×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki California Exotics silikona

Elementi 65 do 96 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Radi združujete prijetno s koristnim? Z nošenjem tega stimulatorja v maternici ne boste okrepili le mišic medeničnega dna, ampak boste uživali tudi v vznemirljivih vibracijah in elektrostimulaciji, katere stopnjo lahko izbirate preko krmilnika. Trening medeničnega dna še nikoli ni bil tako zabaven in učinkovit! Ne zadovoljite se z ničemer, želite najboljše.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Slender Beads Black

    S temi prožnimi analnimi perlicami boste doživeli čudovito vznemirljiv analni užitek. Ponujajo vam 12 močnih funkcij vibracij! Izdelane so iz zelo udobnega silikona, ki ga je mogoče enostavno upogniti, tako da lahko igračo prosto postavite in jo prilagodite svojim trenutnim potrebam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Wand

    Ta stilistka iz California Exotics izpolnjuje vse zahteve, ki jih postavljajo sodobne erotične igrače. Narejen je iz prijetno mehkega in tudi upogljivega silikona, ima 10 funkcij vibracij, njegov gibljiv vrat pa vam omogoča, da pridete točno do mesta, ki zahteva največ tresljajev. V njegovih drobovjih je močan motor, ki se polni preko USB-ja, hkrati pa je vodoodporen in enostaven za uporabo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheap Thrills The First Time Skin

    Uresničite svoje razburljive mokre sanje z The First Time Masturbator. Njegova zaprta zasnova vam bo dala seksi sesanje, edinstvena stimulativna tekstura pa vas bo obnorela. Material masturbatorja je prijetno mehak in prožen ter spominja na pravo usnje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Vas mika ravnotežje na robu bolečine in užitka? Te luksuzne silikonske objemke za bradavice z daljinskim upravljanjem so zasnovane za to. Bodite pogumni in preizkusite vseh 12 funkcij vibriranja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    S temi limonami prijetno, enostavno in v stilu okrepite mišice medeničnega dna. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike in vmesne, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Okrepite mišice medeničnega dna na prijeten, preprost in eleganten način. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Sanjate o trdnejši erekciji in intenzivnejši ekstazi? Ta par prstanov vam bo uresničil sanje! Izdelane so iz robustnega silikona, ki ga dopolnjujejo kroglice iz nerjavnega jekla, ki še bolj prispevajo k stimulaciji. Povečajte svojo vzdržljivost, občutljivost in moč ter uživajte v osupljivem potovanju v čudežno deželo orgazma.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Opulence

    Ali vaši intimni prostori hrepenijo po nežnem ali vznemirljivem dotiku? Obkrožite jih s to razkošno masažno glavo Opulence, ki ima čudovito prožno in mehko ter prijetno glavo na dotik. Skriva zmogljiv motor s 6 funkcijami vibracij in 5 hitrostmi. In veš kaj? Ta čudovita masažna glava bo razveselila kateri koli del vašega telesa, ki ga bodo potrebovale njene vibracije!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Skin

    Ali hrepenite po čudovitem realističnem vibratorju za celotno telo? Izpolnitev vaših sanj je na dosegu roke s tem vibratorjem s silikonskimi kapicami! Poskrbel je za izjemno vznemirljivo izkušnjo, saj deluje izjemno pristno, je lepo začinjen in sklenjen z močnim sesanjem. Uživajte v njegovi teksturi, okusnih testisih in vsaki seksi izkušnji, ki vam jo ponuja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojni užitek, oh la la! Uživajte v čutnih poljubih na vašem klitorisu in širše, French Kiss Suck & Play ve, kaj potrebujete. Ima 2 zamenljiva nastavka in lahko vibrira v 12 načinih ter tudi sesa v 12 načinih. Njegovi trojni plapolajoči jeziki iz kakovostnega silikona bodo razveselili vaše najbolj občutljive točke, nastavek za sesanje pa vam bo v hipu poskrbel za pravi orgazem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot Evil Bitch Lipstick! Njegova skrivnostna rdeča zasnova skriva vaš najljubši še bolj črn odtenek v obliki 10 močnih funkcij vibriranja, ki vas bodo popeljale do vrhunca navdušenja. Naj stoji na vaši nočni omarici ali pa ga vzemite s seboj povsod, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, to je stimulacija, v katero se boste preprosto zaljubili! Ta prilagodljiva igrača vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibracij za naelektren užitek. Je čudovito prilagodljiv in ga lahko upognete v skoraj katerem koli položaju, tako da lahko udobno dosežete svoje točke užitka. Ste pripravljeni na nekaj novega?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Orange

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pustite se, da vas odnesejo valovi užitka z vibratorjem California Dreaming. Vašo G-točko skrije do najbolj divjega orgazma! 3 stopnje utripanja bodo neverjetno prijetne, kot tudi 10 vibrirajočih vzorcev. Poseben plapolajoč konec te igrače je tukaj samo za neskončno strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Hrepenite po popolnem užitku s celotnim analom? Ta vrteča se igrača bo uresničila vaše sanje! Ima ergonomsko obliko in je izdelan iz plišasto mehkega silikona. Vrteča se konica in 12 funkcij vibriranja so funkcije, ki bodo poskrbele za vaše navdušenje in užitek. Izberite intenzivnost, ki jo želite, in zajahajte valove orgazmične notranje stimulacije s sinhroniziranim vrtenjem in vibracijami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Si želite nekaj več kot le vibrirajoče jajce? Ta igrača s čutno teksturo vas bo navdušila s svojo edinstveno funkcijo vrtenja! Odličen je za samostojno uporabo in uporabo v paru, saj se funkcije krmilijo preko krmilnika z dosegom 10 m. Zato sprostite svojo domišljijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Navdušenje je včasih tako čarobno! Palica ali vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands je prav tako čaroben. Zgrabite ga in pojdite na nove višine uporabnosti! Ponuja vam 10 hitrosti vibriranja, tanko in prilagodljivo ohišje ter dizajn z dvema uporabnima koncema. S to igračo zadeni pravo mesto, saj je vse mogoče!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Purple

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Sanjate o strastni pustolovščini? Ta domiselno oblikovana črna vibrirajoča stvar bo skrita v nožnico, kjer bo hitela za vami v ritmu, ki ga določite z diskretno uro. Ali pa daš to uro na roko svojega partnerja? Vrata čutne zabave se odpirajo, stopite desno!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Cheeky Buttplug Green

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte v vsaki nepozabni izkušnji z vibratorjem Foreplay Frenzy v stilu vašega najljubšega zajca. Stimulira notranjost nožnice in zunanji del, v telesu pa skriva 2 motorja. Narejen je iz mehkega silikona, je vodoodporen in vam ponuja 12 neverjetnih načinov dotika zgornjega dela.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Ultra-Soft Set

    Ali sanjate o globoko zadovoljujočem užitku s stilom? Zaljubili se boste v ta razkošen in eleganten pas z odstranljivim ukrivljenim dildom! Kot tak je pas zaradi oblazinjenja in prilagajanja zelo udoben za nošenje, dildo pa je odlično oblikovan in upognjen navzgor. Noče, da bi se njegove sanje uresničile!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Iščete način, kako popestriti delovni večer? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovan je bil diskretno tako, da tiho zdrsne tja, kjer je bilo potrebno, in učinkovito opravlja svoje poslanstvo. Je odlično dimenzioniran stimulator, ki bo všeč vsem spodnjim hlačam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Iščete vrhunskega visokotehnološkega masturbatorja? Optimum Power Elite Pro Stroker je popoln kandidat! Njegov notranji del je čutno teksturiran in odprt dizajn vam omogoča, da izberete želeni pritisk. Prepustite se trojnim motorjem in njihovi neverjetni moči!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ta boginja z imenom Palm Pleasure se bo prilegala v vašo dlan kot rokavica in vas popeljala v drugo dimenzijo zahvaljujoč 36 možnim kombinacijam užitka sesanja klitorisa in vibracij. Ima odstranljiv pokrov, ki omogoča higiensko in diskretno shranjevanje ter je primeren tudi za potovanja. Odkrijte navdušenje prefinjene stimulacije klitorisa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Igrivi All Star obroček za penis in moda vas bo močno in prijetno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Eleganten Muscle obroč na penisu vas bo prijetno in tesno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 119 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.