×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki tlakové vlny

Elementi 65 do 92 od 92 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova razvije klitoris z močnimi pritiski, G-točko pa z možnimi vibracijami. Ta silikonski vibrator se prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo, ki spodbuja živahno kontrolo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    S svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Privoščil vam bo nebeški orgazem kadarkoli in kjerkoli, njegova dva močna motorja pa vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Sunray Lilac

    S Satisfyer Sunray lahko uživate v hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa zahvaljujoč vibracijam in tlačnim valovom. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen s prilagodljivim verižnim spojem, ki se zlahka prilagodi vašemu telesu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Torej vaše ljubke kratke hlače škodijo vašemu intimnemu ritualu? Njegova intenzivnost in korist urina sta veliko močnejši s stimulatorjem klitorisa Ritual Shushu. S svojo obsežno tehnologijo združuje vakuum in pulziranje, ki na neverjeten način draži grenke sladkarije na vrhuncu, da se jih ne bi dotaknili, prinesejo pa vam tudi podlage, ki tečejo pod vami. Toda ali ni Shushu res prepričan, da želite izključiti svoj ritual?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polnega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo v stilu prikazal čarobno-orgazmične trenutke. Tako kot vi je ta igrača pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in užitka. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe z Womanizerjem in uživajte v užitku s tem čudovitim stimulatorjem klitorisa za svobodomiselne!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Reverb Lilac

    Ali sanjate o popolnem užitku vseh svojih občutljivih mest? ROMP Reverb je dvojna stimulacijska igrača v zabavni, barviti obliki. Ne more le vibrirati, ampak ima tudi tehnologijo Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Njegov zgornji del deluje kot vibrator s pritiskom in razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska v 11 prednastavljenih intenzivnostih.Ovalna konica na spodnjem koncu ozkega stebla je idealna za ciljno stimulacijo celotnega telesa - s krožno stimulacijsko konico lahko stimulirate vsa erogena območja, kot so kroglice užitka, bradavice ali anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najbolj čutne sanje? Igrača po principu tlačnih valov Mea vam bo dala prostor za razvoj. Z njo boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morja nežno dišečih cvetlic. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ta boginja z imenom Palm Pleasure se bo prilegala v vašo dlan kot rokavica in vas popeljala v drugo dimenzijo zahvaljujoč 36 možnim kombinacijam užitka sesanja klitorisa in vibracij. Ima odstranljiv pokrov, ki omogoča higiensko in diskretno shranjevanje ter je primeren tudi za potovanja. Odkrijte navdušenje prefinjene stimulacije klitorisa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Purple

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polno zaposlenega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Se želite odpraviti na vznemirljivo potovanje, da bi odkrili nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta čudovit in eleganten stimulator sesanja v obliki vrtnice vas bo skozi vaš klitoris popeljal v sedma nebesa. Ponudil vam bo 10 intenzivnih načinov, ki jih sestavlja 6 hitrosti in 4 vzorci sesanja. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša okusno sesanje.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Dual Pulse Wave Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponujal vam bo 3 motorje in osupljive funkcije pulznih valov, ki ciljajo tudi na notranji klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Obožuješ rože? Tudi tvoj klitoris! Ta čudovita vrtnica bo prebudila njegovo navdušenje z neverjetno čutno funkcijo pulza, ki popolnoma posnema oralno stimulacijo. Izbirajte med 10 dih jemajočimi načini in uživajte v čudovitih orgazmih, o katerih še niste sanjali.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Niya N6 Intimate Air Pressure Stimulator Light Blue

    Hrepenite po kakovostni erotični igrači? Edinstvena kolekcija Niya prihaja na trg z luksuznimi in modernimi pomočniki, ki bodo vaše intimno življenje naredili prijetnejše. Če se odločite za ta stimulator klitorisa, vas bo orgazmično razveselil mehak prvovrstni silikon in še posebej funkcija sesanja.Njegova premišljena zasnova se udobno prilega vaši dlani in takoj boste ugotovili, kaj je na primer, ko sta funkciji sesanja in vibriranja namenjeni vašemu klitorisu, bradavicam ali kateremu koli drugemu mestu. Zgrabi ga in raziskuj v svoje veselje!

    139 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 je opremljen s patentirano tehnologijo Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Zahvaljujoč tihemu motorju in mehki silikonski glavi vas bo Pro 2 enkrat ali dvakrat zadovoljil.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 poganja patentirana tehnologija Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Povečanje tihega motorja in mehkih silikonskih glav vam bo omogočilo Pro Pro 2- ali dvakrat.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Duo Blueberry

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    169 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Seductive Pink

    Ta sladki roza čeden moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    43,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Misliš, da ne more doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air vam bo v nekaj sekundah omogočila močan orgazem zahvaljujoč občutku, ki bo zelo podoben sesanju. Preizkusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste vedno znova želeli.
    30,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 92 od 92 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.