×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki penis

Elementi 65 do 96 od 236 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Prepustite se temu, kar lahko naredijo mehki stimulativni vrtljivi jeziki! Tako intenzivne masaže penisa najbrž še niste doživeli. Ta masturbator znamke Stroker ima mehak vrtljivi vhod v obliki ust, v katerem se skrivajo čudoviti jeziki. Ponuja 4 načine vrtenja in 3 hitrosti. Ko končate, mehki rokav obrnite na glavo in preprosto operite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Left

    Ali prsi in rit res niso vaša stvar? Ne skrbite, tudi mi mislimo na vas in predstavljamo dolgo pričakovano novost v naši ponudbi – čudovito realistično nogo! Je neustavljivo svilnato mehka, ima lepo oblikovane prste in kar kliče po božanju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Lusting TRANS Transsexual Love Doll with Realistic 8" Dong

    Lepota se je vedno pojavljala v različnih oblikah, prav tako tudi Lustig, ki svojemu ljubimcu ponudi točno tisto, kar želi. Ima odstranljiv dildo in 2 tesna kanala za užitek penetracije. Prav tako ne pozabi božati njenih velikih prsi s trdimi bradavičkami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    Masturbator za sesanje spolovila NINJA zagotavlja fantastično oralno stimulacijo in se tudi samozdravi. S funkcijo segrevanja boste dosegli najvišjo temperaturo 45 stopinj Celzija, vklopite in izklopite pa jo lahko ločeno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Juicy Snatch

    Za spolzko zabavo z Wet Pussies Super Juicy iz PDX Extreme ni potrebno nobeno mazivo. Masturbator s podrobnim videzom vagine preprosto navlažite z malo vode!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Ali imate radi ugodne komplete po odlični ceni? Zato bodite previdni! Čudovit QuickShot masturbator in potrebno mazivo na vodni osnovi ter še bolj potrebno higiensko erotično čistilo. S tem kompletom preprosto dobite vse, kar potrebujete za takojšen užitek, zato ne zamudite razburljivega veselja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Verjetno že veste, da bo z vibrirajočim obročkom vaše ljubljenje še boljše in intenzivnejše, a verjetno le iščete pravega. Za vas imamo odlično novico – že ste jo našli! Dvojni vibracijski obroč Poloqueth ima vse, kar potrebujete od takšnega pripomočka. Ima obroček za penis in moda, zmogljiv motor, občutljivo vibrira na klitorisu, čudovito se prilega, je prilagodljiv, vodoodporen in daljinsko voden. On je tisti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Povečal bo vaš obseg za 66 % in podprl vašo erekcijo. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno ga je namestiti in se odlično drži, poleg tega pa ima popolnoma edinstven dizajn z odprtim koncem, tako da glava ostane izpostavljena. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Odkrijte ZEPHYR, vaš vsestranski ojačevalec užitka. Ta prstan se spremeni v stroker ali Cockring in se prilagodi vsaki vaši želji. Razkrijte pulzirajočo funkcijo v notranjosti, ki povzdigne občutke na nove višine. Izkusite užitek, na novo definiran z ZEPHYR – kjer se vsestranskost sreča z utripajočo ekstazo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Pustite, da vas prevzame spiralna rebrasta oblika in dinamično sesanje novega Tenga Flexa. Narejen je iz najsodobnejšega fleksibilnega materiala, ima posebno rebrasto ohišje, zahvaljujoč kateremu lahko uživate v tako imenovani stimulaciji predenja. Če nato med uporabo pokrijete prezračevalno odprtino na vrhu, boste uživali v popolnih občutkih sesanja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Luksuzno mehko in močno vibrirajoče delo na koncu penisa z daljinskim upravljalnikom. Imate tudi stene? To je nered! Vaša sposobnost merjenja količine vibracij, ki je zanič. Ta dodatek je narejen iz primarnega silikona in vam ponuja 7 načinov vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Povečal bo vaš obseg za 66 % in podprl vašo erekcijo. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in se odlično obdrži, poleg tega pa ima popoln edinstven dizajn z odprtim koncem, tako da ostane glavica izpostavljena. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Nič v življenju ni gotovo, zakaj si torej ne bi privoščili razburljivih užitkov, ko si jih zaželiš? Povabite to seksi napihljivo lepotico Sure Thing Love Doll v svoj dom. Potopite se globoko vanjo in hkrati v svoje najbolj navihane fantazije. Njen dizajn v naravni velikosti skupaj s 3 nagajivimi ljubezenskimi luknjami obljublja zvesto ljubezen in seksi telo, ki ga ne boste mogli vzljubiti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Vsi izdelki, vključeni v ta komplet, so zasnovani tako, da vam pomagajo pri prvi izkušnji. Deset skrbno izbranih kosov vas bo pripravilo na čutna doživetja, ki jih prinaša nežen, a tudi trši SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Shower Therapy Milk Me Honey Skin

    Ste obsedeni z nenehnim skrivanjem svojih erotičnih pomočnikov, da nihče ne ve? Naredite temu konec s tem razburljivim masturbatorjem v popolnoma diskretni embalaži, ki spominja na šampon ali gel za tuširanje. Zasnovan z mislijo na vašo zasebnost in uporabnost hkrati, se prilega vsaki kopalnici in za seboj ne pušča sledi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet poln užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je nabor 8 komponent, ki bodo zagotovile, da bodo vaše erotične igre, solo ali v paru, dobile novo in veliko boljšo raven. Venerine kroglice, analni čep, vibracijski obroč in vibrator s 4 nastavki, vse v romantično roza barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Se želite prepustiti prijetni stimulaciji? Pridite in spoznajte tega vibrirajočega masturbatorja iz Jamyjoba! V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja z 9 načini vibriranja, ki vas bosta popeljala v ekstazo. Notranjost je narejena iz prijetnega gel silikona, ki se zelo hitro prilagodi vaši telesni temperaturi. Uživajte v svojem trenutku na polno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis babic si zasluži praskanje, z možnostjo močnega udarca! Vendar ta čistilna kletka zagotavlja, da se penis uporabnika ne zatakne. Pravzaprav lahko traja toliko časa, da njihovi kmetje vodijo pameten higienski boj. In tudi kmet se bo odločil, kdaj bo pravi čas, da ptico odstrani iz kletke.

    57,90 €

    39,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Big Boobs Bridget Love Doll

    Blondinka in pripravljena na čisto vse! Pridite in spoznajte Bridget, sedečo napihljivo deklico s 3 luknjami za vaš užitek. Ima vznemirljive rjave oči, dolge blond lase in neverjetno velike prsi s trdimi bradavičkami. Sleci njen roza bikini in ji daj vedeti, kako si jo želiš!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Komplet igralne cone - 9 obročev Xact-Fit z robustnim stožcem za shranjevanje

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati visokokakovosten polikarbonat, ki je zelo lahek, vzdržljiv in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato se zagotovi higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Iščeš seksi muco, ki bo vedno pripravljena zate in bo tako odlična, da bo boljša od prave? Poglejte, kaj imamo za vas! Pussy Galore je anatomsko oblikovan in ponuja resnično pravo izkušnjo, saj je izdelan iz kakovostnega TPR materiala, ki je mehak, vzdržljiv in mehak kot človeška koža. Poleg 2 čutnih odprtin vam bo ponudil tudi intenzivne vibracije, da bo vaše potovanje v raj še bolj prijetno. Naj muca Galore ne čaka dolgo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite intenziven orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Sanjate o res močni erekciji? S to črpalko vas bo od nje ločil en sam pritisk na gumb. Auto-Vac Classic je zmogljiva vakuumska črpalka z avtomatskim motorjem, ki vam bo pomagal povečati obseg in dolžino. Vrhunski silikonski končni obroč ustvarja udobno nepredušno tesnilo in vas udobno obdaja. Pritisnite gumb in uživajte v mesnatem penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ko ptica ujame, je zanič! Ampak to ni samo kletka, v posvetnem imajo bonus dilator. Dilatator je izdelan iz težkih, ognjevzdržnih medicinskih silikonskih in polikarbonatnih kletk, ki so primerne za obrabo. Pripravite se, da boste pogrešali svojo ptico!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! Visokokakovostni polikarbonatni čistilni ključ, ki je zelo lahek, vas bo varoval in zagotavljal hipoalergenost. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, ki jih zlahka najdete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Play Slide & Ride Masturbation Sleeve

    Ste pripravljeni na vožnjo z toboganom užitkov? Slide & Ride Masturbation Sleeve je popolna igrača za izboljšanje vaše samostojne igre

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Ujemite ptico v past! Ta igrača ima palico za sečnico, ki jo lahko zaklenete, da preprečite uhajanje penisa. Se vam to zdi nevarno? Tako je! Zacvilil boš od bolečega užitka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glans si zasluži pozornost! Ta priročna igrača, ki lahko vibrira v 7 intenzivnih načinih, bo to elegantno podala. Poleg tega upravlja tudi funkcijo samodejnega sesanja in ima gumb za hitro sprostitev pritiska, če vam postane malo preveč. Torej položite rokav na konico penisa, zgrabite krmilnik in narekujte svojo dozo razburjenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 236 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.