×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki gladko silikona

Elementi 97 do 128 od 2399 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bswish Bgood Deluxe Pink

    Z ljubimcem delite intimno skrivnost doma ali v javnosti, ko vklopite Bnaughty Classic Unleashed. Biti poreden še nikoli ni bilo tako dobro!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn in res močna masažna glava znamke Adrien bo izpolnila vse vaše želje. Zasnovan je bil posebej za diskretno tiho in hkrati močno pomoč, zasnovano ne le za intimne užitke, ampak tudi za masaže celega telesa. Ima natančno ergonomsko obliko, je enostaven za uporabo in je izdelan iz varnega in kakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen ter narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje z elegantno biserno belo barvo vam bo zagotovila resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Silicone Anal Beads Black

    Vrhunske analne kroglice po neverjetni ceni! Ta ljubeča analna igrača z ročajem v obliki srca je sestavljena iz 4 perlic različnih velikosti, ki se proti dnu povečujejo. Z njimi boste uživali v popolni stimulaciji, vstavljanje in odstranjevanje pa vam bo v veliko veselje. Zato zgrabite ročaj v obliki srca za enostavno rokovanje in uživajte v dotiku kakovostnega mehkega silikona za zadnjimi vrati.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Black

    Popolnoma popoln komplet priljubljene blagovne znamke Doc Johnson. Ste pripravljeni na dober čas? Ta komplet vsebuje pas, na katerega lahko s sistemom Vac-U-Lock pritrdite enega od 3 dodl različnih velikosti. Dildi so posebej oblikovani za učinkovito stimulacijo tako občutljive prostate, njihove velikosti pa se razlikujejo, tako da lahko izberete tistega, ki ustreza vašim izkušnjam in potrebam.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ta čutni, spolno nevtralni pripomoček omogoča ustvarjalno igro v trenutku, zlasti za pare, ki želijo razviti svojo domišljijo. Ta večnamenska igrača se vrti za 180° in ima glavo iz mehkega silikona, zato je udobna za vse položaje.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Velikost je pomembna! Pridobite trajne rezultate s tem podaljševalnikom penisa Pumped Penis Extender! Ta podaljšek za penis poveča dolžino in obseg penisa z uporabo vleke vzmetnih jeklenih palic, ki pomagajo naravni sposobnosti telesa, da se spreminja in razvija pod fizičnim vplivom. Če penis stalno raztezate, se bodo celice začele deliti in množiti, s čimer se bo povečala masa tkiva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je izboljšana različica masturbatorja Revo 2. Stealth ima tudi daljinski upravljalnik, ki omogoča več svobode, ki ga lahko uporabljate vi ali vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Anal Dildo Black

    Premium dildo po neverjetni ceni! S tem prilagodljivim in domiselno ukrivljenim dildom z zaobljeno konico lahko uživate v čutnih masažah prostate ali celo G-točke. Končni prisesek lahko pritrdite na gladko površino in hkrati prepreči prekomerno vstavljanje. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in tako zagotavlja prijetno udobje in varnost za telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby!

    Gladek silikonski obroček z neverjetno močnimi vibracijami Feel it, Baby! je obvezna igrača za pare.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Purple

    Raziščite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za pare. Prilagodljiv in vsestranski vibrator We-Vibe II Plus pare popelje do novih višin užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Duelist Dark Blue

    Iščete erekcijski prstan, ki ubije vse? To je Duelist, sanjski prstan za erekcijo! Najboljše pri njem je to, da ga enostavno prilagodiš svoji velikosti, saj ima nastavljiv oprijem in tako ustreza vsem velikostim. Njegov zmogljiv motor vam bo ponudil 12 zmogljivih načinov, z njim pa se boste s partnerjem odpravili v raj!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Zdi se, da najbolje prodajana serija Fun Factory SRONIC izhaja iz revolucionarne inovacije, ki poleg inovativnega dizajna in najmočnejšega motorja ponuja tudi funkcije, ki združujejo gibe, impulze in razpoke.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kdor ohranja stanje, ima več preživetja. Mimogrede, to velja tudi za preživetje! S Satisfyer Balls lahko preprosto trenirate za svoje maratonske prednosti. S temi kroglicami, ki jih nosite približno 15 minut na dan, mešate medularni protin – mišice, ki vam omogočajo, da živite od teh orgazmov. Vendar pa lahko s tem treningom naredite nekaj dobrih, ne toliko za svojo ljubezen. Štiri mesece mediacije bodo vašemu partnerju zagotovile polni delež zaposlitve, zato boste v prvi fazi ljubezni tako zaposleni, da ne boste želeli preživeti niti enega leta!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tako ljubek, da ti bo ukradel srce! Satisfyer Cutie Heart iz silikona je s svojo kompaktno zasnovo v obliki srca in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta posebej močna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debela, prožna in dovolj močna, da boste od te silikonske igrače kričali od veselja. Ponuja vam 8 funkcij vibriranja, vključno z 10 sekundami intenzivnih turbo vibracij. Da bo vaše navdušenje resnično neomejeno, je Joy Ride With Power Boost možnost polnjenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva obroča Satisfyer Spectacular Duo, izdelana iz silikona, ustvarjata učinek zadrževanja krvi na penisu in modih. Za dodatno vznemirjenje bo poskrbel stimulator klitorisa. Ta erekcijski prstan je zaradi svojega presenetljivega, futurističnega dizajna res značilen kos.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Iščete pravega, se ne morete odločiti in morda ne veste, kaj storiti? Razvrstili vas bomo - to je ON! Na prvi pogled je popolnoma ljubek in lepo vijoličen. Ob prvi uporabi vas bodo presenetili čutni in pristni sunki, vznemirljive vibracije in sesanje klitorisa. To je trio še bolj mamljiv kot 3 orehi za Pepelko!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Double Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to dvojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Ta novost vam bo omogočila, da boste partnerjevo zadnjico na široko odprli in v njej ustvarili nekakšen tunel, skozi katerega boste prišli tja, kamor morate. Največja senzacija pa je, da ga lahko pogledaš, kolikor seže tvoje oko. Uporabite svojo neizprosno domišljijo in samo opazujte ali s prsti raziščite svet za postankom.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zajčji vibrator, ki povzroča oscilacijsko gibanje, znano kot "pridi sem". Trigger je oscilacijski masažni aparat, ki je priznan kot eden najbolj inovativnih, ne le z vidika zasnove, temveč tudi funkcionalnosti, vsestranskosti in moči.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je to vibrirajoče jajce na daljinsko upravljanje! Uživate lahko sami ali pa upravljalnik zaupate partnerju. Jajce se lahko polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, izdelano pa je iz visokokakovostnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodje, pridite in doživite pravi užitek! Ta stimulator prostate vam ga bo dal. Ima gibljivo glavo in eden od njegovih motorjev poganja masažne kroglice s premikanjem gor in dol. Drugi motor je zadolžen za vrtljive kroglice, tretji pa jezu. Boleča oblika obljublja enostavno in prijetno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Omogoča uriniranje in ejakulacijo med nošenjem! Votel dilatator z zamaškom in obročkom za spolovilo. Prilagodljiv material in površina Soft-Touch zagotavljata enostavno vstavljanje in prijeten občutek med nošenjem dilatatorja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Plus

    Bi radi malce popestrili svojo ljubezensko zvezo s svojim dragim? Satisfyer Partner Plus je tu, da izpolni vaše želje. V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja in med stikom bo razveselila oba partnerja. Vstavite ga v nožnico in uživajte v vibracijah na vseh občutljivih mestih, nove izkušnje bodo nepozabno vznemirljive!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep, ki ga lahko upravljate prek aplikacije! Presenetil vas bo z dih jemajočim in mehkim repom zajčjega krzna rex. Uživajte v nošenju, kjer bo njegov nadzor pod nadzorom vašega kolega prek aplikacije. Zmogljiv motor vas nato nepričakovano raztrga z divjimi tresljaji in zatič lahko obdržite v analnem delu tudi med seksom!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 2399 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.