×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vakuum

Elementi 129 do 160 od 239 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima enake odlične lastnosti kot Hydromax 7 in 9, vendar je nekoliko manjši in zato zasnovan za moške in dečke s penisom, dolgim približno 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    Skoraj vsi odnosi se začnejo in končajo s spolnim odnosom. V nekaterih odnosih pa je s seksom zadovoljna le ena stran. Na žalost je ženska tista, ki pogosto ne doseže orgazma. Zato je komplet Do Extreme Professional tukaj, da vam pomaga utrditi vaše spolno življenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinacija mehkih folij ter tehnologij Air-Flow in Air-Tech je naredila priročen maturator za vznemirljive in predvsem polne prednosti. Nastavi se s pritiskom na letnico, ki izpopolni njeno obliko kot popolno, zelo enotno raven pa se lahko odstrani s standardom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Le s to igračo bodo vaši trenutki samorazvajanja kar se da popolni! Auto Milker sesa, stiska in vibrira, da vam zagotovi najbolj zadovoljujočo izkušnjo in nov občutek. Notranji del je ultrarealističen, mehak in čudovito upogljiv, saj gre za visokokakovosten TPE material, ki je varen za telo. Uživajte v 3 načinih sesanja, 3 načinih stiskanja in 10 načinih vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi. Želela je vse zdaj in naenkrat.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Pussy Pump Rose Gold

    Se sprašujete, kako bi bilo, če bi bili vaši intimni deli še bolj občutljivi? Ugotovite s to čudovito vakuumsko črpalko. V nekaj trenutkih bo povečal pretok krvi in postali boste veliko bolj občutljivi na kakršno koli stimulacijo. Pritisnite konico na vaše intimne dele, pritrdite tesnilo in stisnite končni balon. Naslednji scenarij je odvisen od vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Anal Rosebud Vacuum with Beaded Rod Transparent

    Povečajte luknjo za zadnjico s pripomočkom za črpanje, ki v vas prodre z gladko, izbočeno palico. Samo vstavite jo s poljubnim mazivom po svoji izbiri, priključite združljivo cev in črpalko ter začnite stiskati, da se v valju ustvari tlak. Vaša anusna odprtina se bo vsrkala vase in se razprla kot cvetoča rožica!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Kako dobiš večji penis? Vakuumske črpalke so najboljša rešitev! Vakuum, ki ustvarja bučo, bo postavil in pomagal tudi tistim neopaznim ljudem, ki niso dodeljeni. Dolgotrajna uporaba vodi do rasti penisa, nadaljnje erekcije, povečane sočasne bolezni ali sekundarne rasti testosterona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Obožujete luksuzne izdelke in iščete vakuumsko črpalko? Upoštevajte in kliknite to črpalko s sodobnim videzom in prefinjenimi funkcijami znamke CRUIZR. Spodbudil bo pretok krvi v penis in vam zagotovil veliko močnejšo erekcijo, zato bo vaš penis videti bistveno večji. Celoten dogodek boste spremljali skozi prozoren cilinder in dodal bom maziva na vodni osnovi za maksimalno udobje.
    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Spravi se v razpoloženje! Ta dragulj predvsem poveča pretok krvi v vašem cvetu s sesanjem in s tem poveča njegovo občutljivost. In kaj potem? Nato boste dobili čuten jezik, ki se lahko premika in vibrira v 6 načinih. Vsak dan uživajte v seksi srečnih trenutkih s seboj in z Emrowed Smart Pleasure Queen!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Aero Masturbator Cobalt

    Novo razvit sistem Aero.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Novi Air-Tech lahko povežete s posebno vakuumsko črpalko Tenga Vacuum Controller, ki po vaših željah ustvari podtlak v masturbatorju in tako večkrat okrepi vašo izkušnjo samozadovoljevanja.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Super kamin in prijetna toplota! Masturbator 01 znamke Wyne se udobno prilega vaši roki in vas bo navdušil s svojo teksturo in obliko vagine. Ponujal vam bo 5 načinov vibriranja v 3 hitrostih, 3 načine sesanja in funkcijo gretja do 42°C. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato zdrsnite noter in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Vsak igralec iz nove kolekcije erotičnih naprav ElektroShock je pripravljen spodbuditi vaše življenjske prekinitve z električnimi impulzi, ki vam vedno kažejo novo in nameščeno stopnjo vžiga. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega analnega čepa, je, da ne potrebujejo nobenega dodatnega zunanjega virusa, tako da jih je mogoče enostavno uporabljati v funkcijah električne stimulacije brez dodatne opreme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Uživajte! Komplet Optimum Get Hard je tukaj za vaš užitek! Zahvaljujoč naprednim tehnologijam lahko uživate v avtomatski vakuumski črpalki, ki vam kot bonus ponuja 3 stopnje intenzivnega sesanja in 5 funkcij vibracij. Delajte na svoji vzdržljivosti in korak za korakom postanite mojster na prijeten način.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    Prilagodljiva tekstura kroglice v novem masturbatorju Tenga Flip Orb bo vznemirljiv prizor za vaš penis. Čvrste, a elastične in mehke kroglice vam bodo dajale intenzivne občutke, telo masturbatorja pa se bo udobno prilegalo vaši roki. S pritiskom pritiska izberete tudi stimulacijski pritisk, tako da boste naredili točno tako, kot želite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Ta sesalna analna naprava zagotovo ni za ljudi s slabimi srcemi! Z njim ustvarite nepredušno tlačno tesnilo, samo obrnite gumb v desno in vaša koža se nenadoma potegne navzgor, kar ustvari senzorični pritisk, kot ga še niste doživeli. Je preveč in potrebujete sprostitev? Obrnite gumb v levo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinacija mehkih blazin ter tehnologije Air-Flow in Air-Tech je ustvarila ta prilagodljiv maturator za ponavljajoče se in predvsem popolne užitke. Upravlja se s stiskom roke, ki se zahvaljujoč svoji obliki popolnoma prilega in zelo enostavno boste lahko izbrali stopnjo pritiska.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Ali hočeš biti mučen? Ta praktičen masturbator skriva samomazalne škarje v diskretni embalaži, tako da ostane nenavadna asociacija. Pritisnite in po potrebi zaprite ali zaprite povratni ventil. Ne obupajte in izpustite čarobno mehke in preproste vagine s senzacionalno notranjo teksturo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Usposobite ga v absolutno formo! Ta profesionalna penis črpalka iz kristalno čistega in trdnega materiala bo idealno orodje za vas. Učinkovito ustvari vakuum do 600 Mbar in uživali boste v intenzivnem občutku sesanja. In kaj še sledi iz tega? Izjemno čvrsta erekcija v trenutku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Uživajte v najboljšem seksu svojega življenja, ki ga potrebujete samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robustno zunanje ohišje se udobno in trdno prilega vaši roki, končni ventil pa vam omogoča enostavno doživetje razburljivega sesanja. Prijetno gladek in realističen material Fanta Flesh, ki ga težko ločite od pravega telesa, najboljša stvar pa je njegova notranja tekstura, ki bo odlično stimulirala vaš penis. Skratka, dih jemajoči seks še nikoli ni bil tako dosegljiv kot pri Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Ali vaše bradavice hrepenijo po nečem res velikem? Podarite jim te edinstvene priseske, ki so velike in ustvarjajo res močan vakuum. Take občutljivosti še niste doživeli. Priseski so narejeni iz silikona in bodo postali odličen pripomoček za seks in predigro.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 239 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.