×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki nadzorovati preko aplikacije vagina

Elementi 33 do 64 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    S svojim globokim silikonskim ročajem je Big Heat resnično vznemirljiva igrača. Toplotna stimulacija zagotavlja realistične občutke blaženosti, ki bodo zagotovo zadovoljili vašo domišljijo. Globoko prodorne vibracije bodo segrele vašo točko G in vam pomagale doseči zadovoljstvo, ki si ga želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Iščete nekaj za popestritev razmerja na daljavo? Z aplikacijo za pametni telefon Irena 1 lahko vaš partner upravlja vašo igračo ne glede na to, kako daleč je!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Sodobne tehnologije so danes daleč in to dokazuje to vibrirajoče jajce Svakom Ella. Nadzira se preko aplikacije, ki si jo naložiš na telefon in nato preko Bluetootha vibriraš jajce po želji. Prepustite se zabavi sodobnega časa in preizkusite čisto novo razburjenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Red

    Z našo aplikacijo Magic Motion lahko nadzorujete kjerkoli. Priročen žepni vibrator za stimulacijo klitorisa in vagine, ki ga lahko upravljate z enim samim gumbom. Ta mini vibrator se polni prek USB-ja in vam zagotavlja močne vibracije v razponu 7 vzorcev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte v zabavi in vznemirjenju Jive, novic iz We-Vibe. To je vibrator, ki ga upravlja aplikacijo, tako da se lahko prepustite samostojni prostoročni igri ali pa nadzor zaupate svojemu partnerju, ki je morda na drugem koncu sveta in še vedno strastno draži. Dodajte malo avanture svojemu intimnemu življenju in ne dovolite, da pade v dolgočasno rutino, pri tem vam bo pomagal Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Abner Pink

    Želite imeti veliko razburljive zabave? Z vibrirajočim jajcem z nadzorom aplikacije bo enostavno. Je diskreten, gladek in obljublja natančno stimulacijo kadarkoli in kjer koli. Dajte svojemu ljubezenskemu življenju novo dimenzijo in uživajte v vibracijah, ki jih upravljate s pametnim telefonom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 je nova generacija oscilacijske igračke za G-točko z močnejšim motorjem, izboljšano obliko glave, udobnejšim naklonom igračke, drastično izboljšanim trajanjem baterije (do 5 ur!), izboljšano povezljivostjo in novim načinom polnjenja!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Eidolon

    Eidolon povežite s telefoni bluetooth in lahko začnete igrati.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Skrivnost, ki je ne boste želeli obdržati zase ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravno, ergonomsko podlago, ki omogoča maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo vibrator Satisfyer Heated Affair in zagotavljamo, da vas bo spravil v norost! Doživite neobvladljive orgazme s tem zmogljivim vibratorjem, ki zagotavlja hkratno stimulacijo znotraj nožnice, zlasti na točki G in zunaj nje na klitorisu. Ima 12 različnih funkcij vibriranja in posebno funkcijo segrevanja, ki se dvigne do 40 stopinj Celzija, za bolj realistično uporabniško izkušnjo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Orange-Yellow

    Serija aplikacij Intoyou® predstavlja avantgardno in sodobno linijo, ki brezhibno združuje dizajn in tehnologijo na izjemen način. Potopite se v edinstveno izkušnjo, ko odkrijete našo paleto naprednih tehnoloških igrač.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Edina igrača, ki zmore vse! S Kegel Master Balls lahko uživate v urah vznemirljive zabave in erotičnega draženja, medtem ko krepite mišice medeničnega dna z Magic Motion. Razburjenje, čutna vibracija in zdrava krepitev z igro!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vam vibracije niso dovolj? Poleg tega vam bo vibrator Homunculus ponudil tudi vznemirljivo elektrostimulacijo. Zanj ni potreben vir, vsa moč seva neposredno iz njega. Opremljen je z 12 načini vibriranja in 5 stopnjami elektrostimulacije. In kaj več? Njegove funkcije lahko upravljate prek Bluetootha prek aplikacije na telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To jajce vsebuje super močan motor, ki svoje vibracije usmerja na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti svojih prednosti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Ali si rad pameten? Z igračo Pleonix in vašim pametnim telefonom bo vožnja! Preko aplikacije ga lahko upravljate z drugega konca sveta, ga sinhronizirate s svojimi najljubšimi 2D interaktivnimi videoposnetki ali spletno kamero. Pustite se, da vas prevzamejo čudovite vibracije in se s Phoenixom povzpnite v nebeške orgazmične višave.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Green

    Iščete igro, ki bi vam naredila družbo, ki je vaš partner nima, ali pa vam bo postregla tudi s skupnimi igrami? Magic Motion Fugu je vibrirajoče mehko teksturirano jajce, ki ga lahko upravljate s katerim koli kodirnikom prek aplikacije! Poleg tega lahko zvečer odidete z njimi ven in pustite, da vaše vibracije rastejo za noč, ki ste jo opazovali doma. Kdo bo prevzel nadzor nad vibracijami in nadzoroval jajca?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect je neverjetno vsestranska: prepustite se razvajanju z vibracijami dveh zmogljivih motorjev in čutnemu napolnjevanju z napihljivim koncem gredi. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Življenje, ki bi ga Irena in tvoja velikost dala v daljavo. In ne gre samo za to, da se mano zlahka uporablja v javnosti, diskretno je, da se nadzorujem prek aplikacij na mobilnem telefonu. Poln sem vode, nepremočljiv in narejen iz čudno mehkega silikona, tvoj meč me bo ljubil, ne verjameš? Oprostite, ne bi vas motil, tukaj je vredno! jaz sem Irena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Ali veste, kako priljubljena je bila šola? In kaj, če krepitev mišic medeničnega dna postane igra? Perifit je orodje, zasnovano za vadbo medeničnega dna z uporabo mobilne igre. Princip je preprost – mišice napneš in jih sprostiš, kar te v igri tudi premika. Perifit so zasnovali zdravniki in ga priporočajo vsem ženskam, ki želijo okrepiti svoje medenično dno ne le na zabaven, ampak tudi učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Pametno in močno vibrirajoče jajce! Je majhen, ljubek in pameten, saj ga lahko združite z aplikacijo na svojem mobilnem telefonu. Njegova mehka in premišljena struktura vas bo neverjetno pobožala in izkusili boste popolne občutke sreče. Poigrajte se z aplikacijo in zaupajte upravljanje jajca svojemu nasprotniku ali pa ga povežite s svojo najljubšo glasbo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 116 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.