×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki ustno

Elementi 33 do 64 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Mouth Gag Black Mouth

    Polne črne ustnice in gag hkrati? Ja! Ta igrača vam bo zagotovila odprta in vedno pripravljena usta, kaj boste naredili z njimi, je odvisno od vas. Igraj Sissy Play, vznemirljivo izmenjavo vlog, kjer partnerka v vlogi ženske prevzame vse ženske stereotipe in je v svoji BDSM vlogi zelo čustvena. Zmagajte z gagom s seksi ustnicami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    Če bi ta otrok po imenu Isabella znal govoriti, bi vam rekla, da komaj čaka, da to stori. Je prijetno mehka in prožna in zahvaljujoč odprtemu koncu lahko drži vsak velik penis. Njegova notranja tekstura je čudovito stimulativna in v trenutku, ko dodate vibracijo, boste pršili enkrat ali dvakrat.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Men Oral Anne

    Doživite najboljši oralni seks v svojem življenju s tem očarljivo realističnim masturbatorjem Blush X5 Men Oral Anne. Anne je mlada nimfa, ki bo izpolnila vse vaše erotične fantazije, povezane z oralnim seksom. Njen jezik boža občutljiv spodnji del vašega penisa, njena ozka usta pa ga nato igrivo zajamejo po celotni dolžini. Zato ne čakajte več in se prepustite temu poljubu in doživite osupljive vrhove svojega navdušenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

    Ga radi potiskate v nožnico in v poljub in se pogosto ne morete odločiti, kam najprej z njim? Double Fucker je nekaj za vas! Ponuja vam dvojno intimno zabavo v eni igrači, saj ima tako vaginalno kot tudi ustno odprtino. Je tesen, prijeten in popolno oblikovan. Osrečite svoj penis in mu dajte najboljše ženske luknje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Butterfly Gag

    Ali želite tiho uživati v svojem užitku? V tem primeru boste verjetno morali ta napihljivi gag nadeti na svojega kolega. Narejen je iz silikona in ga lahko enostavno in hitro napihnete z balonom do želene velikosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Kaj bi lahko bilo boljše od fahanja? Pihanje z vibracijami! Postanite najboljši oralni užitek vseh časov, ta majhen, a močan vibrator vam bo dovolj. Je v obliki sponke, tako da jo lahko udobno pritrdite ob boku ust, od vas pa bo odvisno, ali bo vaš strnjen jezik božal njegov penis, moda ali brado. Blow Job Vibe ima 5 načinov vibriranja, polni se prek USB-ja in je narejen iz silikona in poliuretana, ki je varen za telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Simuliran oralni seks na zahtevo še nikoli ni bil lažji!To je potreba za človeka, ki ima nenadoma spolno zanimanje, karkoli gledate ali spite, Dolgo pritisnite gumb za vklop in kot zvočnik ali stvar tipa "Alexa" želi božati glavo...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Udoben mastrubator z valovito teksturo iz zelo prijetnega in prožnega materiala. Linx Wave Sucker Stroker je pregleden in vam bo omogočil tudi uživanje v vizualni izkušnji vaše masturbacije. Ergonomska oblika se ne prilega le vaši roki, ampak je še posebej všeč vašemu penisu. Dobra stvar so tudi luknjice, v katere lahko vstavite mini vibratorje (niso priloženi v paketu) in vseeno malo nadgradite svojo izkušnjo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte v občutku fafanja z vibracijskim simulatorjem fafanja iz zbirke Boners. Ta eleganten masturbator je opremljen z zmogljivim motorjem z 10 različnimi nastavitvami vibracij. Nastavitve lahko preprosto upravljate z gumbi na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    Tišina bo s tem gagom igrača! Izgledalo bo seksi, udobno in hkrati učinkovito izpolnjevalo svoj namen. V nasprotju z drugimi gagi bo vaš suženj blokiran s čudovito realističnim dildoom iz varnega in udobnega silikona. Udobje zagotavljata tudi nastavljiva dolžina paščka in usnjeni material. In če želite biti še bolj izpopolnjeni, uporabite ključavnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa in predvsem oralni seks bo vsako žensko spravila v raj, o tem nihče ne dvomi. Dame poskrbijo za popolno in raznoliko stimulacijo s pomočnikom, ki bo delal točno to, kar želi, vsak dan umirjeno in vsakič malo drugače. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki posnema oralni seks, ki vključuje različne nastavke in ima seveda različne hitrosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Ali hrepeniš po resničnih občutkih? Dajte temu masturbatorju priložnost, ki vas bo popeljala v realističen raj in trenirala vašo vzdržljivost. Je dvostranski, čudovito prožen in prijeten, saj je njegov notranji del izdelan iz visokokakovostnega TPE materiala. Potisnite se in se pustite, da vas razstavi spodbudna pristna tekstura!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Masturbator za sesanje spolovila NINJA zagotavlja fantastično oralno stimulacijo in se tudi samozdravi. S funkcijo segrevanja boste dosegli najvišjo temperaturo 45 stopinj Celzija, vklopite in izklopite pa jo lahko ločeno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Obožujete globoko grlo? In kdo ne! Ta edinstveno oblikovan masturbator ima realistično obliko grla in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga težko ločite od prave človeške kože. Ste pripravljeni na najboljše fahanje v svojem življenju?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kaj ima dva palca in obožuje fafanje? Očitno ti. Z novim in izboljšanim Autoblow 2+ XT boste kmalu izkusili spolno igračo za moške, ki postavlja standarde realističnih solo doživetij. Ta posodobljena različica, ki je bila predstavljena avgusta 2018, vključuje na novo zasnovano 5-ročno prijemalo za penis, ki je za 50 % tesnejše, kar vam pomaga uživati v boljših in večjih orgazmih. Privoščite svoji roki počitek in dovolite, da Autoblow izdela napor ali dva - samodejno. Za enostavno čiščenje se rokav v sekundi iztakne. Potrebovali boste lubrikant na vodni osnovi, poleg tega pa boste morda želeli uporabiti čistilo za igrače, da boste po umivanju rokava poskrbeli za njegovo čistočo. Za razliko od drugih masturbatorjev je čiščenje po končani zabavi z napravo Autoblow preprosto.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Ring True

    Toliko užitka v 3 majhnih in preprostih vibrirajočih obročkih! Prvega položite na jezik in okrepite ustni užitek, drugega pa na prst in pridite z njim, da se izgubite v njeni maternici in ugodite točki g! Nato položite zadnjega na penis in med ljubeznijo naredite tako dober klitoris.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvi grelni masturbator za oralni seks na svetu. Z drsnim dizajnom z matirano teksturo, vsekakor odlično darilo za telesno pripravljenost.1. [funkcija moških masturbacijskih igrač] 6 vrst vibracij + ogrevanje + vodoodpornost + izklop zvoka, zvok je manjši od 60 dB, lahko ga pogoltne vsakodnevni hrup.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Nekaj, kar se ne more primerjati s kakovostnim fahanjem! Teta poleg tega masturbatorja. Ima čutne notranje grebene in 7 načinov vibracij. Njegova žametno mehka površina bo navdušila vašo moškost in boste ob prvi uporabi enostavni za uporabo. Če ni nikogar, ki bi ga pokadil namesto vas, naredite to z Glansom sami in bolje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite še malo uživati v samozadovoljevanju? Ta pomočnik iz Bonersa vam bo dal okus stimulacije večkrat bolje kot vaš desničar. Njegov odprt dizajn je primeren za vse velikosti penisa in ga lahko uporabljajo tudi moški z erektilno disfunkcijo. Z njim uživajte v 10 načinih vibriranja v gladkem silikonskem ohišju.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Z Rapids Sucker Stroker boste doživeli resnično intenzivne izkušnje, ki simulirajo oralni seks! Ima zaprt konec, kar prinaša občutke, ki so zamenljivi z občutki ob pravilnem kajenju. Popolno izkušnjo še dodatno poudarja notranja tekstura iz zelo prijetnega in fleksibilnega materiala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Nič v življenju ni gotovo, zakaj si torej ne bi privoščili razburljivih užitkov, ko si jih zaželiš? Povabite to seksi napihljivo lepotico Sure Thing Love Doll v svoj dom. Potopite se globoko vanjo in hkrati v svoje najbolj navihane fantazije. Njen dizajn v naravni velikosti skupaj s 3 nagajivimi ljubezenskimi luknjami obljublja zvesto ljubezen in seksi telo, ki ga ne boste mogli vzljubiti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Je kdo, ki ne bi maral oralnega seksa? In kaj vam pride na misel, ko rečete višja raven oralnega seksa? Hurricane by Jamyjob je igrača prihodnosti, ki vam bo pokazala, kako naj izgleda pravilen oralni seks. Odkrijte njegovo moč in se podredite popolnosti najboljšega oralnega ustja doslej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Če bi ta čokoladni poljub po imenu Heather lahko govoril, bi ti rekla, da komaj čaka, da to stori. Je prijetno mehka in prožna in zahvaljujoč odprtemu koncu lahko drži vsak velik penis. Njegova notranja tekstura je čudovito stimulativna in v trenutku, ko dodate vibracijo, boste pršili enkrat ali dvakrat.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulacijo klitorisa in predvsem oralnega seksa bi naredila ženska v raju, nič manj. Dame bodo porabile čim več in dale spodbudo s pomočnikom, ki bi opravil delo, ki pa je ta dan mirno in vsi imajo malo pomoči. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki izvaja oralni seks, ki vključuje različne nastavitve in ima različne stopnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Le kdo ne bi ljubil oralnega seksa in uživanja, s katerim ni nič primernega? Kdo ni bil novi Autoblow 2 Extra Tight? Realistične tehnologije, ki se ponašajo z medsebojno uporabo skodelic s petimi kroglicami, in kljub točki, kjer je vaš penis zrasel in tesno obkrožen, je novi Autoblow 2 50 % tesnejši od prejšnjega modela. Čakajo na intenzivne in boleče orgazme. Že leta slišite, da Autoblow 2 South ni potreboval za svoje delo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FPPR Mouth Masturbator

    Privoščite si intenzivno stimulacijo in nepozaben vrhunec z masturbatorjem FPPR. Vhod v masturbator je sestavljen iz realističnega dojenčka pristne telesne barve, notranji del pa je nato prijetno teksturiran, kar zagotavlja najbolj intenzivno stimulacijo penisa. Omeniti velja tudi diskreten dizajn izdelka, zaradi katerega nihče ne bo vedel, da je orodje samozadovoljstva. Masturbator FPPR Mouth Masturbator je zelo higieničen, saj lahko po uporabi udobno odstranite notranjost in jo sperete s toplo milnico ali uporabite posebno erotično čistilo.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Ste pripravljeni na gag inovacije? To nepredvidljivo orodje za vaš užitek in ponižanje hkrati je zdaj boljše kot kdajkoli prej! Svojemu podrejenemu ljubljenčku naročite, naj odpre usta in mu da, kar si zasluži.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakšen pripomoček je to, se sprašujete? Z veseljem vam razkrivamo to sladko skrivnost! Je poseben dodatek, namenjen ženskemu telesu in njegovemu užitku. Po potrebi ga upognite, tako da izboklina na sredini pomaga stimulirati točko G, medtem ko prožni trakovi raztegnejo sramne ustnice. Vaši intimni deli bodo popolnoma razgaljeni za občudovanje, vagina bo odprta, kaj se bo zgodilo naprej, pa je odvisno od vas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočen, okreten in neutruden jezik za vaš klitoris, ki vas bo pretresel od sreče! Realističen stimulator v obliki ust je igrača, ki je enostavna za uporabo, izdelana iz prijetnega TPR materiala. Vse, kar morate storiti, je, da poljubite vibrator, nato pa preprosto zamudite krmilnik žice in uživajte v oralnem seksu, kolikor želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Rubber Piss Gag

    Prepovej svojemu sužnju zapreti usta in si nadeti ta gumijasti gap, s katerim ne bo imel druge izbire, kot da pogoltne.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomljeno srce je lahko včasih zelo lepo, ne verjameš? Ta edinstven užitek v obliki srca ni primeren samo za tiste, ki imajo trenutno srce iz dveh polovic. Odprite ga in odkrijte zapeljive mikrovibracije in neprekosljivo funkcijo lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.