×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za stimulacijo

Elementi 161 do 192 od 752 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zajčji vibrator, ki povzroča oscilacijsko gibanje, znano kot "pridi sem". Trigger je oscilacijski masažni aparat, ki je priznan kot eden najbolj inovativnih, ne le z vidika zasnove, temveč tudi funkcionalnosti, vsestranskosti in moči.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EXS G-Lover - Vibrating G-Spot

    EXS G Lover je vibracijski obroček, ki vibrira znotraj telesa vašega partnerja, večina konkurenčnih vibracijskih obročkov vibrira le zunaj telesa in so za enkratno uporabo, trajajo približno 40 minut, zato so okolju neprijazni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XLsucker Automatic Penis Pump

    Takojšen napor in največ brez napora? Z avtomatsko vakuumsko črpalko bo prepir! Dovolj bo, da pritisnete en gumb, da začnete odsesavanje zraka, in nato drugi gumb, da se tlak vrne v normalno stanje. Vaša moškost se bo povečala in povečala, opazujte to skozi prozorni cilinder!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.23 Stroker Transparent

    Sono No.23 - Stroker je masturbator z kanalom z rebrasto strukturo, ki je tako tesen, da vas bo popolnoma zajel. Zaradi materiala, iz katerega je izdelan, je Stroker zelo prilagodljiv, prilagaja se vaši velikosti, vendar se njegova moč ohranja. Je neverjetno lepljiv in udoben, če ga stisnete, boste povečali pritisk.

    37,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebna izdaja iz zlitine aluminij-titan. Trenutno najmočnejša masažna glava na svetu, zasnovana v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension Transparent

    Iščete le nekaj centimetrov več na najbolj udoben način? Potem je to točno to, kar potrebujete! Debel rokav je zasnovan tako, da vašemu penisu doda 2,5 cm, vašemu obodu pa 0,4 cm.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Vaše jajce ljubezni Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations je vsestranska in orgazmična igrača, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Rodeo Robin

    Mystim Rodeo Robin je komplet trakov, ki je popolnoma primeren za posebno intenzivno stimulacijo penisa in mod in povzroča mravljinčaste, čutne užitke, ki vas lahko hitro pripeljejo do najbolj nepričakovanih vrhuncev ali pa v njih uživate več ur.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator za točko G na svetu. GIGI™ 2 je izboljšana različica izjemno priljubljenega LELO-jevega vibratorja za točko G, ki je verjetno najbolj pozitivno ocenjen predmet užitka doslej.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Zagotovljena je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in različne vrste uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega odmika klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Mini Masturbator

    Majhen, a učinkovit masturbator za moške, ki izgleda in deluje kot prava človeška koža.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.21 Dong Extension Transparent

    Iščete le nekaj centimetrov več na najbolj udoben način? Potem je to točno to, kar potrebujete! Rokav je oblikovan tako, da zagotavlja optimalno stimulacijo, zaradi traku s kroglico pa bo ostal na svojem mestu. Tudi z najboljšimi gibi ga ne boste mogli sneti! Izdelan je iz najkakovostnejšega mehkega TPE in je na voljo v črni, sivi in prozorni barvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Twin Balls Pink

    Venus kroglice You2Toys Twin Balls so izdelane iz kakovostne ABS in TPR plastike brez ftalatov. So zelo prijetne na otip in zelo privlačne za oko. Kroglice so zaključene z zanko za enostavno rokovanje, še posebej, ko jih vzamete ven.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Double Mini Dong 30cm Violet

    Ena igrača, ki vas vzburja na obeh mestih, kjer vam je všeč. Uporabljajte jo sami ali s partnerjem; le poskrbite, da najprej izberete svoj najljubši konec.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Nipple Erector Set Black

    Napihnite bradavice z največjim navdušenjem! Vaša erogena cona bo zakrvavela in občutila bo dotik perja. Za začetek vzemite črpalko z najmanjšim obročem in na luknjo črpalke navijte gumijasti obroč.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Ljubitelji analnih igric bodo navdušeni nad tem čudovitim analnim dildom! Dildo ima elegantno obliko in je odličen dodatek k vaši zbirki igrač. Sesalec na dnu ponuja možnost uživanja z dildom brez rok za še bolj vznemirljivo stimulacijo. Dildo ima okrogel želodec in buličasto gred za enostavno vstavljanje in optimalno stimulacijo med uporabo. Silikonski material je mehak in gladek ter ga je enostavno očistiti s čistilom za igrače in čisto krpo.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavljamo revolucionarno tehnologijo IST! Omogočil vam bo neverjetno realistično občasno sesanje, kar bo vaša najboljša izkušnja pri oralnem seksu. Popolnoma se vam prilagaja in vaš penis v kristalno čisti cevi bo na vrhu dobrega počutja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Brooke Le Hook Love Doll

    Ta neverjetna napihljiva ljubezenska lutka v naravni velikosti je bila skrbno zasnovana z realističnimi značilnostmi za resnično realistično izkušnjo. Njen seksi potiskan obraz ima mehka in čutna odprta usta, ki so pripravljena in voljna dokazati, kako globoko lahko zajame njeno grlo! Njene prodorne prsi, realistična pička in super tesna ritka so še boljši občutek kot v resnici! Vključuje komplet za popravilo vinila.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Purple

    Čudovit upogljiv dildo iz gel materiala je namenjen predvsem parom, ki želijo doživeti vznemirljivo zamenjavo vlog, ali pa parom, ki jih sestavljata 2 ženski. Odkrijte nov teren in naredite svoje ljubezenske igre ustvarjalne.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight GO Ice Torque

    Z diskretno, lahko in kompaktno zasnovo Fleshlight GO lahko zdaj uživate, kjerkoli ste.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za vse, ki imajo radi veliko dolžino. Še posebej samozavestne ženske in pari, ki vedo, kaj hočejo, in imajo radi intenzivne užitke, bodo z BIG BOSS-om našli pravega sparing partnerja v ringu.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je največja masažna glava na svetu s sedežem v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Realistic Cock 8 Inch 21cm Body

    Vzemite vseh 8" tega realističnega nastavka Vac-U-Lock. V izbočene žile, plišasta jajca in ročno poslikane podrobnosti se boste zaljubili! Deluje z vsemi sistemi Vac-U-Lock. Ponosno izdelan v Ameriki. Ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Na voljo v beli, črni in rjavi barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XLsucker Digital Penis Pump

    Želite popoln nadzor nad pritiskom na vaš penis? Vakuumska črpalka XLsucker Digital ima digitalni manometer, zahvaljujoč kateremu boste na zaslonu spremljali tlak v jeklenki. Prav tako opazujte reakcijo vašega penisa skozi prozorni cilinder in držite črpalko, ki je zelo enostavna za uporabo.

    87,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Fox Tail Plug No. 5 Silver

    Občutite mehko ščemenje ob nogah zaradi repa iz umetnega krzna in doživite občutek polnjenja zaradi čudovitih oblin priloženega aluminijastega čepka.
    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo vam nov Seddle Deluxe Sex Machine svetovno znane in priznane blagovne znamke LoveBotz. To je povsem revolucionarna novost na področju pripomočkov za samozadovoljevanje žensk.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

    Želite doživeti razburljiv vakuum in dražilne vibracije na lastnem penisu? Ta vibrirajoča vakuumska črpalka je idealna tudi za popolne začetnike. Ima preprosto zasnovo in je enostaven za rokovanje. Zato ga dajte na tiča, pritisnite balon in greste!

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 752 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.