×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vagina plastike

Elementi 65 do 96 od 212 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni je specialist za vašo točko G! Njegova učinkovita ukrivljena zasnova udobno doseže tudi G-točko ali prostato. Ima mehko silikonsko površino, zaradi česar je izjemno udoben in prijeten za uporabo. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads Mini

    Venus kroglice Luna mini združujejo užitek in vadbo hkrati. Poleg prijetnega in vznemirljivega draženja krepijo tudi nožnične mišice in krepijo medenično dno. Luna je bila razvita kot modularna naslednica tradicionalnih "geisha-ball", vendar je veliko bolj trpežna. Ne samo, da njena vibracija deluje zelo prijetno, ampak ob redni nošnji učinek tako imenovanih "Kegelovih vaj" očitno preprečuje inkontinenco.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem. Luxuriate je 7 palcev čistega vibracijskega užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Ali sanjate o globoko zadovoljujočem užitku s stilom? Zaljubili se boste v ta razkošen in eleganten pas s snemljivim vibratorjem s 7 načini vibriranja! Pas kot tak je zaradi oblazinjenja in prilagajanja zelo udoben za nošenje, vibrator pa je popolno oblikovan in bo zaradi teksturirane podlage razveselil tudi svojega uporabnika. Noče, da bi se njegove sanje uresničile!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mehki bel in lep Dream vibrator znamke Vibe Therapy bo izpolnil vse vaše sanje. Ima 7 načinov tihih, a močnih vibracij, v katere se bo vaše telo zaljubilo, ter domiselno in ergonomsko zasnovo te igrače. Izdelan je iz visokokakovostnega medicinskega silikona v kombinaciji z ABS plastiko in je popolnoma varen za telo in brez ftalatov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Odlično za ogrevalno masažo celega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Se želite pohvaliti z okrepljenim medeničnim dnom? Čas je, da začnete trenirati! Te silikonske kroglice skrivajo še bolj gibljive kroglice, ki povzročajo nežno, a prijetno stimulacijo. Združite prijetno s koristnim in okrepite svoje medenično dno na vznemirljiv način!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    Se vozite na večjih velikostih? Potrebuješ kaj več? V tem primeru imate edinstveno priložnost, da uresničite svoje sanje!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    To veliko brezžično vibracijsko jajce ima 10 različnih, zelo vznemirljivih nastavitev, ki jih je mogoče prilagoditi z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Od udobnega, nežnega položaja do izjemno močnega vibriranja; z brezžičnim daljinskim upravljalnikom ga lahko upravljate z razdalje do 20 metrov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Kateri retro nikoli ne bo šel iz mode? Tako učinkovit tudi po letih, tako kot ta vibrator. Je klasične oblike, gladke površine in je izdelan iz higienske ABS plastike. Enostavno je upravljati preko spodnjega vrtljivega dela in ima več stopenj tresljajev. Odkrijte intenzivne orgazme z že leta preizkušenim vibratorjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    Vibro jajce Rosy Gold je vibracijsko jajce z razredom. Razkošen videz je prva stvar, ki jo boste opazili, vendar je ta igrača posebna ne le zaradi svojega videza. To vibrirajoče jajce lahko daljinsko upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom. To omogoča enostavno nastavitev desetih hitrosti in vzorcev vibriranja.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novi mini vibratorji omejene serije za res močan užitek. Mučili vas bodo in dražili in zaradi čiste ekstaze, ki jo vzbujajo, vas bodo kmalu zasvojili.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte v veliko razburjenja za ugodno ceno. Ta očarljiv vijolični biserni vibrator vam bo pomagal ciljati na vsa občutljiva mesta, ki potrebujejo njegovo pozornost. Narejen je iz gladke in varne ABS plastike in vibrira z 2 baterijama AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Black

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiv črnec z dolžino 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch Skin

    Velikost je vsekakor pomembna in kakovost je všeč! Pas z vibratorjem priljubljene znamke Pipedream združuje ti dve lastnosti in tako zagotavlja resnično neverjetno izkušnjo.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Odkar ji je prijateljica povedala, da po krepitvi mišic medeničnega dna doživlja veliko intenzivnejše orgazme, to počnem tudi jaz. Ampak malo drugače, na bolj razburljiv način. Pomaga ji narediti to ljubko vibrirajoče jajce, s katerim se večinoma igra sama, včasih pa krmilnika zaupa svoji prijateljici.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Bi radi bili zadovoljni z vznemirljivimi vibracijami v vagini? To visokokakovostno, temno rdeče vibrirajoče jajce ne bi smelo uiti vaši pozornosti. Dala vam bo izjemno intenzivno vibracijo 7 ritmov in 3 stopenj, ki jih boste izbrali z gumbom na koncu repa. Jajce je vodoodporno in bo z veseljem vaš spremljevalec v kopeli ali bazenu. Zaupajte mu svoje veselje in ne bo vam žal.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls 25cm

    Naši novi vibracijski dildi King Cock so najbolj realistični vibracijski penisi ameriške izdelave na svetu! Vsaka žila, vsaka gred in vsaka glava so ročno izdelani z izjemno pozornostjo do podrobnosti, da vam omogočijo najbolj realistično izkušnjo, ki si jo lahko predstavljate. Gibljive gredi vam omogočajo, da vibrator upognete in ga prilagodite oblinam svojega telesa, medtem ko vas močan motor odnese v globino.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    S strap-onom si zagotovite več užitka kot kdajkoli prej!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 3.0 Purple

    Bi radi vedeli, koliko zabave in motenj lahko imate z vibrirajočim jajcem? Torej, pogumno, Egg Alive Magic Egg 3.0 je idealna blagovna znamka! Z brezkrtačnim podajalnikom so izbrali 10 vibrirajočih vzorcev in mehka silikonska površina vam bo dala vse na prvi dotik. Vzemite jajca ven, napolnite hranilnik s partnerjem in pojdite domov za nedoločen čas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 212 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.