×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za začetnike penis

Elementi 97 do 128 od 163 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream PDX Plus Perfect Pussy Dream Stroker Skin

    Za najboljšo in najlepšo samozadovoljevanje! V to čudovito muco se boste zaljubili na prvi pogled in njeno uporabo. Ima realistično obliko graciozne nožnice in je izdelana iz enega najkakovostnejših materialov na erotičnem trgu, to je Fanta Flesh, ki pristno spominja na človeško kožo. Bodite zadovoljni z notranjo stimulativno teksturo in svojo novo ljubico stisnite tako močno, kot želite, da pritiskate na svojo moškost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen mastrubator bo vaš najljubši spremljevalec v uverturi in trenutkih samoljubja. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti in vas bo očaral z mehkim silikonskim materialom. Uživajte s kakovostno igračo z odprtimi konci!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Training Master Double Side Stroker Blue

    2 konca in realistične izkušnje, prav to je ta prilagodljivi masturbator izdelan iz visokokakovostnega TPE materiala. Njegova notranja tekstura je res zelo pristna in prinaša intenzivne občutke. Masturbator bo torej odličen za trening vzdržljivosti. Vaja naredi mojstra in ko trenirate, tega ne boste naredili v 5 sekundah, nasprotno, uživali boste veliko dlje v ljubezni!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in gibljivo žico, tako da se lahko upogne v različne oblike. Uporabili ga boste kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Masturbator Egg Crunchy

    No, res imate dolgo časa in veste, kako lahko izboljšata svoje ljubezenske razmere? Preizkusite masturbatorja, drek v jajcu, prestižno znamko Satisfyer! Je nenavadno utrjen, mehak in težko stimulira celoten penis. Toda ne omahajte in si umijte dlani s tem teksturiranim pomočnikom in odkrijte novo raven masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Pussy Pleasure Stroker Skin

    Za najboljšo in najlepšo samozadovoljevanje! V to muco se boste zaljubili na prvi pogled in uporabo. Ima realistično obliko graciozne nožnice in je izdelana iz enega najkakovostnejših materialov na erotičnem trgu, to je Fanta Flesh, ki pristno spominja na človeško kožo. Bodite zadovoljni z notranjo stimulativno teksturo in svojo novo ljubico stisnite tako močno, kot želite, da pritiskate na svojo moškost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring Double PR12 Clear

    Ali želite uživati v daljšem in bolj razburljivem ljubljenju? Pri tem vam bo pomagal ta erekcijski dvojni obroč za penis in moda iz visokokakovostnega TPE materiala podjetja Powering. Preprečil bo pretok krvi in vaše erekcije bodo še močnejše, vrhunec pa intenzivnejši. Poskusite z njim in morda ne boste nikoli želeli drugače.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Sophia

    Sophia vam bo dala izbiro, kateri konec želite prodreti in vas nato pritegnila s svojo mehko in realistično teksturo. Ona je dekle iz sosednje hiše, ki to naredi samo tebi in pikica. Narejen je iz prijetnega TPE materiala, ki je čudovito fleksibilen. Ima nožnico in anus ter pokrovček, ki se lahko uporablja za ustvarjanje sesanja. Zahvaljujoč ABS prevleki se udobno drži in je tudi zelo enostaven za čiščenje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Vrhunski koristi od masturbatorja Tenga! Spoznajte najnovejši dodatek družini Tenga in odkrijte naslednjo raven ugodnosti. Njihove zasidrane notranje podrobnosti in materiali iz prve roke vam bodo vedno naredili orgazem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Clear-Leader Snatch Transparent

    Zadovoljstvo v vseh okoliščinah! Ta masturbacija bo masirala vaš penis s čudovito realističnim materialom s premišljeno notranjo stimulativno teksturo. V njem se boste počutili kot prava vagina. Vstavite ga vanj, s pritiskom dlani izberite intenzivnost prijema in opazujte, kako uživa vaš penis!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Novo od Doca Johnsona z mini vibratorjem za intenzivna doživetja! Ta pomočnik je zasnovan tako, da izboljša vašo izkušnjo ne le med fahanjem, ampak tudi med samozadovoljevanjem. Je mehka in prijetna ter izdelana iz fleksibilnega prozornega in še posebej ultra realističnega Ultraskyn materiala. Vstavite vibrator in uživajte v intenzivnih vznemirljivih občutkih.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Voy Black

    Želite nekaj več? Želite najboljše? Želite Arcwave Voy! Je vrhunski kompaktni masturbator iz prvovrstnega materiala, ki se prilagaja vašim zahtevam in vas bo navdušil s pametno tehnologijo. Prilagodite njegovo tesnost in uživajte v vznemirljivem potovanju, katerega cilj je popoln orgazem.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Ali želite delati in izgubiti erektilno pest? Ta črn rokav je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in se uporablja za nošenje. Ima dobro kondicijo in prijetno zaokroženo delo ter vam bo zagotovil nadaljnje in močnejše erekcije, ki bodo osrečevale vas in vašega sodelavca. Preverite, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta zlati dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    En komplet in veliko možnosti! Uživajte v vsakem od 15 dilatatorjev različnih velikosti za ženske in druge namene. Pakirani so v praktičnem in lepem ohišju, imajo srebrno barvo in so izdelani iz 100% kirurškega jekla iz nerjavnega jekla. Privoščite si nepozabno izkušnjo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Izboljšajte svoje izkušnje samoljubja s tem silikonskim masturbatorjem, idealnim predvsem za začetnike. Njegov pametno nameščen motor vam ponuja 9 načinov tresljajev, ki bodo zajeli vaš želod in vam prinesli neverjeten užitek. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Ending Rinse and Repeat Whack Sleeve

    Iščete preprost, vzdržljiv in udoben masturbator za penis? Rinse and Repeat je pač tak in samozadovoljstvo z njim bo kar se da prijetno. Vanjo kapnite kapljico lubrikanta in vstopite vanjo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stroker Pocket Masturbator Twister

    Za seksi hitri vmes! Ta Stroker Pocket Mastrubper vam bo všeč zaradi enostavne uporabe, prozorne barve in žepne velikosti. Njegova vznemirljiva notranja tekstura vas bo čim bolj stimulirala, pikčasta površina na zunanji strani pa bo poskrbela, da vam masturbator ne bo padel iz roke. Zato ga zgrabi in igraj svoj solo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Male Masturbator Vagina Xianger Skin

    Se še spominjate svojega prvega dekleta? Če ob vsakem spominu vstanete, pa naj bo ta prvi ali kateri koli drug, je dobro imeti pri roki realistični masturbator v obliki nožnice, ki bo v nekaj trenutkih potešil vašo željo. Okusite njegovo notranjo pristno teksturo in se razvajajte!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Tongue

    Ste naveličani uporabe rok in iskanja masturbatorja? Dobra izbira bo nedvomno ta ljubeč poljub z jezikom, ob katerem se boste počutili kot v pravih ustih. Odstranite pokrovček, dodajte lubrikant, smuknite v mehak material in se prepustite razvajanju prijetne teksture.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stroker Pocket Masturbator Speed

    Za seks hite! Ta Stroker Pocket Mastrubper vam bo ponudil veliko preglednih barv in modnih velikosti, ki so enostavni za uporabo. Njegova vznemirljiva notranja tekstura vas bo spodbudila in spodbudila navzven. Namesto tega ubijajo in igrajo solo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Robin Masturbator White

    Sodoben maturbator s hipnotičnimi vibracijami! Ta očarljiva erotična igrača ima vgrajen prvovrsten motor, ki ustvarja 5 različnih načinov vibracij, ki vas bodo navdušili. Ne pozabite preizkusiti gumba BOOS, s katerim boste v sekundi doživeli intenzivne občutke!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FPPR Fap One-time Dotted Texture

    Se želite norčevati iz solo iger? S tem super prilagodljivim in čudovito stimulativnim masturbacijskim taborom bo zabavno! Njegov diskreten videz in kompaktna velikost vam omogočata, da ste v koraku s sabo. Operite elegantno embalažo, nakapajte malo lubrikanta in dodajte!

    14,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Joy Cup Masturbator Vagina Thrilling Skin

    Iščete popolnega spremljevalca za vsako priložnost? Ta masturbator v obliki vagine bo pomnožil vaše izkušnje! Izdelan je iz mehkega in prožnega TPE materiala, ki se vam udobno prilagaja. Spustite malo svojega najljubšega lubrikanta in pripravljeni ste!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Masturbator Egg set Naughty, Savage, Crunchy 3 pack

    Koži podobna struktura SF Masturbator Eggs je zadušila vašega tiča v vsem svojem sijaju. Različne notranje zadeve zagotavljajo predstavljive in sprejemljive prispevke. Inovativna ekstra mehka silikonska prevleka odpravlja potrebo po mazalnem gelu.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 45mm

    Ali želite delati in izgubiti erektilno pest? Ta zlati pečat je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in se uporablja za obrabo. Ima dobro kondicijo in prijetno zaokroženo delo ter vam bo zagotovil nadaljnje in močnejše erekcije, ki bodo osrečevale vas in vašega sodelavca. Preverite, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M For Men Soft and Wet Magnifier Clear

    Žepni masturbator vedno pride prav! Vendar ta ni karkoli drugega, ima osupljivo prozorno barvo in tako omogoča opazovanje celotnega dogajanja, kar jih dela tudi precej razburljive. Hkrati ima sposobnost samomazanja in za aktiviranje potrebujete le kapljico vode. Potopite se v intenzivno stimulativno teksturo in odkrijte edinstvene občutke in poznejše vrhunce!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 163 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.