×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za zahtevne penis

Elementi 97 do 128 od 170 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Autoblow 2+ Sleeve A

    Nadomestni vložek za Autoblow 2+ velikost A.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    S to kletko za čistost iz visokokakovostnega nerjavnega jekla hranite ptico pod ključem. Poleg tega, da zaklene penis, tudi elegantno razdeli moda in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 7 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Masturbator za sesanje spolovila NINJA zagotavlja fantastično oralno stimulacijo in se tudi samozdravi. S funkcijo segrevanja boste dosegli najvišjo temperaturo 45 stopinj Celzija, vklopite in izklopite pa jo lahko ločeno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Spoznajte novo učinkovito igračo priljubljene blagovne znamke Oxballs. Je erekcijski obroč, ki deluje tudi kot ustrezna raztegovalka za moda.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Black

    HUMPBALLS je tako mehak kot kateri koli drugi obroč in jasno je, da ga boste, ko ga enkrat poskusite, želeli uporabljati ves čas. Ni nesmrten, bo pa zagotovo zdržal dlje kot vsi navadni poceni prstani.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Chastity cage blagovne znamke World Cage! Zakaj izbrati? Ker je enostaven za oblečenje, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativen silikonski varnostni ščit, ki preprečuje, da bi ga izvlekli. V primerjavi z drugimi kletkami, ki so narejene iz polikarbonata, ki vsebuje mehčala, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kaj ima dva palca in obožuje fafanje? Očitno ti. Z novim in izboljšanim Autoblow 2+ XT boste kmalu izkusili spolno igračo za moške, ki postavlja standarde realističnih solo doživetij. Ta posodobljena različica, ki je bila predstavljena avgusta 2018, vključuje na novo zasnovano 5-ročno prijemalo za penis, ki je za 50 % tesnejše, kar vam pomaga uživati v boljših in večjih orgazmih. Privoščite svoji roki počitek in dovolite, da Autoblow izdela napor ali dva - samodejno. Za enostavno čiščenje se rokav v sekundi iztakne. Potrebovali boste lubrikant na vodni osnovi, poleg tega pa boste morda želeli uporabiti čistilo za igrače, da boste po umivanju rokava poskrbeli za njegovo čistočo. Za razliko od drugih masturbatorjev je čiščenje po končani zabavi z napravo Autoblow preprosto.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Blagovna znamka Chastity Cage World Cage! Zakaj izbrati? Ker je izdelan za oblačila, je zasnovan za dolgotrajno nošenje in ima inovativna silikonska zaščitna očala, ki omogočajo varno nošenje. V primeru drugih kletk iz polikarbonata, ki vsebuje plastiko, so kletke World Cage izdelane iz ABS plastike brez BPA. V kompletu so tudi večji prstani, tako da vam ni treba ničesar kupovati.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Bodite med prvimi, ki bodo vstopili v interaktivni svet z najmočnejšim samodejnim masturbatorjem za moške.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Black

    Obstaja nekaj analnih čepov, vendar nobeden ni tako neumno vroč kot PIG-HOLE, ki je oblikovan tako, da se prilega vaši luknji, kot bi bil narejen po meri. Narejen je iz platinastega silikona, edinega materiala, ki je na otip podoben koži, se hitro segreje na telesno temperaturo, ima dovolj moči, da ohrani odprto ritno luknjo, in je v notranjosti še vedno dovolj mehak, da lahko seksate... in seksate... in seksate... ali pa a​d svojo luknjo spremenite v kanalizacijo in postanete hodeča luknja za slavo.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparent

    Kakšna je primernost obroča za penis? Kdo je trenutni in najbolj priljubljen trend? Nenazadnje za TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA101 Male Masturbator & Thrusting Stroker with App for Intelligent Interaction KlicLok

    En masturbator in toliko funkcij, da se vam bo zvrtelo v glavi! Predstavimo se lepo po vrsti. Torej, najprej, masturbator je združljiv s prekletimi stroji HiSmith, posebej tistimi s konci KlicLok. Ponuja vam 9 močnih teleskopskih vzorcev vibriranja za neverjetno izkušnjo, najboljše od vsega pa je, da lahko vibriranje nadzorujete prek aplikacije na telefonu, kar vam daje še več možnosti za uživanje v masturbatorju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Le kdo ne bi ljubil oralnega seksa in uživanja, s katerim ni nič primernega? Kdo ni bil novi Autoblow 2 Extra Tight? Realistične tehnologije, ki se ponašajo z medsebojno uporabo skodelic s petimi kroglicami, in kljub točki, kjer je vaš penis zrasel in tesno obkrožen, je novi Autoblow 2 50 % tesnejši od prejšnjega modela. Čakajo na intenzivne in boleče orgazme. Že leta slišite, da Autoblow 2 South ni potreboval za svoje delo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Ekskluziven komplet, ki predstavlja popolno kombinacijo dodelanih detajlov in vznemirljivih užitkov! Vse se tako čudovito prilega. Flip Warmer je grelna naprava, zasnovana posebej za linijo Flip, Tenga Flip Zero pa je eden najbolj priljubljenih mastrubatorjev vseh časov. Zaupajte svoj užitek kakovostnemu in preverjenemu orodju.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Black

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte v realistični izkušnji z vsem, vključno s strastnimi stoki in navihanimi besedami, s tem govorečim masturbatorjem iz Pipedreama! Poleg strastnih stokov vam ponuja 20 seksi fraz in 10 različnih načinov vibriranja, ta kombinacija bo očarala ne le vaš penis, ampak tudi vaš um! Privoščite si novo raven samozadovoljevanja in dovolite, da Talk Back Super Storek govori z vašo dušo, s srcem in predvsem s penisom.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je 6 do 8 cm, na notranji strani pa ima 2 točki, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Popolna stimulacija z erekcijskim obročem in analnim čepom. Želite močnejšo erekcijo in močnejši orgazem? Daj! Uporabite poživljajočo kožo v vsakem boju in stimulaciji prostate.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Ta pripomoček ima vse, kar želite! Ima polnilni motor, ki vam ponuja 10 funkcij vibriranja. To je slab tip, ki se udobno namesti v tvojo rit, prstan z drugega dela pa se ovije okoli tvoje moškosti. Želijo več? Zato vzemite daljinski upravljalnik in se igrajte sami ali s svojim partnerjem!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta iznajdljivi pripomoček obdaja korenino penisa in tudi moda, ki jih celo razcepi. Okrašena je s srebrnimi čepki, opazili boste tudi dve priročni očesci, na katera lahko obesite uteži. Oborožite se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite ptico pod ključem s to edinstveno kletko za čistočo. Narejen je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ima zelo moderen in ekstravaganten videz in bo videti zelo čudovito za nošenje! Njegova uporabna velikost je približno 6,5 cm in ne pozabite, da v njem zagotovo ne boste dobili erekcije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Sleeve B

    Nadomestni vložek za Autoblow 2+ velikost B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte v čutnem užitku s to genialno igračo znamke Colt. Obroček si nataknete okoli penisa, kjer vam bo okrepil erekcijo, nato pa kroglico skrijete na mesta, kjer ne sije sonce. Zahvaljujoč prilagodljivosti in prijetnemu, nenevarnemu materialu je igrača zelo udobna za nošenje, ne glede na to, ali greste z njo ven ali po celem stanovanju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe je edinstven popolnoma prilagodljiv večnamenski moški trak in analni stimulator, ki ga je mogoče oblikovati za popolno prileganje telesu. Strokovno izdelan s popolno pozornostjo do podrobnosti bo The-Vibe poskrbel, da bosta s partnerjem uživala v skupnih užitkih. Tanka analna gred za vstavljanje je bila zasnovana tako, da se bo lahko prilagodila vašemu partnerju in izboljšala igro obeh.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Vam je najbolj všeč stimulacija testisov? Tukaj imamo igračo, ki je narejena posebej za zadovoljstvo vaših žogic zahvaljujoč 9 vibrirajočim vzorcem. Potisnite v dvojno zanko, vanjo vstavite tako penis kot moda, pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in ga zaženite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Ne verjamete, da obstaja erotična igrača, ki bo izpolnila vsako vašo željo? Zato verjemite, dandanes je vse mogoče! Na trg prihaja edinstven avtomatski Gonex, masturbator v obliki nožnice s futurističnim dizajnom in za uporabo preprosto nadzorno ploščo z LED lučkami. Ponudil vam bo opojno funkcijo vrtljajev in gibov navzgor in navzdol, ki spominjajo na sunke. In ker je treba stimulirati vse čute, vam bo zaradi funkcije stokanja prav prišel tudi sluh.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Alien Tail Black

    Uživajte v užitku 2 v 1 in se okrasite z očarljivim črnim repom iz Oxballs! Alien Tail je elegantna naprava, ki združuje erekcijski obroč, analni čep in rep, ki se bo med vašimi gibi elegantno zvijala. Igrača je izdelana iz visokokakovostnega materiala Flex-TPR, ki je super fleksibilen, mehak in varen za telo. Dizajn izdelka prinaša tako imenovani "locking effect", kjer bo vaš analni prostor prijetno poln, penis pa res trd.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 170 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.