×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki turkizna

Elementi 65 do 91 od 91 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Potopite se v moč opojnih vibracij te priročne masažne glave Cala Azul! Njegova oblika in velikost sta idealni za dom in potovanje in vam bosta pomagala ne le pri razvajanju občutljivih intimnih predelov, temveč tudi pri masaži utrujenih mišic po celem telesu. Izberite svojega najljubšega med 10 načini vibriranja in uporabite glavo v postelji ali celo v kadi, saj je vodoodporna!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Obožujete sadje in imate radi samo banane? Okusite to modro orgazmično banano, s katero bodo vaše sadne erotične fantazije dobile novo dimenzijo. Ta banana je več kot samo sadje, saj je opremljena z mini vibratorjem, ki ji daje dober sok. Živite zdravo in čutno hkrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Magic Wand Massager G Spot Vibrator Soft Green

    Iščete vsestransko igračo, v kateri bi lahko uživali sami ali v dvoje? Kateri vam bo ugajal, božal in morda celo masiral? Torej ga imate tukaj! Masažna naprava Magic Wand bo poskrbela za G-točko, klitoris in katerikoli drug del vašega telesa. Izbirajte med 10 vznemirljivimi načini in doživite široko paleto čutnih občutkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno modri vibrator s svilnato površino bo užitek za vaše oči in še posebej za vašo nožnico! Ima zelo razkošen vtis, saj je okrašena s čudovitimi bleščečimi kamni. Njegova oblika je čudovito ergonomska, zato se prilagaja vašim obrisom in vas bo navdušila s 7 načini vibriranja s 5 hitrostmi. Zabavajte se s tem okrašenim vibratorjem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ultra Wand Turquoise

    Si želite odkriti vznemirjenje, ki se skriva na občutljivih mestih na vašem telesu? Pomagajte si s to vibrirajočo glavo FemmeFunn, ki vas bo očarala s svojim mehkim vrhunskim silikonom, prilagodljivo glavo in udobnim ročajem. Uživajte v 10 načinih vibriranja od mehkega do močnega!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Pave Victoria Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Ta nežno modri zajček ni le močan in zadovoljiv, ampak tudi res lep zahvaljujoč bleščečim se kamnom na koncu. Njegovo prožno telo se prilagaja vašim obrisom in potrebam, njegovi dve kolesi pa bosta čutno božali tako točko G kot klitoris. Ponuja vam 7 funkcij vibriranja s 5 hitrostmi, v katerih boste lahko uživali v kopalnici, saj je vodoodporen.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FemmeFunn Ultra Wand Mini Turquoise

    Ne želite zamuditi dih jemajočih orgazmov niti na poti? To razumemo, zato v našo ponudbo vključujemo Ultra Wand Mini s prijetno gibljivo glavo, udobnim ročajem in vibracijami, ki vam bodo všeč. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v svojih erogenih conah in utrujenih mišicah po celem telesu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Blanca Vibrating Anal Plug

    Ali sanjate o okusni analni stimulaciji? Ta vibrirajoči analni čep vam omogoča 10 čudovitih načinov vibriranja na kopnem ali v kadi, saj je popolnoma vodoodporen. Poleg tega je zelo prijetne oblike, izdelan je iz kakovostnega in prijetnega silikona ter se polni preko USB kabla. Zato ne čakajte in si privoščite nekaj seksi in zadovoljivega.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Iščete kvaliteten vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ta iz Nu Sensuelle je popoln mojster! Lahko bi rekli, da ima dvojno osebnost, je nežen in ljubeč ugajalec, ki lahko z ukrivljeno glavo in skrbno izklesanimi glavniki ugodi G-točki ali klitorisu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Ali potrebujete vibrator, s katerim se boste zagotovo dobro počutili? Ta zajček iz kolekcije Cala Azul poskrbi tako za G-točko kot tudi za klitoris in je zagotovo pravi za vas. Njegov mehak luksuzni silikonski material se bo prijetno dotaknil vaših občutljivih mest, 10 načinov vibriranja pa vas bo popeljalo na vrhunec blaženosti, zato uživajte.
    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    Kaj pa, če bi bila vaša ljubezenska doživetja še bolj intenzivna? Kaj če bi skupaj dosegla vrhunec in bi se vam kolena tresla v istem ritmu? Vaša intima bi postala neprimerljivo čudovita! Sprašujete kako? Kako doseči? Odgovor je preprost - vibrirajoči prstan! S tem boste uživali v 12 intenzivnih funkcijah in strateško postavljeni teksturirani površini za popoln užitek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Si želite popestriti svoje ljubljenje? S tem prstanom bo še bolje kot kdajkoli prej. Namesti se na penis in s pomočjo gumba lahko aktivirate enega od 10 načinov vibriranja. Prstan bo nosilcu podprl in okrepil erekcijo ter z vibracijami stimuliral tako penis kot klitoris. Uživajte v dotiku mehkega silikona in enostavno napolnite jajce preko USB kabla.

    61,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    To vibrirajoče jajce iz kolekcije Cala Azul je fantastična igrača za samostojno uporabo, lahko pa je tudi razburljiv pripomoček za pare! Jajce ponuja intenzivno stimulacijo in ima 10 načinov vibriranja. Narejen je iz prijetnega in kakovostnega silikona, njegovo baterijo pa je mogoče zelo enostavno polniti preko priloženega USB kabla.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 10" 25,4 cm Turquoise

    Iščete čudovit vibrator za zagotovljene orgazme? Najboljša legla lahko poskusite iz dildov in iz RealRocka! Z boljšimi oblikami, osupljivimi barvami in tudi prozornostjo, s katero zlahka dosežete svoje cilje v stilu. Primerni so tako za vaginalno kot analno uporabo, visokokakovosten TPE material zagotavlja enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Kaj zagotovo ne sme manjkati v vaši erotični zbirki? Ta mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Primeren je za vaginalno in klitorisno stimulacijo in lahko vibrira v 10 različnih načinih. Je enostaven in priročen za uporabo in se polni s kablom USB. Odkrijte svojo novo najljubšo igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Etiketo pripravljamo. Si želite narediti vsakdanji dan poseben? To ne bo problem s tem vibrirajočim jajcem. Primeren je za vse priložnosti in je idealen tako za natančno stimulacijo kot za čutno predigro kadarkoli v dnevu. Uživajte v novem nivoju svojega ljubezenskega življenja!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Luna Strapless Silicone Dildo Turquoise

    Temptasia Luna dildo brez naramnic z vibrirajočo kroglo prinaša užitek vsem! Ta elegantno ukrivljena igrača ima dva konca - nežno zaobljeno žarnico in nežno teksturirano steblo. Vstavite močno 10-funkcijsko vibracijo krogle v Temptasia Luna in uživajte v njenih globokih, ropotajočih vibracijah skupaj s svojim partnerjem.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Hands-free Vibrator Turquoise

    Razburljiv RC prostoročni vibrator znamke Sweet Smile za sinhronizirano dvojno stimulacijo vagine in klitorisa ali anusa in vulve. Zelo prilagodljiva, ergonomska oblika z dvojnimi rokami se popolnoma prilagaja telesu in gibom. Za največji užitek in udobno počutje. Lahko se nosi tudi v spodnjicah!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Funn Plug Turquoise

    Pripravite se na res dobre trenutke! Funn Plug bo požgečkal vaše zunanje in notranje erogene cone z 20 tihimi načini vibriranja, zahvaljujoč pametni spominski funkciji pa boste vedno nadaljevali točno tam, kjer ste končali.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Turquoise

    Ali sanjate o veliki vibrirajoči glavi za spektakularne občutke? Ultra Wand XL je samo za vas! Daje vam dodatno moč za uresničitev vaših ljubezenskih želja, razveseljuje pa tudi utrujene mišice po celem telesu. Njena glava je nameščena na gibljivem vratu in je tako dovolj gibljiva, da ji ne bo problem priti kam na telo. Zgrabite ergonomski ročaj in se pridite zabavat!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Fae Teal

    Se ne morete odločiti, katero erotično igračo izbrati iz naše bogate ponudbe? Navijamo za ta večnamenski šik! Zmore veliko, lahko ga uporabljate kot masažno glavo za intimne dele ali utrujene mišice po celem telesu, v naglavnem delu boste našli odprtino za stimulacijo klitorisa s pulzirajočim zrakom in ne smemo pozabiti na drugi konec, ki vas bo navdušil s funkcijo udarca! Hočeš vse!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj izpopolnjen! Poleg 10 edinstvenih funkcij vibriranja, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in poskrbele, da boste blaženi točno tam, kjer je vaša G-točka, ga je mogoče polniti za dodatno udobje, njegov gumb za upravljanje pa spominja na čudovit dragulj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 2+ izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 2+ sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Span je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, v paketu najdete tudi 2 čipkasti tangici z žepom, kamor je vstavljen vibrator in ga lahko še naprej upravljate preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Spoznajte Hidro! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega se loči s pametnim jezikom, ki se igra s klitorisom v 7 načinih, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje z 10 stopnjami. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Se vam zdi, da je lahko vaše ljubljenje še bolj čutno, pa še niste našli prave igrače? Zelje je očarljiv vibrirajoči obroč s 7 načini in 3 hitrostmi, ki jih lahko upravljate z enim gumbom. Izdelan je iz kakovostnega in mehkega silikona, je vodoodporen in prijeten do telesa. Prepustite se vibrirajočemu božanju, medtem ko ljubite svoj klitoris in odkrijte moč običajnih orgazmov!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

  • Odile Absolute Butt Plug Dilator Turquoise

    Ta draga je iz Amerike prispela v našo e-trgovino in bo razveselila vse ljubitelje analnih užitkov! Vse, kar morate storiti, je, da spustite svoj najljubši lubrikant, si ga zaženete v rit in voila! Dobite 100% nadzor nad analno dilatacijo! Z vrtenjem črnega ključa postopoma povečate obseg iz 2,5 cm na 3,8 cm in s tem razširite možnosti svojih prtljažnih vrat. Pripravite se na popolnoma novo avanturo!

    199 €

    73,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 91 od 91 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.