×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno polnilna

Elementi 161 do 192 od 1783 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Z našim najnovejšim vibratorjem Flamingo začutite adrenalin v telesu. Ta vibrirajoča krogla vam obljublja najbolj vznemirljive in intenzivne vibracije točke G. Flamingo je bil posebej zasnovan za pare, ki radi seksajo v javnosti in za ženske, ki se rade odpravijo ven in navlažijo svojo pičko.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100-odstotno vodoodporen vibrator za skupno stimulacijo med ljubljenjem ali samostojno igro. On bo občutil izboljšane občutke na njegove spolnem organu in testisih, ona pa bo uživala v senzualni stimulaciji točke G in klitorisa. Vsi so zmagovalci.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Čudovita prsata blondinka Britney je ena najbolj iskanih zvezdnic v porno industriji. In veš kaj? Zdaj je lahko vaš! Vas zanima, kako bi bilo z njo? Kombinirajte osupljivi masturbator FeelBritney s super modernim KEON-om in ne boste presenečeni, kako osupljivo resničen bo!

    429 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Za dih jemajoče intenzivne trenutke užitka! Vibrator za divje igre s strap-on in vznemirljive igre vlog popolnoma brez motečega pasu. Krajši, odebeljeni konec se vstavi v nožnico in ga medenično dno drži na mestu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivih analnih čepov, ki jih lahko uporabljate s telefonsko aplikacijo. Se sprašujete, kako enostavno je in kako je? V primerjavi s predhodnikom je nekaj bolj elegantnih, elegantnega videza in zelo dobro narejenih za kratko in dolgo nošenje. Preizkusite ga doma ali v javnosti, to bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Black

    Loki bo ugajal predvsem moškim, ki se ne bojijo odkrivanja novih dimenzij užitka. Popolnoma anatomsko oblikovan in popolnoma ukrivljen za intenzivno masažo moške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s tremi motorji razvije vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator z udarnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Obroč za penis Satisfy Swordsman krepi erekcijo in podaljšuje ljubljenje zaradi učinka preobremenjenosti. Poleg tega velik valoviti klitoralni stimulator iz silikona stimulira oba partnerja z intenzivnimi vibracijami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Strastno se vrže znova in znova!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija stiskanja v PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER je zasnovana tako, da samodejno obdaja vaš penis s stimulativnim pritiskom, kar omogoča neverjetne užitke pri stiskanju in sproščanju. Prozorno okence vam omogoča, da si ogledate delovanje, ko se vsak centimeter vašega penisa vedno znova doji s 6 hitrostmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Le s tem masturbatorjem bodo vaši trenutki zase nepozabni in popolnoma popolni! Delovalo vam bo, zato si bodo roke zagotovo spočile. Udarci, sesanje in vibracije, to je kombinacija, ki vam bo zatresla kolena. Trenutno gledate eksploziv, zaradi katerega bo vaš penis dobesedno eksplodiral.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP02 je čudovito diskreten in vam ponuja vznemirljivo gibanje gor in dol ter vibracije s 5 hitrostmi in 10 načini. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično vaginalno odprtino. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Mislite, da ni nadomestila za spretne prste? Narobe! Ta edinstveni stimulator prostate se zgleduje po najbolj spretnih prstih in jih z lahkoto posnema. Uživajte v dotiku mehkega silikona in 10 načinih vibriranja, ki vas ne bodo pustile hladne.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Za razliko od številnih drugih izdelkov za vadbo Keglovega počepa je naš komplet opremljen s celotnim kompletom 4 žogic različnih tež. Snemljiva zasnova vam omogoča, da različne uteži sestavite po želji ali v sistematičnem načrtu krepitve. Predlagamo, da uporabite naš priročnik in se naučite posodobljenih tehnik skozi celoten program vadbe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ste divja žival ali dobro izurjen mladič? Preobrazite se v volka, ki od užitka zavija, ko odkrijete 3 hitrosti in 7 funkcij blaženega brenčanja! Zaradi daljinskega upravljalnika je ta vtič zelo enostaven za uporabo pri samostojnem igranju, zelo zabaven pa je tudi, ko moč predaš partnerju. Izjemno mehko in puhasto umetno krzno je tako neustavljivo, da se vaš ljubimec ne bo mogel držati stran od vas, medtem ko bo čep brenčal v vaši luknjici.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Iščete nekaj več kot le dolgočasen vibrator? Dash bi vas zagotovo zanimal! Ima več funkcij, ki vam bodo všeč. Z veseljem lahko sesa klitoris in ga boža z majhnim jezikom, ki odlično simulira oralni seks. V vas bo vibrirala z največjo močjo in vam še vedno ponujala čutno funkcijo ogrevanja. To bo ljubezen na prvi pogled, kajne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega ritnega čepa, ki ga upravljate prek telefonske aplikacije. Vas zanima, kaj zmore in kakšen je v resnici? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, gladkega dizajna in zelo udoben tako za kratko kot dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju svojega doma ali celo v javnosti, on bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    BODI vse, kar si želiš biti. Body Extensions Hollow Strap-On System Doc Johnson® je unisex kolekcija pasov in votlih silikonskih nastavkov, zasnovana za stimulacijo telesa in omogočanje penetracije ne glede na vrsto ali funkcijo anatomije uporabnika.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    En skupen cilj in dve vrsti stimulacije. Kolekcija Silver Delights je kombinacija originalnega in neprekosljivega Womanizer Premium in najmočnejšega mini vibratorja We-Vibe v eni ekskluzivni škatli po znižani ceni. Praznujte kakovost, ljubezen, užitek in navdušenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 1783 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.