×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za začetnike vaginalni polnilna

Elementi 129 do 160 od 881 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Svoje spolno življenje zaženite z vibracijami, v katerih bosta uživala oba. Spoznajte svojega popolnega partnerja. Match je vibrator za pare, ki ga nosite med seksom in ki intenzivno stimulira in vibrira točko G in klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Jajce je ergonomsko, njegova skrbna zasnova pa s funkcijo ultravaginalne vibracije hkrati stimulira točko G.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Gladka in zaobljena glava tega vibratorja je ergonomsko nagnjena, da z lahkoto doseže vaše nedosegljivo območje užitka, medtem ko je par zajčjih ušes v najboljšem položaju za spodbujanje klitorisa z bleščečimi vibracijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser uporablja stimulatorske blazinice iz cinkove zlitine, ki samodejno tonizirajo in krepijo medenične mišice, odgovorne za vzburjenje in vrhunec. Naša mravljinčasta Keglova utež ima 7 funkcij vibriranja, 5 elektrostimulacijskih blazinic in prilagodljivo vrvico za priklic. Tonizirajte, krepite in zategujte mišice medeničnega dna, medtem ko vi ali vaš ljubimec s priročnim daljinskim upravljalnikom izbirate močne občutke na razdalji do 10 m (32,5').

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Njegova 21-centimetrska palica je ULTRAFLEXIBILNA in vam omogoča, da izdelek uporabljate v vsakem položaju, samostojno ali v paru. Njegova ovalna oblika omogoča enostavno vstavljanje. DEEP EXPLORER je hkrati analni stimulator, stimulator prostate, vaginalen stimulator, stimulator točke G in klitorisa. DEEP EXPLORER, razkrivalec globokih užitkov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Popoln vibrator v obliki črke U, namenjen tako G-točki kot klitorisu. Navdušil vas bo s svojo prilagodljivostjo, vsestranskostjo in funkcijami. Poganjata ga 2 zmogljiva motorja, ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in največji užitek. Narejen je iz 100% žametno mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pospešite s tem vibratorjem! Ponuja vam 9 vzorcev vibriranja in vrtenje za 360°, njegove možnosti so neskončne. Ergonomska oblika se zlije z vašim telesom in preplavi vas val zadovoljstva. Mehka površina in realističen dizajn vas bosta osvojila na prvi pogled in prevzela vas bo želja po igri z njo. Ni časa za oklevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Ste pripravljeni na orgazmične užitke? Happiness Sunny boža vaše erogene cone z intenzivnimi vibracijami in pulziranji. Jajce se ponaša z visoko kakovostjo in 8 načini stimulacije in pulziranja s preprostim upravljanjem. Všeč vam bo dotik mehkega silikona in daljinski upravljalnik vam bo ponudil nove možnosti. Privoščite si razburljivo zadovoljstvo in vrhunsko priročno igračo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Odkrijte svojo najbolj poredno plat s kolekcijo Intoya! Ta seks stroj je del tega! Morda sanjate prav o takšni igrači in si boste sedaj končno izpolnili svoje mokre sanje. Čaka vas spektakularen užitek zahvaljujoč realističnim potiskom očarljivega pristnega dilda! Spoznajte se.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ta svetel, vesel rumeni vibrator z močjo točke G iz 100-odstotno prilagodljivega silikona bo zagotovo poskrbel, da bo sonce zasijalo za vas.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Te polnilne RC Duo Love Balls imajo 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani bodisi z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da vam prepusti izbiro jakosti vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Želite okusiti razburljive lastnosti, se skriti v čudnem realističnem dildu? Pridružite se in spoznajte tega oboževalca King Cock Plus! Ima primerno obliko in pogled na penis ter je izdelan iz kakovostnega materiala Fanta Flesh. Ponudil vam bo funkcijo ogrevanja, tresljajev in udarcev, prav vse, kar potrebuje, da vašo avtomobilsko izkušnjo postavite v polje realne bolečine. Jebi se, potisni žvečilko in avto!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    S svojim globokim silikonskim ročajem je Big Heat resnično vznemirljiva igrača. Toplotna stimulacija zagotavlja realistične občutke blaženosti, ki bodo zagotovo zadovoljili vašo domišljijo. Globoko prodorne vibracije bodo segrele vašo točko G in vam pomagale doseči zadovoljstvo, ki si ga želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Ta polnilna RC Single Love Ball ima 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani ali z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da izbere intenzivnost vibracij.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mesec dni bi lahko vsak dan uporabljali drug način vibriranja, pa še vedno ne bi izkusili vsega, kar ponuja krivulja Adam & Eva G-Gasm Curve!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Blazinica z grebeni poskrbi za blaženost klitorisa, ko se drgnejo ob njo. Medtem bo vsak potisk poslal dolgo, gladko gred v njuno partnerico. Zakrivljeni konec je namenjen neposredni stimulaciji točke G ali točke P. Za večje udobje lahko z brezžičnim daljinskim upravljalnikom upravljate funkcijo napihovanja in močne dvojne motorje. Raziščite 3 hitrosti brenčanja in 7 vzorcev pulziranja za vsakega partnerja. Za mokro in vročo zabavo v kopeli, pod tušem ali v bazenu je celo vodoodporen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošel Shoty v tvojem spolnem življenju, ki nikoli ne bo isto, saj bo kmalu postalo še boljše! Shoty je mini vibrator klasične oblike in zaobljene konice za natančno stimulacijo. Polni se preko USB kabla in vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. Uživajte v njegovi moči, mehkem dotiku in tudi opojnih orgazmih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 881 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.