×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki penis silikona

Elementi 65 do 96 od 621 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite edinstven občutek raztegljivega mehkega rokava v vakuumski črpalki, ki stiska in vleče kot prava stvar, s tesno komoro iz TPE s teksturo za dodaten užitek. Izbirate lahko med tremi hitrostmi vakuumskega sesanja ali se odločite za posebno funkcijo, ki izmenično sesa in sprošča za neverjetno sekvenco, ki izpolni fantazijo, obenem pa brenči z 9-stopenjsko vibracijsko podlago. S silikonskim tulcem lahko vakuumsko igračo spremenite v črpalko za penis, s katero povečate dolžino in obseg penisa - ob strani lahko celo sledite meritvam.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožnati dilator s 7 načini vibracij. Njegova majhna velikost prinaša neskončne možnosti za njihovo uporabo, v vaši domišljiji ni omejitev! Narejen je iz silikona in ABS, je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH. Baterije so priložene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s tem vibrirajočim prstanom bo v zraku še več ljubezni, užitka in vznemirjenja! Zahvaljujoč 9 načinom vibriranja, svilnatemu silikonu in razdražljivo trdnemu oprijemu boste uživali v brneči stimulaciji in trdnejši erekciji hkrati. Zato pograbi daljinski upravljalnik in se ljubi še bolj intenzivno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Uživajte v dodatni stimulaciji skupaj s svojim partnerjem z obročkom Bunny Vibe Ring! Ta obroček poskrbi, da erekcija uporabnika traja dlje in je močnejša. Tudi orgazmi bodo intenzivnejši. Obročku je priložen stimulator bunny z vibrirajočo kroglo, ki partnerju zagotavlja tudi dodatno stimulacijo.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Pocket Stroker Click Ball

    Toliko prijetnih izkušenj s tako odlično igro! Masturbator prestižne znamke Tenga je majhen in naraven. Zaradi svoje velikosti je idealen ne le za potovanja, temveč bo zaradi svoje velikosti in izkušenj omogočal vse velikosti penisa. Poskrbite za leto z njim in ga varujte po enem letu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Polnilna avtomatska vakumska črpalka za penis s 4 intenzivnostmi sesanja za močnejše večje erekcije, PALOQUETH elektronska moška črpalka za povečanje penisa s prozornim cilindrom za enostavno pregledovanje

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Gentle

    Tenga je izboljšal vašo najljubšo skodelico za globoko grlo – zdaj z odstranljivo notranjostjo, ki jo je mogoče oprati in ponovno uporabiti. Močno vas bo objel in sesal tako intenzivno, kot želite.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 poteši vaš libido s posebno obliko, s tremi zmogljivimi motorji v notranjosti, ki jih lahko spretno vključite v vaše ljubljenje: Medtem ko je eden od njih v voluminoznem, zgornjem delu glavnega telesa, vsak od ostalih v spodnjem delu dveh ukrivljenih rok užitka zagotavlja vznemirljive vibracije. To pomeni: rožnati vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot potrebujete! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od zgornje glave, tako da lahko oba dela vibratorja ponujata 10 različnih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Razkošna masažna glava za ponovno polnjenje Le Wand v elegantni srebrni barvi vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Shiny

    Vzhajajoče Sonce v središču EGG bo prebudilo vse počasneže in s presenetljivo prisotnostjo pričaralo bleščeč nasmeh na vaš obraz.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Armour Tug lock vključuje obroček Armour Tug, ki je pritrjen na zadnjični čep z obsegom 14 cm za dodatno stimulacijo. Trak uporabniku omogoča neverjetno ločitev penisa in mošnjička, hkrati pa omogoča večji dvig.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Wand

    Kdo potrebuje roke, ko pa palica Satisfyer Men Wand opravlja to delo veliko bolje? Prilagodljiva krila se tesno in strastno ovijejo okoli vašega penisa, medtem ko vas izjemno močne vibracije masirajo od orgazma do orgazma. Te intenzivnosti ne boste imeli dovolj!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY NOS Black

    To so sanje: ti in tvoj partner sta v objemu drug drugega, vajin užitek pa spodbuja užitek drugega. Dosezite izjemno trdno erekcijo, ki naredi še več, ali občutite trepetanje užitka prek klitorisa. Vznemirjenje se nadaljuje, dokler m​a​g​n​a oba hkrati ne doživita orgazma, ob katerem vidita zvezde.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prstan po neverjetni ceni! Zagotovil vam bo več vzdržljivosti in skupnih orgazmov, je to točno tisto, kar iščete? Poleg tega ima prstan obliko ljubečega srca in vdolbine v obliki srca. Je prijetno prožen, vleče penis, kar krepi in podpira erekcijo, hkrati pa vam daje prijetno stimulacijo med penetracijo, zato uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Pocket Stroker Crystal Mist

    Toliko prijetnih izkušenj s tako odlično igro! Ta masturbator prestižne blagovne znamke Tenga je majhen in naraven. Zaradi svoje velikosti je idealen ne le za potovanja, temveč bo zaradi svoje velikosti in izkušenj omogočal vse velikosti penisa. Poskrbite za leto z njim in poskrbite zanj po enem letu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Običajni seks vam ni več dovolj in mislite, da bi potrebovali nekaj več? Vi imate problem in mi imamo rešitev! Poskusite z erekcijskim vibrirajočim obročem, ki zategne penis pri korenu in podpira erekcijo in V GLAVNEM - s svojimi vibracijami bo neustavljivo spodbudil klitoris. Ničesar ni za oklevanje!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Rolling Head Cup

    Z Rolling Head CUP lahko zdaj svobodno odkrijete vrsto občutkov na konici svoje glave, ki jih je omogočilo sprejetje prožnega telesa.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ali ne samo vi, ampak tudi vaš kolega hrepenite po čutnih vibracijah med ljubljenjem? Ta zaljubljenec par bo z veseljem izpolnil vaše želje! Prav zaljubljen bo z vami in stopnjeval doživetja ob vsakem prodoru, saj bo z vibracijami stimuliral penis, nožnico in klitoris. Uživajte v pridihu visokokakovostnega in mehkega silikona in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air Cushion Cup

    Prvi izdelek za moške užitke na svetu z mehanizmom zračne blazine, ki ni odvisen od elastičnosti notranjih materialov.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Hard Boiled Mix 6 pack

    Izjemno raztegljiv elastomer, ki je skrit v vsakem od teh diskretnih EGG-jev, se močno razširi, da se dobro prilega ne glede na vašo velikost.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Cock Cage with Butt Plug

    Razburljiva igrača za penis, testise, anal in presredek hkrati! Black Velvets Anal Plug Cock Cage združuje petelinjino kletko z obročkom za moda, ki je s trdno verigo povezan z analnim čepom prijetne oblike. Uživajte v udobni nošnji, odličnem videzu in popolni čedni igri.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Tickle

    Air-Tech Twist med drugimi podobnimi izdelki izstopa z ogromno prednostjo, to je možnost prilagajanja tesnosti vašim željam in zahtevam. Zahvaljujoč edinstvenemu kompresijskemu sistemu lahko prilagodite stimulacijo in tako ustvarite edinstveno osebno izkušnjo z Air-Techom.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    Za domišljijo: Z 24-karatno pozlačenim uretralnim zvokom, ki ga obkrožata dve zlati kroglici, naš Plunging Pete stimulira spolovilo tako od zunaj kot od znotraj.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ta krof je v resnici obroček za penis z veliko željo, da bi vam posladkal ljubezensko življenje. Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, s m​a​g​n​i​s čimer vam in vašemu partnerju zagotavlja mravljinčaste užitke. Veliki stimulator klitorisa ima širok premer in 10 intenzivnih nastavitev vibracij, ki ljubezenskim kroglicam vaše dame nudijo vznemirljivo stimulacijo s pritiskom na gumb. Toda tudi med parnimi solo seansami vas bo zapeljal s svojimi globokimi vibracijami in vas neomajno katapultiral do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Skupni užitek in dolgotrajna intenzivna stimulacija za oba partnerja izvira iz tega silikonskega vibrirajočega prstana po vzoru erotične trilogije 50 odtenkov sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite zagotoviti maksimalno zmogljivost in veste, da bi vam lahko pomagal erekcijski prstan, vendar niste prepričani, katero velikost izbrati? V tem primeru je erekcijska zanka kot nalašč za vas, saj je njena velikost nastavljiva! Poleg tega je izdelan iz udobnega silikona, ki je gladek in mehak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 621 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.