×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki polnilna vodoodporen Črna

Elementi 33 do 64 od 129 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Ali želite svojemu partnerju ponuditi dodaten obseg in kljub temu skupaj uživati v bučečih vibracijah? Samo s to priročno igračo na daljinsko upravljanje! Ponujal vam bo 8 vzorcev vibriranja in 2 hitrosti ter se bo držal vašega penisa zahvaljujoč 2 gibljivima obročema. Uživajte v še boljšem ljubljenju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napihnite navdušenje do samega vrhunca! Ta elegantni črno-zlat vibrator napolni vašo vagino ali anal in vibrira namesto vas. Narejen je iz čudovito mehkega in gladkega silikona z elegantnimi zlatimi plastičnimi detajli. Uživajte v 10 načinih vibriranja napihljivega vibratorja za zadnjimi vrati ali v trebuhu, oba bosta super!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Bodi, kdor želiš biti! Ta uniseks komplet vsebuje udoben pas in votlo silikonsko orodje / dildo, ki se popolnoma prilega. Pas je nastavljiv in elastičen, zato se čudovito prilega, hkrati pa vsebuje vgrajen vibrator z 10 funkcijami, ki vibrira vibrator in razveseljuje oba partnerja. Zgrabite daljinski upravljalnik in uživajte v užitku, o katerem ste že dolgo sanjali.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Želite odkriti nove in neverjetno vznemirljive občutke v svoji rit? Ta žebljiček vam bo pokazal nekaj, kar še nikoli niste imeli! Njegova oblika je na prvi pogled čutna, še bolj čutnih pa je 10 načinov vibriranja. Uživajte v pridihu izjemno mehkega silikona in ergonomski zasnovi, sestavljeni iz 2 kroglic.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Hkrati stimulira prostato, anus in perineum!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Lelo vedno premika meje in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igrače! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris ter vas popeljala tja, kjer boste doživeli nezemeljski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen stimulator prostate bodo cenili predvsem začetniki, pa tudi bolj izkušeni ljubitelji. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, povezanemu z notranjo masažo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Igla b-Vibe Rimming Petite komaj čaka, da razveseli vaš anus. Pri tem mu bodo pomagale vrtljive kroglice in tresljaji, ki bodo razburkali konico keglja. Ta kompaktni žebljiček vam bo omogočil razburljive igre v javnosti zahvaljujoč brezžičnemu krmilniku in bo stimuliral vsa mesta, kjer je to potrebno. Narejen je iz vrhunskega silikona, zato je svilnato mehak in varen za telo, polnljiv pa je preko USB-ja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Duke Black

    Duke - vibrirajoči stimulator prostate in kralj med stimulatorji! DUKE je strokovnjak za moške analne užitke! Ne zamudite izkušnje, ki vam jo bo ponudila!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Fucker

    Veliko navdušenja in veselja premik za potezo! Ta analni vibrator vam bo ponudil veliko. Ima čudovito realistično teksturo in je izjemno močan. Izbirate lahko med 11 načini vibriranja, ki bodo v kombinaciji z razburljivimi dogodki izpolnili vse vaše želje. Končna priseska se bo prilepila na gladko površino, igračo pa je mogoče priročno polniti prek USB-ja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Povabite ta žebljiček k vratom prtljažnika, pritisnite gumb in uživajte, da vas napihne in napolni! Njegova oblika je prijetna za nošenje in vstavljanje, njegova žlebasta tekstura pa naredi vse še bolj intenzivno. Raztegnite zadnjo luknjo in poleg napihovanja izberite še vibracije, na izbiro bo 10 načinov!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite nekaj več za svojo prostato? Ta vibrator za prostato iz črnega mehkega silikona ima v zgornjem delu premično kroglico za dodaten stimulativni občutek. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 7 načini vibriranja in 4 načini tiktakanja. Zato ne čakajte in se zabavajte z g. Igraj.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrirajoči analni čep bodo cenili predvsem začetniki, všeč pa bo tudi bolj izkušenim ljubiteljem. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam ponuja 15 vibrirajočih vzorcev in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem zadnjih vrat.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luksuzna proizvodnja, učinkovite funkcije in popolno zadovoljstvo, znan tudi kot Zalo King. Njegova revolucionarna tehnologija in visokohitrostni motorji skupaj tvorijo dodatno moč z neverjetno frekvenco. Uporabite pri vznemirljivem potovanju do nerazumnega orgazmičnega cilja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro ve, kaj hočejo moški! Ponuja jim napredne tehnologije, skrite v sodobnih in učinkovitih erotičnih pripomočkih, ki vsakodnevno samozadovoljevanje spremenijo v nepozabno doživetje. Zbirka Toro vključuje tudi Cuper, udoben in prilagodljiv masturbator iz vrhunskega silikona s funkcijo vrtenja za 360°. Odkrijte vznemirljive vrtljaje, optimalen oprijem in popoln užitek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love Timo Black

    Sodoben močan vibrator za vaš popoln užitek! Timo bo hkrati stimuliral vaš klitoris in b-točko, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Med vibrirajočimi in pulzirajočimi načini izberite pravega zase in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vzemite si čas zase, igrajte se in k temu povabite tega močnega masturbatorja. Čutno vas bo posrkala in opijala z vibracijami. Poleg tega ga lahko stisnete in določite pritisk. Izbirajte med 7 stopnjami sesanja in vibriranja in se zaljubite v dotik mehkega in prožnega notranjega dela iz visokokakovostnega TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, moč in eleganca so besede, ki opisujejo ta edinstveno močan erotični pripomoček za moške. MAN.WAND bo vaš užitek popeljal še nekaj stopenj naprej in ne boste presenečeni, kako neverjetna in osupljiva je lahko masturbacija. Veselite se 8 različnih hitrosti in 20 osupljivih načinov vibriranja. Prilagodljiva glava z roko v roki z močnim motorjem vam bo ponudila edinstvene občutke in revolucionarna doživetja. Orgazem je zagotovljen!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen mastrubator bo vaš najljubši spremljevalec v uverturi in trenutkih samoljubja. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti in vas bo očaral z mehkim silikonskim materialom. Uživajte s kakovostno igračo z odprtimi konci!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 129 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.