×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki silikona

Elementi 97 do 128 od 3327 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • SilexD Model 1 7" Pink

    Resnično veselje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Tri Purple

    Nežna krivulja tega silikonskega vibratorja navzgor vam bo pomagala odkriti erotični potencial vaših A in G točk, ko boste doživeli izpolnjujočo 6-palčno penetracijo tega vodoodpornega vibratorja s 7 funkcijami, trojnim motorjem in vodoodpornostjo.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Misty

    Mikroskopske konice, ki krasijo njegovo celotno notranjo površino, ustvarjajo kopreno občutkov, ki v oblaku udobja švigajo vzdolž vaše gredi.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar Squirt vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Hkrati lahko ta vibrator pristno brizga tekočino, ki jo vanje vbrizgate z brizgo. Uživajte v užitku nenavadne oblike zmaja in sperme!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Dodajte malo ritma v svoje spolno življenje s tem silikonskim čepom PRETTYLOVE Heavy Balls, ki vzpodbuja občutke. Ta teža bo povzročila, da se bodo kroglice udarjale in tresle, kar bo ustvarilo edinstven občutek, ki bo po vstavitvi povzročil, da se bodo mišice skrčile in se odzvale na občutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Vibracijski metuljček, ki ga upravlja pametni telefon (iPhone in Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Verge

    Nov in vznemirljiv način doživljanja užitka s partnerjem ali samostojno. Obročki za penis so zasnovani za polnejše in dolgotrajnejše erekcije ter močnejše orgazme. Dodatna prednost obročkov Verge je stimulacija perineuma. Verge stimulira presredek, erogeno območje, ki se odziva na pritisk in vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alvis

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 10.5" Skin

    Ali sanjate o realnem zadovoljstvu? Ta silikonski dvoslojni dildo vam ga bo dal. Je pristne oblike, ima izrazit želod in čutna moda, tako da ste tako znotraj kot zunaj. In kaj z njegovimi dimenzijami, ki so malo odveč! In močan prisesek! In ta pogled! To bo očarljiva dekoracija vaše zbirke erotičnih pripomočkov!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Napihljiv vibracijski penis z izpustom zraka in 7 zmogljivimi funkcijami, vodoodporen. Razširi se na več kot dvakratno velikost.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvajal vse vaše erogene cone: uporabite ga kot vibrator za polaganje, vibrator tlačnih valov ali vibrator G-točke za največjo raznolikost v času, ko ste samski.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo Black

    Orgazem prostate je največji in najintenzivnejši orgazem, ki ga lahko doživi moški, zato je daljinsko upravljani HUGO odlično zasnovan tako, da ponuja povsem nove možnosti spolnega zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Ribbed Silicone Dilator 092 - Silicone Dilator

    Dilator, zasnovan za ozvočenje iz varnega in fleksibilnega silikona.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

    Kletka Extreme Silicone Power Cage je najboljši pripomoček za izboljšanje erekcije! S to kletko, ki tesno obdaja vsak centimeter vaše moškosti, boste ohranili trdno erekcijo in podaljšali zabavo, medtem ko boste stimulirali svojo partnerko.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tako ljubek, da ti bo ukradel srce! Satisfyer Cutie Heart iz silikona je s svojo kompaktno zasnovo v obliki srca in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta posebej močna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set 089 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    S tem kompletom silikonskih dilatatorjev odkrijte svoje najgloblje in najbolj občutljive točke. Komplet je kot nalašč za moške, ki želijo premikati svoje meje. Začnite z majhnimi in počasi nadaljujte z največjim dilatatorjem.

    45,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Double Hole Cup

    Dva v enem - norost penetracij! "Grenka stran" se močno napne, medtem ko se "sladka stran" nežno prilepi na vašo gred.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Strong

    Odkrijte občutek aerostimulacije. Po številnih povratnih informacijah potrošnikov in trgovcev je podjetje TENGA končno zasnovalo higieničen masturbator za večkratno uporabo v slogu CUP!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Duelist Dark Blue

    Iščete erekcijski prstan, ki ubije vse? To je Duelist, sanjski prstan za erekcijo! Najboljše pri njem je to, da ga enostavno prilagodiš svoji velikosti, saj ima nastavljiv oprijem in tako ustreza vsem velikostim. Njegov zmogljiv motor vam bo ponudil 12 zmogljivih načinov, z njim pa se boste s partnerjem odpravili v raj!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna je prav to Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našega zmogljivega nastavljivega masažnega aparata za prostato z močno stimulacijo točke P in presredkom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Si želite vse? Si želite občutka strastnega potiska ljubimca, utripa njegovih prstov ob vaši točki G, njegovih prstov, ki trepetajo ob vaših sramnih ustnicah?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners 6-Piece Cock Ring Set Grey

    Ste moški, ki ve, kaj hočejo? V tem primeru zagotovo veste, da želite ta komplet 6 erekcijskih prstanov različnih velikosti iz najkvalitetnejšega silikona. So mehke, gladke in neverjetno prožne! Udobno se prilegajo in so udobne za nošenje. In ker jih boste imeli 6, nosite več naenkrat!
    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator Black

    Črni dilator s 7 stopnjami vibracij znamke You2Toys. Izdelana je iz udobnega in predvsem upogljivega silikona ter poliuretanske prevleke, ki je popolnoma higienska in vam zagotavlja enostavno in udobno rokovanje. Baterije so priložene.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je to vibrirajoče jajce na daljinsko upravljanje! Uživate lahko sami ali pa upravljalnik zaupate partnerju. Jajce se lahko polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, izdelano pa je iz visokokakovostnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Lush Gia Black

    Iščete izjemno močne vibracije? Ta elegantni masažni pripomoček "dva v enem" zagotavlja globoke, hrumeče vibracije, ki odmevajo iz glave masažne palice, ali pa ga obrnite in raziščite čudovite obline ročaja G. Gia ima dva gumba, ki neodvisno upravljata vsak konec. Premikajte se med 7 funkcijami in poiščite občutke, ki ustrezajo vašim željam. Gia je zasnovana za preprosto uporabo, saj je brezžična in jo je mogoče polniti prek USB-ja. Narejen je iz gladkega silikona UltraSilk, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je enostaven za čiščenje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Small

    Rainbow Booty Jewel je kakovosten analni čep z večbarvnim poudarkom iz umetnega dragulja v bazi, zaradi katerega se bodo vaša zadnja vrata iskrila od navdušenja! Eleganten čep ima zoženo silhueto in razširjeno osnovo, na koncu pa je poudarjen z bleščečim poudarkom v obliki dragega kamna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Silicone Stretchy Cock Rings Set Black 4 pack

    Iščete igračo, ki bo zabavna in vam bo vseeno pomagala pri erekciji in vam prinesla intenzivnejše orgazme? Daj priložnost tem štirim prstanom! Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, tako da jih lahko prilagodite svojim trenutnim željam. Njihova uporaba je zelo enostavna in učinkovita! Privoščite si močnejšo erekcijo in boljše vrhove!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orctan Automatic Masturbator

    Izumitelj Womanizerja predstavlja novost, Orctan, najnaprednejši stimulator oralnega seksa na svetu, je tu! Je avtomatski masturbator, s katerim boste okusili pristna doživetja, ki spominjajo na okusen oralni seks. Igrača prihodnosti z masažnimi valjčki in 9 programi za vznemirjenje, ki se konča z orgazmom. Preizkusite tudi funkcijo povečanja moči za največjo moč in 3 samodejne načine.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 128 od 3327 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.