×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki polnilna stimulativno plastike

Elementi 97 do 128 od 237 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Združite prijetno s koristnim! Te žogice lahko čutno vibrirajo, kar bo za vas vznemirljivo prijetno, z njimi pa boste okrepili tudi medenično dno, kar bo posledično koristilo vašemu zdravju. Zato zgrabite krmilnik in izberite raven vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Ali si rad pameten? Z igračo Pleonix in vašim pametnim telefonom bo vožnja! Preko aplikacije ga lahko upravljate z drugega konca sveta, ga sinhronizirate s svojimi najljubšimi 2D interaktivnimi videoposnetki ali spletno kamero. Pustite se, da vas prevzamejo čudovite vibracije in se s Phoenixom povzpnite v nebeške orgazmične višave.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Spravi se v razpoloženje! Ta dragulj predvsem poveča pretok krvi v vašem cvetu s sesanjem in s tem poveča njegovo občutljivost. In kaj potem? Nato boste dobili čuten jezik, ki se lahko premika in vibrira v 6 načinih. Vsak dan uživajte v seksi srečnih trenutkih s seboj in z Emrowed Smart Pleasure Queen!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X spiralni silikonski vibrator STD Vijačite sebe ali svojega partnerja s tem močnim vrtalnim vibratorjem! Prepustite se edinstveni vijačni teksturi vzdolž gredi tega vibracijskega gonga. S 3 hitrostmi in 7 funkcijami je ta igrača vsestranska za vse uporabnike in vsako razpoloženje. Kljub zastrašujočemu vzorcu ima ta spolna igrača prožno konico in mehak stožec za nežen vstop ter se med uporabo upogiba skupaj z vašim telesom. Vrtajte se znova in znova - ta igrača se polni prek USB-ja in je vodoodporna po standardu IPX6 za uporabo pod tušem ali v kopalni kadi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Želite seks v troje brez tretje osebe? Potem si omislite nove krogle rithual, saj bodo vaše spolno življenje močno spodbudile! Prikrita kot običajna vibracijska krogla skriva vihar strasti, ki želi raziskati vaše intimne predele.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripravite se na najbolj neverjeten, najbolj intenziven in napreden vrtljiv masturbator, kar ste si jih kdajkoli zamislili!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite še bolj uživati v svoji solo izkušnji? Prinesite ta masturbator Rebel z 2 vznemirljivima funkcijama, lahko sesa in vibrira. Ponuja vam 3 načine sesanja in 6 načinov vibriranja za čutno raznolikost. Njegovo upravljanje je zelo preprosto, notranji del pa ni le prijetno mehak, ampak tudi posejan z masažnimi točkami in žlebovi. Ko končate, preprosto izvlecite in operite notranjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Se ne morete odločiti, ali imate raje oralni seks ali vaginalno penetracijo? S tem masturbatorjem dobite oboje! Po eni strani vas bo razveselila super pristna muca, ki vključuje tudi zobke in jezik, po drugi strani pa se boste zaljubili v natančno oblikovano vulvo. Izbirajte med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi ter zgrabite elegantno torbico, ki obljublja udobno rokovanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite svojim trenutkom dati nov pomen zase? Pridobite ta masturbator in uživajte v izboljšavah! Ponuja vam 10-stopenjsko funkcijo udarca in vrtenja, in ker najboljše izkušnje prihajajo iz stimulacije vseh čutov, ima tudi glasovno funkcijo. Vstopite v nov svet užitkov.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasure iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Si želite privoščiti neverjetno dolgo stimulacijo? S tem stimulatorjem prostate na praktičnem pasu boste lahko dneve uživali v zakulisnem draženju! Stimulator kot tak je izdelan iz vrhunskega silikona in je primeren tudi za popolne začetnike. Ukrivljena oblika prijetno doseže prostato in nanjo vznemirljivo pritiska. Poleg tega ga je zaradi tanke konice enostavno vstaviti in ko dodate kapljico lubrikantnega gela, gre kot po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Iščete vsestranski masažni pripomoček, ki vas bo razbremenil stresa vsakdana in, če želite, čutno razveselil tudi vaše občutljive predele? Relyme je točno to, kar potrebujete! Je kakovostna vibrirajoča glava z močnim motorjem in 10 vibrirajočimi funkcijami od nežnih in sproščujočih do močnih in razburljivih! Dodajte lubrikantni gel na vodni osnovi in uživajte z največjim užitkom in sprostitvijo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Moje navdušenje za dobro razpoloženje! Navdušena Lelo Soraya Wave vas bo dvakrat navdušila in pohvale tehnologije WaveMotion bodo celo boljše od najboljših ljubezenskih prstov. Točka G in klitoris z nežnim gibom bogov in leglo se bosta spet našli. Soraya vam bo spremenila življenje!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada tudi to orodje, s katerim lahko učinkovito kaznujete svojega neposlušnega nasprotnika. Prick Stick ob stiku s kožo glasno poči in se iskri, poleg tega pa tudi lepo piči. Prepuščamo vam, na katerem delu telesa ga želite uporabiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    So vam všeč dodatki razkošnega videza? Zaljubili se boste v ta elegantno minimalističen črni mini vibrator! Njegovo relativno majhno ohišje skriva veliko energije in zagotavlja maksimalno zmogljivost vibracij. Dražite ga s svojimi občutljivimi kraji ali ga povabite na par iger.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Zaupajte svoj užitek sodobni tehnologiji in uživajte v vznemirljivih potezah lastnega penisa! S tem inovativnim mastrubatorjem lahko izbirate med 7 načini in 3 hitrostmi teleskopske funkcije in vrtenja. Njegova okrogla odprtina bo pozdravila vaš naravni, popolnoma prijeten material, teksturirana notranjost pa vam bo dala popolno stimulacijo. Praktičen pokrov zagotavlja higienično shranjevanje in ne pritegne pozornosti radovednih pogledov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Ali pogrešate ustrezen orgazem zaradi dvojne stimulacije? Ali hrepeniš po elegantni igrači, ki si jo boš z veseljem ogledal in še bolj z veseljem delal z njo? Vaše sanje se bodo kmalu uresničile, saj na trg prihaja ta dragulj, ki se bo s priročnim obešalnikom poigraval z notranjostjo nožnice in tudi s klitorisom. Uživajte v učinkovitem razkošju, igrači, ki ima stil in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Kaj bo razveselilo tudi najbolj zahtevne ženske? Živahni zlati diamant! Dragulj, ki ga gledate, je prvi vibrator znamke Bijoux Indiscrets, ki ga znamka prinaša v stilu. Odkrijte čudovito luksuzno igračo in tudi največji užitek!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Naj vaša roža cveti. Pri tem vam bo pomagala ta rdeča vakuumska črpalka s 4 zamenljivimi glavami, mehkimi silikonskimi robovi in kakovostno izdelavo, ki jo predstavlja znamka Doc Johnson. Zasnovan je tako, da razume vaše telo in njegove obline. Izbirajte med 7 vzorci vibriranja in 7 funkcijami sesanja in odkrijte neverjeten užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink

    Ali želite zamenjati zvitke in okusiti okusno penetracijo, ne da bi morali nositi pas? Ta Srap-On vam bo prinesel slasten užitek vibriranja. Njegova oblika se kot rokavica prilega v nožnico nosilke, kjer jo zlahka držijo mišice medeničnega dna, razveseljuje pa tudi njen klitoris. Drugi daljši del se nato osredotoči na prostato ali nasprotno točko g. Primite daljinski upravljalnik in se prepustite moči dveh zmogljivih motorjev.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 237 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.