×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Penis etui

Elementi 33 do 64 od 89 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Boners Supporting Penis Sleeve

    Ali včasih hrepeniš po daljšem in močnejšem penisu? Ta rokav vam bo dal dobrih 5 centimetrov dodatne dolžine! Njegov notranji del je teksturiran in vas bo ob nošenju spodbujal in podpiral moč penisa, rokav je tudi sam po sebi precej močan in je zato primeren za moške z erektilno disfunkcijo. Prosim sebe in svojega kolega!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Komplet 3 rokavov za penis blagovne znamke California Exotics. Preobrazite svoj penis v popolnoma stimulativnega čednega moškega in presenetite svojega nasprotnika! Z rokavom lahko enostavno in hitro povečate obseg in dolžino. Čevlji so izdelani iz fleksibilnega TPR materiala, ki je prijeten in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Kaj pa, da spremenite svoj penis v popolno orodje osupljivega užitka? Ta rokav ne bo le dodal dolžine in obsega vašemu rokavu, temveč bo vašo ekipo opremil tudi s spodbudnimi grebeni, izboklinami in genialno oblikovano konico. Prijeten bo tudi za svojega nosilca, saj je super fleksibilen, končni obroč rokava pa bo tudi podpiral in krepil erekcijo. Povečajte užitek obeh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate o večjem užitku, dobesedno? Rokav tesno objame vaš penis, poveča obseg in poveča vzburjenje. Njegova kroglasta tekstura v kombinaciji s čutnim oprijemom, ki poveča erekcijo, bo zanj in zanjo pripravila osupljivo izkušnjo. V izjemno prožen material se boste zaljubili že na prvi dotik, zaključni obroč pa bo poskrbel za zadostno oporo in podporo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Želite več užitka? Ta rokav lahko nanesete na penis ali vibrator in ga spremenite v čutno oblikovano arhitekturo užitka. Visokokakovosten in prilagodljiv TPE material se prilagaja velikosti in zarezam neverjetno intenzivne stimulacije. Uživajte malo drugače!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    So igre lulanja vaša stvar? Povsem razumemo in z veseljem vas razveselimo s to novico! Svet se spremeni v čudovito mesto v trenutku, ko si ta rokav nadenete na penis in pustite, da vaš urin (ali celo seme) teče skozi dolgo prozorno cev. Kaj bo cilj tega toka? To bomo prepustili vam, vendar nekako mislimo, da bodo to usta vašega nasprotnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve Kit Clear

    Poceni in enostaven način za odkrivanje novih izkušenj. Ti petelin ali dildo rokavi vam bodo pokazali drugačno raven užitka. So prilagodljivi, zato se prilegajo vsaki veliki igrači in so zelo enostavni za uporabo. Stane nekaj kron, zato ne razmišljajte po nepotrebnem in jih takoj dodajte v voziček!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Clear Ice

    Invader je prva odprta ovojnica penisa, zaradi katere bo dolg in trd! Njegova oblika bo povečala vašo moškost v debelini in ker se njen konec odpre, bo omogočil, da bo vaš želod v vsem lepo užival. Igrajte močno ali karkoli želite, rokav bo ves čas držal na mestu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako to, da svojega očeta oblečeš v nov plašč? Ta izboklina bo nežno obkrožila tvojega tiča in te podprla z grozljivimi kurbami. Ima konec, poveča obseg in podpira erekcijo ter skrajša oba partnerja. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Clear

    Želite biti večji? Dodajte vsebino in dolžino s tem Muscle Ripped rokavom! Popoln dostop omogoča poseben in visokokakovosten material FLEXTPR, ki vas bo očaral s svojo prilagodljivostjo. Pustite, da vaš penis raste dalj v vsej vaši okolici in dajte nasprotniku drugačno stimulacijo z realistično površino.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    Ali želite svojega partnerja dobesedno presenetiti z impresivno erekcijo? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima lepo oblikovan želod in zahvaljujoč tesnemu oprijemu tvoje moškosti bo podpiral tvojo vzdržljivost. Uživajte v svojem penisu, ki je 2 cm debelejši in 4 cm daljši!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Clear Frost

    Oxballs se trgu pridružuje z revijo za namestitev z imenom Sackjack. Narejen je iz prožnega in fleksibilnega materiala Flex-TPR in bo podpiral vaše telo kot druga koža. Sackjack ima zelo okusen videz, ki bo bolje postrežen vaši mački, če bo vaša moda držala vaše telo blizu okusa. Notranji del besedila je zasnovan tako, da je podoben stimulaciji.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Kaj pa, če svoj penis skoraj takoj spremenite v nekaj še bolj razburljivega? S tem tulcem za penis bo to mogoče! Okrepil bo vašo erekcijo in božal ne le notranjost nožnice, ampak tudi klitoris. Uživajte in podarite dobre občutke tudi svojemu partnerju!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Bi vaš partner želel nekaj več od vašega penisa, vendar je vaš penis še vedno le navaden penis? Ta rokav ga spremeni v orodje užitka in bo vašemu partnerju dal okus neverjetnega vznemirjenja. Narejen je iz svilenega silikona, spodnji obroček se zatakne za moda, tako da bo odlično držal rokav in ima tudi vibrirajoči del, od katerega mu znori klitoris od sreče. Naj bo vaš penis čudež!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Vaš obseg se bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in ima odličen oprijem, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo uporabnika. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Manaconda Clear

    Svojemu penisu dodajte obseg in dolžino ter vse podčrtajte s čutnimi tresljaji, od katerih boste vi in vaš dvojnik znoreli! Realističen videz rokavov Manaconda vas bo očaral na prvi pogled, močna vibrirajoča krogla pa vas bo prevzela že ob prvi uporabi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229812

    Nekaj stvari je boljših od res dobrega orgazma, se strinjate? Splošno zdravje je pomembno in ne smemo ga podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in polepšal vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • TitanMen Cock Cage Black

    Ta stvar opravlja enako osnovno funkcijo kot erekcijski obroči, vendar je veliko širša in hkrati močnejša.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Cock Armor Black

    Kaj pa, če tega pomočnika povabite v svoje ljubezenske igre in uživate ne le v širšem krogu, ampak tudi v moči, ki jo pomeni razburjenje? Kremasto gladek silikon, iz katerega je izdelan, je čudovito prožen in bo poslušal gibe vašega telesa. Izbirajte med 20 različnimi funkcijami in hitrostmi vibriranja ter se zabavajte pod tušem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Penis Head Stimulator

    Gospodje, kaj pa, da svoj želod seznanite z vznemirljivimi vibracijami? Ta priročen erotični vibrator se uporablja na želodu, kjer dva mini vibratorja za noro božata občutljivo konico vašega uda. Zgrabi daljinski upravljalnik in se prepusti v orgazmični raj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Fat Boy Original Ultra Fat 7 Inch Clear

    Si zdaj želiš večji penis? Brez problema! Vse kar morate storiti je, da si nadenete to udobno prevleko, v kateri se boste počutili, kot da nosite bombaž. Izdelan je iz posebnega mehkega in prožnega materiala SilaSkin. Obema partnerjema bo dal intenziven in očarljiv užitek, zato ga ne zamudite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Butch Cocksheath Steel

    Naj bo vaš petelin večji, bolj moker in boljši. To delo vam je zelo blizu, je mehko, nabreklo, ne vleče in se oprime korenin penisa in mode. Očara anatomski videz in hvali blag silikonski zatič in je bolj primeren tudi za manjše velikosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Black

    Želite oborožiti in okrasiti svojo moškost? Gil iz Toylies bo popoln dodatek! Podprl bo vašo erekcijo, upočasnil ejakulacijo in izgledali boste odlično. Ima anatomsko udobno obliko, je udoben za nošenje in z njim boste doživeli intenzivne trenutke in stimulacijo. Izberite pravo barvo in uživajte v novi dimenziji intimnega življenja!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Extension Sleeve +7.0cm Skin

    Želite svojega partnerja dobesedno osupniti z impresivno erekcijo in ekstra dolgim penisom? Dovolj bo, če se opremite s tem realističnim tulcem za penis iz prijetno mehkega materiala. Ima čudovito izklesan glaviček in bo podpiral vašo vzdržljivost, zahvaljujoč tesnemu oprijemu vaše moškosti. Uživajte v svojem 2 cm močnejšem in 7 cm daljšem penisu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zizi Megamen Bite ZZ58BK Black

    Uživajte v izjemni dolžini in volumnu, ki vam ju zagotavlja ta rokav za penis svetovno priljubljene blagovne znamke Zizi. Zahvaljujoč nastavku za moda med dogodkom nikoli ne boste zdrsnili, zelo prožen material pa bo očaral vas in vašega partnerja.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Rodrigo Penis Ring Black

    Dodajte obseg svojemu penisu in ga opremite s super stimulativno teksturo, ta tulec bo zagotovo zabaven! Sestavljena je iz več obročev, ki bodo obdali vašo moškost in ji dodali približno 1,5 cm debeline. Poleg tega bo ustvarila seksi teksturo, v kateri bo še posebej užival vaš kolega. S končnim obročem zataknite tulec čez moda in pustite, da okrepi in podaljša vašo erekcijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Penis Sleeve

    Gospodje, kaj pa, da svoj penis seznanite z vznemirljivimi vibracijami? Ta priročna erotična vibrirajoča naprava je nameščena kjer koli na penisu in z dvema mini vibratorjema z zmogljivimi motorji, ki vas božata po udu. Zgrabi daljinski upravljalnik in se prepusti v orgazmični raj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Almighty Ribbed Cock Sheath 18cm Clear

    Iščete nekaj, kar bi zadovoljilo vas in vašega partnerja? Spoznajte Brutusa! Je močan teksturiran penis rokav iz prvovrstnega TPE materiala, ki bo dodal vaš obod in navdušil vas in vašega kolega. Spodbujevalna tekstura ni le na zunanji strani, ampak tudi na notranji strani! Potopite se v svet slastne stimulacije in ga privoščite svoji polovici!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Dragon Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229811

    Nekaj stvari je boljših od res dobrega orgazma, se strinjate? Splošno zdravje je pomembno in ne smemo ga podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in polepšal vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Steel

    Oxballs prihajajo na trg z edinstvenim časopisom, ki so ga poimenovali Sackjack. Je igrača iz fleksibilnega in udobnega materiala Flex-TPR in se kot druga koža oprijema vašega telesa. Sackjack ima zelo okusno obliko, ki se bo vašemu mačku res lepo podala, hkrati pa bo vaša moda prijetno držala okusno blizu telesa. Notranji del je fino teksturiran, kar obljublja spodobno stimulacijo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Fat Boy Thin 6,5 Inch Clear

    Si zdaj želiš večji penis? Brez problema! Vse, kar morate storiti, je, da oblečete udoben plašč, v katerem se boste počutili, kot da nosite bombaž. Izdelan je tudi iz posebnega mehkega in prožnega materiala SilaSkin. Oba partnerja bo imela intenzivno in očarljivo korist, zato je ne zamudite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Black

    Želite biti večji? Dodajte vsebino in dolžino s tem Muscle Ripped rokavom! Popoln dostop omogoča poseben in visokokakovosten material FLEXTPR, ki vas bo očaral s svojo prilagodljivostjo. Pustite, da vaš penis raste dalj v vsej vaši okolici in dajte nasprotniku drugačno stimulacijo z realistično površino.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 89 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.