajte v zabavi, o kateri že dolgo sanjate!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Boste trojno moč tega vibratorja obdržali le zase ali jo boste delili s partnerjem? Ta RC Strap-On 3 brez naramnic znamke You2Toys ima kratek teksturiran del, ki ga vstavite v nožnico in ga s svojimi vaginalnimi mišicami zadržite na mestu. Nato lahko prodrete v daljši del in pustite partnerju, da uživa v močnih vibracijah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U 28X Double Diva 2" Double Dildo with Harness & Remote Control Purple

    Ni večje koristi od prednosti dajanja in prejemanja hkrati! Edinstven pas daje svoji nosilki čudovit občutek izpolnjenosti in ji hkrati daje moč, da prodre v partnerja. Če to ni dovolj, dodajte 4 hitrosti vibriranja in 7 vzorcev! Češnja na torti je daljinski upravljalnik, ki sedi na dlani.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Mighty-Thrust Thrusting & Vibrating Strapless Strap-On with Remote Pink

    Strap-on brez potrebe po pasu z neverjetno udarno funkcijo, moč njegovih dvojnih motorjev vas bo popolnoma pijana. Izbirali boste lahko med 3 hitrostmi udarca in še 10 hitrostmi udarca, med katerimi lahko preklapljate s praktičnim daljinskim upravljalnikom. Uživajte v svilnatem dotiku vrhunskega silikona, ki ne vsebuje ftalatov in je varen za telo.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Share Vibe Pro Cool Grey

    Ta dvojni vibrator naslednje generacije nudi maksimalen občutek tistemu, ki daje in prejema. SHARE VIBE PRO ima zmogljiv motor, katerega ropotajoče vibracije segajo po celotni osupljivi gredi. Se želite res zbližati? Pri vaginalni vstavitvi je krajšo steblo SHARE VIBE PRO enostavno držati v notranjosti. To zagotavlja udobno nošenje in vznemirljivo stimulacijo za oba partnerja. Zato se znebite jermena in si ga nadenite!

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Pink

    Poskrbite za zadovoljstvo tako vas kot vašega ljubimca z elegantnim strap-on brez naramnic, ki vibrira! To orodje za uporabo, ki ga je mogoče ponovno napolniti, ima dvojni motor z neodvisnim krmiljenjem, tako da lahko vsaka izbira med 3 hitrostmi in 5 funkcijami močnega notranjega bobnenja.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Luna Strapless Silicone Dildo Turquoise

    Temptasia Luna dildo brez naramnic z vibrirajočo kroglo prinaša užitek vsem! Ta elegantno ukrivljena igrača ima dva konca - nežno zaobljeno žarnico in nežno teksturirano steblo. Vstavite močno 10-funkcijsko vibracijo krogle v Temptasia Luna in uživajte v njenih globokih, ropotajočih vibracijah skupaj s svojim partnerjem.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Share Vibe Pro Burgundy

    Ta dvojni vibrator naslednje generacije nudi maksimalen občutek tistemu, ki daje in prejema. DELI VIBE PRO ima zmogljiv motor, katerega ropotajoče vibracije segajo po celotni osupljivi gredi. Se želite res zbližati? Pri vaginalni vstavitvi je konec stebla SHARE VIBE PRO preprosto držite v notranjosti. Zagotavlja udobno nošenje in vznemirljivo stimulacijo za oba partnerja. Zato se znebite jermena in si ga nadenite!

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Full Monty 9 Inch Dark

    Ta čudovito realističen vibrirajoči vibrator je robusten in večnamenski s 7-stopenjskim vrtenjem in sukanjem v zgornji polovici gredi ter intenzivnimi 8-stopenjskimi vibracijami po vsem. Zmogljivo podnožje s priseskom se čudovito oprime koli trde površine, daljinski upravljalnik z dosegom 25' pa omogoča neodvisno upravljanje obeh motorjev. Izdelana tako, da je videti kot prava stvar – skupaj s teksturiranimi kroglicami in konico krone – je ta velika realistična igrača, ki jo je mogoče polniti z magnetom, je odporna na škropljenje in enostavna za čiščenje.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Full Monty 9 Inch Light

    Ta čudovito realističen vibrirajoči vibrator je robusten in večnamenski s 7-stopenjskim vrtenjem in sukanjem v zgornji polovici gredi ter intenzivnimi 8-stopenjskimi vibracijami po vsem. Zmogljivo podnožje s priseskom se čudovito oprime katere koli trde površine, daljinski upravljalnik z dosegom 25' pa omogoča neodvisno upravljanje obeh motorjev. Izdelana tako, da je videti kot prava stvar – skupaj s teksturiranimi kroglicami in konico krone – je ta velika realistična igrača, ki jo je mogoče polniti z magnetom, je odporna na škropljenje in enostavna za čiščenje.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 109 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.