×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno silikona

Elementi 65 do 96 od 2945 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alive U-Tone Love Balls - Love Balls Pink

    Kroglice U-TONE so oblikovane za krepitev in tonizacijo medeničnega dna, imajo jajčasto obliko, ki olajša vstavljanje in odstranjevanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Regular

    Odkrijte občutek aerostimulacije. Po številnih povratnih informacijah potrošnikov in trgovcev je podjetje TENGA končno zasnovalo higieničen masturbator za večkratno uporabo v slogu CUP!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bradley

    Gladek vibrator v obliki jajca z 12-stopenjsko funkcijo. Uporablja gumbno baterijo 3x LR44. Daljinski upravljalnik 3x LR44 baterije. Silikonska prevleka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On Purple

    Vaginalni čep, analni čep in dildo - vse v enem. Vijolična barva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Cool Edition Deep Throat Cup

    Deep Throat CUP v obliki peščene ure zagotavlja izjemno tesnost. Posebni ventili ustvarijo navidezni vakuum v skodelici CUP in zagotavljajo neverjeten občutek sesanja.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

    Ste pripravljeni z realističnimi dildoji in nekaterimi malimi srečneži? Ta dildo zadnjega videza je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima čudovito teksturo in tudi lahko mehko površino. Uživajte v potovanju z njo in uporabite njihovo zadnjo možnost.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Ring

    Ta avreola ljubeče boža tvojo moškost, a to, kar počneš z njo, je vse prej kot nedolžno! Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, ki vam in vašemu partnerju zagotavlja dolgotrajno mravljinčenje in prijeten občutek. Ta mali prinašalec radosti je odličen za skupno uporabo in bo vašemu ljubezenskemu življenju dodal veliko radostnih doživetij!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega analnega čepa, ki ga upravljate s telefonsko aplikacijo. Se sprašujete, kaj lahko počne in kako je? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, ima gladko obliko in je zelo udoben za kratko in dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju vašega doma ali v javnosti, to bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero

    Model Flip Hole Zero, oblikovan v obliki črke 0, je bil na podlagi 10-letnih izkušenj podjetja TENGA od začetka zgrajen na novo, od ničle naprej.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator v najnovejši različici, ki omogoča nadzor preko aplikacije, s katero je lahko vaš ljubimec v isti sobi, pa tudi na drugem koncu sveta. Vibrator Esca 2 lahko enostavno povežete tudi z drugimi izdelki Kiiroo in uživate v interaktivnih izkušnjah s svojo ljubljeno osebo. Ali ni to prihodnost erotičnih igrač? Zadnja luč LED je sinhronizirana z vibracijami in zagotavlja vizualno povratno informacijo vašemu partnerju. Obstaja neskončno število načinov za igranje z Esca 2, preizkusite jih vse!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 je vibrator s paličico z daljšo življenjsko dobo baterije, učinkovitim čipom Bluetooth 5.0 in nadgrajeno anteno.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • SilexD Model 2 6" Flesh

    Realistični dildo s silikonsko prevleko, jedrom iz Silexpana in spominskim učinkom: ko dildo stisnemo ali upognemo, ostane v tem stanju določen čas! Material se odziva tudi na visoke temperature (postane mehkejši) in nizke temperature (postane trši). Odlično za divje ljubljenje vseh vrst! S priseskom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat razvaja z intenzivnimi vibracijami in se premika z žogico v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G z ukrivljeno zasnovo in strukturo finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Razkošen stimulator prostate, ki bo pokril tudi predel pod modi. Vedno znova uživajte v prijetnih vibracijah in popolnem draženju. Vaše navdušenje ne bo poznalo konca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s 3 motorčki razvaja vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator s tlačnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, medtem ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Ali sanjate o čutnem analnem suvanju? S Paloqueth Thrusting Massager se vam bo želja uresničila. Poganjata ga dva močna motorja in vam ponuja 3 različne načine giba. Poleg tega lahko vibrira tudi v 12 vzorcih in vam tako zagotovi nežno predigro ali celo super močno stimulacijo. Uživajte v novi ravni užitka v zadnjici!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujoč široki ravni podlagi lahko model Top Secret iz finega silikona diskretno in udobno nosite tudi zunaj doma. Poleg tega lahko preko aplikacije intuitivno in individualno nadzorujete globoke in močne vibracije njegove obsežne gredi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Flesh

    Dildo BOSS je idealen za vse, kar ima večji raj in bolj realistično podobo z zaobljenim repom. Zaradi svojega videza in velikosti je idealen za notranjo stimulacijo točk G in P. Imenovan "Kralj nemških dildojev".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 7" Pink

    Resnično veselje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Vibracijski metuljček, ki ga upravlja pametni telefon (iPhone in Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Napihljiv vibracijski penis z izpustom zraka in 7 zmogljivimi funkcijami, vodoodporen. Razširi se na več kot dvakratno velikost.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar Squirt vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Hkrati lahko ta vibrator pristno brizga tekočino, ki jo vanje vbrizgate z brizgo. Uživajte v užitku nenavadne oblike zmaja in sperme!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo Black

    Orgazem prostate je največji in najintenzivnejši orgazem, ki ga lahko doživi moški, zato je daljinsko upravljani HUGO odlično zasnovan tako, da ponuja povsem nove možnosti spolnega zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Tri Purple

    Nežna krivulja tega silikonskega vibratorja navzgor vam bo pomagala odkriti erotični potencial vaših A in G točk, ko boste doživeli izpolnjujočo 6-palčno penetracijo tega vodoodpornega vibratorja s 7 funkcijami, trojnim motorjem in vodoodpornostjo.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Egg Misty

    Mikroskopske konice, ki krasijo njegovo celotno notranjo površino, ustvarjajo kopreno občutkov, ki v oblaku udobja švigajo vzdolž vaše gredi.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Verge

    Nov in vznemirljiv način doživljanja užitka s partnerjem ali samostojno. Obročki za penis so zasnovani za polnejše in dolgotrajnejše erekcije ter močnejše orgazme. Dodatna prednost obročkov Verge je stimulacija perineuma. Verge stimulira presredek, erogeno območje, ki se odziva na pritisk in vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Prinesite svojo masažo G-točke, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba namakati prsta, da dosežete orgazem – prostoren je!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Dodajte malo ritma v svoje spolno življenje s tem silikonskim čepom PRETTYLOVE Heavy Balls, ki vzpodbuja občutke. Ta teža bo povzročila, da se bodo kroglice udarjale in tresle, kar bo ustvarilo edinstven občutek, ki bo po vstavitvi povzročil, da se bodo mišice skrčile in se odzvale na občutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našega zmogljivega nastavljivega masažnega aparata za prostato z močno stimulacijo točke P in presredkom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alvis

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 2945 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.