×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno California Exotics

Elementi 129 do 160 od 175 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Cheeky Buttplug Purple

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Sanjate o strastni pustolovščini? Ta domiselno oblikovana črna vibrirajoča stvar bo skrita v nožnico, kjer bo hitela za vami v ritmu, ki ga določite z diskretno uro. Ali pa daš to uro na roko svojega partnerja? Vrata čutne zabave se odpirajo, stopite desno!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Želite prevzeti mejo s hrano in bolečino? O teh vibrirajočih sponkah za bradavice se sanja! Imajo 12 funkcij vibracij in so popolnoma nastavljive. Uporabite stimulacijo in odkrijte nove izkušnje s pritiskom gumba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Green

    Daj no! Ta par analnih kapic bi zabaval oba. Imajo prijetno strukturirano površino in so obdani z varnostnim podom na kraju samem. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim najljubšim partnerjem, tako da je vse super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Nubby Stroker Transparent

    Dodajte novo dimenzijo svojim trenutkom samozadovoljevanja in pridobite masturbator Nubby Stroker v čisti barvi s stimulativno teksturo. Narejen je iz zelo mehkega in prožnega materiala, v katerega se bo zaljubil vaš penis. Poleg tega ima dvostransko zasnovo, tako da lahko vedno izberete, za katero teksturo ste razpoloženi. Zaprt konec ustvarja prijeten podtlak in ne preostane vam drugega, kot da podležete.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte v vsaki nepozabni izkušnji z vibratorjem Foreplay Frenzy v stilu vašega najljubšega zajca. Stimulira notranjost nožnice in zunanji del, v telesu pa skriva 2 motorja. Narejen je iz mehkega silikona, je vodoodporen in vam ponuja 12 neverjetnih načinov dotika zgornjega dela.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Size Queen Dildo 10 Inch Purple

    Ali ste dolgo časa za kakovosten realističen dildo? Vse, kar potrebujete, se bo dotaknilo in nagradilo. Ima celovit pristop, vključno s hrano in žilami, ki temelji na njegovem učinku. Izpolnite svoje sani s tem seksi očarljivim dildom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Ali želite, da vaše erotične igre dobijo malo božičnega pridiha, ki vas bo zabaval vsako sezono? Te sponke za bradavice so okrašene s 4 zvončki skupaj, da vas opozorijo na vsak vaš korak. S pomočjo vijakov jih preprosto pritrdite in ustvarite pritisk, ki si ga uporabnik zasluži. Potem samo potegnite verigo in pozvonite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Ultra-Soft Set

    Ali sanjate o globoko zadovoljujočem užitku s stilom? Zaljubili se boste v ta razkošen in eleganten pas z odstranljivim ukrivljenim dildom! Kot tak je pas zaradi oblazinjenja in prilagajanja zelo udoben za nošenje, dildo pa je odlično oblikovan in upognjen navzgor. Noče, da bi se njegove sanje uresničile!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Iščete vrhunskega visokotehnološkega masturbatorja? Optimum Power Elite Pro Stroker je popoln kandidat! Njegov notranji del je čutno teksturiran in odprt dizajn vam omogoča, da izberete želeni pritisk. Prepustite se trojnim motorjem in njihovi neverjetni moči!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Iščete način, kako popestriti delovni večer? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovan je bil diskretno tako, da tiho zdrsne tja, kjer je bilo potrebno, in učinkovito opravlja svoje poslanstvo. Je odlično dimenzioniran stimulator, ki bo všeč vsem spodnjim hlačam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ta boginja z imenom Palm Pleasure se bo prilegala v vašo dlan kot rokavica in vas popeljala v drugo dimenzijo zahvaljujoč 36 možnim kombinacijam užitka sesanja klitorisa in vibracij. Ima odstranljiv pokrov, ki omogoča higiensko in diskretno shranjevanje ter je primeren tudi za potovanja. Odkrijte navdušenje prefinjene stimulacije klitorisa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Size Queen Dildo 10 Inch Pink

    Ali ste dolgo časa za kakovosten realističen dildo? Vse, kar potrebujete, se bo dotaknilo in nagradilo. Ima celovit pristop, vključno s hrano in žilami, ki temelji na njegovem učinku. Izpolnite svoje sani s tem seksi očarljivim dildom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Size Queen Dildo 8 Inch Pink

    Ste že dolgo sanjali o kakovostnem realističnem dildu? Všeč vam bo kraljica velikosti, ki jo boste gledali, se dotikali in občutili. Ima popolnoma pristno obliko, vključno z želodom in žilami, zaključena pa je z učinkovitim priseskom. Izpolnite svoje sanje s tem seksi očarljivim dildojem čudovite barve!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Igrivi All Star obroček za penis in moda vas bo močno in prijetno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Eleganten Muscle obroč na penisu vas bo prijetno in tesno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Size Queen Dildo 8 Inch Purple

    Ali ste dolgo časa za kakovosten realističen dildo? Vse, kar potrebujete, se bo dotaknilo in nagradilo. Ima celosten pristop, vključno s hrano in žilami, ki temelji na njegovem učinku. Izpolnite svoje sani s tem očarljivim očarljivim dildom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sizzling Sergeant Love Doll

    Je protagonist vaših erotičnih sanj seksi gasilec? Življenje je prekratko, da svojih sanj ne bi spremenili v resničnost, ko se ponudi priložnost. Poleg tega za srečanje z gasilcem ni treba ustvarjati umetnih ognjev, saj imamo za vas napihljivega.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Se sprašujete, kakšna zanimiva igrača je to? To je silikonski rebrasti vibrator za ponovno polnjenje z 12 funkcijami vibriranja za tresenje kolen. Zahvaljujoč obročku ga lahko namestimo na penis, kar bo užitek in erekcijo popolnoma okrepilo, daljši nazobčani del pa pustil, da ob penetraciji draži klitoris. Čudovito orodje za začetnike in erotične strokovnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Sensual Set

    Ali sanjate o globoko zadovoljujočem užitku s stilom? Zaljubili se boste v ta razkošen in eleganten pas z odstranljivim ukrivljenim dildom! Pas kot tak je zaradi oblazinjenja in nastavitev zelo udoben za nošenje, dildo pa lahko uporabljate samostojno in z močnim priseskom. Noče, da bi se njegove sanje uresničile!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Brown

    Ali hrepenite po čudovitem realističnem vibratorju za celotno telo? Izpolnitev vaših sanj je na dosegu roke s tem vibratorjem s silikonskimi kapicami! Zagotovil vam je izjemno vznemirljivo izkušnjo, saj deluje izjemno pristno, je lepo začinjen in sklenjen z močnim sesanjem. Uživajte v njegovi teksturi, okusnih testisih in vsaki seksi izkušnji, ki vam jo ponuja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Če bi lahko izbrali katero koli super sposobnost, katera bi to bila? Ali ne bi šlo za nekoliko daljši in rahlo ukrivljen vibrirajoč prst, s katerim bi stimulacija vseh občutljivih predelov dobila povsem novo dimenzijo? Marvelous Arouser bo izpolnil vaše želje! Pridobite ga kot skrivno orožje z 10 funkcijami, ne samo za G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o največji blaženosti? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Namesti se za moda in na penis, ki ga prijetno napne in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Ali želite zabrisati mejo med užitkom in bolečino? Te vibrirajoče sponke za bradavice so zasnovane za to! Imajo 12 funkcij vibracij in so popolnoma nastavljive. Uživajte v navalu stimulacije in odkrijte nove izkušnje s pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Sleci z vibrirajočim silikonskim metuljčkom v spodnjicah! Je ena najbolj priljubljenih igrač na svetu, morda zato, ker lahko v njej uživate v javnosti? S pomočjo udobnih pasov si boste zagotovili popolno prileganje klitorisu, ali boste krmilnik zaupali svojemu nasprotniku ali ga obdržali zase, je odvisno od vas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Govorite o tem, kar imate radi! Ta zabavni vibrator ima obliko rdečih ustnic, ki so relativno majhne in izdelane iz mehkega silikonskega materiala. Naj vas poljubijo tam, kjer vam je najbolj všeč, in izbirajo med 10 funkcijami vibriranja.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics The Gripper Spiral Grip Purple

    Ali želite nadgraditi svojega predhodnika, ki je od istega prekoračitve zelo negotov? To storite s tem naravnim in trajnostnim masturbatorjem, ki ima oba konca. Prilepi se na vaš penis, kolikor želite. Stisnite, se znebite in ga uredite z igralcem, kolikor lahko!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Uživajte v čudoviti dvojni stimulaciji s tem modernim in elegantnim prijateljem iz California Exotics. Intenzivno vas bo stimuliral tako znotraj kot zunaj nožnice, očaral vas bo s svojo močjo 2 motorjev in vam ponudil 10 različnih načinov vibriranja. Narejen je iz prijetno mehkega in upogljivega silikona, polni se preko USB-ja, je enostaven za uporabo in vodoodporen.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Ali želite doživeti največje navdušenje, ki ga prinaša želod? Ta utripajoči masturbator vas bo razvajal! Opremljen je z edinstvenim jezikom in 10 funkcijami vibriranja. Notranja tekstura vas bo čutno pobožala in ne bo trajalo dolgo, da boste podlegli dodatnemu orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Se želite poglobiti v neraziskana kraljestva užitka? S silikonskim analnim setom Admiral bo prava pesem. Vsebuje 2 ergonomsko ukrivljena analna čepa, ki vam dajeta čvrst in prožen občutek. Uživajte v vsem, kar ponuja vznemirljivi svet za zadnjimi vrati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Si želite samo najboljše zase? G-Flutter je vroč kandidat za vašega novega poznavalca! Ima edinstveno funkcijo napihovanja in seveda tudi vibrira in obešalnik se bo osredotočil tudi na vaš klitoris. Odkrijte orgazmično ekstazo s to moderno in visokokakovostno igračo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 175 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.