×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki poliuretan

Elementi 65 do 96 od 126 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Vibrator Double Vibe prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova ergonomska oblika skrbi za zunanji in notranji del nožnice, in ker je čudovito prilagodljiva, se prilagaja vsem vašim zahtevam in željam in se z njo lahko igrate na kakršen koli način. Ogrejte se z 2 zmogljivima motorjema in pojdite v raj s stilom in udobjem!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Majhen, a priročen in tudi ljubek vibrator iz kolekcije Cuties! Ima žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Ima tudi čudovito prilagodljivo glavo za enostavno ciljanje na prava mesta in vam ponuja 7 načinov vibriranja. Uživajte v kopeli ali pod tušem, saj je vodoodporen!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sheets of San Francisco Fitted Sheet 140 x 200 x 25 cm Black

    Je vaša ljubezen vedno mokra in pravočasno mokra? Ne ubijajte rjuh in oblek v posebnem luksuznem območju Sheets iz San Francisca. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki je odporen na tekočine iz katerega koli vira. Uživajte v erotičnih igrah s svojimi najljubšimi mazivi, olji in skoraj vsem, kar potrebujete, udobno in brez prask.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Opulence

    Ali vaši intimni prostori hrepenijo po nežnem ali vznemirljivem dotiku? Obkrožite jih s to razkošno masažno glavo Opulence, ki ima čudovito prožno in mehko ter prijetno glavo na dotik. Skriva zmogljiv motor s 6 funkcijami vibracij in 5 hitrostmi. In veš kaj? Ta čudovita masažna glava bo razveselila kateri koli del vašega telesa, ki ga bodo potrebovale njene vibracije!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Paddle Black/Red

    To bo res močan argument, da vas bo vaš kolega poslušal! Udobno se prilega vaši roki, njegova dvobarvna oblika pa bo navdušila vaše oči. Izdelana je iz kvalitetnih materialov, ena stran pa je rahlo podložena. Povečajte svojo strast z premaganjem!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Je hudič v glavni vlogi v vaših erotičnih sanjah? Zdaj lahko te sanje spremenite v resničnost! Obstaja žebljiček, ki te spremeni v najbolj vročega demona na svetu. Ima pristen hudičev rep iz PU usnja, ki ga lahko uporabite tudi kot nevaren bič. Uživajte v peklensko vznemirljivih trenutkih!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje in odkrivanje vaginalnih ali analnih užitkov. Ta prilagodljiv vibrator ima ne le lepo, ampak tudi praktično obliko. Z njim lahko hkrati stimulirate prostato in jez ali pa stimulirate G-točko in klitoris. Njegova funkcija napihovanja zagotavlja občutek polnosti, dodajate pa lahko tudi vibracije v 7 načinih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Paddle Spank Me

    Spank me bo ostal vtisnjen na zadnjici tistega, ki ga bo brcnil v rit! Izdelana je iz črnega umetnega usnja in je okrašena s kontrastnimi rdečimi detajli. Končna zanka je udobna za oprijem in olajša rokovanje. Uživajte v vznemirljivem zvoku udarcev in kasnejših odtisov!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sheets of San Francisco Fitted Sheet 180 x 200 x 25 cm Black

    Je vaše ljubljenje vedno precej mokro in včasih povsem mokro? Ne pozabite zaščititi vzmetnice in obleke v posebni luksuzni rjuhi Sheets iz San Francisca. Izdelan je iz visokokakovostnega materiala z otipljivo gumijasto površino, ki je odporna na tekočine katerega koli izvora. Uživajte v erotičnih igrah s svojimi najljubšimi mazivi, olji in skoraj vsem, kar vam je všeč, prijetno in brez skrbi.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, pa tudi tega biča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s temi čudovitimi lisicami, ki izgledajo kot usnjene, a zagotovo niso niti mimo kože, saj so 100% veganske! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni se ugnezdi v vaše spodnjice in vam bo ugajal kadarkoli in kjer koli. Njegov učinkovit ukrivljen dizajn se prilagaja vašim intimnim obrisom in z njim se lahko igrate tudi v trenutkih samozaljubljenosti ali predigre. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najboljša igrača po užitku kar na konici penisa. Rebelov masturbator Glans vas bo presenetil s svojo kompaktnostjo in hkrati priročnostjo. Skriva 2 motorja in je zaradi finih pik in žlebov pripravljen stimulirati želod in uzde. Izbirajte med 10 načini vibriranja in odkrijte čudovito raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje, užitek in trening mišic medeničnega dna. Te kroglice imajo močno stimulativno teksturo in jih je mogoče napihniti, tako da jih boste dobesedno polni! Predstavljajo učinkovit trening medeničnega dna in vam ponujajo tudi 7 načinov vibracij. Navdušite se in okrepite se hkrati!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta polna kapuca? Izdelan je iz najkakovostnejšega materiala in ima luknje le za oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta polna kapuca? Izdelan je iz najkakovostnejšega materiala in pozor, brez zahval in lukenj!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Ali želite priti na vrh svojih erotičnih fantazij? Za to bo nujna kakovostna fetiš oprema! In če še vedno elegantno sveti v temi, bo vaše potovanje postalo cilj! Ta komplet Bad Kitty vsebuje vse, kar potrebujete za vaše BDSM igre - lisice, masko za oči in klofuto!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Excellent Power Deluxe Strap-on-String Leopard Frenzy

    Je leopard vaša najljubša barva? V tem primeru ne spreglejte leopard kolekcije erotičnih pripomočkov in dodatkov iz kolekcije Excellent Power. To vključuje pašček v stilu tang, primeren za menjavo vlog in lezbične igre. Lahko se kombinira z vibratorji ali vibratorjem s širokim podstavkom ali končnim priseskom. Prilagodite njegovo velikost glede na svoje želje in izpolnite svoje strastne želje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive A746 Cuffs

    Popoln dodatek za strasten večer? Seksi elegantne lisice! Pripravite si večerjo, prižgite sveče in se nato prepustite strastem. Te lisice so navihano očarljive, saj združujejo zlato in črno čipko – vrhunec elegance. In kako ravnate s snemljivo verigo?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! Ta razburljiva sreča skriva kroglice z možnostjo vrtenja v 8 načinih. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Ko boste vi in vaš kolega začeli odkrivati lastnosti in zmogljivosti te večnamenske seznanjene igrače, se ne boste želeli ustaviti. Postal bo vaš najljubši vibrirajoči pomočnik in kmalu boste podlegli občutkom, ki vam jih bo prinesel. V njem so 3 kakovostni in zmogljivi motorji, od katerih sta 2 praktično zelo prilagodljiva, tretji pa neposredno v karoseriji. Izbirajte med 9 načini intenzivnih vibracij in uživajte v dotiku mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sheets of San Francisco Fitted Sheet 160 x 200 x 25 cm Black

    Je vaša ljubezen vedno mokra in pravočasno mokra? Ne ubijajte rjuh in oblek v posebnem luksuznem območju Sheets iz San Francisca. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki je odporen na tekočine iz katerega koli vira. Uživajte v erotičnih igrah s svojimi najljubšimi mazivi, olji in skoraj vsem, kar potrebujete, udobno in brez prask.

    239 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Popolna stimulacija z obeh strani! To ni kakršen koli analni čep, je analni užitek z obročkom za penis in testise. Čvrsto oprime vašo posodo, zatič pa vibrira za zadnjimi vrati, kar zagotavlja popoln užitek. Upravljajte ga enostavno in udobno z daljinskim upravljalnikom, po želji pa ga zaupajte svojemu sodelavcu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Prefinjeno vrtenje in vibriranje za popolno blaženost na vaših prtljažnih vratih! Ta očarljivi stimulator prostate znamke Anos ima vrtljivo konico z dvojno glavo, ki cilja neposredno na prostato. Dva zmogljiva motorja vas bosta opojila s svojo močjo in sposobnostjo ne samo z vrtenjem, ampak tudi z tresljaji, ki ne bodo pozabili niti na občutljiv jez. Zato vzemite daljinski upravljalnik in izbirajte med 5 načini vrtenja in 7 načini vibriranja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sheets of San Francisco Play Sheet 213 x 240 cm Red

    Je vaše ljubljenje vedno precej mokro in včasih povsem mokro? Ne pozabite zaščititi svoje vzmetnice, kavča ali karkoli že počnete. Pri tem vam bo pomagalo posebno posteljno pregrinjalo Sheets of San Francisco. Izdelan je iz visokokakovostnega materiala z otipljivo gumijasto površino, ki je odporna na tekočine katerega koli izvora. Uživajte v erotičnih igrah s svojimi najljubšimi mazivi, olji in skoraj vsem, kar vam je všeč, prijetno in brez skrbi.

    219 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Ena najlepših igrač v naši ponudbi! Ta zeleno-mini vibrator ima čudovito prožno glavo in nežno zeleno barvo. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja in ji boste dodali sok s priročnim polnjenjem preko USB kabla. Uživajte v njegovih vibracijah in elegantnem dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ta boginja z imenom Palm Pleasure se bo prilegala v vašo dlan kot rokavica in vas popeljala v drugo dimenzijo zahvaljujoč 36 možnim kombinacijam užitka sesanja klitorisa in vibracij. Ima odstranljiv pokrov, ki omogoča higiensko in diskretno shranjevanje ter je primeren tudi za potovanja. Odkrijte navdušenje prefinjene stimulacije klitorisa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavljajte si, da se lahko kadarkoli in kjer koli prepustite močnim in diskretnim vibracijam! Kje bi ga poskusili prvič? V dolgočasni službi ali na vročem zmenku? Sprehajanje psa? Ne moremo govoriti o vaših fantazijah, lahko pa predstavimo ta ergonomsko oblikovan vibrator, ki cilja na G-točko in hkrati stimulira klitoris. Uživajte v 10 načinih vibriranja, ki bodo samo vaši, kadarkoli in kjerkoli!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masirajte in stimulirajte s toploto, mrazom in vibracijami! Ta elegantni vibrator Hot'n Cold proizvajalca You2Toys je popoln za več užitkov na telesu in v notranjosti. S sploščeno konico lahko udobno ciljate kamor želite, žametno mehka površina pa bo razvajala vašo kožo. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in podlezite tudi funkciji ogrevanja do 43 °C ali funkciji hlajenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sheets of San Francisco Pillow case 70 x 45 cm Black

    Je vaša ljubezen vedno mokra in pravočasno mokra? Ne izgubite živcev in si zagotovite posebne ruševinske plošče San Francisco. Izdelek je izdelan iz visokokakovostnega gumijastega materiala, ki je odporen na tekočine iz katerega koli vira. Uživajte v erotičnih igrah s svojimi najljubšimi mazivi, olji in skoraj vsem, kar potrebujete, udobno in brez prask.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masirajte in stimulirajte s toploto, mrazom in vibracijami! Eleganten vibrator Hot'n Cold proizvajalca You2Toys je odličen za večkratno uporabo na telesu in v notranjosti. S sploščeno konico lahko udobno ciljate kamor želite, žametno mehka površina bo sprostila vašo kožo. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in se zanašajte tudi na funkcijo ogrevanja do 43 °C ali funkcijo hlajenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 126 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.