×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki polnilna

Elementi 65 do 96 od 209 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Doživite odlično analno stimulacijo s tem elegantnim vibrirajočim analnim čepom iz kolekcije Hueman! Narejen je iz mehkega, udobnega silikona in vam ponuja 10 različnih nastavitev vibracij. Je domiselno ukrivljen, da se dotika prostate, njegovo telo s 3 kroglami pa vas bo navdušilo med vstavljanjem in odstranjevanjem.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Vozite ga z The Tough! Je popoln analni čep s prenapetostnim učinkom in funkcijo vibracij. Navdušil vas bo z zmogljivim motorjem s 7 različnimi načini pulziranja in 3 hitrostmi vibriranja. Vsak način je globok, cvetoč in vas bo presenetil s funkcijo prenapetosti, vau!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ali sanjate o čem več? Kaj pa poskusite z noro vznemirljivimi elektro-šoki in vibracijami, da to storite v očarljivem rožnatem jajčku na daljinskem upravljalniku? Jajček je izdelan iz kakovostnega in mehkega silikona in vam bo služil tako za zunanjo kot notranjo stimulacijo. Izbirajte med 7 načini vibracij in 3 stopnjami elektrostimulacije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Ali sanjate o skoraj realističnem vibratorju za res odlične orgazme? Z vibratorjem Dorcel Real sprostite svojo strastno domišljijo na polno! Spogleduje se z vami skozi 7 nastavitev vibracij in 4 načine intenzivnosti, tako da dosežete svoje cilje v obliki vrhov užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Želite razveseliti svoja občutljiva mesta z intenzivnimi vibracijami? Ta vrhunska masažna glava ima ergonomsko oblikovan ročaj za udoben oprijem, tako da jo lahko dobite povsod, kjer je potrebna njena moč. Gladka in široka glava te naprave bo središče vibrirajočih valov, nežno prožen vrat pa bo zmanjšal neželeno trenje. Glavo lahko napolnite prek USB-ja in diskretno kapico uporabljate ne samo na cesti. Masaža do orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Se ne morete odločiti, ali imate raje oralni seks ali vaginalno penetracijo? S tem masturbatorjem dobite oboje! Po eni strani vas bo razveselila super pristna muca, ki vključuje tudi zobke in jezik, po drugi strani pa se boste zaljubili v natančno oblikovano vulvo. Izbirajte med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi ter zgrabite elegantno torbico, ki obljublja udobno rokovanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Spoznajte to elegantno Sfingo, ki bo na najučinkovitejši način razveselila vsakega moškega, saj ne ponuja le tresljajev, ampak se lahko tudi ogreje na prijetno toplo temperaturo. Uživajte v genialni stimulaciji prostate in penisa ter se prepustite moči dveh motorjev najvišje kakovosti. Sphinx je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je svilnato mehak in varen za telo, upravlja se z daljinskim upravljalnikom in tako lahko z njim uživate v čudovitih prostoročnih igrah.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Ali sanjate o največjem užitku v svojem analnem delu? In kdo ne! Ta edinstven analni čep s sodobno tehnologijo bo vaše želje uresničil. Ima intenzivne in globoke vibracije za vas v 10 načinih, med katerimi lahko izbirate neposredno na zatiču ali z daljinskim upravljalnikom. Dajte svojemu analu najboljše in pridobite žebljiček iz serije A-Play.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy 7" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    So radi slišali nekaj samozadostnih in uživali v zadovoljivem in dolgem seksu s svojim partnerjem? Vsi vemo, da je velikost pomembna in da naši apetiti zahtevajo veliko časa. S tem korakom so dodatno povečali svojo dolžino, obseg in obseg kroženja pa je zelo omejen. Elastičen potni list vam bo udobno pristajal, saj vas bo dildo pomiril s svojo realistično izdelavo in izkušnjami. Uživajte v skupini!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Obožujete oralni seks in vse pametne jezike? Holey Trinity jih ima 3 in se veseli, da bo z njimi pobožal vsa vaša usmiljena mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod silo francoskega poljuba samega Casanove in česa več? Ta genialna rdeča igrača ima na enem koncu čutno okreten jezik, na drugem pa priročno vibrirajoče jajce z 12 funkcijami. Uporabite oba konca skupaj ali ločeno in se vsak dan mirno dotaknite orgazmičnega neba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sofisticiran, nežen, majhen, a zelo močan analni čep za vse, ki želijo doživeti popoln užitek in vznemirjenje analnih iger. Njegova trdna osnova je oblikovana tako, da se prilega vašemu telesu. Občutite, kako vaše telo preplavi val vznemirjenja zaradi pulzirajočih vibracij!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Ste že raziskali prostor za zadnjimi vrati in želite poskusiti še kaj več? Ta žebljiček vas bo dobesedno naelektril! Klasične vibracije združuje z mravljinčenjem, trkanjem in udarci, ki jih povzroča vznemirljiva elektrika. Pridite in odkrijte vse!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo v obliki pik in debelih narezkov v predelu želoda. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Vam je všeč z jezikom? Predstavljajte si torej, da držite ta očarljivi stimulator v roki in uživate v prijetnem božanju svojega bisera užitka s spretnim jezikom z 9 funkcijami. Zahvaljujoč osrednjemu obročku bo stimulator prijeten za držanje, poleg jezika pa boste lahko uživali tudi v okusnih vibracijah z 9 funkcijami. Uživajte v dotiku mehkega silikona in trenutku navdušenja, ki bo samo vaš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Saturn vam ga bo dal, saj umakne penis pri korenu in prepreči pretok krvi. Lahko ga nataknete na penis ali moda in se prepustite razvajanju vibracijam, ki vam jih bodo ponudili v 3 hitrostih in 7 vzorcih. Prstan je znotraj močan in na površini prijetno mehak ter tudi vodoodporen. Ne oklevajte in se veselite!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas razstavi ne le z dokazanimi vibracijami, temveč tudi z vse bolj priljubljenimi funkcijami elektrostimulacije. Tako vam bo ta vibrator ponudil 5 strastnih načinov elektrostimulacije in 7 vibriranja z ločenim nadzorom. Upajte si doživeti elektro-razburjenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Tan

    Bi se radi počutili nekoliko bolj samozavestno v velikosti in uživali v zadovoljivem in res dolgem seksu s svojim partnerjem? Vsi vemo, da je velikost pomembna in naši apetiti včasih zahtevajo nekaj res velikega. S tem paščkom boste podaljšali svojo dolžino in obseg in sanje obeh se bodo uresničile. Elastični pas vam bo udobno prilegal, votli dildo pa vas bo presenetil s svojo realistično izdelavo in tresljaji. Uživajte skupaj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    S Satisfyer Sunray lahko uživate v hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa zahvaljujoč vibracijam in tlačnim valovom. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen s prilagodljivim verižnim spojem, ki se zlahka prilagodi vašemu telesu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tem primeru ima seksi leopard vzorec in skriva še bolj seksi igračo, ki je majhna, a močna masažna glava. Njegove vibracije so tihe, a močne in vam ponujajo 10 različnih funkcij. Vaš klitoris bo lebdel! Privoščite si elegantno in kakovostno igračo v elegantni leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Tate bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vas bo na najučinkovitejši način popeljala v raj, saj cilja na točko G, hkrati pa stimulira klitoris in zajezico, kar je še huje pa se izkaže tudi s čudovito funkcijo ogrevanja. !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Globok in diskreten užitek in proste roke! Ta vibrator Javida izstopa s 3 dih jemajočimi funkcijami za vsestranski užitek vagine in klitorisa. Njegova funkcija potiskanja in vrtenja kroglice bo čutno dražila točko G in preplavila klitoris z močnimi vibracijami. Kaj pa tvoje proste roke? Zgrabite krmilnik v in izbirate med 10 hitrostmi giba in 10 načini vibriranja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Ali menite, da vaše posteljne igre v zadnjem času izgubljajo iskrico? Povabite v svojo spalnico vibrator tega para iz Pretty Love, ki vam bo pomagal ponovno prižgati ogenj strasti in vaju bo zares zagrel! Uporablja se med seksom, ko stimulira notranji in zunanji del nožnice, z vibracijami pa lahko okušamo tudi penis, zaradi česar se nožnica tudi prijetno zoži. Vendar pa bo postal tudi čudovit spremljevalec med uverturo, saj vam ponuja 12 načinov vibriranja, daljinski upravljalnik in svilnato mehko silikonsko površino. Prepustite se moči tega pametnega metulja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Želite odkriti nove občutke za svojimi zadnjimi vrati? Ta žebljiček vas bo očaral s funkcijo elektrostimulacije in tudi z vibracijami. Ima značilne utore, robusten ročaj in raven funkcij, ki jih narekujete preko krmilnika. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in znorite od veselja in navdušenja, potem ko doživite funkcijo elektrostimulacije.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega erekcijskega obroča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvojna in trojna stimulacija za pare in posameznike! Ta izjemno prilagodljiv dvojni vibrator na daljinskem upravljalniku bo postal vaš najljubši erotični pripomoček. Ponuja vam 10 načinov vibriranja na vsakem koncu in lahko na zelo seksi način stimulira zunanje in notranje vroče točke.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Cici Purple

    Cici ima 5 različnih načinov in 5 intenzivnosti v vsakem načinu, tako da imate na voljo 5 x 5 = 25 izbir. Kljub Cicijevi manjši zasnovi, motor v njegovem silikonskem telesu še vedno izpolnjuje vaše najmočnejše želje. 5 različnih intenzivnosti, od šibke do močne, katera vas najbolj zadovolji?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 209 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.