×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki penis silikona za geje

Elementi 33 do 40 od 40 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Igrivi All Star obroček za penis in moda vas bo močno in prijetno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Eleganten Muscle obroč na penisu vas bo prijetno in tesno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone Mega X-tension Brown

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Vaš obseg se bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in ima odličen oprijem, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo uporabnika. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojni vibrirajoči obroč za popolno stimulacijo penisa in užitek vašega partnerja! Denver se namesti na penis in testise, zato se odlično drži. Ponuja vam 10 razburljivih funkcij vibriranja in ga lahko napolnite prek kabla USB. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je super udobna, prožna, mehka in zelo enostavna za obuvanje in slačenje. Z njim doživite še bolj intenzivna spolna doživetja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ne glede na obliko in velikost penisa se bo sonda popolnoma prilagodila vam in uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Vibrating Mega X-tension with Remote Brown

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Vaš obseg bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostaven je za obuvanje in se odlično drži, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo njegovega nosilca. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Brutus Big Bulge Hypersoft Silicone Cockring Set

    Si želite močno in dolgotrajno erekcijo? Ta komplet super mehkih silikonskih prstanov vas bo razveselil! Prstani so čudovito prožni in zelo prijetni na dotik. Vsak je na voljo v drugačni velikosti, tako da boste vedno imeli izbiro ali pa jih preprosto nosite več hkrati!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Silicone Cock Ring with 3 Weighted Balls

    Napolnite svoj anal s tremi težkimi kroglicami, medtem ko vaš petelin postane obupno trd in občutljiv.

    45,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 40 od 40 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.