×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Črna polnilna

Elementi 97 do 128 od 596 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Želite prijetno presenetiti svojega partnerja? S tem orodjem bo vaš penis večji in tudi vibriral, kar bo zagotovo všeč vaši dragi polovici. Nastavek se na penis pritrdi z dvema elastičnima zankama in podpira celoten zgornji del, kar poveča širino. Z daljinskim upravljalnikom boste narekovali jakost tresljajev dvema motorjema, od katerih je eden zadolžen za notranjo stimulacijo, drugi pa za zunanjo stimulacijo. Uživajte v nečem več, veliko več v postelji!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Si želite svoj užitek doživeti z vsemi čuti? S tem masturbatorjem ga lahko čutite na lastnem penisu, slišite in tudi vidite! Prozorno okence vam omogoča, da opazujete svoj penis, kako uživa v vrtenju ali potisku, in se počutite, kot da ste v vznemirljivem okolju globokega grla. Vklopite način nevihte in uživajte v največji možni stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je zdaj še večji! Analni čep Ace smo ustvarili, da vam ponudimo vse, kar ste si kdaj želeli od analnih čepov.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z napredno samodejno pametno črpalko za penis serije Optimum™, elegantno in vzdržljivo črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte vzdržljivost, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s to množico prilagodljivih načinov vadbe. Z gumbi na enostaven dotik in zaslonom LED uživajte v ročnem črpanju ali nastavite tlak in trajanje za do 20-minutno vadbo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Njegova 21-centimetrska palica je ULTRAFLEXIBILNA in vam omogoča, da izdelek uporabljate v vsakem položaju, samostojno ali v paru. Njegova ovalna oblika omogoča enostavno vstavljanje. DEEP EXPLORER je hkrati analni stimulator, stimulator prostate, vaginalen stimulator, stimulator točke G in klitorisa. DEEP EXPLORER, razkrivalec globokih užitkov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus je ustvaril Ace. Vse, kar ste si kdaj želeli od analnega čepa. Ta MEDIUM vibrirajoči analni čep je izdelan iz udobnega silikona, njegove stimulativne učinke pa še povečajo izbokline na peti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Popolna igrača za vsakogar s penisom! Ime mu je Viggo in čeprav je na prvi pogled morda videti malce običajen, zagotovo ni običajen. Ima najboljše lastnosti, ki jih bo cenil vsak penis. Na zunaj je čudovito diskreten, na notranji strani pa ima super realističen rokav iz TPE za največje občutke. Poleg tega dodaja še 3 neverjetne funkcije, preverite jih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z avtomatsko pametno črpalko Optimum™Series, elegantno in trpežno seks igračo za moške s črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kdaj drugače kot zdaj odkriti dvojno stimulacijo orgazma! Ta stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 vibracijskimi funkcijami, ki zagotavljata vznemirljivo stimulacijo prostate in jezu, tretji motor pa poganja vrtljive kroglice s 3 hitrostmi. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite čutno kombinacijo funkcij samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Uživajte v popolni analni stimulaciji z Elite Vibrating Ass Thruster, skritim v diskretnem paketu. Odvijte pokrov in na eni strani povežite vibrator, na drugi pa močan prisesek. Ste pripravljeni na divjo vožnjo? Če je tako, ne preostane drugega, kot da začnete uživati ne le v genialnem gibanju gor in dol, ampak tudi v neverjetni moči vibrirajoče krogle, skrite v končni konici, in prijetni toplini, saj se vibrator lahko segreje do 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Ali želite najboljše izkušnje brez dela? Ta masturbator bo uresničil vse vaše vznemirljive sanje! Ponujal vam bo 10 hitrosti udarca in 9 vzorcev vibriranja. Tudi njegove čutne so popolnoma avtomatske in so lahko divje hitre ali nežno počasne. Trenirajte svojo vzdržljivost, delajte dobro in uživajte v dih jemajočih vrhovih.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Ali vaš anal hrepeni po dinamični stimulaciji? S to igračo je vse mogoče! Izstopa s svojo patentirano tehnologijo, ki jo predstavlja izbočen obroč s 5-stopenjskim gibanjem navzgor in navzdol. Dodajte k temu 3 hitrosti in 5 vzorcev vibriranja in vaša zadnjica je v raju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Odkrijte svojo najbolj poredno plat s kolekcijo Intoya! Ta seks stroj je del tega! Morda sanjate prav o takšni igrači in si boste sedaj končno izpolnili svoje mokre sanje. Čaka vas spektakularen užitek zahvaljujoč realističnim potiskom očarljivega pristnega dilda! Spoznajte se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE, KI SO BILI KDAJKOLI NAREJENI! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Iščete popolno darilo, ki bo seksi, vznemirljivo in hkrati polno ljubezni in romantičnega? Ta luksuzna škatla bo idealna izbira! V njem se skrivajo igrače za ženske in moške, katerih skupna cena bi bila večkrat višja od cene tega kompleta! Boste prej poskusili vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku ali se raje igrate z vejico?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Naelektrite svoje čute s to vznemirljivo igračo za elektrostimulacijo! Je čudovito prilagodljiv in vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibriranja. Upognite ga, kot želite, in ustvarite dih jemajočo stimulacijo zahvaljujoč kroglicam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 596 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.