×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno

Elementi 97 do 128 od 500 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je največja masažna glava na svetu s sedežem v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator za točko G na svetu. GIGI™ 2 je izboljšana različica izjemno priljubljenega LELO-jevega vibratorja za točko G, ki je verjetno najbolj pozitivno ocenjen predmet užitka doslej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Izberite najbolj voljno ljubico z mega masturbatorjem Hera 1. Ta veliki masturbator je vedno pripravljen na vas in vse vaše želje. Masturbator je v celoti izdelan iz zelo mehkega in prožnega materiala, ki je realističen in se hitro prilagodi vaši telesni temperaturi.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Odkrijte nova erotična obzorja z zabavno igro TIANI Duo. Njegove globoke in močne vibracije so delili s svojimi sodelavci in skupaj so živeli v največjo korist in zadovoljstvo. Njegova rokavica za celoten obraz se bo približala vašim telesnim oblinam, prvoslojni silikon pa vas bo očaral ob prvem dotiku. Intenzivnosti so bile iskane z glavnimi gonilniki enotne tehnologije, zlasti za prebivalstvo. TIANI Duo je najboljše za vaše skupno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jessy Summer Sofia

    Pravi glamur in seksi obline! Težko bi našli kakšne večje razlike med to realistično lutko in pravo žensko. Ime ji je Jessy Summer Sofia, ima čudovit obraz, dolge trepalnice in zapeljive ustnice. Njene temno rjave oči lahko kadarkoli spremenite v zapeljive zelene in tako nekoliko spremenite njen videz. Njena koža je narejena iz visokokakovostnega TPE materiala in je neverjetno mehka. In kaj več?

    3.079 €

    1.919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebna izdaja iz zlitine aluminij-titan. Trenutno najmočnejša masažna glava na svetu, zasnovana v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabite Dito domov in pridobite seksi ljubimca in razumevajočega partnerja, ki vas lahko zaradi svoje manjše velikosti spremlja tudi na potovanjih. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Light

    Čas je, da skupaj izpolnite svoje fantazije in jih pretvorite v resničnost! Ta čudežna rit Perfect Ass XL ti bo pomagala pri tem. Je nenavadno mehka in elastična, narejena iz materiala Fanta Flesh, ki ga prej ne bi smeli ločiti od prave človeške kože. Okrogla in idealna za stiskanje, masaža in klepet so sprejemljivi. Izberite dva tesna loka z vznemirljivo teksturo in uživajte v realističnih izkušnjah!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    3 motorji so nekateri kot 3 oreščki za Pepelko, ki bi vlili točko G, točko P in klitoris! Te nastavitve pomenijo v zgodnji fazi, kar pomeni človeška anatomija, ima premikajoča se vrata, je četrtina in je bila skrajšana, njene vibracije pa so bile odstranjene skozi podajalnik. Našli ste isto stvar!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Rough Rider je lutka za užitek v naravni velikosti. Gre za zelo edinstven izdelek, ki ga lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Njen penis ima našo patentirano tehnologijo Sensa Feel[tm] Dual Density in tehnologijo Multi Flex za realistično in zadovoljivo izkušnjo.

    379 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Razkošna masažna glava za ponovno polnjenje Le Wand v elegantni srebrni barvi vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo vam nov Seddle Deluxe Sex Machine svetovno znane in priznane blagovne znamke LoveBotz. To je povsem revolucionarna novost na področju pripomočkov za samozadovoljevanje žensk.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Master Series Imprisoned Metal Stockade with Dildo

    Kaznujte in zadovoljite svojo igračo v tem hudomušno posebnem preobratu skladišča! Svojega ljubimca ujemite za vrat, obe zapestji in gležnje, medtem ko vanj prodira žilav črni kurac! Vsi deli tega izjemnega pripomočka so nastavljivi, tako da lahko podaljšate osnovno palico, prilagodite višino dilda in ovratnika ter spremenite položaje zapestij in gležnjev svojih ljubimcev. Zgradba ne bi mogla biti lažja, saj so na voljo preproste povezovalne cevi, ki se neprepustno zapirajo z vijaki. Razkošne, trpežne manšete so vse skupaj zaključene z zaklepnim nosilcem, ki zagotavlja, da ne morejo pobegniti in D-obročem za povezovanje s počepom ali celo uporabo v drugih prizorih vezanja! Obogatite svoje fantazije BDSM, ki bodo zaživele z edinstvenim pripomočkom za zaklenjeno penetracijo.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Si želite vse? Si želite občutka strastnega potiska ljubimca, utripa njegovih prstov ob vaši točki G, njegovih prstov, ki trepetajo ob vaših sramnih ustnicah?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

    Sanjate o božanju dolgih nog in neskončnem zadovoljstvu? Imamo nekaj za vse ljubitelje, ne samo za footfetish! Je najbolj realističen masturbator, ki simulira spodnjo polovico ženskega telesa in naj bi bil celo boljši od prave ženske. Tvoja nova draga ni mrzla, je čvrsta, mehka in se ne loči od človeške kože. In kar je najboljše, je vedno pripravljena na precej težek dogodek.

    649 €

    539 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Suck-O-Mat

    To omogoča inovativna tehnologija SUCK-O-MAT® HANDS FREE MASTURBATION TECHNOLOGY s stimulacijo, ki se upravlja z intervali. Če imate podlogo SUCK-O-MAT®, vam ni treba izvajati značilnih gibov z rokami - vse, kar morate storiti, je le ležati in uživati. Zaradi močnih impulzov črpalke/sesanja se mehki, prožni silikonski rokav samodejno in ritmično premika gor in dol po penisu - simulira strastna usta, ki zagotavljajo vroče užitke ... Vau! Poleg tega bo vgrajeni obroček za užitek povečal čudovit občutek sesanja!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Ali sanjate o seksi rit, ki bo strastno drhtela? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Butt! Vaš penis bo užival najbolj intenzivno in realistično stimulacijo doslej. Je ogromen in opremljen z 2 zmogljivima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibriranjem za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Hot Lucy Personal Trainer Life Size Inflatable Doll

    Blondinka Lucy je pripravljena, si tudi ti?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Veronia Masturbator

    Zaradi Veronijinega realističnega videza in provokativne drže se tej seksi ljubezenski lutki ni mogoče upreti. Velika seks lutka je v celoti izdelana iz TPR, ki je na otip kot prava koža. Lutka ima velike, okrogle prsi in 2 odprtini: vagino in anus.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Prva nosljiva, zunanja moška igrača Lovense

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kaj ima dva palca in obožuje fafanje? Očitno ti. Z novim in izboljšanim Autoblow 2+ XT boste kmalu izkusili spolno igračo za moške, ki postavlja standarde realističnih solo doživetij. Ta posodobljena različica, ki je bila predstavljena avgusta 2018, vključuje na novo zasnovano 5-ročno prijemalo za penis, ki je za 50 % tesnejše, kar vam pomaga uživati v boljših in večjih orgazmih. Privoščite svoji roki počitek in dovolite, da Autoblow izdela napor ali dva - samodejno. Za enostavno čiščenje se rokav v sekundi iztakne. Potrebovali boste lubrikant na vodni osnovi, poleg tega pa boste morda želeli uporabiti čistilo za igrače, da boste po umivanju rokava poskrbeli za njegovo čistočo. Za razliko od drugih masturbatorjev je čiščenje po končani zabavi z napravo Autoblow preprosto.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Bodite med prvimi, ki bodo vstopili v interaktivni svet z najmočnejšim samodejnim masturbatorjem za moške.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 500 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.