×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki silikona

Elementi 97 do 128 od 320 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kdor ohranja kondicijo, ima več svojega življenja. Mimogrede, to velja tudi za ljubezensko življenje! S Satisfyer Balls lahko trenirate za svoj maraton užitka. S tem, ko te kroglice nosite približno 15 minut na dan, krepite mišice medeničnega dna – mišice, ki vam omogočajo, da doživite dih jemajoče orgazme. Vendar s tem treningom naredite nekaj dobrega ne samo zase, ampak tudi za svojega ljubljenčka. Čvrste mišice medeničnega dna bodo vašemu partnerju omogočile popoln občutek zategnjenosti, te kroglice vas bodo tako hitro popeljale v prvo fazo zaljubljenosti, da si ne boste želeli raztrgati rok!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzacionalen črn trak, s katerim se lahko zabavate, ne da bi morali nositi pas. Teksturiran uvodni del za nosilko se kot školjka prilega v nožnico, kjer bo prijetno spodbudil točko G. Daljši ali rahlo teksturiran del bo nato prodrl v nasprotnika uporabnika in ni pomembno, ali gre za žensko ali moškega!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte v svoji spolni izkušnji z neverjetnim Spartacom, ki je bil zasnovan tako, da zadovolji njega in njo, skupaj pa sta pripeljala do orgazma. Združuje več preizkušenih igrač v enem in tako hkrati deluje kot erekcijski obroč, dražilec klitorisa, masažer za moda in rokav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prstan za vaš želod? Ja! Ta igrača bo skozi obroč usmerila tresljaje neposredno v območje okoli želoda in bo navdušila vaše občutljivo mesto s 7 načini vibracij. Ali zdaj izvajate svoje fantazije s polno hitrostjo? V tem primeru ste verjetno pomislili, da lahko vibrator uporabljate tudi na drugih področjih, kot so klitoris ali bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • No-Parts Alex Realistic Dildo 15cm Skin

    Kolekcija No-Parts prinaša različne dilde in vrhunske pasove, med katerimi je užitek izbirati! Z njimi boste odkrivali nove dogodivščine (solo in v paru), primerne pa so tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje. Alex dildo je prijetno mehak in čvrst hkrati, ima realističen dizajn in teksturo z žilami. Uživajte v dotiku mehkega silikona!
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Silicone Vibrating Anal Beads

    Razkošne in mehke silikonske analne perlice idealne za začetnike. Privoščite si užitek analnega vznemirjenja! Super gladke kroglice iz fleksibilnega silikona imajo graduirano velikost in vas bodo postopoma napolnile, poleg tega pa lahko dodate vibracije zahvaljujoč odstranljivemu mini vibratorju. Prosim za zadnja vrata!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Purple

    Ali imate radi, ko je nekaj res mehko in kakovostno? Ta dildo je narejen iz vrhunskega mehkega silikona, v notranjosti je močan in na površini prijetno prožen. Poleg tega, če jo segrejete, bo še mehkejša, če jo ohladite, pa se bo rahlo strdila. Uživajte v intenzivnih občutkih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Lust Tunnel Plug with Stopper

    Bodite odprti za vso zabavo, preden se nekdo odloči končati vso zabavo v vas. Ta votli analni čep vam omogoča, da napolnite svoj anal s tekočino, ga zaprete v vas in preprečite uhajanje. Če se imate za analnega ljubitelja, tako revolucionarna igrača zagotovo ne bi smela manjkati v vaši zbirki! Lust Tunnel Plug with Stopper je izdelan iz udobnega in varnega za telo silikona brez ftalatov.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, gladke in kar je najpomembneje, vibrirajoče sponke za bradavice so na prvi pogled videti res okusne, saj so narejene iz najkakovostnejšega silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Yale Purple

    Ali želite uživati v vibracijah v analnem prostoru tudi vsak dan? Yale bo vaš najljubši pomočnik! Njegovo prilagodljivo ohišje z gladko silikonsko površino bo navdušilo tako začetnike kot izkušene ljubitelje. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in se podajte na razburljivo potovanje do največjega analnega užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Se počutite kot trojka in zagotovo ne želite drugega moškega? Ni vam treba! Vse kar morate storiti je, da si ta prstan z vijoličnim vibratorjem in zajcem nataknete na penis. Snemljiv mini vibrator doda stimulacijo klitorisu in ga bo treba le uporabiti. Zato poskusite!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Inflatable Butt Plug M

    Je vaš analni včasih nenasiten in hrepeni po zanimivi stimulaciji? Priskrbite mu napihljiv analni čep, ki bo z eno pesmijo potešil njegove želje. Narejen je iz udobnega silikona, ima prisesko in njegova uporaba je zelo enostavna. Zato pridite zgrabite balon in se strastno napihnite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Kendall Silicone Dildo Blue

    Dildo iz razkošnih in mehkih silikonskih očarljivih modrih palic znamke Maia Toys. Uživajte v čudovitem užitku in intenzivnih občutkih, ki jih zagotavlja ta čudovita igrača. Valovita tekstura nato obljublja nenavadno stimulacijo tako za vašo vagino kot umirjeno za anal.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Črni analni čep v vrtinčeni notranji krogli, ki vas bo s samostimulativno stimulacijo pepel na vrhu vžiga.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za vse ženske! Daj no, ta šminka ti bo všeč! To je popolnoma lep vibrator zabavne oblike iz mehkega materiala. Na voljo je s super trendovsko japonsko znamko Tenga, tako da je vsekakor nekaj, nad čimer ste navdušeni. Prvovrstna funkcija vibriranja, prijeten silikon in natančen dizajn. Odlična je tudi kot darilo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite uživati v daljši erekciji in čutnih vibracijah? Nadenite si to klasično erekcijsko zanko, prilagodite oprijem svojim potrebam in vklopite vibracije, v katerih bo vaš partner užival med ljubljenjem. Uživajte v vseh svojih erotičnih fantazijah in se ljubite vznemirljivo in dolgo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Silicone Suction Cup Dildo Pink

    Privoščite sebi ali partnerju neverjetno prijetno stimulacijo! Vse, kar potrebujete za to, je ta osupljivi dildo z rebrasto teksturo, ki bo sprožil ognjemet užitka, ko ga boste vstavili in odstranili. Končna priseska se bo prilepila na vsako gladko površino in takoj boste vzljubili prilagodljiv silikonski material!

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Iščete kvaliteten, udoben in estetski povodec z ovratnico po razumni ceni? Tako vas bo zagotovo zanimala ta unikatna silikonska ovratnica z povodcem v obliki verige znamke Bad Kitty. Povodec se konča s praktičnim trakom za roko, zahvaljujoč kateremu vaš suženj ne bo pobegnil od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator z nadpovprečno zmogljivostjo! Ta prilagodljiv vibrator ima realistično obliko penisa, vključno z značilnim želodom in oblikovanimi žilami. Konča se z močnim priseskom, ki se oprime katere koli gladke površine in omogoča, da je vibrator združljiv s trakovi. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v igrači pod prho ali kopeli.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Te inovativne kroglice Venus imajo patentirano izvlečno zanko, ki je med nošenjem diskretno skrita v notranjost telesa. Lahko jih nosite povsod, tudi ko plavate. Poleg tega jih je zaradi zanke zelo enostavno vstaviti in enostavno izvleči.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Sex Kit

    Ali imate radi analne igre? Potem je ta črni komplet kot nalašč za vas. Komplet vsebuje čep, analne kroglice in intimni tuš. Priložen je tudi vibrator, ki ga lahko vstavite v čep ali analne kroglice za dodatno zabavo!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Classic Enema

    Popolnoma čist anal je eden od osnovnih predpogojev, da lahko v celoti uživate v analnem vznemirjenju. Ta klasični klistir je primeren za vsakogar, cenili ga bodo tako začetniki kot napredni, moški in ženske. Je zelo enostaven za uporabo, prijetno mehak in izdelan iz visokokakovostnega silikona. Ne podcenjujte higiene in pridite in uživajte v analnih igrah na polno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable Vibrating Butt Silicone Plug

    Bi radi svoj analni razvajali na različne načine? Ta napihljivi vibrirajoči zatič za daljinsko žično upravljanje vas bo čutno napolnil in tudi božal s 7 načini vibriranja. Njegovo upravljanje in ponovno pihanje je enostavno in udobno, prijeten material pa vam bo že na prvi dotik všeč. Pričarajte si analno srečo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heloise Black

    Kaj se zgodi, ko vibrirate svoje vodenje ljubezni? Za oba bo še bolj razburljivo! Ta vibrirajoči obroč s 7 funkcijami in vgrajeno polnilno baterijo je idealen za to. Zahvaljujoč fleksibilnemu silikonu se udobno prilega na penis in krepi njegovo erekcijo. Hkrati bo pri ljubljenju čutno vibriral na klitorisu ali modih, odvisno od tega, kako ga obračate. Še bolj uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Kako dobiš večji penis? Vakuumske črpalke so najboljša rešitev! Vakuum, ki ustvarja bučo, bo postavil in pomagal tudi tistim neopaznim ljudem, ki niso dodeljeni. Dolgotrajna uporaba vodi do rasti penisa, nadaljnje erekcije, povečane sočasne bolezni ali sekundarne rasti testosterona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Barry Dildo Black

    Vsakdo sanja o drugačno oblikovanem dildu in morda so to vaše sanje! Iskreno povedano, sploh ne bi bili presenečeni. Njegova oblika je zelo domiselna in predvsem ergonomska. Poleg tega ima tudi prisesek in je izdelan iz mehkega silikona, ki je prijeten, trpežen in enostaven za čiščenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 320 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.