×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vagina gladko predvsem za ženske

Elementi 65 do 96 od 532 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Elemental Purple

    So vaši večeri samotni? Nehajte in si zagotovite Elementalo, vibrator osupljive oblike in intenzivno vibracijsko funkcijo s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Elemental v svojo spalnico!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Ste pripravljeni na brezmejne možnosti užitka? Zajčji vibrator Lush Kira ima dve točki vibracij in potisno, gugajočo in segrevajočo gred. Zajčja ušesa zagotavljajo stimulacijo klitorisa v slogu prostorskega zvoka. Kira zagotavlja 7 funkcij vibriranja, kar ponuja številne možnosti izbire! Silikon UltraSilk je na vašem telesu blagodejen. Magnetno polnjenje prek USB in je odporen na brizganje za enostavno čiščenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Brighty

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Layla Tulip Vaginal Dumbbell Pink

    Keglova žoga. Popolnoma vodoodporna. Higiensko vrhunski medicinski silikon. Premer žogice: 30 mm. Skupna teža: 55 gramov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajoče jajce vrhunske kakovosti, pod katerim je podpisana blagovna znamka Svakom! Z njim uživajte v 25 vznemirljivih izkušnjah + inteligentni način Svakom kot bonus. Uživajte v jajcu Elva kadarkoli in kjer koli, z njim se bodo uresničile vaše poredne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kdor ohranja stanje, ima več preživetja. Mimogrede, to velja tudi za preživetje! S Satisfyer Balls lahko preprosto trenirate za svoje maratonske prednosti. S temi kroglicami, ki jih nosite približno 15 minut na dan, mešate medularni protin – mišice, ki vam omogočajo, da živite od teh orgazmov. Vendar pa lahko s tem treningom naredite nekaj dobrih, ne toliko za svojo ljubezen. Štiri mesece mediacije bodo vašemu partnerju zagotovili polni delež zaposlitve, zato boste v prvi fazi ljubezni tako zaposleni, da ne boste želeli preživeti niti enega leta!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Prinesite svojo masažo G-točke, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba namakati prsta, da dosežete orgazem – prostoren je!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Charles

    Ti vibratorji za ženske stimulirajo točko G s 30 funkcijami vibriranja in ergonomskim silikonskim koncem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Vini

    Z našo aplikacijo Magic Motion lahko nadzorujete, ne glede na to, kje ste.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat razvaja z intenzivnimi vibracijami in se premika z žogico v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G z ukrivljeno zasnovo in strukturo finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Jajce je ergonomsko, njegova skrbna zasnova pa s funkcijo ultravaginalne vibracije hkrati stimulira točko G.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser uporablja stimulatorske blazinice iz cinkove zlitine, ki samodejno tonizirajo in krepijo medenične mišice, odgovorne za vzburjenje in vrhunec. Naša mravljinčasta Keglova utež ima 7 funkcij vibriranja, 5 elektrostimulacijskih blazinic in prilagodljivo vrvico za priklic. Tonizirajte, krepite in zategujte mišice medeničnega dna, medtem ko vi ali vaš ljubimec s priročnim daljinskim upravljalnikom izbirate močne občutke na razdalji do 10 m (32,5').

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Fascinate Pink

    Duo kroglice, zelo domiselna in ergonomska zasnova, higiensko vrhunski medicinski silikon.

    28,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je zasnovan tako, da vam pomaga raziskati možnosti svojega telesa z lastno drznostjo. Opremljen je z dvema zamenljivima glavama: nastavek za klasično okroglo masažo in nastavek za stimulacijo točke G. Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android Vključuje 2 zamenljivi glavi. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko to igračo varno uporabljate v vodi in jo je enostavno očistiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    S svojim globokim silikonskim ročajem je Big Heat resnično vznemirljiva igrača. Toplotna stimulacija zagotavlja realistične občutke blaženosti, ki bodo zagotovo zadovoljili vašo domišljijo. Globoko prodorne vibracije bodo segrele vašo točko G in vam pomagale doseči zadovoljstvo, ki si ga želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je to vibrirajoče jajce na daljinsko upravljanje! Uživate lahko sami ali pa upravljalnik zaupate partnerju. Jajce se lahko polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, izdelano pa je iz visokokakovostnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker

    Dvojno orgazmično delovanje za dvojno zabavo! Anatomsko oblikovano skodelico vibracijskega sesalca za vagino potisnite nad vagino in s stiskanjem ročne črpalke ustvarite vakuum.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Ergonomsko, kompaktno in tiho jajce ljubezni z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Black Treasure Pussy-Sucker

    Povečajte svoj libido, povečajte občutljivost in dajte zunanjosti vagine novo dimenzijo! Ta preprosta vakuumska črpalka za ženske je anatomsko oblikovana in izdelana iz silikona in plastike, ki je varen za telo. Zato ne vsebuje ftalatov in je tako v skladu z najstrožjo uredbo EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Feelz Toys Desi Love Balls Pink

    Vaginalne kroglice za vsakodnevno uporabo. Izdelki Feelz Toys so narejeni iz 100-odstotnega medicinskega visokokakovostnega silikona.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 532 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.