×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski za stimulacijo

Elementi 97 do 128 od 266 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Majhen, a zelo učinkovit stimulator klitorisa s 4 zamenljivimi glavami, ki vas bodo popeljali na vrh dobrega počutja. Ta mini vibrator skriva vso svojo moč na vrhu, kjer vibrira teksturirane nastavke, ki komaj čakajo, da jih pritrdite na vaš klitoris ali bradavičke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator s stimulatorjem klitorisa, namenjen igrivemu užitku. Vijolično obarvana zasnova je izdelana iz TPE in ima edinstveno gibanje gredi navzgor in navzdol.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Skupni užitek in dolgotrajna intenzivna stimulacija za oba partnerja izvira iz tega silikonskega vibrirajočega prstana po vzoru erotične trilogije 50 odtenkov sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavic! Elegantne silikonske sponke vas bodo ogrele s pritiskom na gumb. Tihi motor draži občutljivo erogeno cono, saj se lahko osredotočite na druge dele telesa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Spoznajte prvi vrhunski zatič, ki je opremljen z vrtljivimi kroglicami in vibrirajočo konico za popolno stimulacijo in neskončen orgazem.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Poseben napihljiv kavč z realistično oblikovanim vibratorjem. V srednjem delu sedeža je ojačan, ob straneh ima dva ročaja za enostavno rokovanje. Brezstopenjsko nastavljiva intenzivnost tresljajev.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo na prvi pogled očaral s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo črno barvo. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona Wave Purple

    Iščete nekaj revolucionarnega? Smo že našli! Lelo bo tekmoval z novo tehnologijo WaveMotion in zagotovo bo to dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Ali želite nekaj realističnih resolucij, pripravljenih za akcijo v vsej svoji okolici? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je eden najpomembnejših vibratorjev, ki je skrit v ognju, zelo moker in vas bo zadušil. Tako je tudi s patentiranim materialom, ki ga človeška koža ne pozna. Seveda je kuhan tudi za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibrator Vibe Therapy Incantation Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske z nežnimi dražečimi izboklinami po celem telesu. Njegov spremenljiv premer povečuje razburjenje. Naj vas razbije do popolnega užitka!

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Edinstvena oblika in popolnoma močne vibracije, s katerimi boste poleteli v orgazmično nebo, je Pretty Love Characters Vibe. Ima dvojni konec, prvi je gladek, drugi pa fino nazobčan in je povezan z močno in mehko silikonsko verižico. Predvsem pa je ta igrača vsestranska, postala bo priljubljen pripomoček za lezbični seks, pa tudi za moške in ženske ali samostojne igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibrating Butt Plug

    Občutite trepetajoče valove čistega močnega zadnjega užitka, ko Butt Quiver žgečka in draži vašo strastno točko prostate.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gplug Small Neon Pink

    Želite majhen kakovosten klin za svojo rit? Gplug Small je najmanjši analni vtič za polnjenje na trgu.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je zasnovan posebej za moške, ki želijo odkriti nove dimenzije užitka z draženjem svoje prostate. Narejen je iz medicinskega silikona in je popolnoma anatomsko oblikovan za stimulacijo prostate in pregrade med anusom in modi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small je najboljši vibracijski čep za začetnike ali tiste, ki se želijo ogreti pred analnim seksom.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v šminko s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Želite preizkusiti igre z vibrirajočimi jajci? Dajte Bswish Bnaughty Classic prilogo! Ima podajalnik, ki ga lahko izberete s 5 funkcijami vibracij in je izdelan iz kakovostnega in vadbenega materiala brez rešetk in brez ftalatov. Držite se stran, igrajte se in uživajte v vzdušju, ki povzroča vibriranje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Charles

    Ti vibratorji za ženske stimulirajo točko G s 30 funkcijami vibriranja in ergonomskim silikonskim koncem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 266 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.