×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki penis silikona brezžično

Elementi 33 do 64 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Za dolgotrajnejše in intenzivnejše vrhove! Ta par erekcijskih obročev je narejen iz silikona z žametno mehko površino. Zahvaljujoč mehki površini jih je enostavno obuti in premikati. Je tesen in obenem neverjetno prožen, naj podpirajo vašo erekcijo!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ste že kdaj poskusili združiti analno igro z erekcijskim obročem? Če je tako, potem veste, kako opojna je lahko ta povezava. Če ne, je čas, da to spremenite! S to igračo povezovanje vaših občutljivih mest ne bo samo čudovito vznemirljivo, ampak tudi naelektreno! Pustite se šokirati, dobesedno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Gush Glans Massager

    Gush je nastavljiv in zasnovan tako, da uporabnikom omogoča užitek brez uporabe rok ali pa ga drgnite z želeno hitrostjo. Priložen mu je tudi trak za povečanje intenzivnosti, tesnosti in ciljno usmerjene stimulacije.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Še vedno iščete način, kako premostiti razdaljo med vami in vašim dekletom? Spoznajte Calorja, masturbatorja, ki vas bo razveselil s prijetno funkcijo ogrevanja in seveda pametnimi vibracijami. Njegovo telo je stisljivo in zaznavno hkrati – globlje ko vstaviš, intenzivnejše so vibracije. Uživajte v dolgih samotnih večerih.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodje, iščete sodobnega in priročnega pomočnika za svoje trenutke ljubezni do sebe? Blagovna znamka Svakom prinaša ta inovativni masturbator Sam Neo z nadzorom prek aplikacije, ki vam bo ponudil razburljiv sesalni učinek v kombinaciji z močnimi vibracijami! Izvedi več!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Raziščite svoje zadovoljstvo s tem sodobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim rokavom in širokim naborom jakosti zvoka ter 4 pulzirajočimi programi. Opremljen je z 10 najsodobnejšimi senzorji za povratne informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki vam omogoča ustvarjanje najbolj prijetnega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men je s svojimi vibracijami osvojil moške po vsem svetu, zdaj pa prinaša še nekaj novega - vibracije lahko nadzorujete prek aplikacije! Seveda ostajata ohranjena eleganten dizajn in ergonomska oblika, ki zelo udobno leži v roki. Vhodna odprtina je narejena iz kvalitetnega in prijetnega silikona, zato pohitite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prstan za vaš želod? Ja! Ta igrača bo skozi obroč usmerila tresljaje neposredno v območje okoli želoda in bo navdušila vaše občutljivo mesto s 7 načini vibracij. Ali zdaj izvajate svoje fantazije s polno hitrostjo? V tem primeru ste verjetno pomislili, da lahko vibrator uporabljate tudi na drugih področjih, kot so klitoris ali bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Iščete igračo, ki bi ugajala obema? Parni vibrator Anne's Desire bo popoln! Je eleganten, čuten in predvsem vznemirljiv. Ima tehnologijo WATCHME, ki omogoča enostavno in udobno upravljanje tresljajev preko ure in vibratorja kot takega boste najbolj uživali pri ljubljenju, saj bo stimuliral tako nožnico kot penis. Pridite izvedeti več!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Luksuzno mehak in močno vibrirajoč rokav na konici penisa z daljinskim upravljalnikom. Se vam zdi kot sanje? To šele postaja resničnost! Vaša moškost dobi odmerek vibracij, o katerih sanja. Ta podaljšek je izdelan iz prvovrstnega silikona in vam ponuja 7 načinov vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nova We-Vibe Sync je zasnovana za skupno uživanje za vse. Prijetne in močne vibracije stimulirajo klitoris in točko G, zahvaljujoč novi obliki pa boste uživali tako v vibracijah kot vznemirjenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi bila vaša ljubezenska zabava malo bolj pestra? Ta edinstvena igrača vas privabi s svojo elegantno obliko in tudi funkcijami, v katerih boste uživali pri ljubezni, predigri, pa tudi pri samozadovoljevanju. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 stopnjami hitrosti, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. 3 motorji, skriti v luksuznem silikonu, komaj čakajo, da vam in vašemu partnerju razkrijejo neverjetno vznemirljiva doživetja, zato jim dajte priložnost!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Iščete igračo, v kateri bosta oba uživala? Doppio je parni vibrator z 2 gibljivima rokama, ki ostaneta v položaju, v katerem ju upognete. Ponuja veliko priložnosti, da poskusite nekaj novega v skladu z vašimi erotičnimi idejami. Uporabite ga med predigro ali med seksom, kjer vam bo daljinski upravljalnik olajšal izbiro načina vibriranja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravljeni na to, da se vaše spolno življenje postavi na glavo? Če je tako, je čas, da se povabite k ljubljenju s tem vibratorjem za pare iz finega tekočega silikona. Je čudovito prilagodljiv in skupaj boste uživali v njegovem dvojnem motornem sistemu. Raziščite 10 funkcij vibriranja in preklapljajte z daljinskim upravljalnikom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow A.I.+ Machine

    Dolgo pričakovana nova izboljšana različica Autoblow AI! Kdo ne obožuje oralnega seksa in zadovoljstva kot nihče drug? Komu ni všeč nov in še boljši Autoblow AI? Pustite se prenesti najboljšemu kajenju! Ta pametna igrača je programirana tako, da vam ponudi okus realističnega kajenja, ne da bi morali premakniti roko.

    369 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Spoznajte to elegantno Sfingo, ki bo na najučinkovitejši način razveselila vsakega moškega, saj ne ponuja le tresljajev, ampak se lahko tudi ogreje na prijetno toplo temperaturo. Uživajte v genialni stimulaciji prostate in penisa ter se prepustite moči dveh motorjev najvišje kakovosti. Sphinx je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je svilnato mehak in varen za telo, upravlja se z daljinskim upravljalnikom in tako lahko z njim uživate v čudovitih prostoročnih igrah.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Remote Controlled Massager Pink

    Kompakten vibrator na daljinsko upravljanje, s katerim se boste neizmerno zabavali! Lahko ga nosite diskretno kjerkoli in kadarkoli v spodnjicah ali pa si ga nataknete na prst in božate kjer vam je všeč. Ali pa boste raje raziskovali in odkrivali? Z 12 načini vibriranja je vse mogoče!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Vibrating Mega X-tension with Remote Brown

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Vaš obseg bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostaven je za obuvanje in se odlično drži, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo njegovega nosilca. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Še več užitka pri ljubljenju? Da da Da! Ta ovoj za penis ne le podpira in krepi erekcijo, temveč daje klitorisu tudi čutno stimulacijo. Upravlja se preko daljinskega upravljalnika, tako da boste med akcijo zelo enostavno in udobno preklapljali med načini vibriranja. Dajte svojemu spolu boljšo dimenzijo in poskusite nekaj novega!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 64 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.