×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki polnilna vodoodporen klitoris

Elementi 65 do 96 od 181 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte v čutnih spremembah, medtem ko se ljubite - z Satisfyer Partner Box! Škatla vsebuje parni vibrator Double Joy, vibrator za hlačke Sexy Secret in obroč za penis Royal One, ki so združljivi z aplikacijo Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičen vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! S tem mini vibratorjem lahko uživate kadarkoli in kjer koli pri roki. Ima vznemirljivo strukturo z žlebovi in žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Uživajte v 7 načinih vibriranja in uživajte v enostavni uporabi in elegantnem dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava iz mehkega in močnega silikona in ABS. Je varen za telo in vas bo razveselil s 3 hitrostmi vibriranja in 7 ritmi. Je lahek, srednje velik in ima rahlo prožen vrat, zato je enostaven za rokovanje. Je tudi vodoodporen, tako da lahko uživate pod tušem. Privoščite si čutno masažo klitorisa ali celega telesa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manjša različica masažne glave Le Wand. Peticija ne uniči njenega raztapljanja ali nepopravljivih lastnosti, pokritost pa je manjša, tako da je lahko čudovito mokra. Ponuja vam 10 hitrosti in 6 vibrirajočih vzorcev, polja prek USB-ja in prijatelja z vami pod črnilom.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Iznajdljiva oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti obljubljajo eno stvar - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan tako, da je vsaka izkušnja z njim čim bolj osupljiva. Ne samo, da lahko intenzivno vibrira na G-točki, temveč tudi draži klitoris s pomočjo sesalne funkcije. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat spodbudila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Ti edinstveni utripi vam bodo odprli vrata v nov svet vznemirjenja. In za nameček My-G dodaja okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to vibracijsko jajce Shove, izdelano iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila udarna funkcija, ki je zelo uau! To gibanje navzgor in navzdol vam bo pokazalo super vznemirljivo raven stimulacije, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga predali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Skupaj iščete srečo? Potem vam ta prstan C prinaša popoln užitek. Obroček C Happiness poskrbi za močnejšo in daljšo erekcijo. Uživajte v dobrih vibracijah tega prstana C. Hkrati stimulirajte klitoris in pošiljajte vibracije navzdol do stebla penisa. Uživajte v dvojni zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ta črna vibrirajoča glava zagotovo ne bo manjkala v vaši zbirki igrač, kljub razmeroma kompaktni velikosti! Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Z njegovo pomočjo pobožajte občutljiva intimna mesta ali pa si privoščite masažo utrujenih in napetih mišic kjerkoli na telesu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta razkošna vibrirajoča glava ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegova zaobljena glava je idealna za stimulacijo majhnih erogenih con, motor F-1 nove generacije pa vas bo navdušil s svojo neverjetno močjo vibracij. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam nudi najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke in dražijo tresljaje zmogljivega motorja s hitrostjo do 10.000 vrt./min. Želite samo tako priročno, razkošno in čedno igračo! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojni užitek, oh la la! Uživajte v čutnih poljubih na vašem klitorisu in širše, French Kiss Suck & Play ve, kaj potrebujete. Ima 2 zamenljiva nastavka in lahko vibrira v 12 načinih ter tudi sesa v 12 načinih. Njegovi trojni plapolajoči jeziki iz kakovostnega silikona bodo razveselili vaše najbolj občutljive točke, nastavek za sesanje pa vam bo v hipu poskrbel za pravi orgazem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Spoznajte Vice, barvit vibrator za trojni užitek! Njegove obline bodo razumele vaše telo in zadele vsa pomembna mesta. Vice je močan in priročen, boža točko G, klitoris in zadnja vrata ter vam pokaže neverjeten svet mešanih orgazmov. Dobro opravite in vas povabite v svoje življenje z očarljivo barvito igračo s čutnimi lastnostmi.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Myth Pink

    Želite le najboljše za svojo točko G? Ta luksuzni lepotec iz Vusha zagotovo sodi med vrhunske vibratorje za točko G! Pomagal vam bo odkriti resnico o legendi o G-točki, tudi če je še niste uspeli najti. Njegove obline, tekstura in funkcija so bili zasnovani tako, da vam pomagajo odkriti vašo G-točko in neverjetno intenzivne orgazme, ki prihajajo z njo. Zakaj bi torej še čakali? Postanite protagonist lastne zgodbe o potovanju do orgazmične sreče!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Želite, da je vaša nova erotična igrača močna in moderna? V tem primeru vam bo Rivera morda všeč. Je uniseks igrača, ki vas bo razveselila z udarjanjem, ki je alternativa vibracijam. Namesto "vrrrr", se samo pripravite na "tom-tom-tom".

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Majhen, a priročen daljinski upravljalnik Buzzy Butterfly bo pristal v vaših spodnjicah in vas pripravil na vznemirljivo avanturo. Zahvaljujoč praktičnemu magnetu bo ostal na mestu in ne bo zdrsnil. Kdor koli pograbi daljinski upravljalnik, bo lahko izbiral med 9 različnimi nastavitvami in vzorci vibriranja. Okusite seksi igro v javnosti in pripravite najboljšo predigro doslej!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Sanjate o toplem in ljubečem dotiku? Ta stimulator s funkcijo gretja vam bo zagotovil različne masaže in doživetja. Primeren je za erotično stimulacijo in sprostitev mišic po celem telesu. Tri masažne žogice na eni strani so čudovito prijetne in vam ponujajo 10 načinov vibriranja, na drugi strani igrače pa je grelna površina. Zgrabite to čutno igračo in pobožajte vsak del svojega telesa, ki to zahteva.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 181 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.