×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki odlašanje vrhunca penis

Elementi 65 do 96 od 198 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Začetni komplet za odkrivanje vibracijskega vznemirjenja! Ta 3-delni komplet erotičnih pripomočkov vključuje vibrator s ciljanjem na G-točko, prilagodljiv erekcijski obroč s klitorisnim stimulatorjem in mini vibrator. Igrače lahko uporabite same ali vse, kar vas zanima! Kaj torej najprej poskusiš?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Komplet 2 elastičnih prstanov znamke ToyJoy, oblikovanih za njegovo zadovoljstvo. Vsak od prstanov ima drugačno obliko in teksturo, kar pomeni, da vam bo vsak od njih dal različne občutke. Izdelane so iz visoko kakovostnega TPE materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je vodoodporen. Raziščite svoje navdušenje in ga pomnožite z obroči Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Maximize Ring

    Vas muči prezgodnja erekcija ali pa želite le malo dlje zdržati? Ponujamo vam preprosto, a učinkovito rešitev, to je ta erekcijski prstan, zahvaljujoč kateremu boste svojo zmogljivost dosegli na najvišji ravni.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Trije oreščki za Pepelko, trije zlati lasje dedka Vševeda, Trije veterani in tudi 3 erekcijski prstani za vašo erekcijo, do trikrat močnejšo, močnejšo in daljšo! Okrepite svoje izkušnje in vrhunec ter privoščite sebi in svoji ljubljeni princesi pravljično dolg seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Zmogljiv vibrirajoči prstan Lingus znamke Adrien Lastic bo poskrbel za prijetnejše erotične izkušnje za vse strastne pare. Ima zmogljiv motor, ki za vas vibrira v 3 različnih načinih, je izdelan iz super mehkega, udobnega in fleksibilnega silikona, ima ergonomsko obliko in je diskretno tih. Zato ga oblecite in pustite, da bo vaše vsakodnevno ljubljenje naredilo izjemne izkušnje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Pridite in uživajte še bolj zabavno! Ta izjemno prilagodljiv prstan je udoben in ponuja več različic nošenja za vaš penis in moda. Bodite ustvarjalni, poskusite in se zabavajte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Ali hrepeniš po še intenzivnejših izkušnjah? Ultra Soft Dual Ring je za vsakogar! Postregel bo začetnikom in naprednim ljubiteljem, ki jim bo všeč njegov prijeten in prožen silikonski material. Z njim povečajte svojo vzdržljivost, se počutite bolj občutljive in razveselite svojega partnerja z neverjetno čutno močno erekcijo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta iznajdljivi pripomoček obdaja korenino penisa in tudi moda, ki jih celo razcepi. Okrašena je s srebrnimi čepki, opazili boste tudi dve priročni očesci, na katera lahko obesite uteži. Oborožite se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski obroč znamke Bathmate je eden najtrših in hkrati najbolj prilagodljivih erekcijskih obročev na trgu. Pripravljen je okrepiti vašo erekcijo in tako povečati vašo zmogljivost. Narejen je iz elastomaksa, ki je popolnoma edinstvena kombinacija TPE in TPR materialov, ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Postanite z njim prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite imeti težjo erekcijo? Jason je tisti, ki ti pomaga. Z njim lahko prilagodite opremo po svojih željah, ki je nastavljiva na 5 različnih velikosti. Je zelo udobna za pogajanja, iz visokokakovostnih materialov in zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamično življenje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Ali veste, kaj je ekstatični užitek? ne? Zato poskusite ta edinstven prstan! Končni del se dotakne vaših zadnjih vrat in se nato usede v vaš analni del v neposredni bližini prostate. Sledi most čez jezu in drugi del, ki oprime tvoj penis pri korenu in tako spodbudi razburjenje in ne bo pozabil požrešnih mod!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta dvojni vibrirajoči obroč na daljinskem upravljalniku. Ali hrepeniš po intenzivnejšem ljubljenju? S tem prstanom bodo vaše želje uslišane!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Preprost erekcijski prstan za popolne začetnike in napredne ljubitelje! Narejen je iz super fleksibilnega materiala, zato se vam popolnoma prilagaja. In kaj je njegova naloga? Krepi in podpira erekcijo ter hkrati odloži vrhunec. Zato uživajte z njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Vam je najbolj všeč stimulacija testisov? Tukaj imamo igračo, ki je narejena posebej za zadovoljstvo vaših žogic zahvaljujoč 9 vibrirajočim vzorcem. Potisnite v dvojno zanko, vanjo vstavite tako penis kot moda, pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in ga zaženite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Si predstavljate, kako seksi bi bilo doživeti nekaj novega? Se morate dotakniti majhnih kroglic v 5 vrstah na svojem ponosu? Ta igrača je majhna, a učinkovita in vam bo pokazala orgazmično ekstazo! Podvoji vaš užitek, saj spodbuja erekcijo, neverjetne kroglice pa vam dajejo intenzivno stimulacijo. Občutite, kako vam kolena zlomijo z vsakim gibom!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ali morate okrepiti svojo erekcijo? Ni problema, s to visokokakovostno erekcijsko zanko iz Nexusa bo vse uspelo! Je nastavljiv, tako da vam ni treba skrbeti, ali je prevelik ali majhen, in se prilega ne samo na penis, ampak tudi na moda. Uporabite "slide to fit" kroglice, da prilagodite prenos in se prepustite dolgemu vznemirjenju in neponovljivemu vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Se vam zdi, da vaše zadovoljstvo ni tako veliko? Link Up Verge je tukaj, da vam obema prinese intenziven užitek, o katerem sanjate. Ima 10 močnih funkcij za čudovito stimulacijo klitorisa, paket pa vključuje še en mehak in prilagodljiv obroč za podporo erekciji. Privoščite si nekaj več in skupaj uživajte v resničnem zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 198 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.