×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vakuum penis

Elementi 65 do 96 od 130 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Vrti se, masira in vibrira, tako da si ga ne boste nikoli več želeli. Ta 3-funkcijski polnilni masturbator You2Toys združuje vrtenje, oprijem na dnu z vibracijami na vrhu. To pomeni, da bo za vaš penis poskrbel tako intenzivno in natančno, da boste odkrili najboljše vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    FLIP ZERO se vrača z oboževalcem najljubšo različico Strong Black Edition! Futuristični slog FLIP se vrača s tršim materialom in drznejšimi podrobnostmi za povsem novo izkušnjo iz serije FLIP.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 9 Clear

    Bathmate HydroMax je absolutni vodja na trgu vakuumskih črpalk! Zagotovite svojemu penisu popolno hidrotehnologijo in proces zdrave prehrane! Ima 35 % več urina in vam bo dal vse boljše rezultate. Sistem Bellows nato zagotavlja mehko tesnilno vezje za zmanjšanje pritiska v penisu in na način. Kot bonus je tudi enostaven za čiščenje in čiščenje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenziven užitek zahvaljujoč močnim vibracijam in neverjetni sesalni zmogljivosti. Razvajajte svoj penis in mu dajte, kar želi. Kombinacija vibracij in sesanja konice penisa obljublja popolno vzburjenje in močan orgazem, se vam ne zdi? Elite Tip Teazer Power Pump je vroč nov izdelek blagovne znamke Pipedream in verjemite mi, da je bil razvit prav za to, da vam nudi koncentriran užitek.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Double Hole Cup Ultra Size

    Podvojena senzacija, zdaj v ultra velikosti! TENGA Double Hole CUP se je pridružil seznamu Ultra Size in ima vedno priljubljeno strukturo z dvojnim kanalom, ki zagotavlja drugačen občutek z obeh strani!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 5

    S HydroXtreme 5 dobite najmočnejši Bathmate, ki ga lahko ponudi! Njegov edinstven patentiran dizajn ima veliko učinkovitih dodatkov, kot je ročna črpalka, ki deluje z vodo za resnično ekstremne rezultate in prinaša popolno udobje ne le v funkciji nadzora, ampak tudi za vaš penis. Če dvomite v svojo velikost in želite nekaj večjega, je HydroExtreme najboljša rešitev!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Ali obožujete lastnosti svojega Milkerja? S to razširitvijo jih boste še bolj vzljubili! Njegova teksturirana površina bo še bolj spodbudila vaš penis, elastična guma, ki obloži nastavek, pa zagotavlja popolno tesnjenje in realistične poteze. Ta cilinder bo zajel vaš celoten ud in ga bo domiselno in učinkovito sesal, dokler se ne dotaknete dih jemajočega vrha.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Štiri, tri, dva, ena, začni! Odštevanja je konec in najbolj smiselna raketa vseh časov pravkar vzleti z vami, da vas popelje v novo vesolje užitkov! Torej naprej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Roko na srce, nič ni boljšega od oralnega seksa! Ali se strinjaš? Dajte temu sesalnemu masturbatorju vrhunske znamke Lovebotz priložnost, da vam pokaže, da zmore to najbolje! Poleg sesanja s 3 načini vam ponuja 3 hitrosti vibriranja in 5 vzorcev vibriranja ter funkcijo gretja, da vas ogreje, tako kot pri pravi meringue! Če želite zase najboljše, zagotovo želite Auto Milker!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    Se sprašujete, kako doseči večji penis? Vakuumska črpalka je najboljša rešitev! Vakuum, ki ga ustvari črpalka, bo okrepil erekcijo in pomagal tudi tistim nesrečnim ljudem, ki jih ne prizadene. Dolgotrajna uporaba vodi do povečanja penisa, daljše erekcije, izboljšane spolne zmogljivosti ali povečanja ravni testosterona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Zahvaljujoč doslednemu hidravličnemu tlaku, ki je značilen za izdelke Bathmate, lahko enostavno in hitro povečate velikost svojega penisa. Model Wide Boy je nekoliko širši od klasičnega Hydromaxa in je na voljo vsem, ki zaradi svojega premera potrebujete malo širšo črpalko, saj le črpalka, ki se vam popolnoma prilega, lahko izpolni svoj namen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima nekaj drugačnih lastnosti kot Hydromax 7 in 9, vendar je nekoliko manjši in je namenjen moškim in otrokom s penisom, dolgim približno 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Vzbudite svoje čute z neverjetno pristno erotično izkušnjo z masturbatorjem Pretty Love Sienna! Ponuja 3 stopnje sesanja in 12 opojnih načinov vibriranja za stimulacijo najbolj občutljivih delov penisa. Teksturiran notranji rokav ima mehke robove in gube za tesno prileganje, navdušeni boste nad funkcijo pametnega pomnilnika, ki si zapomni vaše najljubše nastavitve. In to še ni vse, priključite priložene slušalke in uživajte v slastnem stokanju in mamljivem seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Povečajte in utrdite erekcijo z najnovejšo tehnologijo črpalk. Dosezite svoj polni zmogljivostni potencial, merite svoj napredek in natančno prilagodite nastavitev črpalke, ki je prava za vas! Drsite v mehak silikonski rokav in z enostavnim pritiskom na gumb varno in postopoma poskrbite za cirkulacijo v gredi.

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax je absolutni vodja na trgu vakuumskih črpalk! Podarite svojemu penisu popolno hidrotehnologijo in zdravje! Ima 35 % več urina in vam bo dal vse boljše rezultate. Sistem Bellows nato zagotavlja mehko tesnilno vezje za zmanjšanje pritiska v penisu in na način. Kot bonus je tudi enostaven za čiščenje in čiščenje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Le s to igračo bodo vaši trenutki samorazvajanja kar se da popolni! Auto Milker sesa, stiska in vibrira, da vam zagotovi najbolj zadovoljujočo izkušnjo in nov občutek. Notranji del je ultrarealističen, mehak in čudovito upogljiv, saj gre za visokokakovosten TPE material, ki je varen za telo. Uživajte v 3 načinih sesanja, 3 načinih stiskanja in 10 načinih vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Novi Air-Tech lahko povežete s posebno vakuumsko črpalko Tenga Vacuum Controller, ki po vaših željah ustvari podtlak v masturbatorju in tako večkrat okrepi vašo izkušnjo samozadovoljevanja.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    »To se mi ne sme nikoli več zgoditi!« Je tudi tebi prišel ta stavek na misel? Poskusite orodje, ki vam bo pomagalo. Gre za posebno vakuumsko črpalko z batno črpalko, vključno z regulatorjem tlaka in cevjo s priključkom na realističen cilinder, v katerega lahko vstavite moda. In potem brez skrbi, ne bo se več ponovilo, veš kaj ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Je kdo, ki ne bi maral oralnega seksa? In kaj vam pride na misel, ko rečete višja raven oralnega seksa? Hurricane by Jamyjob je igrača prihodnosti, ki vam bo pokazala, kako naj izgleda pravilen oralni seks. Odkrijte njegovo moč in se podredite popolnosti najboljšega oralnega ustja doslej!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Obožujete globoko grlo? In kdo ne! Ta edinstveno oblikovan masturbator ima realistično obliko grla in je izdelan iz materiala Fanta Flesh, ki ga težko ločite od prave človeške kože. Ste pripravljeni na najboljše fahanje v svojem življenju?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Boste je začel povečevati penis, tako da morate poskusiti s psicami? Ta model Bathmate Hydro 7 bo idealen za vas. Dosegli so vidne rezultate v dolžino in širino, dodali stroške in energijo! Hydro 7 je gentleman in izdelek za napredovanje na cesti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinacija mehkih folij ter tehnologij Air-Flow in Air-Tech je naredila priročen maturator za vznemirljive in predvsem polne prednosti. Nastavi se s pritiskom na letnico, ki izpopolni njeno obliko kot popolno, zelo enotno raven pa se lahko odstrani s standardom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Super kamin in prijetna toplota! Masturbator 01 znamke Wyne se udobno prilega vaši roki in vas bo navdušil s svojo teksturo in obliko vagine. Ponujal vam bo 5 načinov vibriranja v 3 hitrostih, 3 načine sesanja in funkcijo gretja do 42°C. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato zdrsnite noter in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Aero Masturbator Cobalt

    Novo razvit sistem Aero.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Ali hočeš biti mučen? Ta praktičen masturbator skriva samomazalne škarje v diskretni embalaži, tako da ostane nenavadna asociacija. Pritisnite in po potrebi zaprite ali zaprite povratni ventil. Ne obupajte in izpustite čarobno mehke in preproste vagine s senzacionalno notranjo teksturo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima enake odlične lastnosti kot Hydromax 7 in 9, vendar je nekoliko manjši in zato zasnovan za moške in dečke s penisom, dolgim približno 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Kako dobiš večji penis? Vakuumske črpalke so najboljša rešitev! Vakuum, ki ustvarja bučo, bo postavil in pomagal tudi tistim neopaznim ljudem, ki niso dodeljeni. Dolgotrajna uporaba vodi do rasti penisa, nadaljnje erekcije, povečane sočasne bolezni ali sekundarne rasti testosterona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Uživajte v najboljšem seksu svojega življenja, ki ga potrebujete samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robustno zunanje ohišje se udobno in trdno prilega vaši roki, končni ventil pa vam omogoča enostavno doživetje razburljivega sesanja. Prijetno gladek in realističen material Fanta Flesh, ki ga težko ločite od pravega telesa, najboljša stvar pa je njegova notranja tekstura, ki bo odlično stimulirala vaš penis. Skratka, dih jemajoči seks še nikoli ni bil tako dosegljiv kot pri Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Obožujete luksuzne izdelke in iščete vakuumsko črpalko? Upoštevajte in kliknite to črpalko s sodobnim videzom in prefinjenimi funkcijami znamke CRUIZR. Spodbudil bo pretok krvi v penis in vam zagotovil veliko močnejšo erekcijo, zato bo vaš penis videti bistveno večji. Celoten dogodek boste spremljali skozi prozoren cilinder in dodal bom maziva na vodni osnovi za maksimalno udobje.
    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glans si zasluži pozornost! Ta priročna igrača, ki lahko vibrira v 7 intenzivnih načinih, bo to elegantno podala. Poleg tega upravlja tudi funkcijo samodejnega sesanja in ima gumb za hitro sprostitev pritiska, če vam postane malo preveč. Torej položite rokav na konico penisa, zgrabite krmilnik in narekujte svojo dozo razburjenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5.1cm

    Lepo in zelo priročno ohišje iz trde plastike. Kaj se skriva v njem? Zmogljiva vakuumska črpalka preverjene znamke Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 130 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.