×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki srebro

Elementi 33 do 64 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Obožujete ekstreme? Ta teža je ekstremno umetniško delo, ki tehta 649 gramov, si upaš? Težo lahko še povečate tako, da na ušesce pritrdite dodatne uteži. Z imbus ključi pritrdite 39 mm obroč na moda in pustite, da se ročno polirano nerjavno jeklo zasije!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Steel

    Oxballs prihajajo na trg z edinstvenim časopisom, ki so ga poimenovali Sackjack. Je igrača iz fleksibilnega in udobnega materiala Flex-TPR in se kot druga koža oprijema vašega telesa. Sackjack ima zelo okusno obliko, ki se bo vašemu mačku res lepo podala, hkrati pa bo vaša moda prijetno držala okusno blizu telesa. Notranji del je fino teksturiran, kar obljublja spodobno stimulacijo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi to vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku. Vzemite ga ven, krmilnik zaupajte partnerju in se pustite, da vas odnesejo vibracije, ki bodo vaša edina skrivnost. Tako se igra ne konča nedolžno, zato poskusite!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Spider Cage Metal Chastity Cage

    Zakleni ga! BRUTUS Spider Cock Cage je moška kletka za čistost iz cinkove zlitine. Lahko se popolnoma prilagodi vaši osebni velikosti in je zato zelo primeren za dolgotrajno nošenje. Ključar se odloči - si upate predati ključ?

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    En komplet in veliko možnosti! Uživajte v vsakem od 15 dilatatorjev različnih velikosti za ženske in druge namene. Pakirani so v praktičnem in lepem ohišju, imajo srebrno barvo in so izdelani iz 100% kirurškega jekla iz nerjavnega jekla. Privoščite si nepozabno izkušnjo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prowler RED Stainless Steel Magnetic Ring 30mm

    Prowler RED magnetna nosila žog iz nerjavečega jekla velikosti 30 mm je popolna igrača za pare ali celo samostojno uporabo. Enostaven za uporabo in udoben, nosite ga med seksom ali vsakodnevnimi aktivnostmi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Si zaslužiš malo hudega mučenja? Ta kletka za čistočo je izdelana iz visokokakovostnega ročno brušenega jekla, zato je na prvi pogled resnično veličastna. A hkrati je tudi res nevaren in namenjen vsem pravim ljubiteljem BDSM! Opremljen je s štirimi vijaki za neizprosno boleče trpljenje!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Povečajte svoje orgazme in intenzivnost svojih erotičnih iger s kompletom erekcijskih prstanov ElectraRings. To so unipolarni obroči, ki vam dajejo močne kontrakcije, stimulacijo z oklepom po celotni dolžini penisa in tako odlično dopolnjujejo vašo samozadovoljevanje, predigro, pa tudi oralni seks. Poleg tega imajo nekateri moški tako intenzivne občutke do sebe, da je dovolj, da jih nosijo, da dosežejo orgazem brez rok.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Van Buren Urethral Sounds Set Large

    Uživate v preizkušanju zmogljivosti vaše sečnice? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejše pripomočke. Ta komplet zvočnih dilatorjev iz nerjavečega jekla vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Ali radi stimulirate sečnico od znotraj? Kaj pa poskusite z elektrostimulacijo tega mesta? Proper Finn je tanek in gladek stimulator z zaobljeno konico. Izgleda elegantno in vam bo zaradi moči električne energije prinesla grenko-sladki užitek. Drzni se in uživaj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Luksuzna kletka za čistočo s snemljivim pokrovom za prave ljubitelje BDSM iger! Izdelan je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, zato je njegova življenjska doba res dolga, hkrati pa ste lahko prepričani v varnost materiala. Zaklepanje za svojega tiča!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Ujeti kroglice za rešetkami! Ta jeklena kletka vam bo služila kot zapor. Na pogled je čudovita, a verjemite ji, da je še lepša, ko je polna. Uživajte v intenzivnih izkušnjah s 500 g na modih, ki se bodo čutno spustili!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Zaupanje je dobro, preventiva pa je še boljša! S tem ključem boste svojega sužnja držali zaklenjenega in ne bo vam treba skrbeti za njegovo zvestobo. Njegov ud se udobno prilega ključu, zahvaljujoč 3 obročkom različnih velikosti, higienske luknje pa mu omogočajo izpolnjevanje fizioloških potreb, tako da ga boste lahko zaklenili za daljše časovno obdobje. Zato ga zakleni in obdrži ključe!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Nipple Stretch Device

    Tu se vsa zabava konča! Ali pa se šele začenja? Ta izvleček za bradavice je nameščen z ravno stranjo med prsi, bradavice se ujamejo v sponke in žogica se začne mučiti in raztezati. Bi ga radi okusili? Pripravite svoj pogum!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Deluxe Chastity Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Locking Cock Ring

    Ali ste pripravljeni biti zaprti v ujetništvu? Ta obroček za penis in moda ima varen zaklepni mehanizem, ki drži obročke skupaj in vas zategne na predelu penisa in mod. Kakovostno nerjaveče jeklo izgleda neverjetno elegantno, hkrati pa je vzdržljivo in občutljivo na temperaturo. Med prstani izberite pravega za svojo velikost in se zaklenite!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Anal Closure Plug

    Vam je všeč, če vam je rit napolnjena z nečim trdim in težkim? Ta žebljiček ni karkoli drugega, je neverjetno sijoč, težek (cca. 1 kg) in močan! Njegova klasična oblika je oblikovana iz gladkega in visokokakovostnega jekla in počakajte, da ga pride ven, saj bo samo še boljši! Občutite njegovo težo v sebi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Ultimate Cock Tease Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Po eni strani izgleda naravnost odlično, predvsem pa res moti moda. Je sijoča, stožčasta in ima na notranji strani konice, ki bodo dražile in mučile vašo torbo. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Adjustable Darby Style Handcuffs

    Zavežite svojega podrejenega kolega v te lisice in uživajte v vznemirljivih erotičnih trenutkih. Odprejo se s ključem in jih lahko zaskočite v 5 različnih položajev. Odkrijte lepoto in funkcionalnost kakovostnega nerjavnega jekla.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Steel Handcuffs

    Ali obožujete nevarnost? Všeč vam bodo tudi te težke jeklene lisice! Iz njih ne boste izstopili v nobenem primeru, so robustni in profesionalni. Hkrati pa so tudi zelo lepe, saj so izdelane iz kvalitetnega ročno brušenega nerjavnega jekla. Za vse tiste, ki mislijo, da so njihove BDSM igre resne!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Tempo Unisex Anal Stimulator

    Se pojavlja v vaših erotičnih fantazijah, ko ima eden od vaju zatič v rit? Pridite in spoznajte to s tem luksuznim orodjem! Aneros Tempo je analna igrača za ženske in moške iz visokokakovostnega in plemenitega materiala - nerjavnega jekla, ki jo lahko enostavno segrejete ali ohladite. Uživajte v strateško premišljeni obliki za popolno stimulacijo sfinktra, raziskujte, igrajte se in eksplodirajte od navdušenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite malo motiti svoje ali svoje kolege? Ta nosila za žoge Spike bo popolna za to! Je čudovito sijoča in ima na notranji strani nastavljive konice, ki dražijo in mučijo hkrati. Lahko ga tudi zaklenete na grad in uživate v pogledu na ukleščena moda v razkošnem, a tudi nevarnem dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Gladek kovinski analni čep za luksuzne ugodnosti! Enostaven za namestitev in izdelan iz neporozne kovine brez niklja. Je precej težek in tudi združljiv z vsemi vrstami maziv. Najboljše od vsega pa je, da ima 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali v paru in odkrijte čudovite občutke za svojimi zadnjimi vrati!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blueline Urethral Play Cage

    Toda ali čutite kompulzivno potrebo po nadzoru partnerjevega penisa? Toda ravno nasprotno, ali potrebujete nekoga, ki bi prevzel vaš penis? Vsekakor pa iščete orodje za uresničitev svojih sanj in to je pravo mesto! Kletka iz nerjavečega jekla, ki se enostavno zapre, hkrati postane ovira v urinskem instrumentu!

    179 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvi pogled je videti bolj kot nekaj, kar sodi v kuhinjo. Res je nasprotno! Ta neverjetna elektrostimulacijska igrača z majhnimi koleščki vam bo prinesla eno najbolj prijetnih razburjenja na vašem telesu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Gladek kovinski analni čep za luksuzne užitke! Enostaven za namestitev in izdelan iz neporozne kovine brez niklja. Je precej težek in tudi združljiv z vsemi vrstami maziv. Najboljše pri njem so 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorci vibriranja, med katerimi boste preklapljali preko daljinskega upravljalnika. Igrajte sami ali v paru in odkrijte čudovite občutke za svojimi zadnjimi vrati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Že dolgo eksperimentirate s plišastimi lisicami in iščete nekaj profesionalnega? Te policijske lisice vas ne bodo razočarale! So kvalitetne in lepe, saj so izdelane iz ročno brušenega nerjavečega jekla in najboljša stvar pri njih je, da se v nobenem primeru ne odprejo spontano. Najpomembneje je, da ne izgubite ključa!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za nekatere kos kovine, za druge izpolnitev njihovih erotičnih fantazij! Ta popolna naprava za mučenje bo všeč vsem BDSM navdušencem! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z opojnim sijajem. Svoj najljubši dildo pritrdite z priseskom in manšetami za gležnje in mučna praksa se lahko začne.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Zaprite tega neuporabnega ptiča in ga ne izpustite! Stell Bird Chastity Cage je naprava za zaklepanje penisa. Je precej težka kletka in svojemu nosilcu ne dovoli, da bi se razburil. Res je trda (pa tudi prijetna) in zaklenjeni penis zagotovo ne bo prišel sam iz nje!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 83 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.